Oproep: Steun de Helden van Geldermalsen

Screenshot_50

(Door: “Fubar”)

Zoals u allicht weet heeft het patriottisch verzet bestaande uit 2 gegooide eieren (waarvan één nog met een hele dooier zelfs) en wat kindervuurwerk, een paar spreekkoren en een omgeduwd hek, voorkomen dat er een AZC komt in Geldermalsen.

Voor dit relatief vreedzame protest zijn daders vijf  helden veroordeeld. Vier daarvan hebben een half jaar gevangenisstraf opgelegd gekregen en de vijfde moet schoffelen. Voor dit geval heeft de overheid een onbekende en meer dan een eeuw oude wet uit de antidemocratische toverdoos getrokken; Belemmering/verstoren van het ‘democratisch’ proces.

En dat terwijl er helemaal geen democratisch proces plaatsvond. Een ongekozen, niet democratisch aangestelde burgemeester wilde de niet-democratisch besliste mohammedaanse invasie helpen uitvoeren.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Oproep: Steun de Helden van Geldermalsen

 1. leefbarbaar zegt:

  Ja, buiten alle proporties deze straffen. De ‘ onafhankelijke’ rechterlijke macht dient de regering, niet het recht.
  Iemand trouwens bekend met de straffen die AFA-tuig krijgt bij openlijke geweldpleging en vernieling? Nee? Ik denk dat ze allemaal netjes naar huis mogen na een kopje thee te hebben gedronken. Daar berichten de oude media niet over en daar is justitie blind voor.

  Like

 2. Uitstekende idee! Maak de juiste adresgegevens alsjeblieft zo gauw mogelijk bekend!

  Like

 3. Bas zegt:

  Over een (on)democratisch proces gesproken. Die hele affaire in Geldermalsen begon al zeer dubieus m.a.w. ondemocratisch, omdat die woordvoerder / EU burgemeester sowieso niet democratisch was gekozen, maar bij decreet partij gebonden was aangesteld. En dat soort figuren moet alle burgers vertegenwoordigen. Laat me niet lachen !

  Like

 4. Karen zegt:

  Het is sowieso een schande dat een ei gooien en een hek omduwen om deze reden bestraft wordt met een half jaar gevangenis straf. Denk dat je als asieleiser met minder straf weg komt na een verkrachting van een ongelovige. Het initiatief om deze mannen kaarten te sturen vind ik geweldig. Ik vraag me alleen af kost het deze helden geen geen geld dat ze een half jaar vast zitten (geen inkomen e.d)? Misschien kunnen we behalve kaarten sturen ook een inzameling houden? Er zijn vast veel mensen die daar ook aan mee willen doen, ik in ieder geval wel.

  Like

 5. iemand zegt:

  Wat verwacht je van een rechter, hoofd van politie, en burgemeester, die allemaal niet door het volk verkozen zjin, maar daar gezet door de bilderbergcoorporatisten, de euronazies, ze hebben allemaal trouw gezworen aan bilderberger WimLex.

  Herstel de democratie. Weg met de ongekozen, zelfbenoemde leiders, de slavendrijvers van het volk!

  Like

 6. ildiko zegt:

  het enige antwoord is revolutie.

  Like

 7. “Verstoring van de democratische orde.”
  Als je een politicus vermoord omdat je het niet met hem eens bent, dan wordt je alleen veroordeeld voor moord, niet voor verstoring van de democratische orde. En voor die moord krijg je dan niet de maximale straf (levenslang), daar is het plegen van slechts één moord niet ernstig genoeg voor.

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  Deze uitspraak moet en zal absoluut vernietigd worden.
  Als je als mocro-jongeren-terrorist voor inbraak met geweld 14 dagen schoffelen krijgt en ’n blanke voor het plegen van protest tegen niet-democratische besluiten een half jaar gevangenisstraf…, is het kristal-helder dat hier sprake is van een uitspraak die alle rechterlijke normen geweld aandoet.
  Ik denk dat deze zaak in hoger beroep herzien wordt en er ’n vonnis voor hooguit burgerlijke ongehoorzaamheid uitgesproken kan worden.

  Like

 9. Fubar zegt:

  Ondertussen hebben we nog geen adres of naam waar we iets naar toe kunnen sturen. Dat valt me eerlijk gezegd een beetje tegen. Er moet toch iemand van de lezers hier bij E.J. Bron, of bij ons Fenixx, of bij mij, in Geldermalsen of die buurt wonen. We hebben het getwitterd, gefacebook-d (neem ik aan, ik hou me daar niet mee bezig).

  Wat nu?

  Like

 10. Lida zegt:

  Wij steunen geldermalsen

  Like

  • Bas zegt:

   Toch niet die burgemeester met dat toenmalige gemeente bestuur hoop ik ! Dat waren bestuurlijk gezien een stel politieke gehaktballen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s