Gemeente Veghel pakt aanhoudende “jongeren”terreur ‘stevig’ aan: met camera’s

Screenshot_37

(Door: Bert Brussen)

‘We gaan ook in gesprek met de overlastgevende jongeren en hun ouders’

Bewoners en ondernemers van het centrum in Veghel zijn volgens Omroep Brabant ‘blij’ dat de gemeente na zes jaar van terreur door hoofdzakelijk Marokkaanse en Ethiopische jongeren eindelijk met cameratoezicht en samenscholingsverboden voor overlastgevers komt. De camera’s zullen er echter maar tijdelijk hangen.

Toch denkt de burgemeester hiermee ‘een einde’ te maken aan de overlast. Ook meent de burgemeester met een samenscholingsverbod en tijdelijk cameratoezicht ‘stevig in te zetten op de aanpak van deze overlast’.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Gemeente Veghel pakt aanhoudende “jongeren”terreur ‘stevig’ aan: met camera’s

 1. ildiko zegt:

  deze jongeren maar ook hun ouders zijn hier verdwaald, hun plaats is achter de kamelenpoep.

  Like

 2. Thomasson zegt:

  Overal waar een grote massa van moslims (m.n. Marokkanen) en Afrikaanse negers zich vormt, verliezen NEDERLANDERS hun recht op hun land. Vooral het recht op hun vrijheid en de mogelijkheid in rust en zonder terreur te leven. De politiek-correcte multiculturele misdadigers hebben een historische record op hun naam geschreven: Hun multiculturele antropologische experiment heeft geleid tot verwoesting van het leven van tienduizenden en zelfs honderdduizenden Nederlanders. Nu, na bijna 50 jaar experimenten op andermans leven, moet dit misdaad ten einde komen. Het recht van de Nederlanders op vrij leven moet voorop staan voor iedereen die het mandaat krijgt dit land te regeren. Geïmporteerde beesten zoals Marokkanen en alle mogelijke zgn. “vluchtelingen” (mensen waar wij geen pest mee te maken hebben) moeten met ijzeren hand worden behandeld. De eerste de beste incident, moet leiden tot deportatie: het liefst van het hele nest. Wat goed is voor de natuur is ook goed voor een land.

  Like

 3. Ron zegt:

  Orlando was false flag !!
  Door regering gestuurde actie.
  Nieuwsberichten (met onjuiste aantallen doden) stonden al in de krant voordat de aanval nog moest beginnen !

  Google Search Engine Picked-Up ORLANDO ATTACK NEWS STORY 6 Hours BEFORE attack took place! https://www.superstation95.com/index.php/world/1468

  Like

 4. Jan zegt:

  Maar dat is discriminatie en profileren. Kan dat zomaar? Waar is Marcia Luyten als je haar nodig hebt?

  Like

 5. Ron zegt:

  @ejbron,
  Ik heb reeds eerder een post gedaan met de melding dat Orlando een fa-lse fl-ag is.

  Op de website van je collega bij Fenixx die ook van WordPress is zit er een filter op de website die deze berichten tegen houdt.
  Mocht het bericht ook hier zijn tegengehouden dan hier een beetje gecamoufleerd het bericht.
  Orlando is fal-se fl-ag.

  Google $earch Eng-ine Picked-Up OR-LANDO AT$TACK N$EWS STO-RY 6 Ho-urs BEF_ORE at-tack took pl-ace!

  https://www.superstation95.com/index.php/world/1468

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ron.
   Wie zou hier dan achter moeten zitten?

   Like

   • Ron zegt:

    Het verhaal van superstation95 is een hoax.
    De website houdt erg van sensationeel nieuws en is niet altijd betrouwbaar.
    Ik ben er helaas ingetrapt dit keer.

    Tijdstippen van berichten op internet lijken wel vaker problemen te kunnen geven. Vooral in landen met meerder tijdzones. Een tweet van iemand uit Californië die toevallig in Orlando is zal een geheel andere tijd hebben dan die van de buurman die ter plekke woont.

    Newsfeeds van online kranten kunnen ook weleens een foute datum hebben. Als Google die datum overneemt lijkt het ook net eerder gepubliceerd te zijn.
    Of weer gewoon een tijdzone probleem.

    Geliked door 1 persoon

  • Republikein zegt:

   Hoe kan dat nou man, heb er familie wonen.

   Like

 6. Buffalo Bill zegt:

  Dat is een keiharde aanpak. Hier zullen ze van schrikken. Ze zullen bang zijn voor nog hardere maatregelen zoals een uitnodiging voor een informatieavond over de Nederlandse cultuur met halal hapjes

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Je moet dit zien als maak zelf je eigen TV-programma.
   Overdag kunnen de ambtenaren dan onderuitgezakt met een drankje en een schaal met bitterballen bij de hand de camerabeelden bekijken.
   Een volgende uitnodiging voor een gesprek met de ouders en de “jongeren” is ook nooit weg. Zulke gesprekken geven de hulpverleners en welzijnswerkers altijd een warm gevoel omdat ze de achtergestelde kansarme “jongeren” hulp kunnen bieden en ze de juiste weg te wijzen.
   “Er is veel werk te doen. We zijn er nog niet, maar het gaat de goede kant op.”
   Aldus de burgemeester die bij elk gesprek benadrukt dat de camera’s er maar tijdelijk hangen zodat het gevoel van gediscrimineerd te worden slechts tijdelijk zal zijn.

   Like

 7. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Laat de burgemeester niet vergeten de theepot mee te brengen!

  Like

 8. Cathja zegt:

  Nou, dát is stevig zeg! Een bewakingscamera op je gericht…!

  Er is maar één oplossing voor dit groeiende probleem: opvoedingskampen. Laat ze daar maar eens werken, naast het aanleren van onze normen en waarden, en hoe ze zich fatsoenlijk dienen te gedragen in een moderne westerse samenleving. Van een dagbesteding (die hebben ze nu niet en daarom bedenken ze allerlei rottigheid) raken ze vermoeid (want: gewend aan niks doen), en dat houdt hen hopelijk voortaan van de straat. Zo niet, dan financiële consequenties. Voor hen of voor hun ouders.

  Er moet veel harder worden opgetreden. Net als die stenen gooiende criminelen. Aanpakken die handel! Niet de stenen opruimen, maar de daders. In Nederland draait men graag de zaken om. Hier pakken ze ook alles wat ‘van buiten komt’ met fluwelen handschoentjes aan. Behalve als je een volbloed Nederlander bent, en je protesteert ietsje te luidruchtig tegen de komst van wéér een AZC. Dan loop je de kans voor een aardig tijdje achter de spijltjes terecht te komen! In elk geval wordt je opgepakt, je krijgt samen met je ouders géén gesprek, en het loopt niet met een sisser af.

  Kun je toch maar beter Marokkaan, Turk, Afghaan, Somaliër, Eritreeër of wat dan ook zijn. Dan tref je het. Maar ben je een échte Nederlander, dan zit je (hier) fout.

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Cathja
   Ja! Dat noemen de Gutmenschen van alle mainstream partijen stevige aanpak. Dat is het maximum wat getolereerd wordt. Meer dan dat mag niet volgens het hersenspoelingsboekje die hun Bijbel is. Helaas willen deze lieden bestuurders zijn en leiding geven over mensen (autochtonen)waar ze obsessieve hekel aan hebben. De Multiculturele Kathachese heeft in hun hoofd geprent dat geïmporteerde moslims en andere ongedierte (in dit geval de geweldige aanwinst uit Afrika) zijn Ubermenschen. Eigen autochtone volk staat onderaan de ladder en dient de pure beteren uit de derde wereld gehoorzaam te zijn.
   Gooien in de bak (pardon 4 sterren hotel) of werkkampen is een schrijnende verspilling van geld. Dat zal geen pest helpen. Ze komen terug in de maatschappij en het is weer BINGO. Veel beter aanpak is simpel: DEPORTEREN MET DE HELE NEST NAAR HET LAND VAN HERKOMST. Ze hebben dubbele nationaliteit, dus ze zijn niet stateloos. Wij zijn deze mensen niets schuldig en WIJ MOETEN VAN ZE AF voordat het te laat is.
   .

   Like

  • Drs.P. zegt:

   Niks opvoedkampen, het land uit met al die smerige teringratten, bij booslim-DNA helpt heropvoeden niet, dan ontstaan er complete extreme mocro-kampen waar je helemaal niets mee kunt, dus is er maar 1 oplossing, deporteren naar hun eigen klote landen in Afrika!!!!!!!

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Thomasson en Drs.P.:

    Ja, deportatie is het allerbeste middel.
    Maar………., de raddraaiers hebben allemaal een NL-paspoort, want ze zijn hier nu eenmaal geboren en behoren inmiddels tot de derde generatie allochtonen (die we ook al niet meer zo mogen noemen), en wat zij nú uitvreten is geen reden voor onze overheid om hen het Nederlanderschap af te nemen.
    Daarom moeten ze naar opvoedingsgestichten (omdat de ouders hebben nagelaten hen fatsoenlijk op te voeden) óf strafkampen.
    We moeten er toch íets mee?

    Like

 9. Wèlke? Een paar goedmenschen, waarschijnlijk, die allang blij zijn, dat er een schijnmaatregel genomen wordt, zodat zij “rustig” Verder kunnen slapen!
  Trouwens, wat ik er van begrepen heb, ook het enige soort, dat nog wel eens door Omroep Brabant “aan het woord gelaten wordt” net als bij al die andere regionale/provinciale omroepen!
  Links regeert tot in alle uithoeken!, dat blijkt nu maar weer:
  “Blij” met een tijdelijk camera-toezicht, het mocht wat!

  Like

 10. elisah zegt:

  Nou, nou, wat zullen die aso’s nu bang zijn.
  Je zou er toch volkomen beroerd van worden…..noemen ze dat maatregelen?
  Stelletje slappe, simpele, zielige figuren zijn het.

  Like

 11. Japio zegt:

  Nu.nl, “Het Denk-Kamerlid Selçuk Öztürk is onderwerp van een onderzoek naar vriendjespolitiek bij de Limburgse zorginstelling Daelzicht”. KIjk dat gaat de goede kant op, niet te vertrouwen die mossels.

  Like

 12. Elena zegt:

  Heel fijn voor de bewoners dat na 6 jaar ellende nu eindelijk camera’s komen….althans tijdelijk wel te verstaan.
  Zolang de burgemeester zijn brei en naaikransje leidt……zal hij geen tijd hebben actie te ondernemen om de jeugdige relschoppers aan te pakken.
  Hopelijk zijn de camera’s van goedkwaliteit..om personen te herkennen.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Zo,Zo, wat een doortastende stevige aanpak,…………………………wat een eikels !!

  Like

 14. Ron zegt:

  @ejbron

  Google Search Engine Picked-Up ORLANDO ATTACK NEWS STORY 6 Hours BEFORE attack took place!

  Dit is waarschijnlijk een hoax.
  Van een eigenaar van een newsfeed kreeg ik te horen dat in een newsfeed tijdstempels door de afzender worden gezet. Indien dit tijdstempel identiek door Google wordt gebruikt voor presenteren van gegevens dan lijkt het net alsof het bericht in een verder verleden al bestond.

  Gelieve het bericht niet publiceren zonder verdere onafhankelijke bevestigingen.

  Like

 15. Frans Brassens zegt:

  Eindelijk, na zes jaar ellende, deze uiterst stevige aanpak.
  Het zal nu snel gedaan zijn met de overlast. Vast wel!

  De burgemeester is van de VVD: Ina.Adema
  Dus dat komt goed.

  Toch?

  Like

 16. Tistochwat zegt:

  Kan die burgemeester misschien niet beter lid worden van een breikransje?
  Kan-ie daar z’n stoere praatjes gaan verkondigen.

  https://ejbron.wordpress.com/2016/06/13/krankzinnig-agenda-burgemeester-almere-vol-door-breiclub/

  Like

 17. Joannes den Hollander zegt:

  Ik weet een betere oplossing. Camera’s weghalen. Het genetisch afval met een groep mannen insluiten om ze vervolgens met een eind hout helemaal in de vernieling te slaan. Zorg er voor om binnen 10 minuten weer thuis achter een kop koffie te zitten.

  Like

 18. BigLJohn zegt:

  De camera’s zullen er echter maar tijdelijk hangen…..Natuurlijk, anders heet het weer discriminatie. En de burgemeester gaat de ouders van de – jongeren – aanspreken. Lekker op de thee komen bij hun ouders, die doelbewust hun kind verkeerd opgevoed hebben. En wat zal er terecht komen van dat samenscholingsverbod. Voor Nederlanders misschien, maar voor Mocro’s en Ethiopo’s…..Die burgemeester is als een papieren tijger. Hij bestaat wel, maar tegelijkertijd stelt hij helemaal niets voor !

  Like

 19. Claudia M. zegt:

  Ach, het inmiddels zo uber-bekende, “pappen & nathouden”. Dit gaat op deze manier nog veel erger worden, tot het een keertje escaleert. Ze komen toch een keer de verkeerde tegen en dan zijn de poppen pas goed aan het dansen.

  Like

 20. Jade zegt:

  Dat zal helpen, filmen met een aardappel…
  Sorry hoor,, maar ik heb nog nooit goede filmbeelden
  gezien van bewakingscamera`s.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s