“Man die Franse agent doodde, handelde namens IS”

Screenshot_22

De steekpartij en gijzeling in de Franse plaats Magnanville lijkt een daad van terrorisme te zijn. Amaq, het persagentschap van Islamitische Staat, heeft de daad opgeëist. Het bericht van Amaq kon nog niet bevestigd worden. Franse media meldden eveneens dat de dader namens IS handelde. Volgens ooggetuigen zou de dader “Allahu akbar” (Allah is groot) hebben geroepen. Dader Larossi Abballa (25) uit Mantes-la-Jolie (Yvelines) is in 2013 samen met zeven anderen al veroordeeld voor deelname aan het sturen van Jihadisten naar Pakistan, weet de zender. Hij staat ook bekend voor diefstallen, geweld en heling.

Lees verder>>>
(h/t Johan G.)
DeMorgen.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Frankrijk, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op “Man die Franse agent doodde, handelde namens IS”

 1. ildiko zegt:

  Dit krijg je als land zonder hersens je deur voor iedereen open doet en geen grens stelt aan eigen waarden en normen. Dit lijkt een westerse terminale virus ziekte die onze maatschappijen op rap tempo vernietigen. Hier ook hetzelfde ,de losse stenen in de stad worden aangepakt maar niet de tuig die stenen gooit. Wat een land, wat een land……om te huilen

  Like

 2. Sabeltant zegt:

  Leiders en onze media hebben het over aanslagen en terreur alsof het over de broodprijs gaat.
  Maar niemand neemt het woord islam of islamitisch in de mond. Zelfs de islamitische staat die de islamitische terreur opeist heet IS. Hoe meer islam in een land hoe meer islamitisch geweld.
  Er wordt van alles bijgesleept maar er wordt met geen woord gesproken over de giftige ideologie die aan al deze wereldwijde terreur ten grondslag ligt.
  De islam haat ons en dit zal nooit stoppen. Open uw ogen!

  Like

 3. Thoth zegt:

  Het levenloze lichaam van de vrouw : zij werd met een doorgesneden keel gevonden…

  Like

 4. Mirjam zegt:

  Deze moorden zijn steeds vaker realiteit en de manier waar ermee omgegaan wordt neigt steeds meer naar onverschilligheid. Het wordt een gewoonte om ze te horen en als het zo doorgaat wordt iedereen blasé, de regeringsleiders zijn dit al, want het zijn altijd incidenten en momentopnames, volgens hen, gepleegd door radicale moslimse terroristen en heeft niets te doen met de zo duivelse islam en de aan hen gekoppelde moslims.

  Wel…het heeft wel degelijk met de islam en de koran te maken en met de toekomst van onze volkeren die geleerd hebben, door hun Christelijke opvoeding, respect en liefde te voelen voor hun medemensen. WIJ allen zijn de dupe van die idioten die in Brussel en in elk Europese land de burgers een rad voor ogen draaien met hun moordende politiek. Elk GOED mens wil dat dit stopt. Wil dat de islam stopt en de moslims weer terug naar hun holen gaan, elke migrant/vluchteling teruggaat naar waar hij of zij hoort. Maar het moet stoppen. Nederland moet uit de EU en de rest van de landen in Europa ook. We moeten dat referendum krijgen in Nederland, ook al heeft Rutte een grote hekel eraan, so what, hij kan de rambam krijgen en de groeten uit Afrika, waar hij naar toe mag emigreren. Graag zelfs…

  Like

 5. Jean zegt:

  Ze, het politiek schorem, is geschokt van de zware misdaden en moorden die spectaculair toenemen????? Hoe kan men nu geschokt zijn als men vergif importeert ???? Dat wisten ze toch dat dit vergif dodelijk is en nog blijven ze van dat vergif importeren, voor dergelijk politiek schorem is er een benaming: “LAFAARDS”.
  Wij EISEN een stop aan de import, grenzen sluiten en dadelijk beginnen met het verwijderen van het reeds aanwezige vergif want wat in Amerika en nu weer in Frankrijk en enkele weken geleden in Brussel en enkele maanden geleden in Parijs gebeurd is zal nog vele malen gaan gebeuren.
  De ‘daders’ zeggen zelf dat het allemaal in functie van IS is en wat zeggen de politieke lafaards en de smerige linkse hoernalisten? Het heeft niets met de islam te maken, zij weten dat, de daders lullen maar wat….
  IS is ISlam, en ISlam is IS.
  Conclusie: NU die rotzooi verbieden en alles wat aanhanger is van die smeerlapperij het land uit flikkeren dan pas zal er welvaart, veiligheid, leefbaarheid en rust komen, wij zullen NOOIT die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij tolereren en NOOIT respecteren want wij houden van onze vrouwen, wij houden van onze kinderen, wij beschermen onze vrouwen en onze kinderen.

  Like

 6. Leo zegt:

  gohh,…. weeral een verwarde man ???????

  Like

 7. Pieter zegt:

  Ja hoor, ze zijn eruit in Frankrijk na enkele uurtjes vergaderen: Het is een terreurdaad.

  Het bewijs is voor mij geleverd dat jihadisten niet in de gaten te houden zijn en elk moment kunnen toeslaan. Dat zal in Nederland dus ook gebeuren ondanks alle smoesjes van de overheid.
  Wat Jan in de Straat altijd al zei blijkt toch weer de beste remedie voor al die terugkeerders : Staatsburgerschap ontnemen, toegang ontzeggen.
  Wat mij betreft is afschieten een nog effectievere oplossing.

  Like

 8. elisah zegt:

  Al die criminele moslimmonsters zeggen in naam van IS te handelen en IS staat automatisch klaar om alle willekeurige aanslagen en moorden op te eisen, zo lijken ze nog groter er gevaarlijker te zijn.

  Like

 9. Pete zegt:

  Tjaa.. alweer dooien uit de naam van de islam..
  De teller gaat gestaag naar de duizend (?) per dag ? (of 2000)

  En tjeetje, ook deze stijder was bekend bij justitie en politie..

  1 ding moet je allaah nageven, zijn ‘public relations’ heeft hij ? (of zij, of het)(denk dat tie homo is) prima voor elkaar.
  En ZIJN ‘account managers’ doen het uitstekend over heel de wereld.
  Ze gaan door het vuur voor die grote inspirator en perfect mens !!
  (het loopt helaas voor velen van die “vertegenwoordigers” verkeerd af.. Geen gezeik in de rechtbank..Shoot to kill…)(naar Israëlisch voorbeeld) (wel racistisch gedrag van al die (hoofdzakelijk) blanke politie-interventieteams)

  Toch nog een oproep aan al die (toekomstige) ‘account managers’… Neem nou eens die ‘politiek correcte’ socialisten, gutmenschen, linkse politici, zakenlui … als voorbeeld !!!
  Die vinden jullie.. (het uitverkoren volk van allaah en mohammed)namelijk erg zielig en verward.. En zien jullie als toekomstige arbeiders..? Stel je voor, een hoogbegaafde moslim als slaaf.. ?
  En nemen de islam helegoar niet serieus.. Wat volgens jullie heilig boek een “dood”-zonde is …. toch ???

  Een aanslagje in een supermarkt of treinstation is in het westen nu wel erg simpel. Met wel een hoop dooien, maar allemaal simpele zieltjes, die de islam wel ‘tof’ vinden.
  (btw.. die bovengenoemde personen.. dat linkse tuig.. gaat niet naar de supermarkt, wonen niet in vogelaarwijken, heeft auto met chauffeur, een uitkering en een 2e (vlucht) huis in een NIET-islamitisch land, enz.. enz…
  Die vliegtuigen in die torens ..dat was pas spectaculair

  Jullie kunnen het !!! En bang voor oppakken-uitzetten- preventieve detentie- afpakken paspoort- gevangenisstraf- boetes… daar hoeven jullie niet bang voor te zijn..
  1 simpel dreig telefoontje naar die dienstdoende ambtenaar of politieke partij, wil in 95 % van de gevallen wel afdoende zijn.
  Bij noodgevalen wat ‘gematigde’-moslim-organisaties die ‘racisme’ kwekken.
  Jullie dreigtaktiek werkt perfect in die verwijfde westerse landen.

  En vergeet niet !! al die raketten, bommen, kogels, en ander oorlogstuig, (die ze neerkwakken op jullie heilige landen) worden door ongelovigen gemaakt…

  De eeuwige glorie en roem wacht jullie op ! Met eeuwig een ‘stijve’,
  en eeuwige 72-jarige maagden.. wauw…!!!

  Like

 10. Sjaak zegt:

  Het komt de dag, daar word terug geschoten ! Garandeerd !

  Like

 11. M.A.L. Sion zegt:

  ISIS hier, ISIS daar, ISIS overal.
  Islam hier, Islam daar, Islam overal.
  Hillary wil blijven samenwerken met de positieve elementen van de islam.
  Trump wil zoveel mogelijk islam tegenhouden.
  En wat doen wij. Individuele acties op internet, zoals waar ik nu mee bezig ben.
  Haalt allemaal niets uit.
  ‘SAMEN’ is de oplossing. En samen moeten we zelfs verder gaan dan TRUMP.
  De islam is een dodelijk gevaar. Daar worden we dagelijks mee geconfronteerd maar we laten deze ziekte ongestoord in onze samenleving doorwoekeren.
  Wakker worden. Aan de slag. Ze moeten eruit. Zo snel mogelijk.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 12. semper fi zegt:

  Hier in bananenland nederland zitten met alle egards ook etters die de I.S aanhangen.
  Wat doen ze?/ Pamperen en voorzien van alle hulp om wederom te resocialiseren!!
  Binnenkort weer een sukkel stille tocht?/
  Deze regering is gek met dat schuim!
  Als je 10 km te hard rijdt pakken ze je, maar een dreiging jegens het volk wordt collectief in de wind geslagen!!
  Neem nu de maroc probleemwijken!!!GVD dit kan in enkele dage worden opgelost(oppakken allemaal dan en uitzetten) ,,maar??nee joh de koning bolle Wim lex gaat thee slurpen in de schilderswijk als er weer enkelen gedood zijn,waarvan akte!! In plaats van de fam van de vermoorde Nederlanders te bezoeken(parijs) speelt deze omhooggevallen marionet met mega inkomen mooi weer..
  Hij wordt nog aanbeden ook,,,
  WAT EEN ZIEKE SAMENLEVING!!
  PFF ff bak thee inschenken
  minder.minder??geen meer!!
  AMEN

  Like

 13. Taljaard zegt:

  Is het weer ramadan?
  Nu nog ff wachten tot het vrijdag is dan zal er nog wel weer een paar hackbars doorslaan.

  Like

 14. Jan zegt:

  Christine Tasin houdt toespraak nav de dubbele moord


  (http://resistancerepublicaine.eu/)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s