De Inquisitie is terug

Screenshot_70

“Dat is niet de islam. Dat zijn alleen maar moslims die homoseksuelen van hoge gebouwen gooien…”

(Door: Thomas Heck – Vertaling: E.J. Bron)

De Heilige Inquisitie van de katholieke kerk heeft onmetelijk lijden over de mensen gebracht. Heeft mensen dood gemarteld, verminkt, heeft hele families en generaties in het verderf gestort, veel vonnissen werden pas in de vorige eeuw opgeheven. Geen mens zou op het idee komen om te beweren dat dit alles niets met de katholieke kerk te maken zou hebben. De Heilige Inquisitie WAS de katholieke kerk, WAS het katholicisme.

Net zoals ISIS de islam IS, niet alleen wat betreft de naam, maar in de ware interpretatie van de koran. ISIS, dat door onze media slechts bedeesd de zogenaamde “Islamitische Staat” wordt genoemd, IS de Heilige Inquisitie van de islam, het schild en het zwaard van de religie islam. De stiekeme en heel openlijke sympathie waarmee de moslims ISIS tegemoet treden en in zijn naam moorden, is er een bewijs van hoezeer ISIS in de islam geworteld en in de hoofden van alle moslims aangekomen is. Dat is net als bij de nazi´s in het Derde Rijk. Ergens wist iedere nog zo overtuigde nationaalsocialist dat de massamoord op de Joden een misdaad was, maar ach, wij hadden de macht in Europa.

En niet alleen in de hoofden van de moslims, maar in de hoofden van ons allemaal. Ik weet niet hoe het de islam kon lukken om vanuit alle richtingen verdedigd te worden. Linksen in alle partijen ondersteunen en verdedigen hem, zelfs zogenaamd gelijkberechtigde vrouwen doen af en toe een hoofddoek op en proclameren een achtergebleven, homofobe, vrouwvijandige en fascistische religie als behorend tot Duitsland, modern en vreedzaam, terwijl men toch alleen maar naar de dagelijkse nieuwsberichten hoeft te kijken om te begrijpen dat de islam heel veel is, maar zeker niet modern en al helemaal niet vreedzaam. “Op zichzelf staande gevallen” worden plotseling “individuele daders” en “individuele radicale islamieten” worden “geesteszieken”. Dat klinkt gewoon aannemelijker dan “ISIS-aanslag”, “internationale radicale islam” of “georganiseerde terreur”. De poging hun haat met onze liefde te bestrijden, is genadeloos mislukt en werd in bloed gesmoord. Deze tactiek heeft de afgelopen jaren behoorlijk slecht gefunctioneerd.

100 Jaar vrouwenbeweging en gelijkberechtiging in Duitsland en de hoofddoek is weer in. Terwijl de AfD voor haar zogenaamde achterlijke vrouwenbeeld veracht wordt, omdat ze graag wil dat vrouwen zelf beslissen of ze carrière willen maken of het zwaartepunt toch eerder bij het gezin en kinderen zien, wordt het vrouwenbeeld van de islam zelfs door vrouwen uit het linkse en Groene spectrum, inclusief de CDU, als vooruitstrevende weg naar multiculti beschouwd, iedere kritiek daarop wordt gedemoniseerd en als racistisch en islamofoob belastert. Kritiek op de islam dient zelfs bestraft te worden, dan kun je al zien op Facebook en op andere sociale media. Shitstorm, sociale buitensluiting, blokkeringen, beroepsmatige nadelen tot aan processen dreigen diegenen die zich al te kritisch over de islam uitlaten. Ikzelf heb dit jaar voor de 2e keer een blokkering van 30 dagen te pakken, omdat ik me tegen islamitische huwelijken met minderjarigen en tegen Jodenhaat in de islam inzet en me daarover openlijk uit.

DAT IS Inquisitie, dat is precies hetgeen de katholieke kerk met ondersteuning van de bevolking en van de machtigen in de Middeleeuwen in Europa heeft gepraktiseerd. En als een islamitische moordenaar van 50 homoseksuelen in Orlando van de verdenking wordt vrijgesproken uit islamitische redenen gehandeld te hebben, maar “slechts” een homohater is en al diegenen die iets anders beweren islamofoob en racistisch zouden zijn, dan is dat niets anders dan een monddood maken van critici. Nu nog met vreedzame middelen, maar de stap naar een fatwa met het doel om te doden, zoals bij Salman Rushdie, is klein. Een fatwa, die tot op de dag van vandaag geldig en actief is en geen gevolgen heeft voor Iran, waarmee men liever zaken doet.

Daarom hebben we moslims nodig die uit zichzelf op het idee komen dat er iets niet klopt aan hun religie en die hervormingen doordrukken die nodig zijn, opdat een islam, vrij van moord en doodslag, bij Duitsland kan horen. Tot dat moment moeten we het niet accepteren dat juist met de ramadan bij enkele moslims de drang toeneemt om aanslagen te plegen. Op dag 11 van de ramadan met tot nu toe 88 radicaalislamitische aanvallen wereldwijd met 713 doden . . .

Opvallen in de berichtgeving is, dat men wanhopig probeert onderscheid te maken tussen “homofoob” en “radicaalislamitisch”. Waarom eigenlijk? Dit islamitische systeem is het fundamentele kwaad, er valt niets te differentiëren. Wanneer in ISIS-gebieden homoseksuelen van daken gegooid en gestenigd worden, als ze nog leven, dan heeft dat direct en op niet mis te verstane wijze iets met de islam te maken. Als de moordenaar van Orlando 50 homoseksuelen afslacht, heeft hij, net als vele andere aanhangers van de “religie van de vrede”, alleen maar de aanwijzingen van de islam opgevolgd. Dan heeft dat direct en op niet mis te verstande wijze met de islam te maken. En wij importeren deze wrede, mensen verachtende religie met miljoenen door verkeerd begrepen naastenliefde en haat op de eigen natie. De niet-moslims onder de ondersteuners van de islam zijn net zo schuldig als de moslims zelf en als de moordenaars. Zij hebben net zo goed het bloed van de slachtoffers aan hun handen.

Bron:
http://heckticker.blogspot.nl
Door: Thomas Heck

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, christendemocraten, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Europa, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op De Inquisitie is terug

 1. In naam van God, is al heel wat af gemoord en Allah neemt het over.

  Like

  • jantjeuitnl zegt:

   De afgezanten van Allah zijn vele malen bloeddorstiger dan die van God. De daden van de mohammedanen zijn vele malen gruwelijker. En de mohammedanen hebben een veelvoud van moorden (en andere ellende) op hun geweten. Een lage schatting gaat uit van 100den miljoenen.
   Daar komt nog bij dat moslims er tot op de dag van vandaag er mee door gaan en dat al 1400 jaar lang.

   Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Het zijn de vieze verraders van politieke partijen, die ONS de ISLAM ” door de strot”, duwen. In Nederland met name: PvdA,SP,GL,VVD,CDA,CU,D66, om de voornaamste maar te noemen. Niet WIJ – burgers van Nederland/Europa, – hebben de islam uitgenodigd, maar deze verradersbende!

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Enorme toename van verkoop van vuurwapens aan homoseksuelen na schietpatij in Orlando en toename van homoseksuelen die lid worden van een schietvereniging.

  In the aftermath of the Orlando massacre, gun retailers say business is booming, particularly with gay and lesbian clientele.

  Reports show gun sales spike after mass shootings, but shops say the surge among LGBT members is new, according to KDVR.

  “We’re not surprised by it,” George Horne, owner of a Denver firearms dealer, told KDVR.

  The Pink Pistols, an international club for gay and lesbian gun owners, report seeing membership jump from around 1,500 members to 3,500 by Monday.

  http://nypost.com/2016/06/15/gun-sales-spike-with-gays-lesbians-after-orlando-massacre/

  Like

 4. Jan zegt:

  Muslims living in Luton in the United Kingdom were told during Ramadan last year that it was their Islamic “duty” to throw homosexuals from a “high building,” a jury at the Old Bailey has heard.

  http://www.breitbart.com/london/2016/06/16/british-muslims-told-it-is-their-duty-to-throw-gays-from-a-high-building/

  Like

 5. Wat de islam betreft lijkt het erop dat ze het alle eens zijn met elkaar, afgesproken werk ?

  Like

 6. hendrikush zegt:

  De inquisitie was een katholieke kopie van de voorafgaande islamitische rechtbanken.
  De wandaden van de Almoraven en Almohariden in Spanje werden door sharia gerechtvaardigd.
  Die Noord -Afrikaanse moordpartijen hebben veel meer slachtoffers gemaakt, tot in Frankrijk toe, dan de inquisitie. Goed voorbeeld doet goed volgen?

  Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Thomas Heck steekt zijn nek veruit. Hij zegt waar Geert Wilders al jaren op hamert. Het is de ISLAM die verantwoordelijk is voor het vele kwaad dat rondwaart over de wereld. Het zou goed zijn als meer mensen het lef hadden om deze klare taal te spreken.
  En degenen die het roerend eens zijn met wat Thomas Heck schrijft zouden zich moeten verenigen want de tijd nadert dat we ons zullen moeten verdedigen tegen een guerilla-voerende bende in Europa. Moslims uit het Midden-Oosten en Afrika stromen binnen en velen daarvan met duidelijke bedoelingen om de westerse samenleving te vernietigen.
  Van die westerse samenleving maken wij deel uit. Het is dus onze zaak om ons voor te bereiden.
  ACTIE – VERZET – WEG MET DE ISLAM
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 8. hslot4 zegt:

  Foto’tje bovenaan doet me aan dat poesje denken dat van de flat werd gegooid door een paar van die moslim honden.
  Dus de jeugd was alvast even aan het oefenen met dieren .
  Hebben vast nog niet veel mensen op die manier naar gekeken alstublaft een eye opener .

  Like

 9. De islam staat er om bekent, wreedheid met dieren. Dat is de reden dat ik dierenorganisaties doneer en elke maand flink wat eten voor de dieren in het asiel koop Voor mensen geef ik zelfs niet 1 euro cent uit, laat staan voor gelukzoekers.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s