Monty Python’s John Cleese: Stop immigratie en hang Jean-Claude Juncker op!

Screenshot_74

(Door: “Fubar”)

John Cleese maakte een paar dagen geleden op twitter duidelijk dat hij #Brexit steunt en dat de beste manier om de EU te hervormen is door Jean Claude Juncker op te hangen. Cleese beschuldigde Juncker ervan Groot-Brittanië te bedreigen en was daar duidelijk niet van gediend.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, EUSSR, gezond realisme, Groot-Brittannië. Bookmark de permalink .

27 reacties op Monty Python’s John Cleese: Stop immigratie en hang Jean-Claude Juncker op!

 1. iemand zegt:

  When a woman says no, and you continue, you are a rapist
  When a continent says no, and you continue, that makes you a millions upon milliions times worse: as a rapist.

  We Want Our Democracy You Stole From Us BACK.
  Give it to us while we are still asking FRIENDLY.

  Geliked door 2 people

 2. elisah zegt:

  Goed zo! Nou blijkt dat ik niet voor niks altijd fan van die man was, hij is zeer helder van geest.

  Like

 3. Mirjam zegt:

  ‘Het mag gezegd worden’ is een Nederlandse uitspraak. Maar ‘mag’ het ook gezegd worden? In deze idiote, van de wet weggerukte, ondemocratische tijd.
  Voor velen binnen deze ‘Brusselse raad’ en anderen daarbuiten, zal dit niet een mening zijn, maar een ‘aansturing tot geweld’ en dus strafbaar. Ik hoop voor John Cleese, omdat ik zijn emotie, eerlijkheid, kwaadheid en de reden voor deze uitspraak – het genoeg hebben van de radicale overheersing van de Brusselse elite over onze soevereinde landen van Europa en met name door Juncker – héél goed begrijp, dat dit niet weer tot in het wettelijke uiteinde wordt uitgevochten met een aanklacht jegens hem, want dat zou toch zó voorspelbaar zijn voor het ‘kleine kind’ gedrag van deze groep: ‘Jij hebt mij pijn gedaan, en nu ga ik het tegen papa zeggen’.
  Ze vergeten dan maar, bij voorkeur, waarmee zijzelf de mensen, nee, hele landen bedreigen om hun zin te krijgen.

  Als je bovenstaande ‘Lees verder’ optie aanklikt, kom je op de site om het hele verhaal te lezen. Daar las ik ook dit commentaar van een andere lezer die zich ergerde aan de tweespalt tussen fatsoen, normen en gedragingen, als het ‘het bevechten binnen de kamers van de politiek’ betreft.
  De PVV werd daarin weer de zwarte piet toegespeeld, door een man die zich schamen moet dat hij dit überhaupt durft te doen, juist ook omdat hij het heeft over zijn eigen achterban, zijn eigen ‘stam’, die de ‘rotzooi’ veroorzaakt.
  Lees maar zelf:

  polderboy // december 19, 2015 om 12:03 //

  Achmed Marchouch van de islamitische partij voor mohammedanen (PvdA) was vandaag ook weer in het wilde weg verbaal aan het kopschoppen, natuurlijk tegen de PVV, zoals in het NRC is te lezen.
  http://www.nrc.nl/handelsblad/2015/12/19/asscher-praktijk-moskee-salafisten-is-afschuweli-1569793

  Het ging om de Al Fitra moskee die de buurt in Utrecht intimideert, waar ook nogal veel genocideplegers het sharia koppensnellen aanbidden, naast het verkrachten van slavinnen, en afpersen, en homo’s vermoorden, en mensen leven begraven en verbranden e.d.., getuige het feit dat ze graag naar Syrië vertrekken. De aanhangers van de wandaden worden ook wel met eufemistisch taalgebruik lid genoemd van de radicale islam, het islamisme, jihadisme of de fundamentalistische islam. Ze doen dan wel wat beschreven staat in de Koran, zoals de koppensnellers in Mekka, het heiligste van de islam, maar ze hebben wonderwel niks te maken met de islam. Het is zeg maar gelijk de SS kampbewaking niks te maken had met de Nazi’s, of zware criminelen die lid zijn van de Hells Angels, maar wonderwel als lid toch niks van doen hebben met de Hells Angels.

  En als je opmerkt dat het eigenlijk best wel zo is, dan ben je een gore fascist, lid van de PVV, en dat zijn genocideplegers. Want zegt Achmed Marcouch van de islamitische partij voor mohammedanen (PvdA) tijdens zijn partijtje verbaal kopschoppen:
  “Kinderen worden daar (de Al Fitra moskee) geïndoctrineerd door een beweging die haat zaait. Al Fitra is de PVV van de moslimgemeenschap.”
  Dus de PVV intimideert de buurt en daarnaast reizen opvallend veel aanhangers van de PVV af naar plekken waar ze gaan koppensnellen, slavinnetjes graag verkrachten, en mensen afpersen, en homo’s vermoorden, en anderen lekker leven begraven en verbranden e.d…

  Geliked door 1 persoon

 4. Wachteres zegt:

  Zelfs de dramatische dood van een jonge vrouw wordt door Remain – politiek correct/links dus – misbruikt om te scoren.

  Gisteravond heel vroeg hoorden wij al in een Nederlandse ‘achter het nieuws’ programma dat de vrouw vermoord was door een pro Brexit figuur die haar om die reden had neergeschoten. Er werd meteen bijgezegd dat de Britten nu voor Remain waren, omdat ze teleurgesteld waren in het gedrag van pro Brexit. Zelfs de Britse bookmakers werden er bijgehaald.

  Wij konden onze eigen oren niet geloven.

  Het enige wat bekend was, was dat de politica de straat overstak waar twee mannen aan het ruziën waren – vanzelfsprekend werd dat niet genoemd, er werd alleen maar gesuggereerd dat de man de politica neerschoot – dat zij zich met de ruzie bemoeide en de man toen een pistool uit zijn tas haalde, waar hij wild mee rond schoot.

  http://www.rtlnieuws.nl/buitenland/man-die-politicus-jo-cox-doodde-loner-met-psychische-problemen

  Zijn broer zei dat de psychisch gestoorde man niks met politiek had, er nooit over sprak en dat hij zelfs niet wist op welke partij hij stemde.

  Ik wist dat politiek correct van laag allooi was, maar dat ze zo laag konden vallen dat de dood van en jonge vrouw politiek door hen wordt misbruikt is te WALGELIJK voor woorden.

  Er gebeurt precies wat ik van tevoren al zei: ALLES maar dan ook letterlijk ALLES – en nu blijkt ook: IEDEREEN, zelfs een vermoorde jonge vrouw – zal door politiek correct en de EU worden misbruikt om ervoor te zorgen dat de mensen op hen stemmen.

  Elk fatsoenlijk mens zou moeten inzien hoe smerig POLITIEK CORRECT is en weigeren eraan mee te werken dat ze in de toekomst ook maar enige invloed hebben.

  De nazi’s waren, vergeleken bij hen, fatsoenlijke, brave burgers.

  Like

  • Republikein zegt:

   This is an Endemol production.
   Endemol Shine UK creates innovative formats that have changed the face of popular culture.

   Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Dit was te verwachten en het komt de groep die binnen de EU wil blijven heel goed uit dat ze zoiets kunnen gebruiken om haat te zaaien. Ik hoop echter dat het merendeel van de kiezers door deze farce kunnen prikken die leugens niet geloven. Het is heel erg dat dit met deze mevrouw is gebeurd, maar dit is geen reden om meteen weer met het beschuldigende vingertje te wijzen naar andersdenkenden. Wel laat het weer iets heel duidelijk zien. De EU is letterlijk, als de ‘dood’, dat Groot-Brittannië uittreed uit hun EU-roulette, en ik bid dat ze het wel doen. De goede zullen winnen! En dan de rest van Europa nog uit deze waanzin. God help ons!

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Wachteres 17 juni 2016 om 09:30

   Ik heb tot op heden nog geen seconde kunnen geloven dat er een ‘Brexit’ zal zijn.
   Wedden dat GB gewoon in die EU misdaadbende blijft?
   We komen niet meer van die georganiseerde misdaad af.

   Reken maar dat de linksen misbruik zullen maken van deze zogenaamde ‘rechtse moordenaar’. Ze zijn ontzettend tevreden met deze situatie.
   Komt dát even goed van pas; het kón gewoon niet mooier!

   Like

   • Mirjam zegt:

    Maar de burgers, daar draait het om, Tis, want zij kunnen stemmen. En nu gaat he om het klare verstand van een ieder die zijn land liefheeft in England. Of ze er doorheen kunnen prikken of niet? Met de bewijzen dat het een ‘extreem rechts aanhanger’ deze moord heeft gepleegd, wordt nog niet bewezen dat alle mensen die vóór een Brexit zijn ook extreem rechts zijn. Pim Fortuyn is door een linkse extremist gedood, maar dat betekende niet dat mensen die vóór Pim waren en begrepen wat hij bedoelde met wat hij zei, zich ineens door angst van zijn visie afkeerden. Net zomin dat het betekent dat alle Engelsen ineens, nu dit gebeurt is, gaan geloven dat de linksen het ‘recht’ aan hun kant hebben en het beter is om toch maar tegen een Brexit te stemmen.

    Het is één week vóór het referendum en het kan niet toevallig zijn dat dit nu gebeurt en dat beseffen alle burgers in England, geloof dat maar. Zelfs de linksen, en misschien zelfs, ‘juist’ de linksen, want het ‘dit’ is ‘té toevallig’ om toevallig te zijn en zo denkt de rest van de wereld er ook over.

    Als je nagaat wat, tot op heden, de stemming was ten opzichte van het referendum, dan kun je alleen concluderen dat het op een Brexit afstormde. En waardoor? Heel simpel: doordat bij de burgers de waarheid duidelijker naar binnenkwam, dan de eeuwige leugen van de linksen. Door alles wat er de afgelopen jaren mis is gegaan met de EU en hun beleid, zijn de ogen opengegaan van verschrikking en deze gaan van angst niet meer dicht. Dus het Britse volk is waakzaam en gedesillusioneerd en passen ervoor nogmaals belogen en bedrogen te worden.
    Denk eens goed na: waarom zouden de voorstanders, zelfs de meest extreem rechtsen onder hen, juist nu ze in de polls vooraan staan en de Brexit zo dichtbij lijkt, dit willen omturnen in de situatie zoals het nu is? Dat wil niemand van de mensen die voor een Brexit zijn, zelfs niet de meest extreem rechtsen, want dat zijn de vaderlands ‘gekken’ pur sang.

    De burgers in England zijn op een punt aangekomen, dat ze door deze fratsen heenkijken en zien wat waar is en wat niet. En al heeft een ‘insane’ figuur deze verschrikkelijke daad geclaimd, en kan hij van extreem rechts zijn, dan nog zal het volk door deze ‘toevalligheid, welke té toevallig en té voorspelbaar is om waar te kunnen zijn, de echte waarheid niet kunnen ontkennen, want het is hun geweten welke tot hen spreekt en hen die laat zien. Laat de waarheid zegevieren en er een Brexit komen!

    Like

   • Taljaard zegt:

    @Tistochwat
    Op Joop.nl zijn ze al 48 uur deze moord uit te melken en in de schoenen van het Brexit kamp te schuiven, want al die mensen zijn natuurlijk ”extreem rechtse nazi’s;; en moordenaars van de al bij voorbaat tot heilige en martelares voor de ”goede zaak” verklaarde mrs. Cox. En de hele linkse eurofiele nomenklatoera, zowel in het VK als elders, juicht inwendig. Want zij hebben nu eindelijk een pracht van een voorwendsel gevonden om op de haattrein te springen. En Farage c.s. hebben dan weliswaar niet de trekker overgehaald, maar natuurlijk (komt ie!) wel ”het klimaat geschapen waarin deze moord kon plaatsvinden. En ze zijn er daarom 100% verantwoordelijk voor.”

    @Mirjam
    Het valt te vrezen dat u het denkvermogen van de Britse stemmers hiermee schromelijk overschat. Zodra de campagne wordt hervat zullen de linksen en de eurofielen, in samenwerking met de BBC, er alles aan doen om het Brexit kamp met Tom Mair te vereenzelvigen. En daarbij zullen alle eurosceptici ”het Kwaad” vertegenwoordigen en iedere geestverwant van de tot martelares verheven mrs. Cox ”het Goede.”
    Herinnert u zich nog de door de media opgeklopte hysterie rondom de dood van die society-hoer Diana Spencer? Daar is geen enkele ratio tegen opgewassen.
    Ga er dus maar vanuit dat wij verslagen zijn.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Taljaard 18 juni 2016 om 14:01

    [quote] Ga er dus maar vanuit dat wij verslagen zijn. [/quote]

    Helaas, wij zijn inderdaad in elk opzicht verslagen; deze wereld is vergeven van linkse ‘Gutmenschliche’ dwazen. Daar kan geen enkele realist tegenop. Het is vreselijk om te moeten zeggen, maar ons lot wordt bepaald door de kwaadaardige ‘socialist’ en vooral door degenen die hem op het pluche hijsen.
    Donald Trump redt het evenmin. Je kunt – als mens – het kwaad in deze wereld niet overwinnen.
    Ik heb in mijn leven nog nooit een ‘goede regering’ gezien. Nergens.
    NOOIT was er rechtvaardigheid.
    Je moet (steeds meer) ‘leefboete’ betalen en je bek houden. Je bent niet meer dan een slaaf.

    Is er trouwens al een soort ‘stille tocht’ met kaarsjes voor die dappere, zielige, door een ‘extremistische Brexit-nazi’ vermoorde, ‘socialistische’ mevrouw de martelares georganiseerd?
    Wie weet, is ze wel omgelegd door een linkse soortgenoot? Het zou heel goed het uit die hoge hoed getoverde konijn kunnen zijn. Je kunt het stomme suggestibele klootjesvolk immers alles wijsmaken!

    Verdorie, het is toch geen leven zo, als je een realist bent en je doorziet het gehele kwaadaardige ‘spel’?

    Geliked door 1 persoon

   • Mirjam zegt:

    @Taljaard.
    Daar ga ik nooit vanuit, Taljaard. Wij zijn niet verslagen en It isn’t over untill it’s over.
    Ik heb een heel groot vertrouwen in de waarheid en de rede en ook in, raar maar waar, de Engelse nuchterheid. Ze weten wel drommelsgoed dat dit weer een vooropgezet plan is wat er nu is gebeurd, en zelfs de meest kritische Engelsen kunnen niet anders dan toegeven dat het wel héél toevallig is dat dit nu gebeurt, juist nu dat de Brexit voorliep in de stemmen.
    Door alles was er in hun land gebeurt: de overbevolking van moslims, de boeren en vissers die te lijden hebben onder de regelgeving van Brussel, de eindeloze toename van zogenaamde kans pareltjes die alles op een presenteerblaadje aangereikt krijgen, terwijl de eigen bevolking, net als veel Nederlanders, op de armoede grens zweven. De overheersing van de buitenlanders en het criminele gedrag (zoveel verkrachtingen van kinderen en vrouwen) dat ze meteen ten toon spreiden als ze het land binnenkomen.
    Bekijk dat eens en denk je dan dat één enkele moord, sorry dat dit een beetje raar klinkt, daar iets aan veranderd? Nee, absoluut niet. Want er veranderd ook niets als ze besluiten om toch binnen de EU te blijven. Het wordt alleen maar erger, ook met de moorden.
    De Brexit komt er, dat zegt mijn gevoel en ik hoop dat het zo zal zijn.

    Like

   • Taljaard zegt:

    @Mirjam
    Ik hoop dat u gelijk zult krijgen.

    Like

 5. delamontagne zegt:

  AANSLAG IN ORLANDO – De kwalijke verklaring van de vader van de terrorist/moordenaar.

  Wij schreven al eerder over de “twijfelachtige” standpunten van de vader van Omar Mateen over de V.S, homosexuelen, Joden en zijn steun aan de Afghaanse Taliban.

  Een graadje erger in de Waanzin werd gisteren gedaan door de laatste verklaring van Seddique Mateen, de vader, tijdens een persconferentie.
  DE VADER VAN OMAR MATEEN ZEI:
  “Ik ben zelf een slachtoffer van terrorisme.
  Door terrorisme heb ik mijn zoon verlorennet als de 49 andere families…………
  Ik heb m,n zoon, het is een nachtmerrie voor ouders om hun zoon te verliezen………

  Like

 6. delamontagne zegt:

  DE MACHT VAN HET VOLK, als ze willen………………

  Like

 7. Sabeltant zegt:

  Iedereen die vindt dat de islam een verrijking voor het westen is is per definitie een gestoorde gek.
  Jean-Claude Juncker spant de kroon door te stellen dat Europa ten onder gaat aan inteelt als de genenpool niet verrijkt wordt met moslims uit Afrika en het Midden Oosten.
  Het idee dat je een cultuur verrijkt door de achterlijkheid van de islam toe te voegen is tenenkrommend.
  En zo’n klootzak als Juncker stort Europa in een burgeroorlog die absoluut komt als de instroom van islamieten niet stopt.

  Like

 8. C.A.Barstow zegt:

  Altijd een groot fan van John Cleese/Monty Python geweest, doet me direct denken aan die verpletterend geweldige humor in ”The Ministry of Silly Walks”, misschien was dat een vooruit ziende blik op de hedendaagse EU in Brussel?

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Komt-ie weer; ik kan het niet laten en herhaling is tenslotte de kracht van reclame:
  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/19/stripverhaal-jean-claude-juncker/

  En die vent ophangen? Ik zou hem liever op een Judas Cradle zetten:

  Op 1:55

  Like

 10. Jan zegt:

  De ellende is niet te overzien:

  JIHADIS IN UK: Shock as 400 trained ISIS fighters return from Syria are now back HERE
  http://www.express.co.uk/news/uk/680627/Hundreds-ISIS-terrorists-returning-UK-fighting-extremist-group-Syria

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s