Turk mag voorlopig niet zonder visum Europa in

Screenshot_56

Onderhandelingen vluchtelingendeal zitten vast

Het gaat niet lukken om vanaf eind juni Turken visumvrij te laten reizen naar de EU. Dat bevestigde EU-commissaris Dimitris Avramopoulos (Migratie) woensdag in Brussel bij zijn presentatie van een nieuw evaluatierapport over de uitvoering van het vluchtelingenakkoord tussen de EU en Turkije.

Post online

In ruil voor het terugnemen van vluchtelingen die vanuit Turkije via de Egeïsche Zee in Griekenland aankomen, zou de visumplicht voor Turkse burgers in de Schengen-zone tegen eind juni worden opgeheven. De onderhandelingen zitten echter in het slop en politieke wil lijkt te ontbreken.

Zo hamert Brussel erop dat Ankara de terrorismewet aanpast als een van 72 voorwaarden van visumliberalisering. Dat weigert president Recep Erdoğan. In totaal zes voorwaarden zijn nog niet vervuld. Erdoğan heeft al enkele keren gedreigd het vluchtelingenakkoord op te blazen.

Bron:
http://politiek.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Eurabië, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

17 reacties op Turk mag voorlopig niet zonder visum Europa in

 1. exmarineman zegt:

  6 Voorwaarden zijn nog niet vervuld, w.o. dus dat ene terreurverhaal. Ach dan zullen die andere 5 binnenkomst in juli wel volgen en dan wordt het allemaal 1 maand later…… Maar wanneer gaat de EU nou eens eisen dat Turkije zich terugtrekt uit bezette gebieden zoals Istanbul e.o. en Noord-Cyprus???

  Like

  • Harry zegt:

   Precies , een beetje duw en trekwerk , wat gerommel voor de bühne en dan ineens is het besloten door die boevenclub in België en geen weg terug !
   Eerst maar een referendum er over houden ?
   Dat is pas democratie !

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @exmarineman: 12.58. uur. Dat heeft U goed opgemerkt. De Turken houden Noord-Cyprus illegaal bezet, en wat doen de RODEN der EUSSR daar dus aan? Helemaal niets, ze laten de oppermoefti Erdogan gewoon zijn gang gaan.

   Like

 2. Cathja zegt:

  Als Brussel vasthoudt aan ook die laatste zes voorwaarden, en Erdogan weigert hieraan te voldoen, dan is het inderdaad over en uit met de plannen voor visumliberalisatie.
  Erdogan zal echt nooit toegeven, want dat is gezichtsverlies, en dat smaakt hem niet. Misschien tovert Brussel voor eind juni nog een konijn uit de hoge hoed, maar dat kan alleen betekenen dat de EU aan de Turkse nukken gaat toegeven. Enkel en alleen om de ‘vluchtelingendeal’ niet in gevaar te brengen.

  We zullen zien.

  Like

 3. Sabeltant zegt:

  Steek dat maar in je reet Erdogan!

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  Als Erdogan per 1 juli zijn zin niet krijgt (visumvrij reizen voor alle Turken) dan worden wij overspoeld met zijn – vluchtelingen -. Doordat de E.U. zijn ziel ging verkopen aan de Duivel zelve (Erdogan) is er nu geen weg meer terug. De E.U. heeft dus maar twee keuzes; slikken of stikken ! Slikken betekent massa’s Turken die naar west Europa zullen komen, of in het andere geval de voornoemde – vluchtelingen – die zich nu in Turkije bevinden, en anderen die nu ook al in steeds toenemend aantal via de middellandse zee komen aanspoelen.

  Like

  • Jean zegt:

   Zie je ze daar staan die vuile vieze turk en die vuile vieze naar alcohol stinkende luxemburger, twee creaturen die de strop verdienen, o wat zal ik er van genieten als ze ergens hangen.

   Like

   • fleckie zegt:

    Hoeveel binnendringers zijn er in LUXEMBURG gesignaleerd? Hoogste tijd om de diverse parasieten- KOLONNES te attenderen, hoe ‘ MOOI ”het er is, net als In ,Liechtenstein,ANDORRA, + MONTE CARLO., met zijn haven, waarin diverse ,van ARABISCHE eigenaars, luxeyachten gemeerd ( nog?)liggen

    Like

 5. Marc zegt:

  Gloria in excelsis Deo!

  Like

 6. Japio zegt:

  Is er ook eens goed nieuws.

  Like

 7. elisah zegt:

  Houden zo!!!

  Like

 8. hslot4 zegt:

  Uhoh onverwachte streep door de rekening Achmed ? lmfao.

  Like

 9. joga zegt:

  Maar hij doet het nog steeds niet, wetende dat de islam nu via Italië Europa overspoelt, waarna Europa zonder moeite onder de voet kan worden gelopen. De rest interesseert hem geen barst.

  Like

 10. aegoliuscs zegt:

  Tja, één van die 72 keiharde voorwaarden kan wellicht geweest zijn dat Brussel erop hamert dat Ankara de terrorismewet zal aanpassen.

  Die 71 andere, waarvan er nog 6, of zijn dat na het voorgaande 5, moeten worden vervuld. En dan brabbelt de EU gelikt Luberiaans en vindt je op de EU site allen een tekstuele woordenbrij terug, zoals u zelf kunt terugzien:

  Klik om toegang te krijgen tot eu_turkey_joint_action_plan_implementation_report_20160304_en.pdf

  En alles wat u meer zoekt over dit onderwerp dat door het EU “democratisch” bestel wordt aangeboden is bedoeld als burgerlijk drijfzand.

  Zo wordt het gespeeld en NAVO partner Turkije weet zich gesteund door de “niet” expansionele V.S. drift jegens Rusland, alsook de EU te doen verarmen.

  En Merkel? Ook de daden van Hitler zijn in de geschiedenis opgeschreven niet zomaar. Ik denk…… en dat laat ik gaarne aan u over.

  Sartre: c’est les actes, que l’homme existe.

  Like

 11. Tom Hendrix. zegt:

  Ik ben er niet gerust op. De RODEN der EUSSR, hebben al vaker toegegeven, aan de Turkse dictator Erdogan! Ik vertrouw het voor geen meter. Buiten dat, Turkije is een Aziatisch land, en heeft niets te zoeken in Europa.

  Like

 12. Mirjam zegt:

  Dat Erdogan het vluchtelingen akkoord maar opblaast, zijn we eindelijk van hem af. De balkanlanden moeten gewoon de grenzen dicht blijven houden en de andere landen moeten hen helpen bij het bewaken van de grenzen. Bovendien de rest van de buitengrenzen van Europa ook dicht. Het is beter dan overspoeld te worden door het leger van moslims van dictator Erdogan als ze visumvrij zijn. Wie wilt dat nou? Ik niet, nooit!
  Erdogan moet weten dat Europa zijn dwang niet pikt. We zijn geen moslims en aanhangers van de islam.

  Like

 13. Mirjam zegt:

  Dit artikel werd op Fennix weergegeven. Fantastisch wat Oostenrijk doet!

  Oostenrijk sloopt 300 moskeeën en verbiedt preken uit de koran in het Arabisch

  Posted on november 11, 2015 by rommel in Artikelen // 70 Comments

  Oostenrijk neemt krachtige maatregelen tegen de “vreedzame” ideologie islam en sluit 300 moskeeën, het stopt ook met financiering van islamitische instellingen. De koran prediken in een andere taal dan in Duits is verboden.

  Oostenrijk is bevreesd voor de gevolgen van de waanzinnige politiek wat een multiculturele samenleving wil creëren waar gewelddadige jihad-dwepende moslims en islam zich sneller verspreidt als meel in een storm, en heeft besloten 300 moskeeën te sluiten in het land.

  Het land snijdt ook in de financiële bijdrages aan islamitische instellingen en bepaalt in een nieuwe wetgeving dat openbare lezingen uit de koran alleen nog maar in het Duits zijn toegestaan, en verbiedt strik koran lezingen in een andere taal zoals bijvoorbeeld Arabisch of Turks.

  Alle buitenlandse bijdragen met betrekking tot de bouw / exploitatie van moskeeën zijn verboden en worden geconfisqueerd. Oostenrijk vreest voor de ”Gates of Underworld” nadat een groot aantal illegale islamitische migranten het land zijn binnengevallen en met hun fanatieke islamitische geloof gezien worden als een ”Hydra” die de blanke christelijke Oostenrijker dreigt uit te roeien.

  Oostenrijk realiseert zich ook dat lezingen uit de koran door imams in het Arabisch of Turks jonge jihadisten tot onwettige handelingen kan verleiden, aangezien de imams elke interpretatie kunnen geven uit een koranvers die ze willen, zonder dat iemand die Arabisch verstaat begrijpt wat ze bedoelen.

  Een nieuw wetsvoorstel ligt nu in het Oostenrijkse parlement in behandeling, met overeenstemming van de meerderheid van de Oostenrijkse regering, om onmiddellijk tot sluiting over te gaan van 300 illegale moskeeën die momenteel in Oostenrijk actief zijn.

  Wat de moslims in Oostenrijk het meest ergert is de nieuwe wet die vereist dat in het openbaar uit de koran alleen nog maar in het Duits gepredikt mag worden. Leningen aan islamitische instellingen worden ook ingetrokken, aangezien deze beschouwd worden als indirecte financiering van terroristische organisaties zoals de IS.

  Artikel bevindt zich op de Griekse site kalamatanews.gr.

  De Britse krant telegraph.co.uk schreef reeds in februari van dit jaar dat Oostenrijk een groot aantal van deze nieuwe wetten zal goed keuren.
  Bron:

  http://www.exponerat.net/osterrike-stanger-300-moskeer-forbjuder-koranpredikan-pa-annat-sprak-an-tyska/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s