Zij pralen – wij betalen: Duitsers als tweederangs mensen

Screenshot_8

(Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

Statistisch gezien plegen “asielzoekers” in Duitsland per dag 770 delicten. Ze stelen, moorden en steken huizen in brand. Politiek, media en justitie hebben daarvoor het volste begrip. Maar o wee als een Duitser de maximum snelheid overschrijdt of zijn kijk- en luistergeld niet wil betalen. Dan kent men in de onrechtrepubliek Duitsland echt geen genade.

Kopp-Online

Iedere dag plegen “asielzoekers” in Duitsland 770 delicten. Tot de meer populaire delicten behoort het verkrachten van kinderen, graag ook van kleine jongens of jongere meisjes, altijd maar weer in groepen. Het is een van de vele taboethema´s. en wanneer in Europa een “vluchteling” een politicus verkracht, dan heeft de “asielzoeker” geen slecht geweten, maar de politicus, omdat het nu misschien niet meer goed gaat met zijn beul.

Tot de populaire delicten behoort ook het in brand steken van gebouwen, waarin mensen wonen. Wat bij juristen bekendstaat als brandstichting en voor etnische Duitsers ernstige gevolgen heeft, is in het geval van “asielzoekers” meestal regelmatig een soort “domme kwajongensstreek”. Een voorbeeld: een Pakistaan steekt een “vluchtelingen”onderkomen in brand, waarin op dat moment 100 mensen liggen te slapen.

Voor de rechtbank in Heidelberg wordt de daad tot “drankidee” verklaard – en de Pakistaan verlaat de rechtszaal als vrij man. Hij mag blij zijn dat het in brand steken van een gebouw met 100 argeloze mensen slechts met een voorwaardelijke straf van 17 maanden wordt bestraft.

Als Duitsers een leeg (!) “vluchtelingen”onderkomen – zoals in Meißen – in brand steken, moeten ze daarvoor vier jaar de gevangenis in. En als zich op het moment van de daad mensen in het “vluchtelingen”onderkomen bevinden, dan kunnen Duitsers, die op dat moment dronken waren, ook wel eens acht jaar gevangenisstraf krijgen.

Dan is de Pakistaan toch vast en zeker blij dat diens aanslag op een “vluchtelingen”onderkomen door de rechtbank tot “drankidee” werd omgebogen, opdat hij op vrije voeten kan blijven.

Hoe komt dit alles op etnische Duitsers over? Hoe voelt men zich als Duitser wanneer men bij de kleinste snelheidsovertreding moet aftikken, terwijl geïmmigreerde doodrijders vrij rondlopen en ons uitlachen?

Hoe voelen jonge meisjes en vrouwen zich, die in Duitsland anno 2016 alleen nog onder politiebescherming naar school kunnen, omdat ze anders op weg naar school door de lieftallige medeburgers verkracht worden?

Onlangs hebben “asielzoekers in Düsseldorf een “vluchtelingen”onderkomen in brand gestoken en bij de grote brand een schade van minstens € 10 miljoen veroorzaakt. Hoewel het onderkomen door ongeveer 300 mensen werd bewoond, luidt het allereerste nieuws dat de daders niet wegens poging tot moord worden aangeklaagd. Daar zijn de “asielzoekers” blij mee, die zich ook nog trots op de borst slaan met hun misdaad. Per slot van rekening had de brandstichting immers een eervol doel: ze wilden eindelijk overgeplaatst worden en door de Duitse belastingbetalers gefinancierde eigen woningen krijgen.

Wat betekent dit alles? In Duitsland bestaan ogenschijnlijk eerste- en tweederangs mensen. De Duitsers moeten hier begrip voor hebben.

Per slot van rekening dient de massa-immigratie van cultuur-vreemde medeburgers immers, volgens informatie van minister van financiën Wolfgang Schäuble (CDU), een hoger doel: “We hebben deze mensen nodig, omdat we in Europa anders “in inteelt degenereren”. En voor deze redding laten wij ons toch graag een keer als tweederangs burgers behandelen, of niet?

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Door: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Derde Wereld, Dhimmitude, dictatuur, discriminatie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, socialisme, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Zij pralen – wij betalen: Duitsers als tweederangs mensen

 1. Tistochwat zegt:

  Het zoveelste bewijs dat er pure kwaadaardigheid in het spel is en dat wij ‘geregeerd’/onderdrukt worden door zakkenvullers die ons haten.
  Hiertegen kun je écht niets doen met een vreedzame demonstratie, een petitie, een referendum of wat dan ook.
  Wat heeft dat namelijk voor zin als de ‘elite’ ons tóch kapot wil hebben en als ze zich gesteund weten door vele geesteszieke, gehersenspoelde ‘Gutmenschen’ die hen in het zadel hijsen en houden?

  Kijk maar eens naar deze krijsende geit tussen 5:25 en 5:35, die kennelijk graag uitgewoond wil worden door een groot geschapen ‘vluchteling’ en die ook geen last schijnt te hebben van ‘bezuinigingen’:

  https://ejbron.wordpress.com/2016/06/10/video-waarom-zou-poetin-zweden-willen/

  Liked by 1 persoon

 2. Zij pralen – wij betalen: Duitsers als tweederangs mensen, dat is hier in Niedrichland precies het zelfde laken en pak…

  Liked by 1 persoon

 3. Qvic zegt:

  Inteelt bij autochtonen Europeanen? Dit komt enkel voor in zwaar gelovige gemeenschappen, waar hij misschien het product van is. Maar bij islam is één en al inteelt. Dat neven en nichten met elkaar trouwen, wordt heel normaal gevonden in de islam, maar ook bij de vroegere adel, om het kapitaal binnen de familie te houden. Inteelt zorgt niet alleen voor een enorme degradatie van het I.Q. van de mens, maar ook in alle opzichte van het lichamelijke. Maar het gekke er aan is dat deze domme mensen denken, dat zij de top zijn in alles. Dat komt omdat zij onderwerpen niet op waarheden kunnen toetsen, omdat zij die kennis missen. Daarom nemen ze veel leugens aan als de enige waarheid. Dat zie je veelal terug in religies en overheden. Dat is ook de redenen van waarom ministers op hun posten komen, waar ze totaal geen kaas van hebben gegeten. Zodat zij manipuleerbaar zijn door allerlei lobbygroepen e.d. en totaal geen eigen verantwoordelijkheid besef hebben op dat onbekende terrein.

  Like

 4. elisah zegt:

  De situatie zo onwerkelijk geworden in Duitsland, dat het eigenlijk een surrealistische plek is.
  Menig normaal en intelligent mens kan hier met zijn gezonde verstand niet meer bij en het is daarom ook pervers en decadent te noemen. Zelfs rechtsongelijkheid voor de eigen burgers is een norm geworden.
  Dit land is ziek, ernstig ongeneeslijk ziek, het zou uit zijn lijden verlost moeten worden voordat het nog meer landen met zich mee de afgrond in trekt. Zoals het nu is, is het land niet meer te redden.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Met gekromde tenen heb ik het artikel gelezen. Wat ik voelde is woede en afkeer. Woede om wat er in Duitsland met de rechterlijke macht aan de hand is (deugt voor geen meter!!), en afkeer van wat zich ‘vluchteling’ noemt, maar feitelijk gore criminelen zijn, die met hun zieligheid en ‘trieste verhalen’ overal mee weg komen!
  Doordat er niet wordt opgetreden tegen dit tuig, zullen ze nooit gaan nadenken over wat hun misselijk makende gedrag voor impact kan hebben op de autochtone bevolking. Hun gedrag zal nooit overeenstemmen met het gedrag van een normaal denkend mens, die beseft dat brandstichting, verkrachting, diefstal, geweld, etc. niet onbestraft kunnen blijven. Dit tuig trekt zich niets aan van regels en trekt een spoor van ellende door de wereld!
  Wat mij ook zeer boos maakt, is het feit dat wij er maar aan moeten wennen dat dit tuig deel van onze samenleving uitmaakt/gaat uitmaken. Dit kan betekenen dat wij bijvoorbeeld niet meer onbezorgd kunnen genieten op een terrasje, want voorbij lopende asielzoekers die vinden dat wij ons niet zedig genoeg kleden, zouden ons zomaar in het gezicht kunnen spugen en ons uitschelden. Kijk naar wat de verslaggeefster van Pow is overkomen! Dit waren dan wel geen asielzoekers maar Marokkanen, maar eigenlijk zijn ze uit hetzelfde (islam-)hout gesneden.

  Het kan niet uitblijven, de woede van de burgers om dit grote onrecht! Criminelen waar begrip voor is, slachtoffers die als daders worden behandeld. De omgekeerde wereld. Daar wennen we echt nooit aan. Hopelijk dringt dat een keer door tot de botte hersens van overheden en rechters/advocaten.

  Liked by 1 persoon

 6. Drs.P. zegt:

  In de USA hetzelfde beeld, dus moet er een plan van chaos maken achter zitten!!
  De smerige rattencabal in brussel, Berlijn, den Haag & Parijs met alle nsb-meelopers zijn de schuldigen, die dien uitgeschakeld te worden!!!!
  http://allnewspipeline.com/Refugees_Eating_Great_As_Americans_Starve.php

  Liked by 1 persoon

 7. Elena zegt:

  Tjezesmina, Duitsland is mede door toedoen van Justitie oprecht terminaal ziek.
  Hoogste tijd dat de Duitsers NU opstaan om de straat op te gaan en alle ratten te verjagen.
  Hoe haalt dit smerige Jusitionele apparaat het in hun smerige rotkoppen een land zo te verzieken.
  De doodstraf is nog te mild voor justitie en consorten.
  Bijltjesdag kan niet lang meer duren.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s