Waarom pakt politie Almere Marokkaanse relschoppers niet aan?

Screenshot_57

(Door: Emile Kossen)

Al dagenlang worden in Almere buschauffeurs bedreigd en aangevallen door rel-jongeren van Marokkaanse afkomst. De kritiek op de burgemeester Franc Weerwind (D66) neemt toe, ook nu blijkt dat de politie tot dusver amper heeft ingegrepen.

Weerwind meldde maandag nog dat de politie twee relschoppers had aangehouden. Van een ferm optreden blijkt echter weinig sprake.

De politie liet aan De Telegraaf weten dat ze één minderjarige jongen hebben aangehouden voor het vernielen van een luchtfilter in een bus, en één jongeman voor het gooien van steentjes richting een langsrijdende bus. Beide jongens konden snel weer gaan, na ‘een ferm gesprek met hun ouders’. Een van hen kreeg een geldboete.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, D66, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Waarom pakt politie Almere Marokkaanse relschoppers niet aan?

 1. Pieter zegt:

  Misschien is de burgemeester wat zijig van aard, net als Asscher die zegt dat het in Ede om Nederlanders gaat, niet om Marokkanen.
  Goed Asscher als jij het zo wilt spelen heb ik een nieuwe term bedacht :
  Het zijn “niet geintegreerde Nederlanders met een Noord-Afrikaanse achtergrond”.

  Iedereen zijn zin toch ?

  Like

 2. aegoliuscs zegt:

  Hulp nodig vanuit Ede of wellicht de Marokkaanse consul ?! We lossen het zelf wel op. Zo nodig met breien, nietwaar?

  Like

 3. C.A.Barstow zegt:

  Politie?
  Een door links geïndoctrineerd stelletje slapjanussen zul je bedoelen.
  Het enige waar deze dienders geschikt voor zijn is uitschrijven van zoveel mogelijk boetes.
  Ik zie hen dagelijks, met een lasergun achter de bomen staan, het stelletje minkukels..

  Like

  • Willie zegt:

   Snappen jullie dat dan echt niet ??? Ze moeten ONS hebben ,opdracht van hogerhand .Die bruine idioten en gangsters mogen doen waar ze zin in hebben , goin by the book (Kalergi)

   Geliked door 1 persoon

 4. Jean zegt:

  Wat is dat toch voor een zootje bij die club d66?
  Weerwind, Geenwind, pechdrol, hondsdrol. mensen stem én jaag dat zootje islamlovers nu eens eindelijk richting hel met om hun nek een dikke koeienbel.

  Like

 5. Harry zegt:

  Met scherp schieten wil nog wel eens schelen .
  En dan niet luisteren naar het gedegenereerde zootje in Den Haag , die dan prompt beginnen te roepen dat geweld ander geweld uitlokt .
  Die laffe landverraders als Rutte , Pechtold en die foute Jood , daar moeten we het echt niet van hebben . Daar win je geen oorlog mee , nog geen veldslag .

  Die Mocro’s zijn begonnen , dus nu zijn wij aan de beurt .
  Iedere chauffeur en controleur een taser .
  En een paar gemotiveerde mariniers met carte blanche .
  Schiet één uzi leeg op dat tuig en alle ruiten blijven voortaan héél .

  Like

 6. De politiek en; de politie laten het escaleren. Gisteravond was het op de radio en er werd niet gesproken over jongens met licht-getint uiterlijk maar over jongens met een Turks-Marokkaans accent. Het is een keer wat anders!!!

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  De Politie in Almere, en de rest van Nederland, is geheel verrot en gecorrumpeerd! Met geen dank, aan vooral de LINKSE KLIEK in Den Haag, en de verraders en meeheulers van VVD en CDA, CU,D66. We hebben geen normale politie meer, maar we hebben LINKSPOLITIE en MOSLIMPOLITIE gekregen in Nederland, en de politiek, m.u.v. de PVV is daaraan debet!

  Like

 8. Giny zegt:

  Van mij mogen ze de gummiknuppel gebruiken en die gasten een poosje
  opsluiten, het is toch te gek voor woorden dat een stelletje van die
  snotneuzen de dienst uit gaan maken!

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  …..Waarom pakt politie Almere Marokkaanse relschoppers niet aan?…..Deze vraagstelling is geheel overbodig als men weet dat; de verdragen van Straatsburg en Lissabon ons leven al danig in de war geschopt hebben. Een Joop den Uyl die startte met gezinshereniging, de motie Halsema zijn intrede deed, om ten slotte geconfronteerd te worden met het beleid van de regering om moslims voortaan te beschermen. De laatste stap van uit de E.U. cq Den Haag zal zijn dat wij ons verplicht moeten gaan aanpassen aan de wil van de moslims. En volgens mij zitten we nu in dat stadium. Zo u ziet, stapje voor stapje worden we steeds verder onderuit gehaald, en nog massa’s Nederlanders vinden het wel best zo ! Volgens Maxima bestaat de echte Nederlander niet meer. Drie keer raden wie er hier wel bestaansrecht gekregen heeft, en wie er door het afvoerputje weggespoeld worden !

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @bigLjohn: 21.52. uur, op 16/6. Wie er weggespoeld worden? WIJ- geboren Nederlanders en Europeanen. Maar de kiezers zijn zeer medeschuldig, het “meh,meh schapenkiesvee”blijft maar stemmen op: VVD,CDA,PvdA,D66,GL,CUSGP. Zodoende verandert er geen moer,John.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s