Europese doofheid (en doof betekent in het Duits dom)

Screenshot_19

(Door: Drs. E.N. Schilder)

We leven momenteel onder een blind, dictatoriaal Europees bewind dat zichzelf ‘democratie’ noemt, maar waarin ‘politiek correcte’ politici, ten behoeve van hun eigen hachje en welstand, hun achterste afvegen met wat U vindt. Het past ze namelijk helemaal niet wat u vindt. Rutte distantieert zich zelfs van de uitslag van het referendum, maar dat een inmiddels steeds sterker groeiend aantal Europeanen zich van de één-Europa utopie distantieert, lijkt maar niet bij ze binnen te komen.

Een ‘democratie’ waar u ‘zogenaamd’ (of misschien is ‘fictief’ een betere woordkeuze) mag kiezen wie uw volgende, steeds dictatorialere en vooral ASOcialere bewindvoerder wordt. Deze mensen (ik noem het persoonlijk zelfzuchtige, kortzichtige en hoogopgeleide parasieten), die zeer ruim uit UW belastinggeld worden betaald, zouden in dienst van het volk moeten werken. Althans, dat zou de grondslag voor een echte democratie moeten zijn. Hoe pijnlijk anders is de realiteit.

Terwijl er door hun toedoen nog nooit zoveel mensen naar de voedselbank hebben moeten gaan, is het bedrag voor wachtgelden van politici, alleen al in Nederland, de afgelopen 5 jaar opgelopen tot meer dan € 13 miljoen. Enkele jaren geleden werd door de toen zittende regering van NL een algehele STOP op loonopslag afgekondigd, maar heeft diezelfde elite zichzelf een opslag van 30% gegeven. Momenteel moeten 50+ers salaris in gaan leveren om aan het werk te mogen blijven/komen om daarmee de zwaar overbetaalde parlementariërs in Brussel, onze ‘volksvertegenwoordigers’ in Den Haag en half failliet Europa te kunnen blijven bekostigen. Ik heb me vaak afgevraagd waar het verdienmodel zit van de huidige regeringslogica, maar inmiddels zie ik wat het doel is.

Er moet een totale overheersing komen over de bevolking en daarbij is alles geoorloofd. Met de woorden ‘discriminatie en racisme’ wordt u alvast monddood gemaakt. De meest pure vorm van onderdrukking, misleiding en leugens. Blijkbaar heeft het blanke ras in de ogen van andere culturen het alleenrecht om te discrimineren, uiteraard op kleur, religie en afkomst. Andere rassen, culturen en religies zijn tenslotte  heel vredelievend en leven in perfecte harmonie naast elkaar…

Maar al was de hele wereld islamitisch, dan nog zouden ze elkaar massaal blijven afmaken, want de Afrikaanse haat en islamitische overheersingsdrang zijn daar altijd vertegenwoordigd geweest. Sjiieten en Soennieten, Hutu’s en Tutsi’s (en laten we het zoveelste heilige kalifaat niet vergeten) zijn daarvan het duidelijkste voorbeeld. Daar hakken ze naar hartenlust hoofden en armen af, massale verkrachtingen (die worden gezien als seks buiten het huwelijk!?) zijn voor de mannen tot volkssport verheven (want een vrouw wordt standaard gezien als slavin. Zij heeft geen enkele waarde en moet gewoon luisteren. Vrijdenkenden, anders gelovenden en homoseksuelen bestaan er niet, lees; die worden opgejaagd en afgeslacht, zodat ze er inderdaad niet meer bestaan). Kijk, zó kan het ook.

En daar wil de nu heersende macht in Europa blijkbaar ook naartoe, want hoe kun je het anders verklaren dat het inmiddels ontelbare aantal geweldsmisdrijven van moslim-immigranten naar ‘ongelovigen’ zo angstvallig en hardnekkig verzwegen en ontkend blijft worden? Waar in Geldermalsen momenteel mensen berecht worden voor uitingen en gewelddadigheden jegens de democratische rechtstaat wordt dit buitensporige, extreme moslimgeweld blijkbaar wèl toegestaan. En als de lokale bevolking, die dit laffe gedrag van zowel de overheid als van de betreffende moslimpopulatie spuug en spuugzat is, steeds vaker uit pure wanhoop zelf het heft in handen neemt, wordt  zij door diezelfde Europese overheid veroordeeld als extreemrechts en racistisch.

De bevolking blijven voorliegen, dom en arm houden, zal absoluut gevolgen hebben en de reacties vanuit het volk zullen niet uitblijven. Daar hoef je slechts de geschiedenisboeken op na te slaan. In 1492 werd Europa voor de 2e keer met geweld vrijgemaakt van de ook toen steeds verder oprukkende en steeds meer overheersende islam en ook in het verdere verleden is menig burgeropstand uitgelopen op massale jacht- en moordpartijen op zowel de binnendringers als op de regerende elite die het toentertijd zo ver heeft laten komen.

Ik neem slechts waar en waarschuw u, want ik heb oprecht angst dat dit binnen afzienbare tijd weer gaat gebeuren. We staan wederom aan de vooravond van een herhaling van zo’n zelfregulerende episode in de geschiedenis, want de zittende Europese elite heeft er niets van geleerd en met deze leugenaars en hypocrieten valt nu eenmaal niet te praten.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, EUSSR, Islamisering, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Europese doofheid (en doof betekent in het Duits dom)

 1. Goldie zegt:

  https://twitter.com/hashtag/MigrationEU?src=hash

  Fransje Timmermans legt het nog eens huilend haarfijn uit. (geluid aanzetten)

  Like

 2. joga zegt:

  Uitstekende analyse met dito waarschuwing.

  Like

 3. D. G. Neree zegt:

  Ik vrees dat het ook zover gaat komen, aangezien men volhardt in hun waanzin.

  Like

 4. Driek zegt:

  DE TELEGRAAF

  LONDEN – Reclames die ideale lichaamsvormen promoten, worden verboden in de metro en bussen van Londen. De nieuwe burgemeester van de Britse hoofdstad kondigde maandag het verbod aan, omdat vooral jonge mensen door de reclames heel onzeker kunnen worden over hun lichaam.

  Volgens Sadiq Khan kunnen de advertenties vrouwen kleineren en ze het gevoel geven dat ze onrealistische lichaamseisen moeten nastreven, meldt de Engelse krant The Evening Standard.

  Het verbod geldt voor een klein deel van de 12.000 advertenties die jaarlijks in het netwerk te zien zijn. Het gaat bijvoorbeeld om dieetproducten diehet ideale strandlichaam promoten. Dergelijke advertenties riepen afgelopen tijd de woede op van vrouwenorganisaties, die 70.000 protesthandtekeningen verzamelden.

  Like

 5. Paul55 zegt:

  Het mag wat mij betreft direct los barsten, ons verlossen van de mensen die ons land de afgelopen tig jaren, naar de kloten hebben geholpen. Ons gebruiken als slaven, ons opgezadeld met dieven, moordenaars en verkrachters. Ze hebben ons op alle manieren, vogelvrij verklaart. Het zijn veruit de grootste volksverraders van de 21e eeuw. Ik zeg, laten we ons bevrijden van deze DICTATORS, VERRADERS, jaag ze over de grenzen, totdat ze moeten zwemmen!!

  Geliked door 1 persoon

 6. hans zegt:

  WE ZIJN EEN MELKOE!!! nu pas uitgevonden, ha ha.

  Like

 7. ieznogoedh zegt:

  Het voorbeeld van de vroegere Spaanse koning volgen. Alle aanhangers van de religie van vrede en verrijking Europa uit. Allemaal!

  Geliked door 1 persoon

 8. Telkens als ik een dergelijke excellente uiteenzetting onder ogen krijg, denk ik automatisch: “Maar probeer dit dan ook tenminste RÚtte c.s. onder ogen te laten krijgen!
  Het is zeer frustrerend om je dan meteen daarop weer te realiseren, dat het vanuit die hoek automatisch niet eens gelezen wordt omdat elke realist in hun ogen dom, aso, racistisch en xenofoob is.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Ze lezen het; ze weten het; ze durven niet.
   Radeloos, redeloos, reddeloos.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Theresa Geissler 14 juni 2016 om 06:26

   Rutte & Co WETEN het allang! We hóeven niets uit te leggen.
   Het gaat die schoften alleen maar om hun eigen weelderige leventje met liefst een mooi baantje in Brussel.
   Het interesseert die gasten geen fluit dat wij naar de kloten gaan.
   Ze willen niet verder gaan dan af en toe ‘geschokt’ zijn.
   Zélf zullen ze toch nooit de schadelijke gevolgen van hun wan’beleid’ hoeven meemaken.
   Vluchtplan + paradijselijk en veilig oord liggen al klaar.

   DAT is het meest frustrerend: ze doen het met opzet!

   Like

 9. Hendrik zegt:

  Subliem stuk!

  Like

 10. koddebeier zegt:

  100% eens !

  Like

 11. Rutte zit alleen maar te kutte. Probeert ons nu weer blij te maken met een dode kip. Vaarwel klote regering.

  Like

 12. De moslims en de vluchtelingen zijn de vijand niet maar mensen die hun ding doen; ze weten niet beter en tenslotte worden ze hier uitgenodigd en er zelfs toe aangezet en betaald om de locals hier in Europa en inmiddels ook in de USA op te fokken. De echte vijand zit op uw gemeentehuis, in de ministeries en in andere gouden paleizen. Zij zijn de uitdenkers, de uitvoerders, de beleidsambtenaren en de handhavers van deze perverse viezigheid. Die gasten moeten 1 voor 1 opgespoord worden en ter hand van teleurgestelde en geweigerde invasoren gesteld worden die al een maand niks, nog geen uitlaat van een auto, te neucqken hebben gehad.

  Like

 13. louis-portugal zegt:

  helemaal mee eens.

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Beetje off topic:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25994664/__Kabinet_draait_bezuinigingen_terug__.html

  [quote] Tegelijktertijd gaan geplande bezuinigingen van een half miljard euro op vooral verpleeghuizen en instellingen voor gehandicapten niet door. [/quote]

  Sigaartje uit eigen doos.

  Like

 15. Ben benieuwd wat ze ons nu weer voor leugens in hun campagne gaan beloven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s