VIDEO gedesillusioneerde “gutmensch”: “Rechtse propaganda” over “vluchtelingen” is helaas de waarheid

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO gedesillusioneerde “gutmensch”: “Rechtse propaganda” over “vluchtelingen” is helaas de waarheid

 1. Hans zegt:

  islamieten deugen niet
  En dat weet iedereen in NL, behalve de onze onderdrukkers die we elke 4 jaar als schapen kiezen.

  Like

 2. witte raaf zegt:

  De waarheid komt hard aan maar ik ben blij dat hij zo eerlijk is deze deceptie openlijk toe te geven,er is dus nog hoop voor deze groep gutmenschen,beetje bij beetje worden ze wakker en vallen ze van hun roze wolk!Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen!

  Like

 3. Mirjam zegt:

  Hè, hè, dit zijn dingen die we al jaren zeggen en nu komt één Duitser ermee, dat hij het verschrikkelijk vindt dat hij heeft moeten ervaren dat de mensen die protesteren tegen het asielbeleid en die dus racisten en demagogen genoemd worden, de zogenaamde ‘rechtsen’ toch niet de leugenaars zijn, waarvoor ze worden uitgemaakt. Eentje is maar een druppel op een gloeiende plaat, maar één is meer dan geen. Ik hoop dat de, zogenaamde, Duitse intellectuelen van de linkse linie, allemaal erachter komen dat ze verkeerd bezig zijn, maar dat dit dan supersnel zal gaan, zodat de gelukzoekers terug kunnen naar hun landen. Mit herzlichen Grüsen, und auf nimmer wiedersehen!

  Like

 4. Doc zegt:

  heerlijke useful idiots, of het nou moslims zijn of goedmensjes…

  Like

 5. elisah zegt:

  Sympathieke man, heel eerlijk dat hij openlijk durft toe te geven dat hij zich ernstig vergist heeft in de zgn vluchtelingen, die eigenlijk geen hulp nodig blijken te hebben, maar gewetenloos misbruik maken van de goed bedoelde voorzieningen die hen geboden worden.
  Ze komen alleen om alles gratis te krijgen en het gaat hen om geld, geld en nog eens geld.

  Like

 6. Pieter zegt:

  Deze man probeerde 3 vluchtelingen te helpen, maar stootte drie keer zijn neus. Schokkend verhaal over onwil, zich onttrekken aan hulp, smoesjes, leugens, eisen stellen, niet willen werken, niet gequalificeerd zijn, geen Duits spreken na 10 jaar in Duitsland, gratis geld, woede, verontwaardiging , drugs dealen, politie die niet ingrijpt.
  Heel veel zogenaamde vooroordelen over asielophalers worden in zijn verhaal bevestigd.

  Like

 7. Erik zegt:

  Eindelijk weer eentje wakker, van de ban bevrijd, de leugen als pus in het gezicht gespat, de betovering der valse humanisten gebroken. En nu jezelf inzetten voor mensen die het echt nodig hebben, zoek je broeders en zusters en help elkaar waar je kunt.

  Like

 8. Jack zegt:

  Dit filmpje ondertitelen en delen op Facebook. Ken zelf meerdere vluchtelingen uit Irak die hier al jaren de ruif leeg vreten en ieder jaar vrolijk 6 weken op vakantie gaan met de auto naar dat o zo gevaarlijke Irak. Hand op houden , fraude, liegen , hulp eisen op allerlei gebied voor schandaal.

  Like

 9. hslot4 zegt:

  En daar had ie drie ervaringen met asiel apen voor nodig .
  En dat moet andere mensen dingen leren ? lmfao welkom op je eigen leerschool gozer had je met 3 minuten google ook geweten .
  Mischien is leren niet echt je ding

  Like

 10. paulzwueste zegt:

  ’n Bijzonder omstandig, lang verhaal waarin hij bij elke volgende zin 3./4 van de vorige zin herhaald om ons maar te overtuigen van zijn onschuld en oprechtheid.
  Decennia lang niet willen horen, laat staan geloven, wat rechts jarenlang van de daken schreeuwt, om ons nu te vertellen hoe de realiteit in elkaar zit…
  Ongelofelijke naïeveling.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s