Almere weet niets over de stenengooiers

Screenshot_78

(Door: A. Kamphuys)

De politie in Almere tast nog volledig in het duister over de stenengooiers. Er is nog geen stenengooier op heterdaad betrapt en ook beschikt de plaatselijke hermandad niet over camerabeelden van de “jongeren”.

Dat werd vanavond bekend tijdens de gemeenteraadsvergadering over de veiligheid in het busvervoer van de stad. Aanleiding voor de vergadering zijn de recente bekogelingen van de stadsbussen, weet het ANP. De politie heeft al wel een groep van tien tot twintig man op het oog.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
PowNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, D66, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, islamappeasement, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Almere weet niets over de stenengooiers

 1. Hans zegt:

  Gewoon met wat buurtbewoners in een hoekje drijven, en afrossen, hard.
  Zo lang en zo hard slaan (ook op de gemanicuurde en gezalfde handjes) dat ze flink kneuzen. Want ze gooien met de handjes.
  Tenslotte overgieten met varkensbloed.
  Kan je zo bij slagers die zelf slachten ophalen.
  Schuimt lekker en stinkt flink.
  Wedden dat ze het niet meer doen?

  Like

 2. aegoliuscs zegt:

  Ach, was het niet dat onze burgervader er niet van wist? Binnen de driehoek worden er prioriteiten gesteld en…afgerekend.

  Like

 3. wauso zegt:

  In bijbehorend filmpje stenengooiers vanaf 4 jaar ! Hier wordt dus geen oog dichtgeknepen, maar hier wordt het aangeleerd !

  Like

 4. fransdewit zegt:

  Van een webcam hebben ze nog nooit gehoord natuurlijk, voor alles hebben ze controle maar daar denken ze niet aan hoor

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  De politie weet weer eens van niets ! De veldwachter uit de TV serie Swiebertje zou het nog beter doen ! Het doet me aan een liedje denken van Jan Boezeroen (De fles). Hij zingt onder meer; De buurvrouw heeft er weer een kleintje bij. Ze zeggen dat kleintje lijkt op mij, maar ik weet echt van niets !!! Zo ook die politie die zich onnozel houdt. De Islam heeft immers in Nederland een beschermde status gekregen van de politiek, justitie en overheden !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s