Aan alle “vluchtelingen”werkers in Duitsland!

Screenshot_35

(Vertaling: E.J. Bron)

Hebben jullie je eigen volk ook zo geholpen als nu de “vluchtelingen”? Hebben jullie voor Duitse arme kinderen acties in het leven geroepen? Hebben jullie je arbeidstijd gratis voor Duitse arme kinderen, jongeren en volwassenen ter beschikking gesteld? Hebben jullie woonruimte voor arme Duitse kinderen ter beschikking gesteld? Zijn jullie ook de “lieve oma” voor Duitse kinderen? Verzamelen jullie in winkels levensmiddelen voor de arme Duitsers om ze daarna aan daklozen uit te delen?

Zorgen jullie ervoor dat de Duitsers het hele jaar door een dak boven hun hoofd hebben? Betalen jullie voor de arme Duitsers pensions en hotels, zodat ze daar gratis kunnen overnachten? Zijn jullie ook geïnteresseerd in de 30.000 dakloze kinderen in Duitsland? Interesseert jullie de 1 miljoen pensioengerechtigden die onder de armoedegrens leven en laten jullie hen goedkoper in jullie woningen en huizen wonen? Zorgen jullie ervoor dat er complete hallen voor arme Duitsers gehuurd en verbouwd worden, zodat ze daar gratis kunnen wonen? Zorgen jullie ook voor jullie jongeren, zodat zij een dak boven het hoofd en drie warme maaltijden per dag hebben?

Organiseren jullie inzamelingsacties in supermarkten, zodat de arme gezinnen in Duitsland genoeg luiers en verzorgingsproducten voor hun kinderen hebben? Houden jullie dagelijks protestacties en demonstraties voor de 1 miljoen gesanctioneerde Duitsers die vechten voor hun bestaan? Zorgen jullie ervoor dat iedere Duitser driemaal per dag te eten heeft? Betalen jullie de stroom voor arme Duitsers? Geven jullie je huizen aan arme Duitsers, zodat zij daar gratis in kunnen wonen? Mogen de arme Duitsers in Duitsland gratis met het openbaar vervoer reizen? Laten jullie de moeders in Duitsland minder werken, zodat ze meer tijd voor hun kinderen hebben? Ondersteunen jullie de Duitsers, zodat ze minder hoeven werken? Organiseren jullie je zo, dat het de Duitsers zo goed gaat als nooit tevoren? Verdelen jullie je geld onder de arme Duitsers? Maken jullie voor iedere Duitser een waardevol leven in Duitsland mogelijk? Vinden jullie jezelf belangrijk? Zorgen jullie voor de mensen in Duitsland die door de autoriteiten in de steek gelaten worden? Zorgen jullie er voor dat Duitsers hun recht in Duitsland krijgen?

Zorgen jullie ervoor dat de Duitsers in Duitsland geen onrecht wedervaart? Zorgen jullie ervoor dat de Duitsers net zo met respect, achting en zorg behandeld worden als de buitenlanders in Duitsland? Zorgen jullie ervoor dat de Duitsers hetzelfde recht op een gratis onderkomen in Duitsland krijgen als zij in een opvang voor daklozen komen? Zorgen jullie ervoor dat iedere Duitser in Duitsland direct een maaltijd krijgt als hij in een opvangkamp voor daklozen komt? Zorgen jullie ervoor dat er in iedere Duitse stad een opvangkamp voor daklozen is, dat ervoor zorgt dat de dakloze het hele jaar door een dak boven zijn hoofd heeft, zonder welke voorwaarden dan ook? Zorgen jullie ervoor dat iedere Duitser naar plekken kan gaan die hem met dezelfde zorg verzorgen als de “vluchtelingen” in Duitsland? Zorgen jullie ervoor dat de Duitsers net zo onvoorwaardelijk worden verzorgd als de “vluchtelingen”?

Zorgen jullie ervoor dat de Duitsers dezelfde vrijheden in hun in hun opvangkampen mogen genieten als de “vluchtelingen”? Zorgen jullie ervoor dat iedere Duitser het recht heeft hetzelfde geld als de “vluchtelingen” in Duitsland te krijgen, onder dezelfde voorwaarden? Zorgen jullie ervoor dat de Duitsers zich tot openbare instanties kunnen wenden om daar direct en volkomen on-bureaucratisch een dak boven het hoofd te krijgen, het hele jaar, stroom, zakgeld van € 390,- in de maand en drie warme maaltijden per dag, zonder papieren, zonder welke eisen dan ook en nog dezelfde dag? Zorgen jullie er met openbare acties en oproepen in de kranten voor dat het leed van de arme Duitsers in Duitsland verminderd wordt? Als jullie dat niet voor iedere Duitser in Duitsland mogelijk maken en hen niet dezelfde kansen om te overleven in Duitsland geeft als de buitenlanders, dan zijn jullie Duits-vijandig en moeten Duitsland verlaten!

Bron:
www.mzw-widerstand.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Duitsland, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Linkse christenen, Linkse Kerk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Aan alle “vluchtelingen”werkers in Duitsland!

 1. Jean zegt:

  I Don’t Think So.

  Liked by 1 persoon

 2. Wat zijn zombies, ze bestaan echt in Duitsland. Zou het virulent zijn, dan worden we allemaal zombies.

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  Wat een geweldig stuk, alleen ben ik er bang voor dat de betreffende personen waar dit voor is geschreven het niet lezen.
  Vandaag kreeg ik een nieuwsbrief van Open Doors met 9 punten hoe met “vluchtelingen” om te gaan, van ze bij je thuis uitnodigen tot samen ergens eten, tenenkrommend!!
  Meteen maar ff dit verhaal naar ze doorgemailed.
  Het lijkt wel een fucking mode verschijnsel, iedereen is ineens zoooooooo sociaal bezig met de asielparasieten, iets dat ze nog nooit met/voor de eigen bevolking hebben gedaan!!!
  Stelletje schijnheilige kloterige mafkezen van gutmenschen!!!!

  Like

 4. joga zegt:

  I do neither.

  Like

 5. fransdewit zegt:

  Tja ik begrijp het maar het is een roep om na denken, maar al die gasten zijn van het padje af. Er is na Tjenobyl heel wat hersens beschadigd geraakt en daar profiteren nu die gelukzoekers van. Toch denk ik dat dit niet erg veel langer kan plaats vinden hoor. Er kan met de jaren wel gepot zijn en op iedereen beknibbelt. Net zoals de Gemeentes altijd voor hielden dat ze moesten bezuinigen terwijl ze voor miljoenen hadden gestald op die IJsland bank. Er gaat veels te veel geld uit terwijl de mensen het niet meer kunnen opbrengen. Er komt een tijd dat het op is, VOOR IEDEREEN en dan valt er niets meer te verdelen. Dan moeten ze ineens zelf aan geld zien te komen en moeten ze weer zelf iets gaan ondernemen. Je bent op deze wereld blij dat je er op een gegeven moment af mag. Gezegend zijn de mensen die dit allemaal niet hebben mee moeten maken zeg….

  Like

 6. Met alle dank aan Merkel die dat toch maar voor elkaar gebokst heeft. Ze neemt zomaar een miljoen vluchtelingen op die nog in de vroege Middeleeuwen leven. Want in de zevende eeuw werd die gek geboren die zichzelf een profeet noemde.

  Like

 7. Jade zegt:

  Goed artikel. Deze vragen kun je ook wel
  voorleggen aan die mafketels in Nederland.

  Like

 8. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Het eerste land in Europa waar de oorspronkelijke bevolking zichzelf nog flink zal tegenkomen!

  Like

 9. Sabeltant zegt:

  Moreel superieuren missen het gen dat ze moet beschermen tegen een sudden death.
  Het is zinloos ze er op aan te spreken het missende gen zorgt ervoor dat ze het niet zien.
  Ze zijn zeg maar “kleurenblind” voor hun eigen ondergang. Je kunt beter je energie steken in lieden die wel in zien wat er mis is.
  Voor je het weet is het een meerderheid.

  Like

 10. piet travestiet zegt:

  …ein volk….

  Like

 11. gilaforte zegt:

  Ik hoef de vertaalde tekst niet eens te lezen maar vraag nu hetzelfde aan Nederland !
  Helpen jullie Nederlanders ook om hun problemen op te kunnen lossen? Helpen jullie wel op
  een veilige manier om Nederlanders rustig te laten leven, maakt niet uit of arm of rijk in Nederland? Waarom worden Nederlandse ouders zo enorm onder druk gezet in hun opvoeding? Wat is er mis met Nederland? Waarom wordt het land gekweekt met deurwaarders, opsporingsambtenaars en nog veel meer om tegen burgers oorlog te voeren? Wat is er mis mee met de Nederlandse maatschappij? Waarom kijkt NL naar het buitenland en wat er daar mis is ofwel het in eigen land net zo erg is? Waarom is Nederland doof, also dumm???

  Like

 12. ongesgoolde zegt:

  Gaat heen en sterf oh gij blanke.
  Met groet,
  Ur Opa.

  Like

 13. Erik zegt:

  Deze vragen gelden ook voor ons volk. Vraag hier de instanties maar eens om hulp en je zult merken dat dat heel moeilijk gaat, lees er de verschillende getuigen verhalen van hier op EJ Bron.
  Wij ook hebben niet de zelfde rechten, ook hier hebben arme kinderen, kansloze op werk, oudere en bejaarde, jonge starters in het leven niet de hulp die slinkse zo maar vanzelf sprekend vinden voor “vluchtelingen”. Ook onze leiders laten ons vallen als een baksteen en veraden het volk met discriminerende maatregelen en eisen om uberhaupt hulp te krijgen en dat ook nog onder belachelijke voorwaarden. Misselijke misplaatste humanitaire, boven het gezond verstand uitstijgende gevoelens van rechtvaadigheid en medemenselijkheid tegenover de gellukzoekers!
  Een zieke heelmeester maakt stinkende wonden, wonden die gaan eteren en zweren die sporen van onrecht achterlaten bij het autochtone volk, deze zieke heelmeesters deze valse humanisten willen maar niet zien dat de ziekte in hun niets goeds voor dit land in petto heeft. Humaniteit slechts voor “vluchtelingen” die de hulp ozo nodig hebben en dan het arme volk uitknijpen en op straat laten slapen, eten van de voedselbank ondanks dat je allebei werkt, gesanctioneerd worden omdat je je huur/ hypotheek niet meer kan betalen is discrimineren van mensen die onschuldig in de hulpverlening moeten komen dit is crimineel gedrag dat eens zijn gerecht zal opeisen. Zij die verzaken om hun plicht naar iedereen, hun humaniteit naar iedereen op voet van gelijkheid niet willen zijn crimineel en moeten voor de rechter komen, met name de “volksvertegenwoordigers” verzaken hun plicht uit de grondwet. Wij het volk der Nederlanden zullen dit niet vergeten en elke kans die zich in de toekomst voordoet pakken om de valse leiders zwaar te straffen voor hun misdaden tegen hun ambt, tegen de grondwet, tegen ons en de zwakkeren in de “samenleving”.
  Een volk krijgt de leiders die het verdiend, laten wij dan als volk geen leugenaars geen valse leiders meer kiezen. Ik begrijp dat er weinig opties zijn en het vertrouwen in de democratie behoorlijk kapot is doch er zit niks anders voor ons op dan het maar weer te proberen en een ander de kans te geven om te laten zien wat volksvertegenwoordiging betekend. Linkse valse humanisten hebben hun kans verpest nu is het tijd voor een nieuwe orde met nadruk op orde en recht nu is het tijd voor ons om van de “welvaart” te genieten dus mensen laat het recht zegen vieren en stem met recht op RECHTS! NU WIJ!

  Like

 14. Avidia zegt:

  Nee en niet nee

  Like

 15. Kan ook aan alle “vluchtelingen “werkers in Nederland zijn…………

  Like

 16. Joshua zegt:

  Dit hele verhaal kan ook op de niksnutten in den haag geprojecteerd worden.

  Like

 17. koos zegt:

  De collectieve hulp voor vluchtelingen is een vorm van massahysterie.
  Maar het zijn toch vooral de vrouwen die daaraan meedoen. Misschien ook omdat alle vluchtelingen lekkere mannelijke negers zijn. Waren de vluchtelingen maar allemaal lekkere wijven, dan keek ik er anders tegenaan!
  https://www.facebook.com/events/1565534347078184/

  Like

 18. koddebeier zegt:

  Voor vluchtelingenwerkers is maar één woord landverraders !!
  Meestal afkomstig uit de links/christelijke profiteurs hoek van betweters. van ziende blind en horende doof !!

  Like

 19. Voor het Nederlandse volk wat in de geld problemen zit, wordt niets gedaan. dat zijn 2e rangs burgers geworden. Die krijgen dreigende deurwaarders aan de deur en moeten geld boetes betalen die soms torenhoog zijn. Daar kom je nooit meer van af, vooral de boetes van zorgpremie zijn schandalig hoog. Deze mensen mogen naar de voedselbank en gelukkig zijn er kringloopwinkels. De vluchteling met een status wordt helemaal in het nieuw gestoken, waar halen ze al dat geld vandaan. Tijdens de crisis werden we praktisch uitgekleed door deze KUT regering dat heette bezuinigen MET DIT ALS DOEL ??? GELUKZOEKERS ???

  Like

 20. M.A.L. Sion zegt:

  Mooi geschreven. Mooie reacties. En hoe nu verder?
  Ik roep
  Jean, Cees van Dalen, Jackie2015, Marian van Cranenbroek, Drs. P., joga, fransdewit, Jack Terrible, Jade, I.K. Bennurklaarmee, Sabeltant, piet travestiet, gilaforte, ongesgoolde, Erik, Avidia, Rini Stegeman, Joshua
  op
  om de handen ineen te slaan om het roer om te gooien.
  Actie – Verzet –
  Weg met deze regering – Weg met de islam. –
  Aandacht voor ons en onze kinderen !!!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 21. Tistochwat zegt:

  Sloven jullie je ook zo uit voor de (hoog)bejaarde mensen die ergens in een uitgekleed verzorgingstehuis, eenzaam wachtend op hun dood, op hun kamertje tussen versleten spulletjes in oude kleren zitten te huilen van ellende?

  Nee hè? Want daarmee kun je geen goede sier maken. Het is ‘in’ om je uit de naad te lopen voor ‘vluchtelingen’. Kun je prachtig mee laten zien hoe ‘goed’ je bent!

  STEL INCONSEQUENTE VERBLINDE HUICHELAARS!

  Liked by 1 persoon

 22. Kunnen wij niet met een petitie van handtekeningen de regering duidelijk maken dat wij die veeleisende vluchtende gelukzoekers zat zijn. Nooit zijn hierover discussies op de t.v., lijkt wel of alles in de kiem gesmoord wordt.

  Like

 23. Pingback: Aan alle “vluchtelingen”werkers in Duitsland!

 24. Vanavond naar live debat gekeken op t.v. echt alles heeft de regering kapot gemaakt. Wilders was geweldig, wist het allemaal goed te benoemen. Maar ik vraag mij af of er volgend jaar nog wat te redden valt.

  Like

 25. Gilaforte zegt:

  het is een slechte film, alles is bedacht en gebeurd nu in voorbereiding op de NWO. Denk eens groot en niet in een klein toneelstuk, hoax overal hoax, de buurman wordt je vijand omdat het bedacht is en de gemeenteraad het zo heeft beslist. Hierdoor krijgt de buurman een functie (betaald). Helaas is het zo en geld is macht. De pionnen zijn wij en wie schaakt begrijpt het wel. Intelligentie is het enige middel maar het volk loopt ver achter, wel 100 jaar of meer. Ondertussen zijn wij verwend van welvaart en willen wij nog meer. Valkuil, zo heet dat toch? Geen ene leader zal een vrijdenkende mens het ultieme geluk geven. Het ultieme geluk haal je uit jezelf en niet uit je werk of je buurman of je valse vrienden. Helaas is ook NL egoïstisch en niet sociaal. Alles draait om het geld en hiervoor heeft men een mensenleger nodig wat spoort. Dit is alles andere dan gezellig sporten gaan op de maandagavond met je vriend of buurman maar een grote blamage aan jezelf. Omdat je doof bent, also dumm.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s