Ondanks aanhouding toch weer auto’s in brand in Ede

Screenshot_53

Een auto brandde volledig uit. 

Er zijn toch weer auto’s in brand gestoken in Ede. Gisteren werd nog een man aangehouden die verantwoordelijk zou zijn voor de reeks autobranden in de stad, maar daarmee is blijkbaar geen einde gekomen aan de brandstichtingen. In de wijk Rietkampen brandde een auto volledig uit, een andere auto raakte aan de achterkant beschadigd. Bij de voertuigen werd een gesmolten jerrycan aangetroffen.

RTL Nieuws

Apart rechercheteam

In mei was het een tijdlang onrustig in Veldhuizen, een wijk daar in de buurt. Een groep van tientallen jongeren – meestal van Marokkaanse komaf – zorgde voor ongeregeldheden bij een leegstaand winkelcentrum. De politie werd belaagd, er vonden vernielingen plaats en ook werden 15 auto’s in brand gestoken. Een apart rechercheteam deed onderzoek naar die branden, en hield gisteren een verdachte aan.

Even werd gedacht dat het daarmee gedaan zou zijn met de autobranden, maar dat bleek dus valse hoop.

Bron:
www.rtlnieuws.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Islam, Jihad, Krankzinnigheid, Marokkanen, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Ondanks aanhouding toch weer auto’s in brand in Ede

 1. semper fi zegt:

  Dadersstraffen met terugbetalen alle kosten!!buiten opsluiting!
  NEEE niet onze verzekering premieverhogen !!
  De misdaad tiert welig in deze bananenrepubliek holland
  Taakstraf,,,thee drinken enz
  Met 10man in 1 cel is ook beter en goedkoper en afdoende aan de weelde die een celbewoner nu heeft !
  Ruim eens een probleemwijk rigoreus op!!
  UITZETTEN MAROC SCHUIM
  IK woon hier meneer!!NU NIET MEER,enkele reis RIF
  Alle ruimers verzamelen<<<<<<<<<<<<<

  Geliked door 1 persoon

 2. witte raaf zegt:

  Tuurlijk wat hadden ze dan gedacht?zodra er eentje opgepakt word staat de volgende alweer te trappelen om het luciferstokje over te nemen.
  Beetje simpel om te denken dat het gelul en gezeik dan ophoudt!

  Like

 3. Nou, ik zou zeggen: Op naar Ede en organiseer dáár een demonstratie tegen, hè…….
  Een autobrand is nog wel even iets anders dan een varkensmuts, GVD!

  Like

 4. Wachteres zegt:

  En het houdt niet op ….. niet vanzelf …..

  Like

 5. Cathja zegt:

  Zolang de straffen zo mild zijn (vooral voor mensen van niet-Nederlandse afkomst) zullen we hiermee geconfronteerd blijven. Brandstichting is nu eenmaal een ‘leuk’ tijdverdrijf.
  Ik vind, dat wanneer wij allochtonen niet meer ‘allochtonen’ mogen noemen, maar ze moeten zien als NEDERLANDERS (met Marokkaanse of Turkse wortels), dan wordt het tijd dat deze raddraaiers ook op de NEDERLANDSE WIJZE bestraft gaan worden!! Nog steeds wordt deze groep daders milder aangepakt (om ergere rellen te voorkomen soms???), zodat we kunnen spreken van discriminatie van de autochtone bevolking.
  En discriminatie is bij wet verboden. Waarom houdt Justitie zich hier niet aan?

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Daar tref je de kaffirs het hardste mee, hun heilige koe in de brand steken !!

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  In het foutlinxe bolwerk Nijmegen vindt de politie het goed dat bij bewoners 30 keer de ruiten worden ingegooid door PvdA-stemmers. 30 keer!
  Gooi een ruit in bij een kudtturk en men zet er een dozijn rechercheurs op en de PVV wordt ten onrechte ter verantwoording geroepen. Gooi een ruit in bij een haatreactor, hetzelfde verhaal.
  Gooi 30 keer een ruit stuk bij H&I (?) en de politie wil meer geld voor meer blauw op straat. en doet verder niks. En de PvdA wordt nimmer ter verantwoording geroepen.
  Ziek. Ik wens de bewoners een andere overheid toe, sterkte.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Dat snap ik nou niet hè? Je kunt toch zo ontzettend veel leuke dingen doen met een auto!

  https://ejbron.wordpress.com/2016/06/13/video-vluchteling-die-geen-vrouw-kon-vinden-verkracht-een-auto/

  Je steekt een geit toch ook niet in de fik?
  Hoewel… ik heb weleens een video gezien waarin islam-aanhangers levende mensen verbranden.
  Dus waarom zouden ze dan geen geiten of auto’s in de hens zetten?

  Like

 9. Al het theedrinken van de burgemeester heeft dus totaal niets geholpen !

  Like

 10. Harry zegt:

  Hee Rutte , hoe lang moet dit zo nog door gaan ?
  Ga je ooit nog actie ondernemen ?
  Of roep je net als die achterlijke Job Cohen : ” ze wennen er maar aan ” !
  Ben je al net zo arrogant als die foute Jood ?

  Like

 11. sjuad kirosati zegt:

  Het gaat de goede kant op, graag meer meer meer.
  Waarom?
  Mss dat het volk het heft in handen neemt,,, No Mercy!

  Like

 12. Ja, Merkel heeft immers de loper voor hun uitgelegd met jubelende mensen erbij. Misschien kunnen ze hier nog de gouden koets aan ze uitlenen.

  Like

 13. Japio zegt:

  [ De mannetjes van een Australische krabbensoort zetten soms vrouwtjes klem in hun hol om vervolgens met ze te paren. 
  De mannetjes van de soort Uca mjoebergi gaan soms naast hun hol staan om vrouwelijke krabben hun woning te laten inspecteren.
  Daarna lopen ze snel hun hol in om de vrouwtjes in te sluiten en te dwingen tot seks. Dat melden Australische onderzoekers in het wetenschappelijk tijdschrift PLOS One ]. Waar ken ik dat gedrag nou meer van? Wie vertonen deze vrouwonvriendelijke trekjes nou nog meer?

  Like

 14. vanElleswijk zegt:

  ordo ab chao

  Like

 15. ildiko zegt:

  onze justitie apparaat vind dit democratisch en goed geregeld. Dus er komt geen straf, geen vervolging, het domme volk betaalt maar meer belasting en dan is goed zo.

  Like

 16. Sabeltant zegt:

  Wat er in onze steden gebeurd is exact hetzelfde als dat er in het Midden Oosten gebeurde met die door links zo bejubelde Arabische Lente.
  Destabiliseren en daarna de macht grijpen, is het niet met busruiten, autobranden dan wel bedreigen of plegen van aanslagen. Het begint allemaal met haat vanuit de islam. De enige religie gebaseerd op haat en vergelding.
  Dit is precies hoe het begint en de enige reden dat die labbekakkerige burgemeester en zijn politie apparaat geen arrestaties wil verrichten is omdat ze er eigenlijk niets aan durven doen uit angst dat de vlam in de pan slaat. Maar als we dit niet in de kiem smoren dan is de volgende stap steeds meer terreur. Deze lieden kennen alleen de wet van keiharde represailles. Al het andere werkt niet wordt als een overwinning gevierd.
  Zet desnoods het leger in met geavanceerde IR technologie en ruim die oproerkraaiers op.
  Er moeten anders maar eens aparte wetten komen tegen lieden die ons land willen destabiliseren. Tegen de “daders” van Geldermalsen grijpen ze ook alles aan.
  Het is toch eigenlijk vreemd dat de “daders” van de demonstratie in Geldermalsen -laten we wel wezen ze hebben wat lelijks gezegd tegen de politie en de gemeente, gooiden een paar stenen door de ruiten van het gemeentehuis en er werd wat gevochten. Zeer zware straffen krijgen in verhouding met hun demonstratieve daden?
  Tot een half jaar cel? Voor een demonstratie? Bizar!
  Linkse demonstranten richten voor 750.000 euro schade aan aan een universiteitsgebouw en gingen vrijuit.
  In onze grote steden branden dagelijks auto’s af en bussen worden met stenen bekogeld mensen raken gewond en onze burgemeester en zijn agenten doen niets?
  Iedereen, de buurt, de politie. de burgemeester en alle mensen die er mee te maken hebben weten exact wie het zijn en waar ze gezocht moeten worden Ga daar de schade verhalen houdt desnoods uitkeringen van ouders in! Uit politieke correctheid doet men niets en prevelt wat doorsnee uitspraken.
  Er wordt in ons land met twee maten gemeten en dat moet maar eens afgelopen zijn!
  Hoeveel aanslagen groot of klein moeten we nog accepteren?
  Waarom pakken we dit niet veel harder aan?

  Like

 17. jet zegt:

  it was not a lone wolf….

  Like

 18. elisah zegt:

  Dat was te verwachten, als je uitgebreid aankondigt om extra te controleren en camera’s op te stellen, dan is het heel makkelijk om vervolgens op een andere plek auto’s in de hens te zetten.
  Zorg gewoon dat er een avondklok is voor de jongeren uit de probleemwijk, zodra ze toch buiten rondhangen moeten ze gefouilleerd worden, zodat je meteen weet wie ze zijn en wat ze van plan zijn.

  Like

 19. joopklepzeiker zegt:

  Zoals u allicht weet heeft het patriottisch verzet bestaande uit 2 gegooide eieren (waarvan één nog met een hele dooier zelfs) en wat kindervuurwerk, een paar spreekkoren en een omgeduwd hek, voorkomen dat er een AZC komt in Geldermalsen.

  Voor dit relatief vreedzame protest zijn daders vijf helden veroordeeld. Vier daarvan hebben een half jaar gevangenisstraf opgelegd gekregen en de vijfde moet schoffelen. Voor dit geval heeft de overheid een onbekende en meer dan een eeuw oude wet uit de antidemocratische toverdoos getrokken; Belemmering/verstoren van het ‘democratisch’ proces.

  https://ejbron.wordpress.com/2016/06/16/oproep-steun-de-helden-van-geldermalsen/

  Ik wacht nu op de gevangenis straffen voor al dat tuig dat stenen gooit en auto,s in de brand steekt en burgers terroriseert .

  O, maar die krijgen een camera en een brei burgemeester .

  Like

 20. Pingback: Dwaze actie van kerken in Ede | E.J. Bron

 21. Tom Hendrix. zegt:

  Tja, dat moslimvolk, is de favoriete bevolkingsgroep der RODEN en de rest van de “linkse kerk”. Onder aanvoering der Partij van de Allahtonen, gaat het met de dag, van kwaad tot erger! En het ergste is nog, dat verraders van partijen als; de VVD,CDA,D66,CU,PvdD, daar volledig aan meewerken, en braaf de PvdA dienen. Wat een corrupte bende is het in Den Haag geworden, met voorop de leugenaar en marionet: Pinokkio Rutte!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s