MILAAN : U bent geen “vluchteling”? Bent u oud ? Goed, eet dan de restjes maar (+ video)

Screenshot_85

Italiaanse journalisten zijn nagegaan hoe talloze ouderen in Milaan moeten leven. En dit in het “tijdperk van  onderdak  voor  allen”. Hieronder de video van Claudio Bernieri (in het Italiaans):  “Hoe overleven de ouderen in het tijdperk van “onderdak voor iedereen”? Om de vele illegalen te kunnen onderhouden in de 7 “goudgerande AZC´s” die de nep-vluchtelingen onderdak en maaltijden verschaffen, heeft de gemeente Milaan de subsidies voor gepensioneerden ingetrokken. Laten we eens gaan kijken op een Milanese markt, bijv. die in de straat Papiniano, waar je elke dag AOW´ers en  miserabele werklozen door de verrotte groenten kunt zien rommelen.

De gemeente Milaan moet ongeveer 90.000 zogenaamde vluchtelingen onderhouden en dit al 5 jaar lang: onder de 77.000 die afgelopen jaar aankwamen zaten slechts 270 echte vluchtelingen. Alle anderen waren illegalen/nep-vluchtelingen. Behalve dat zij in de “goudgerande” AZC´s zitten (specialisten in de asiel-business), hebben de 77.000 “vluchtelingen” die afgelopen jaar aankwamen de beschikking over computers, Skype, WiFi, een ziekenzaal, kinderopvang en kantines met goede sortering. En wie betaalt dat?: de bewoners van Milaan uiteraard. Hun belastingen zijn de laatste tijd met 130%  gestegen.

Maar dan heb je ook nog de “mensen-op-leeftijd”, die door de linkse gemeente hun warme maaltijden zijn ontnomen. Zij zijn de eerste slachtoffers van de “asielindustrie”. Veel waarnemers noemen dit “de grote vervanging”: men laat miljoenen Afrikanen Italië binnen en de Italianen zelf laat men in de misère of dwingt hen te emigreren… Men vervangt een bevolking door een andere, meer buigzaam en volgzaam.

De oude mensen die we op de markt tegenkwamen, hadden  het over de verschillende oplossingen die ze hadden bedacht om te overleven… Teruggeworpen op armoede moeten deze AOW´ers zich tot charitatieve instellingen wenden. Dit is niet alleen zo in Milaan, maar in heel Italië. Maar tegelijkertijd zien deze instellingen hun fondsen “opdrogen”, want deze worden grotendeels gebruikt voor de migranten.

Aan wie hebben we dit alles te danken? 

Aan de “Partito Democratico”, de linksen. Aan mevr. Boldrini (Italiaanse linkse minister), aan de Jezuïeten die gehoor geven aan het Vaticaan…….en aan de cultuur van zelfgenoegzaamheid! Ondertussen verblijven de illegalen in hotels.

De AOW´ers van Milaan leggen ons  de trucs uit om te overleven in het politieke tijdperk van “toegang  voor  iedereen”. De zorg voor ouderen wordt slechter en slechter…

Laten we eens thuis gaan kijken bij een “gepensioneerde” (13:15 in de video) wat daar gebeurt. Armando, voormalig taxichauffeur, heeft een vrouw die nierdialyses moet ondergaan. De “thuis-bezorg-maaltijden” voor deze mensen worden al jarenlang verzorgd door gespecialiseerde ondernemingen. Maar de laatste tijd is de kwaliteit van het voedsel extreem slecht en dit terwijl de illegalen van gerechten genieten van verse producten, goed bereid en gevarieerd.

Op de markten zijn de verhalen altijd triest en vernederend

Om te eindigen een verhaal van Anna, een weduwe met 2 zonen (ze kan maar geen werk vinden). Haar ziekelijke man is aan belastingen ten onder gegaan; hij had een groentewinkel.

Maar op de markten worden de mensen van buiten Europa bevoordeelt: de eerste 2 jaren  hoeven zij geen belastingen te betalen en dit terwijl de marktkooplui door de Italiaanse fiscus worden achtervolgd. De reden dat Anna haar marktkraam aan 2 Pakistani moest overdoen, was dat zij de medische kosten voor haar zieke man niet kon betalen. Maar nu hij dood is, moet Anna zelf de markt opgaan om tussen de onverkoopbare restanten iets te vinden om haar gezin te onderhouden.

…Adieu Anna, wie weet vind je vandaag wel een eetbare bloemkool of  salade voor jou en je 2 zoons. Jij bent ook één van die slachtoffers van de asielpolitiek, die nep-vluchtelingen onderdak geeft in sterrenhotels, maar ondertussen zijn armen vergeet.

Bron:
http://lesobservateurs.ch

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op MILAAN : U bent geen “vluchteling”? Bent u oud ? Goed, eet dan de restjes maar (+ video)

 1. Tistochwat zegt:

  Straks in elk land:

  De oorspronkelijke bevolking aan de bedelstaf en op straat beland, nadat iedereen door de linkse misdadigers is gedwongen om zijn geld af te staan aan de mohammedaanse ‘vluchteling’.
  Dan zijn wij allen leeggezogen door die parasieten, waarna we kunnen creperen.

  Like

 2. Dit is gewoonweg niet meer te vatte. Gaat de toekomst er voor onze bejaarden ook zo uitzien ?
  Je wordt gewoon leeggezogen door je regering. Waarom presenteren ze dit niet op t.v., dan kan iedereen dit zien en horen. Wij worden gewoon dom gehouden. Wat een stakkers daar en dat Vaticaan is stinkend rijk, die begaat een grote misdaad aan de mens, wat een stelletje gore judassen.

  Like

 3. elisah zegt:

  Het filmpje doet het niet, ik hoor alleen het geluid, maar mijn Italiaans is niet goed genoeg om het 100% te kunnen volgen met alleen geluid.

  Like

 4. Pingback: Italië laat hun ouderen creperen om zogenaamde vluchtelingen te kunnen onderhouden. | eunmask

 5. ford hendriks zegt:

  als ze mij laten creperen slacht ik dat linkse tuig af

  Like

 6. @Marian dat zijn wij straks zelf tenzij we er heel hardt aan werken door oa mensen attent te maken op sites zoals fenixx etc.
  Visite kaartjes met daarop de site als reklame kosten maar vijf euro per 100 bij vista print en kun je overal achter laten of uitdelen.
  Zet er een lokkertje op en mensen kijken vanzelf je moet even de aandacht trekken.

  Like

 7. We zegt:

  Ik word overal doodziek van, vreemde mensen worden voorgetrokken, wij moeten onze mond houden en onze portemonnee open trekken, zij krijgen alles waar onze mensen recht op hebben, jullie kinderen kunnen fluiten naar de huizen waar ze recht op hebben, het is echt heel erg, ik kan daar wakker van liggen, het is onrechtvaardig, onze ouderen hebben geen leven, maar die genodigden leven op, ze krijgen gratis een huis, hoeven niet te werken en noem maar op. Ik kan er niet tegen, ik ben iedere nacht witheet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s