AD geeft doorslaggevende redenen tegen Brexit te zijn: ‘Fatsoen’ & ‘Britse keuken’

IMG_1715

(Klik op afbeelding voor groter beeld!)

‘Jamie Oliver, Gordon Ramsey en Nigella Lawson hebben ons leren koken’

Met een opmerkelijke voorpagina heeft  nrc.next het AD woensdag Britten opgeroepen tegen de Brexit te stemmen en het land gewoon in de Europese Unie te houden. De opening van de landelijke editie wordt gesierd door een paginagrote Union Jack, de vlag van Groot-Brittannië, met de boodschap Don’t leave me this way.

Post online

De krant noemt vijf redenen waarom de Britten in de EU zouden moeten blijven: fatsoen, keuken, traditie, televisie en helden. De manier waarop mensen er met elkaar omgaan, dwingt respect af. Jamie Oliver, Gordon Ramsey en Nigella Lawson hebben ons leren koken. Pracht en praal en oprechte emoties in hun tradities bezorgen ons kippenvel. De Engelse cultuur druipt van ons televisiescherm af in de vorm van talrijke Britse series. Als uitvinders van sporten zoals voetbal en darts hebben ze ons helden als Johan Cruijff en Raymond van Barneveld bezorgd.

Daarnaast somt het dagblad vijf redenen op waarom we ze gewoon heel hard nodig hebben. Zo is het land onder meer na Duitsland onze belangrijkste handelspartner, weet het nieuwe D66-clubblad AD.

De millenialcatalogus Het AD was vroeger een objectieve courant. Maar sinds het aantreden van Hans Nijenhuis als nieuwe hoofdredacteur is het roer drastisch omgegaan. Zo zijn de nieuwe columnisten bijna allemaal afkomstig van de DWDD-stamtafel, plus een moslima zonder talent die columnist is geworden omdat ze moslima is, en lijkt de subjectieve, uiterst politiek correcte toon ernstig veel op die van nrc.next, het D66-clubblad waar Nijenhuis eerder hoofdredacteur van was.

Bron:
http://media.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in betutteling, Desinformatie, EUSSR, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, verloedering, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op AD geeft doorslaggevende redenen tegen Brexit te zijn: ‘Fatsoen’ & ‘Britse keuken’

 1. Pieter zegt:

  Het AD was vroeger al een krant van niets, oersaai zonder opinies, veel showbizz.
  Nu zij wel een mening uiten blijft die nog steeds hangen in de sfeer van bekende personen, vrije tijd(koken), sport, spelletjes en koningshuis.

  Geliked door 1 persoon

 2. Rob van Marle zegt:

  DEMOCRATIE IS VER TE ZOEKEN IN NEDERLAND.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Zielig achterbaks krantje !!

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Wat een lariekoek! Alsof GB na ‘Brexit’ in een baan om de aarde zou worden geschoten!

  Like

 5. Inderdaad: wat is dat voor waanzin?! Bestaat Zwitserland voor ons soms ook niet meer omdat het nooit lid van de EU gewéést is?!
  Mijn God, wat moet dit voorstellen?! Eén of ander soort “newspeak”zeker; ik weet het ook niet anders…..

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Het AD wordt al jaren geschreven door de PvdA. Onbegrijpelijk dat normale mensen, die krant nog kopen of bezoeken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s