Brand in “vluchtelingen”onderkomen in Düsseldorf: Verdachten met valse identiteitspapieren en een veelpleger

Screenshot_16

(Vertaling: E.J. Bron)

Bijna een week na de brand in een “vluchtelingen”onderkomen in Düsseldorf, waarbij een schade van € 10 miljoen was ontstaan, komen er nieuwe details over de vermoedelijke daders aan het licht. Zo zou één persoon van de groep van acht Noord-Afrikanen al 35 delicten hebben gepleegd.

Duits - Zuerst

De 21-jarige veelpleger zou o.a. auto´s opengebroken hebben, schrijft de “Rheinische Post”. Problematisch was eerst het vaststellen van de identiteit van de belangrijkste verdachten. Want de beide 26-jarigen uit Algerije en Marokko waren tot nu toe onder meerdere valse namen in Duitsland onderweg en werden meerdere malen geregistreerd. De beide mannen zitten op dit moment nog in voorarrest. De andere zes personen zijn weer op vrije voeten. Er wordt echter nog wel onderzoek naar hen gedaan.

Het motief voor de brandstichting zou de ontevredenheid over de verzorging in het onderkomen geweest zijn. Daarop zou een van de hoofdverdachten een matras in brand hebben gestoken. De brand verwoestte het complete onderkomen.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Maghreb/Noord-Afrika, Moslims, Multiculti, Noord-Afrikanen, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Brand in “vluchtelingen”onderkomen in Düsseldorf: Verdachten met valse identiteitspapieren en een veelpleger

 1. Drs.P. zegt:

  Betekent dus dat de sporthal totaal niet brandveilig was en er nooit debiele parasieten in hadden geplaatst mogen worden, dus de overheid is aansprakelijk. Iedere fucking kerstboom in openbare gebouwen moet een zodanige coating krijgen dat deze zo goed als onbrandbaar is, maar bedden waar asoparasieten in slapen zijn zo brandbaar als de parasietenteringpest!!!
  Foutje van de gutmensch, bedankt.

  Like

 2. Mirjam zegt:

  Kun je zien wat een zooitje in dat kamp alleen al bij elkaar zat. De ’21-jarige veelpleger’…
  21 jaar jong en al een heel misdadig leven achter de rug en voor de boeg. Andere medeplichtigen hadden zich al meerdere keren met valse papieren geregistreerd…
  Waar is in Godsnaam de controle op dit tuig? Beseffen ze niet in Duitsland dat dit wandelende bommen zijn, die onschuldige burgers in hun land ernstig bedreigen? Dat jullie misdadig bezig zijn, om jullie volk aan deze criminelen bloot te stellen en ze tot waanzin toe te blijven vertroetelen?
  Kom toch bij zinnen, en zie wat jullie doen. Jullie verpesten de wereld waarin jullie leven.

  Geliked door 1 persoon

 3. louis-portugal zegt:

  Jezxs laat ik nou de hele tijd gedacht hebben dat die branden gesticht werden door “extreem rechtsen”.

  Like

 4. Japio zegt:

  Is toch logisch als je je als gast in een vreemd land zo gedraagt als je niet tevreden bent met je onderkomen. Je komt zgn uit een oorlogsgebied en dan word je opgevangen in een beschaafd westers land met normen en waarden. En daar aangekomen staat er niet eens een dikke BMW voor je klaar, is gewoon weg schandalig. Dan moet je als klap op de vuurpijl samen met lotgenoten in zo’n armoedige accomodatie vertoeven. Waar zijn die villa’s dan voor deze kanspareltjes? Ze hebben er gewoon recht op want dat is ze beloofd per slot van rekening. Ik zou ook boos worden als ik niet op m’n wenken bediend zou worden en de boel in de fik steken…..Deze modderkruipers behoren hier niet ze kunnen niet met de vrijheid, waarde en normen omgaan hier in het westen. Ze zijn moslim en hebben overal recht op vinden ze. Wij zijn de ongelovige honden die hun ten alle tijden moeten pleasen want dat leert de knoran ze. Oprotten naar die grote zandbak en nooit meer terug komen en neem die linkse NSB’ers ook mee aub.

  Geliked door 3 people

  • ieznogoedh zegt:

   Precies. En als je dan jeuk hebt en je grijpt zo’n blonde sloerie tussen haar benen of je geeft haar even een beurt, liefst samen met je vrienden natuurlijk, dan wordt door die slet daar ophef over gemaakt.
   Ophef terwijl mohammed toch heel duidelijk in zijn geschriften is geweest zodat die blonde hoer toch moet weten dat ze gewoon mee moet werken als ze aan de beurt is.
   Onbegrijpelijk dat die Duitse vrouwen zo moeilijk doen.
   Gelukkig zal het niet lang duren totdat de Merkels, Junckers en Ruttes in onze samenleving bij wet hebben vastgelegd dat die blonde tut hola’s gewoon moeten meewerken.

   Like

 5. D. G. Neree zegt:

  Marokkanen en Algerijnen (landen waar geen oorlog is) kunnen hier blijkbaar als vluchteling binnenkomen en door heel Europa reizen met valse paspoorten. Hoeveel van die malloten zijn er binnengekomen en wat gebeurt er als ze hier wat meer wortelen en contacten maken? Dit wordt een regelrechte, onvoorstelbare ramp.

  Like

 6. De reden voor de ophef en daarop volgende brand was dat de beloofde blonde hoeren van de dag geen maagd meer waren. Terwijl dat toch de afspraak was. En geef de jongens eens ongelijk. Zelf denk ik dat ’t allemaal doorgestoken kaart is, een soort false flag, van de Maagdenvliesherstelindustrie die nog te weinig miljarden verdienen met het opknappen van beschadigde kano’s. Ik zeg u, die Herfloreerhandel gaat nog eens flink floreren als ik alleen al in mijn buurt het aantal ontmaagde vrouwen zie die uiteindelijk straks ook aan de beurt komen. Want we hebben nu al te weinig brandweerlieden om dat allemaal bij te houden..

  Like

 7. We zijn nog steeds afwachtende van een opstand, die zal er toch hoop ik eens van moeten komen.

  Like

 8. Zou zo’n opblaasbare pop niet wat voor ze zijn met zo leuk open mondje ? Hoeven ze geen auto’s meer te verkrachten, dat geeft maar rotzooi op straat. Kunnen ze er met zijn tienen opduiken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s