De ongegronde angst voor de Duitse nazi’s

Screenshot_67

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Men hoeft in Duitsland geen angst voor de nazi’s te hebben, behalve als men een geweld uitlevende buitenlander of politicus is; dan schieten de nazi’s als paddenstoelen uit de Duitse grond en met recht! Dat men in Duitsland geen enkele angst voor de vermeende nazi’s hoeft te hebben, bewijzen de laatste 70 jaar, waarin het land, hoewel bezaaid met nazi’s, desondanks wereldwijd tot de de meest vreedzame landen heeft behoord. Dit feit logenstraft alle mensen, die in de nazi’s van Duitsland een gevaar zien.

Wat er met “nazi’s” verwisseld wordt, is de verdediging van het eigen land tegen de overstroming met werkelijke nazi’s, met mensen die uitsluitend geweld tegen zichzelf en anderen bedrijven. Mensen die dat dag na dag in hun eigen landen op indrukwekkende wijze demonstreren. Die totaal geen mensen- en vrouwenrechten kennen en hun omgeving door middel van ruw geweld tot hun onderdaan maken. Die een geweldpleger als profeet volgen. DAT zijn de waarachtige nazi’s die Duitsland steeds meer overstromen.

Mannelijke elementen, die alles en iedereen neer maaien die hun wil en hun geloof in de weg staat. Die door middel van geweld deze wereld willen omvormen naar hún wil. Mensen, die, met het oog op de gelijksoortigheid van hun energieën, een geweldpleger hebben uitverkoren als profeet. Voor déze mensen zou in Duitsland gewaarschuwd moeten worden, maar in plaats daarvan wordt er gewaarschuwd voor de mensen die waarschuwen voor dit binnenstromende geweld. Deze mensen worden in ons land als “nazi’s” gebrandmerkt, zodat de instroom van werkelijke nazi’s in ons land vlot van stapel kan lopen. De waarschuwing voor de Duitse nazi’s is daarom een farce.

De absolute meerderheid van deze zogeheten nazi’s is niets anders dan Duitsers, die al hun zeven zinnen nog bij elkaar hebben. De nazi’s, die door middel van geweld alles aan zich onderdanig maken, komen nu pas met miljoenen naar Duitsland. Zo veel zijn er zelfs in het Derde Rijk niet in Duitsland geweest. Wie Duitsland dus nog redden wil, dient zijn blik ijlings op de werkelijke nazi’s in Duitsland te richten, waarbij het daarvoor waarschijnlijk al te laat is.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Duitsland, Eurabië, islam-nazisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op De ongegronde angst voor de Duitse nazi’s

 1. Alphons Mantel zegt:

  goed gezien van Petra Raab ; hadden we in ons land maar zulke politici

  Like

 2. Driek zegt:

  DE TELEGRAAF

  DEN HAAG – Opnieuw heeft het marinefregat Zr. Ms. Van Amstel vluchtelingen op de Middellandse Zee gered. Dit keer gaat het om 248 mensen. Bij de reddingsoperatie dinsdag pikte de marine al 193 vluchtelingen van een zinkende boot tussen Egypte en Sicilië op.

  Beide reddingsoperaties vonden binnen 24 uur plaats, twitterde Rob Verkerk, de commandant van de marine. De Van Amstel is nu met 441 vluchtelingen op weg naar een Italiaanse haven om ze daar aan land te brengen. Het marinefregat is voor het Europese grensagentschap Frontex actief in de Middellandse Zee.

  Like

  • exmarineman zegt:

   En nou meen ik toch dat al die schepen daar waren om de grenzen te BEWAKEN en (illegale) bootvluchtelingen te voorkomen om de EU binnen te komen. Nu blijkt dus dat dat helemaal niet de opdracht is – de zuidelijke EU grenzen bewaken en gesloten te houden – maar dat de opdracht is: haal zo veel mogelijk vluchtelingen op uit Afrika. Mochten ze al onderweg zijn in (rubber)mootjes en je komt ze tegen op de Middellandse zee dan pik ze op en breng ze aan land,…..nee niet terug in Libië of Egypte, maar in de EU Italië of Griekenland. En trots dat we nu zijn als Nederlandse overheid en marine…….. Dus het resultaat is: Turkije is “weg”, Griekenland enigszins ontlast maar nu gaan we Italië overspoelen en we helpen de mensensmokkelaars daar een beetje bij. We gaan nog net niet zo ver dat we ze op halen in de havens van Egypte en/of Libië als de mensensmokkelaars een beroep op ons doen. Wellicht kunnen we dan gelijk transportkosten eisen van die smokkelaars…….staat er toch nog iets tegenover de kostenpost.

   Like

 3. Marc zegt:

  Het Westen kent momenteel maar één extreemrechtse beweging: de islam.

  Like

 4. Waarom halen ze de vluchtelingen uit Libië zelf niet op, kunnen er nog wat aan verdienen in plaats van die mensensmokkelaars. Nu varen ze als veerboot op en neer. Wat is nou de bedoeling hiervan ?

  Like

 5. Waarom deze gelukzoekers opvangen. gewoon meteen weer aan land zetten in Libië.

  Like

 6. Leuk dat ik vandaag mijn eigen vraag kan beantwoorden. Wat nou de bedoeling van Frontex varende veerboot is ? Natuurlijk. nu kunnen ze veel veiliger in grote massa de oversteek wagen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s