Brexit nu ook ‘gevaar voor veiligheid West-Europa’

Screenshot_39

Brexit was al ‘mogelijk einde West-Europese beschaving’

Een vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie zal West-Europa minder veilig maken. Die waarschuwing liet de Britse minister van defensie Michael Fallon dinsdag horen in Brussel, voorafgaand aan een bijeenkomst met zijn NAVO-collega’s. Fallon sprak van “een gevaarlijk moment” in de Brexit-campagne.

Post online

Volgende week donderdag beslissen de Britse kiezers in een referendum of zij in de EU willen blijven, of daaruit willen vertrekken, de zogeheten Brexit.

“Geen land heeft ooit de NAVO of de EU verlaten”, aldus Fallon. “Dat zou zeker de veiligheid van West-Europa verzwakken, want die twee organisaties zijn de pijlers waarop die veiligheid berust.”

Screenshot_40

Bron:
http://politiek.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Groot-Brittannië, Hypocrisie. Bookmark de permalink .

25 reacties op Brexit nu ook ‘gevaar voor veiligheid West-Europa’

 1. Peter selie zegt:

  Niet BREXIT en geen Nexit betekent het einde van de Wsterse Beschaving, maar de EU dat betekent het einde van de Westerse beschaving.
  Onze rechten, zoals de vrijheid van meningsuiting of het vaststellen van ongewenste ontwikkelingen b.v. over en door de islam mogen nu al niet meer gepubliceerd worden. Wie of wat is daar schuldig aan??
  Nou dan!!!!

  Peter selie

  Geliked door 2 people

 2. Thoth zegt:

  Tusk is kennelijk bang dat z’n baantje – i.e. zo’n 300.000 Euro/p.j. – verliest… En verder, wat heeft de NAVO met EU nu te maken? Helemaal geen donder. Ik zou wanneer Fallon was, eerst de fascistische islamitische staat Turkije eruit gooien. Dan ruimt het tenminste wat op….

  Like

 3. Pieter zegt:

  Er kan niets op tegen de onveiligheid die ontstaat uit islam massamigratie naar onze regio.
  Erger kan het nooit worden. Het is of een snelle dood door bijv een atoomoorlog of een lange slepende dood door de islam, en nu opzouten Fallon en al die bangmakers !

  Like

 4. Harry zegt:

  Wat een gelul over de veiligheid van Europa .
  Sinds 1945 hebben we weinig narigheid gekend in Europa , we waren happy met de EEG .
  Ieder jaar ging het een beetje beter .
  Totdat de EU gestart is . Toen begon de afbraak .
  Geholpen door de aanslagen van de geitenbrigade .
  En nu zitten we zelfs in de gevaarlijkste periode sinds ’45 .
  Dankzij “onze” debiele bemoeienis met Oekraine ,
  Navo oefeningen langs de Russische grens om te provoceren
  en de boycot van Rusland , drie redenen om Putin te treiteren tot op het bot .

  En het echte gevaar ?
  Dat wandelt hier dagelijks naar binnen en daar doen ze geen donder aan .
  Je mag er niet eens wat over zeggen , of je loopt al risico’s dat je de politie op je dak krijgt .

  Laat de revolutie maar beginnen , hopelijk over goed een week in de UK .
  Hoop van ganser harte dat die rare Schotten geen roet in het eten gaan gooien .
  Die ontvangen meer van Brussel dan ze betalen , daarom wil dat kortzichtige zootje blijven .
  Met de whiskystokers voorop , die denken dat ze die smurrie straks niet meer zo gemakkelijk kunnen verpatsen .

  Moge Engeland het voortouw nemen , en dan die Boris Johnson maar op de bok zetten .
  Trump in Amerika aan het roer .
  In Frankrijk Marine aan de leiding .
  En onze Geert alhier .

  Let op , dit zijn de vier blondjes die de wereld kunnen redden .

  Like

 5. Armani zegt:

  Wat een flauwekul en onzin , sinds de EU bestaat is het alleen maar onveiliger geworden in Europa , de grenzen staan al jaren open voor al het stelende en rovende tuig uit het Oostblok , en iedere terrorist en economische gelukszoeker vraagt asiel aan in Europa , heel Afrika en de Arabische landen lopen leeg , en ze krijgen alles wat hun hart begeert , ten koste van de bevolking in Europa , want die worden op een grove en asociale manier bestolen zoals de ouderen , chronische zieken , invaliden en de sociale minima , dus laat je niets wijsmaken door dat Fascistische Plebs uit Brussel , ik hoop dat de meerderheid in Engeland kiest voor uittreding en daarna zoveel mogelijk landen in West Europa , waaronder natuurlijk ook Nederland . Waar we generatie,s lang voor hebben gespaard via o.a. pensioen afdrachten et. etc. en een tot voor 2 jaar terug redelijk goed sociaal vangnet , word ons nu afgehaald , het sociale vangnet is al voor 75% afgebroken door de NSB (voormalige PvdA ) om al die 70 % Gelukszoekers de hier niet horen riant te verwennen , die 70% zijn kinderverkrachters , schapenneukers , profiteurs , ISIS aanhangers en voor het merendeel wezens die zich nooit aan zullen en willen passen in geen enkel Europees land , en alleen maar willen profiteren van waar wij recht op hebben , en hebben opgebouwd , verder heeft 1 Europa alleen voordeel opgeleverd voor de rijken en de multinationals , het merendeel van de eigen bevolking is de laatste jaren Sterk verarmd in geheel Europa DUS BREXIT

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Ik hoop dat de Britten zouden naar de “felony” (misdaad Engels) van deze Fellon niet luisteren. Wat hij zegt, is gewoon letterlijk Bullshit. Engeland heeft niet besloten de NAVO te verlaten. Dus wat dat betreft, zal niets veranderen. Aan de andere kant de EU vormt een enorm gevaar voor onze voortbestaan door het toe te laten van ongehinderde tsunami van zwermen moslims en Afrikaanse negers in Europa. De EU is de grootste partner van de ISLAM en doet er alles aan om ons – indirect – kapot te maken. EU en ISLAM is net als het liedje Love and Marriage van Frank Sinatra.
  Love and marriage, love and marriage,
  Go together like a horse and carriage.
  This I tell ya, brother, you can’t have one without the other.

  Love and marriage, love and marriage,
  It’s an institute you can’t disparage.
  Ask the local gentry and they will say it’s elementary.

  Try, try, try to separate them, it’s an illusion.
  Try, try, try and you only come to this conclusion:

  Zet i.p.v. Love – EU
  Zet i.p.v. Marriage – ISLAM

  Like

 7. Cathja zegt:

  Gewoon bangmakerij. Wat heeft GB met de veiligheid van de rest van Europa te maken? Niets. De Britten beschermen ons echt niet hoor, als er wat gebeurt.
  De Britten zouden wél in eigen land de boel eens flink moeten opschudden, want sharia-rechters doen daar al lange tijd goede zaken. Mannen met meerdere vrouwen en hókken vol kinderen (alles alla-aanbidders uiteraard) zijn daar eerder gewoonte dan uitzondering. Grote warenhuisketens zijn al in Arabische handen terecht gekomen. Maar als GB uit de EU stapt zou het voor de andere lidstaten een stuk onveiliger worden?

  Met de beste wil van de wereld, ik kan me er totaal niets bij voorstellen, en maak me er ook niet druk om. Brinkhorst (ja, de vader van Laurentien) zei ook dat het licht zou uitgaan als de EU mislukt. Ik wed dat het licht overal aanblijft.
  Het wordt tijd dat we onze soevereiniteit weer terugkrijgen, en zelf beslissen over alles wat van ons is. Daar hebben we echt geen vreemden bij nodig.

  Like

 8. Denkt de regering nu echt dat ze het beste voor het volk kiezen, mijn volksvertegenwoordigers zijn ze echt niet. Als het goed fout gaat peren ze hem met de hele koninklijke kut familie en zitten wij met de gebakken, zeg maar verbrande peren.

  Like

 9. aegoliuscs zegt:

  Interpol is natuurlijk wel wat langer geïnteresseerd, gelet op (ex) koloniale instroom van bancaire islamvreemdgangers. Tenslotte leidden geldstromen naar wat regeringen wel willen weten maar niet aan uw neus zal hangen.

  Hawala geld/banken

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Hawala

  Interpol General Secretariat

  http://www.interpol.int/public/FinancialCrime/MoneyLaundering/hawala/default.asp

  Like

 10. Fred zegt:

  Alles wat ik wilde zeggen is hier boven al gedaan.
  Niets aan toe te voegen.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  “de whiskystokers voorop”, is Juncker soms hun grootste afnemer ???????

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Met het treiteren van Rusland door de EU en de NAVO wordt Europa steeds onveiliger .
  Dus voor Vrede en Veiligheid zou het beste zijn dat EU uit elkaar valt !!

  Like

 13. Jean zegt:

  De enige echte redding en veiligheid van Europa is te realiseren via een daad en dat is “Europa totaal islamvrij vegen”.

  Like

 14. Taljaard zegt:

  Een Brexit zal een positieve historische ontwikkeling in Europa inluiden, die net zo groot zal zijn als de val van het IJzeren Gordijn.Het Warschau Pakt is gevallen. De EU(SSR) zal nu ook vallen.

  Like

 15. Jan zegt:

  In Amerika wordt het ook steeds zotter: Als Trump president wordt kan dat wel eens tot genocide leiden op Mexicanen en moslims

  New York Times editor Andrew Rosenthal denounced Donald Trump‘s proposed policies Wednesday, arguing in an op-ed that Trump’s rhetoric and positions towards Mexicans and Muslims could precipitate a genocide.

  “Trump never bothers to talk about what he would do about the millions of Muslims already living in the United States. Would he round them up and deport them, as he is proposing to do with the millions of undocumented immigrants living in the country?” he asked.

  “Let’s be absolutely clear. This is not just about bigotry,” argued Rosenthal. “The mass arrest and forced movement of large populations has been an instrument of genocide throughout history.”

  “That is how the Turks committed genocide against Armenians in the early 20th century, how the United States government decimated some Native American tribes and how Stalin killed millions of his own citizens,” he noted.

  http://www.mediaite.com/print/ny-times-op-ed-warns-trump-presidency-could-lead-to-genocide/

  Die krant was ook nooit iets. Waarom iemand dat vod koopt?

  Like

 16. Jan zegt:

  Brussel is nog krankzinniger dan gedacht:

  ‘We could RESHAPE EUROPE’ EU politicians claim Brexit is a great opportunity for THEM

  AS EUROPEAN officials fear a Vote Leave victory in the European Union referendum, politicians from fellow member states have said a Brexit would not be all doom and gloom – but a great opportunity for them.

  http://www.express.co.uk/news/world/680876/EU-referendum-Brexit-European-Union-Europe-Vote-Leave-Remain

  Like

 17. Jules Vismale zegt:

  Michael Fallon lijkt niet erg puik te zijn geïnformeerd te zijn over de Brexit en Nederland, zoals de olijke Mark Rutte constant voor ons lijkt te prediceren en hij ervan uit gaat dat de overgrote meerderheid van de Nederlanders tegen de Brexit is! Deze zogenaamde kwezelige en arrogante Farizeeërs hoeven alleen niet het lef te hebben om amok te maken om ons doelbeelden op te dringen of te praten. Ik heb allang het gehele internet afgespeurd met reacties vanuit de Telegraaf, Volkskrant, Algemeen Dagblad, RTL-nieuws Sargasso en natuurlijk E.J. Bron en kom tot de conclusie dat vrijwel 96% van de reageerders hierop de akelige EU zo gruwelijk haten dat ze er zelfs liever gisteren dan vandaag uit willen, blij toe overigens!
  Bovendien klinkt het zo huichelachtig om uit te toeteren dat een Brexit zogenaamd gevaarlijk is voor west-europa omdat het arrogante uitschot in de EU-regeringen zelf al de nodige gevaren hebben binnen gelaten in de vorm van criminele allochtonen of asielzoekers, moslimterroristen, radicale imams, gewelddadige hooligans etc.! En naar ik hoop zal er alsnog een Brexit komen en hier achteraan de ondergang van die duivelse EU!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s