Seksaanvallen: waarom jonge vrouwen in Parijs zichzelf zo onaantrekkelijk mogelijk maken

Screenshot_87

(Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

Parijs staat wereldwijd bekend als de stad van de mode. Duitstalige media verzwijgen echter dat daar de afgelopen maanden veel aan veranderd is. Vanwege de vele brute seksuele overvallen door onze medeburgers kleden steeds meer jonge vrouwen zich in vooruitsnellende gehoorzaamheid en laten niet alleen hun rokken in de kast hangen.

Kopp-Online

Elke dag komt er vreselijk nieuws uit Parijs over vrouwen die in het openbaar vervoer het slachtoffer zijn geworden van brute seksaanvallen. Wat er in Keulen en in enkele andere Duitse steden in Oudejaarsnacht gebeurde, behoort voor jonge Parijse vrouwen inmiddels tot de orde van de dag. Vooral in metro´s, bussen en openbare plaatsen worden modieus geklede jonge vrouwen sinds ongeveer meer dan een jaar door jonge medeburgers als seksueel loslopend wild en een soort vers vlees beschouwd, dat men naar hartenlust overal mag betasten en ook wel eens mag verkrachten.

Het aantal zaken en de handelwijze worden steeds perverser. Zo berichtte de krant “Le Parisien” in januari 2016 over een 22-jarige medeburger die met opzet een gat in zijn broek had gemaakt om op ieder moment in de metro voor vrouwen te kunnen masturberen. Bij een peiling onder jonge vrouwen in de Parijse districten Seine-Saint-Denis en Essonne hadden in november 2015 alle vrouwen al aangegeven in de metro of op straat seksueel lastig te zijn gevallen door jonge medeburgers. Eerst dacht men dat de peiling gemanipuleerd zou zijn, maar ook bij een tweede peiling onder duizenden andere vrouwen kwam hetzelfde resultaat tevoorschijn.

Daarop riepen geschokte politici een campagne in het leven om zulke intimidaties te stoppen. Dat klonk weliswaar rustgevend voor de publieke opinie, maar dom genoeg hebben de daders de campagne tot nu toe blijkbaar genegeerd of vanwege de taalmoeilijkheden nog helemaal niet meegekregen. “Stop – Het is genoeg!” was weliswaar iedere krant een krantenkop waard, maar meer ook niet. Het gevolg: Eén op de twee vrouwen in Parijs trekt nu uit angst voor seksuele overvallen geen rok meer aan in het openbaar en kleedt zich islamitisch zedig.

De Londense “Spectator” heeft onlangs omschreven dat deze ontwikkeling inmiddels in heel Europa bestaat, zowel in Zweden als ook in Duitsland. En de krant noemt de medeburgers, die vrouwen als loslopend wild beschouwen, bij de naam: jonge mannen uit Noord-Afrika en de Oriënt.

En in steeds meer Europese landen adviseert men vrouwen heel openlijk om voor het invallen van de duisternis toch maar beter thuis te zijn. Want de politie heeft in landen als Oostenrijk blijkbaar de aanwijzing gekregen om weg te kijken als de daders Noord-Afrikanen of personen uit de Oriënt zijn.

Bovendien bestaan er zaken die je sprakeloos maken: in maart 2016 werd in Wenen een 27-jarige academica in de metro tussen Reumannplatz en Karlsplatz seksueel lastig gevallen. Een Afrikaan kuste haar zelfs tegen haar wil op de mond. De vrouw mocht weliswaar in het district aangifte doen, maar er wordt geen onderzoek ingesteld. Want als een Noord-Afrikaan een Weense academica tegen haar wil op de mond kust, dan is dat tegenwoordig kennelijk geen delict meer.

Dat interesseert de politie niet. En in Duitsland zijn er ook steeds meer vrouwen die zich na zulke ervaringen door de staat in de steek gelaten voelen en hun conclusies trekken.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, Frankrijk, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

49 reacties op Seksaanvallen: waarom jonge vrouwen in Parijs zichzelf zo onaantrekkelijk mogelijk maken

 1. Paul55 zegt:

  Hun mede landgenoten zijn te laf om hiertegen in opstand te komen. Kom me niet aan, daar is tijd voor nodig, die tijd hebben we niet. Hoeveel vrouwen moet er slachtoffer worden, voordat we zeggen, het is genoeg. Als u, wij, niets doen gaat het van kwaad tot erger. Je moet er toch niet aan denken als je dochter of je vrouw, dit onder gaan moet! Als ik die primaat te pakken kreeg, mocht ie willen dat ie aan het zand happen was.

  Geliked door 1 persoon

 2. Tjawatnu zegt:

  En toch blijven ze rood stemmen. De europeese vrouw heeft het niveau van een kind als het op logica aankomt. Ze zijn de eersten die deze kolonisatie verdedigen. En ondertussen blijven bleren dat ze onderdrukt worden door de europeese man. Ik heb er geen medelijden meer mee.
  Na Keulen stemt nog geen 10% van de vrouwen Afd, zegt genoeg dunkt me.

  Geliked door 1 persoon

  • Lucie zegt:

   “De Europese vrouw heeft het niveau van een kind”
   Klinkt wel lekker stigmatiserend.
   Ik persoonlijk ken meer mannen als vrouwen die niet tegen deze invasie zijn.
   In mijn fam.en vriendenkring stemt bijna elke vrouw niet rood.
   Ik heb geen medelijden met betweters.

   Like

   • elisah zegt:

    Helemaal mee eens Lucie.

    Like

   • Tjawatnu zegt:

    De realiteit in het stemlokaal laat toch heel iets anders zien.Zijn er uitzonderingen, beslist. Maar als de media begint over hoe zielig de kinderen wel niet zijn dan zijn ze om.
    Een biologisch dingetje, misschien niet fijn om te horen. Maar wel waar.

    Like

  • Eric zegt:

   Stemmen heeft geen zin. Medogenloos ingrijpen wel, maar dan georganiseerd. De politiek is verrot en volksvijand nummer 1. Bewapen uzelf!

   Geliked door 1 persoon

 3. jantjeuitnl zegt:

  Vrouwen kunnen heel verstandig op de juiste partijen stemmen. Met 50% van de stemmen en nog een flink percentage mannelijke stemmen kan het dan toch nog goed komen.
  Maar ja die idiote linkse naïevelingen zonder enige kennis van de geschiedenis denken dat het zo’n vaart niet zal lopen.

  Like

 4. Als dit de normale reactie van westerse vrouwen is geworden, dan is de Islamisering van west Europa moslim agressie een feit geworden!
  Ook de Europese mannen hebben daarmee hun ridderlijke steun en bescherming van hun vrouwen lafhartig laten afweten!
  Schande!

  Like

 5. Thom zegt:

  De islam van tegenwoordig is niet de islam van 40 jaar geleden in Turkije. Daar was destijds goed te leven als Westerling. Tegenwoordig moet je als homo oppassen want bijna overal in de wereld word je door moslims mishandeld of vermoord. Voor Christenen geldt hetzelfde. Ik ben 40 jaar geleden een halfjaar als rugzaktoerist in Turkije geweest en ben in veel steden geweest. Turkije was een moslimland. Je werd er als gast onthaald en als vriend (arkadash) ontvangen. Over homo’s deden ze niet moeilijk. In de hoerenwijk van Instanboel te weten Taksim stonden geblondeerde Turkse omgebouwde mannen als hoer op straat voor de bordelen waar ze werkten. Dat zag je nergens anders in Europa.
  In Iran was destijds onder de sjah ook wel vrijheid, maar daar hadden de conservatieve imams toch al een behoorlijke greep op de samenleving. Daar zag ik voor het eerst de spoken in hun zwarte boerka’s en we mochten niet binnen in een restaurant omdat we een meisje bij ons hadden.
  Daar zat het er al in hoe het later uit zou pakken. Het niet in de gaten houden van wie binnengelaten is en het toestaan dat achterlijke Saoedische predikers die hier hun mosketen konden opzetten heeft een ramp van jewelste veroorzaakt en heel de Westerse wereld in gevaar gebracht.

  Like

 6. We zegt:

  Ik word zo moedeloos om dit soort zaken te lezen. Gooi ze allemaal het land uit, ze zijn gekomen voor een uitkering, het aanranden van vrouwen, het krijgen van een woning en er wordt niets tegenover gesteld. Ik begrijp er helemaal niets van, wat moeten we met al die mannen in Europa, ons leven wordt verstoord en vaak nog erger. En waarom wordt er vaak een hand boven het hoofd gehouden, wat denkt men hiermee te bereiken, krijgen wij geen olie meer als we ze niet toelaten? Nou, dan gaan we met z’n allen over op gas of elektrisch. Ik wil dat tenminste al die mannen het land verlaten, ga maar aan het werk in je eigen land luie donders. Waarom moeten wij jullie in alles voorzien en dan ook nog verkracht worden, nou, kom maar eens bij mij, dat zul je achteraf zeer betreuren.

  Like

 7. Mirjam zegt:

  99% van de Westerse vrouwen, willen helemaal niet betast, verkracht, aangerand of wat dan ook worden, door wie dan ook, het overgebleven 1% is niet meer te redden. Het is dan ook onzin om te beweren dat dit grotendeels aan de Westerse vrouwen of vrouwen in het algemeen ligt. Waarom kleden de vrouwen zich soberder of ‘verweren’ ze zich niet in die mate als alle anderen zeggen dat ze moeten doen? Dat doen vrouwen wel, maar het is niet genoeg om zo’n oerang oetan uit de jungle te weren. Zo’n waanzinnige idioot die alleen zijn oer drang volgt en niets anders en waar zelfs uitlaatpijpen van auto’s niet meer veilig voor zijn.

  Er gaat een enorme dreiging uit van deze buitenlandse imbeciele mannen, die de hersencellen niet hebben uitgevonden. Het zijn, zoals Geert al aangaf, testosteron bommen, zowel letterlijk als figuurlijk en vrouw voelen zich bedreigd.
  En waardoor? Omdat de overheid niet genoeg optreedt tegen dit zooitje en tevens überhaupt niet het verstand en inzicht heeft/gehad heeft om dit schorem onze landen niet binnen te laten komen.
  Het enige wat zou kunnen helpen is dat de overheid, als ze dan toch de grenzen voor deze ‘duracel konijnen’ open laten is, bij de grenzen gaan staan en als voorwaarde voor het binnenkomen van de landen, ze meteen castreren. Hen het enige productieve dat ze kennen afpakken. Castreren of terug naar eigen land. Vóór het castreren nog een foto maken van het ‘geval’ – dit werkt dan preventief als bewijsmateriaal dat het ‘geval’ bij de ‘eigenaar’ hoort – en dan kan de ‘sex-/asielzoeker’ door naar het opvangkamp en zijn wonden… Laat maar zitten…

  Geliked door 2 people

  • Lucie zegt:

   Goed zo,jij verwoordt het zoals het is.
   Die @tjawatnu,nemen we met een grote korrel zout,hij weet niet beter,zullen we maar denken.

   Like

   • Tjawatnu zegt:

    Nee daarom loopt de helft van de vrouwen in dit land onderhand met een somalier, omdat ze er niks van moeten hebben… Je bent een uitzondering Lucie, misschien wat vaker in de grote steden rondkijken. Een groot deel vind deze testosteron bommen wel spannend.

    Like

   • Lucie zegt:

    @Tjawatnu
    De helft van de vrouwen in dit land?
    Jij bent heel goed in overdrijven,in mijn hele familie en kennissenkring,en die is groot,is niet één vrouw die met een “getinte”omgaat.
    Ook in mijn straat loopt geen vrouw rond met een getinte.
    Ja ik kom zeer regelmatig in de stad,gisteravond nog weer en inderdaad,er lopen heel wat getinten rond,maar ik heb misschien twee vrouwen gezien die met een getinte liepen.
    En dat was nog de vraag of het een stelletje was.
    Misschien een beetje te vaak een blauwtje gelopen?
    Zou zomaar weleens aan jezelf kunnen liggen want je lijkt mij niet erg vrouwvriendelijk.

    Like

   • elisah zegt:

    Ja Lucie 09:27, dat zie hier je wel vaker, dat de vrouwen verweten wordt met zulk soort mannen om te gaan, ik ken persoonlijk ook geen enkele vrouw die dat doet!
    Laatst was ik voor een dagje in Amsterdam en ik dacht dat het dáár misschien wél zo was, echter op de terrassen etc zag ik dat er vrijwel alleen mannen tussen zaten met een allochtone vrouw.

    Like

   • Tjawatnu zegt:

    Ok het zal niet de helft zijn, maar het zijn er wel heel veel. Ik woon er tussen ipv een dagje hier en daar. Misschien dat jou generatie er niks van moet hebben. Maar die van mij is compleet de multiculti in ge-indoctrineerd. Er zit nergens meer een taboe aan.
    Hetzelfde gaat op voor mannen. Het is niet een aanval op jou als persoon, slechts een observatie van een jongen uit een nederlandse stad. Loyaliteit en traditie is dood. Alles wat vreemd is is beter lijkt het devies. Ik met er persoonlijk niet aan denken en ben dol op de nederlandse vrouw ;). Maar ik realiseer me wel dat ik een minderheid ben.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Het enige wat ze naar hier meenemen wordt bij de grens afgesneden.
   Duracel-konijnen. Heel goed gevonden.
   Bij de vrouwen elke opening met beton vol storten.

   Like

 8. Ik neem aan dat van ons belastinggeld er ook een deel bijzit voor onze bescherming. laten ze ons dat deel dan maar met terugwerkende kracht teruggeven. Kunnen we misschien tegen die tijd als het hier gaat komen, leuke knokploegen van oprichten.

  Like

 9. De westerse mens, bijvoorbeeld de vrouw, is als een konijn dat met de kop in het zand in de lampen van een aanstormende trein kijkt en met een waxinelichtje staat te wuiven.

  Like

  • Of met een Welkomstbord want dat is cooler.

   Like

   • Mirjam zegt:

    Dan moet die aanstormende trein toch ondergronds rijden, Breinbrouwsel, en is dat waxinelampje allang gedoofd. Ik vind het niet cool dat, bijvoorbeeld de vrouw, over één rail wordt gegooid met andere, bijvoorbeeld gekke, vrouwen. Dus dat brouwsel van jouw brein gaat niet op.

    Geliked door 1 persoon

   • Excuses @Mirjam ik had achter vrouw nog (m/v/omgebouwd/) moeten schrijven omdat de westerse mens al lang niet meer uit kerels (m/v) bestaat maar uit een stelletje wijvon (sorrie meiden) van zo-gaan-we-hier-niet-met-elkaar-om en o-kudt-me-nagul. Echte kerels wuiven niet, die gooien.

    Like

 10. Hansfree zegt:

  Misschien herinneren sommigen zich nog dat ik hier afgelopen najaar vertelde dat mijn vrouw mij verlaten had. Wel, jullie mogen het best weten, inmiddels ben ik via matchingsites druk op zoek naar een geschikte nieuwe partner. Maar je schrikt hoor, bijna alle vrouwen geven aan links te zijn, en zelfs als dat niet zo is, schieten ze toch naderhand in een kramp als ik vertel PVV-stemmer te zijn. (‘Oooh neeeee, maar dát wil ik niet!’) Je zou al helemaal niet over PEGIDA moeten beginnen… (‘Wat is dat?’)
  En ik heb het dus voor de duidelijkheid over 50+ vrouwen die toch oud en wijs genoeg zouden moeten (kunnen) zijn. Maar nee, het hele spul geeft aan braaf iedere dag dwdd te kijken, en meer is er blijkbaar ook niet. Totaal gebrainwashed en aan de pc-leiband. Ik ben teleurgesteld in de Nederlandse vrouw hoor, vrees ik, een zeldzame uitzondering daargelaten.
  Misschien zou E.J. er goed aan doen een filiaal te openen van zijn website, waar gelijkgestemden op zoek naar een partner elkaar kunnen ontmoeten… 😉 Het is zó belangrijk om goed op één lijn te zitten!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Hansfree 18 juni 2016 om 10:32

   U heeft helemaal gelijk! Ik zou er ook niet aan moeten denken om in één huis te wonen met een ‘Gutmensch’! Brrrrrrrrrrrr…
   En ik vrees dat u ook gelijk heeft als u zegt dat bijna alle vrouwen ‘links’ zijn. Om die reden heb ik (vrouw) geen vriendinnen. Ik zou absoluut niet kunnen opschieten met een linkse ‘koningsgezinde’ vriendin.
   Maar er zijn ook heel veel slappe gewatteerde linkse ‘kerels’. We zijn er mooi klaar mee!

   Ik wens u heel veel succes bij uw zoektocht naar een gelijkgestemde vrouw!

   Like

  • elisah zegt:

   Misschien eens buiten de randstad zoeken?

   Like

  • elisah zegt:

   Trouwens…..er staat op deze pagina een vrijgezelle vrouw (ik niet), misschien een match?

   Like

  • Tjawatnu zegt:

   Heel herkenbaar, men wil vooral als goed gezien worden.

   Like

  • Henriette zegt:

   Ik ben 50+ en een ANTI-policor vrouw en absoluut NIET links! Ik ben op de hoogte van wat er speelt in de politiek en de wereldpolitiek. Plaats ook info op facebook, maar dit schijnt sommige lezers/ lezeressen niet te bevallen, want te moeilijk of aluhoedjes en ook is de waarheid te erg dus niet te geloven! Vooral lezeressen vinden alles zo “zielig” (asieleisers en zo) en zijn blind voor de noden van de eigen bevolking! Lees ook eens op Fb/website van Irma Schiffer en Janneke Monshouwer.

   Like

 11. elisah zegt:

  Het is toch echt schandalig dat er niet opgetreden wordt tegen de beestmensen die zich niet weten te gedragen tegenover vrouwen. Er zitten toch genoeg mensen in de metro, trein of bus om een vrouw kunnen helpen als ze lastig gevallen wordt.
  Veelal zijn de mensen bang voor geweld of escalatie, waardoor ze zelf slachtoffer kunnen worden, tevens weet iedereen onderhand dat er toch amper opgetreden wordt en dat je wellicht zelf opgepakt en beschuldigt kan worden.
  Ooit heb ik een keer in de trein gezeten en werd lastig gevallen door een groep losgeslagen jongens, een man en vrouw die in de zelfde coupé zaten, deden alsof ze mijn ouders waren en namen het voor me op.

  Like

 12. Claudia M. zegt:

  Met een gun de straat op en ze gelijk doodschieten, hier gaat helemaal niets aan verloren!

  Ik ben een vrouw alleen en zal af en toe toch de straat op moeten om te werken bijv. en hoewel ik het zoveel mogelijk tracht te mijden, ook van het OV gebruik moeten maken. Ik zal u wel vertellen dat de eerste die een verkeerde vinger naar mij uitsteekt, hier hele grote problemen mee krijgt in de richting van de rest van je leven uit een rietjes moeten vreten! Ik laat me door niemand piepelen!

  Like

 13. Ik zit zo even te mijmeren over dit verschijnsel. Zou het niet mogelijk zijn dat vrouwen, in de landen waar mannen zelfs de uitlaat van een roestig autootje neuken en hun wappervingers niet thuis kunnen houden, zichzelf uit zelfverdediging achter die bedekkende en veilige lappen gingen verstoppen? En het moet ook van de laatste tijd zijn want toen de Shah er nog was liepen de meiden in Perzië ook nog met rokjes waarvan de onderkant rok bovenkant kano was. Trouwens dat deden ze in het hele Midden-Oosten, met uitzondering, dacht ik, van Jemen en Saudiland.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Mannen die onder een auto liggen zijn waarschijnlijk buitenlandse automonteurs die hier om eerlijk werk komen vragen. De schijn is tegen hen maar zij laten zich niet afleiden en gaan bij elke auto aan het werk. Ik ken er zelfs die vooraf vroegen of de motor eerst op bedrijfstemperatuur kon worden gebracht zodat ze met een heise auspuf konden werken. Er gaat niets boven enthousiaste automonteurs.

   Like

   • Bedrijfstemperatuur is heel belangrijk bij het controleren van de kathalisator en als de uitlaat een roetmeting wil doen. Niet alleen enthousiaste monteurs maar ook zulke die hebben doorgeleerd voor een grote beurt van de electrische auto.

    Like

 14. Tistochwat zegt:

  Ik hoop dat al die ‘welkom-blaters’ door die ‘getinten’ c.q. negers totaal uitgewoond worden. En dan bedoel ik ook ECHT HELEMAAL UITGEWOOND tot op het rauwe vlees!
  Iedereen kan toch begrijpen dat je een primitieve mohammedaan niet in bedwang kunt houden?
  Zo erg kunnen die ‘vluchtelingen’ er niet aan toe zijn, als ze nog zó veel energie hebben om te neucqen! Het eerste waaraan je als echte vluchteling denkt, is eten en een hoekje om in uit te rusten.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik vind het rauwe vlees niet vergenoeg gaan en dacht meer aan een situatie waarbij het tot op de ruggengraat afgesleten schaambeen bloot komt te liggen.
   Te denken valt zelfs aan het uiteindelijk zichtbaar worden van het rudimentair staartbeen, dat geeft de Somaliër die bekend staat om zijn uithoudingsvermogen, ook wat meer tijd om aan zijn trekken te komen.

   Like

 15. Wat ik denk dat de westerse vrouw gewoon zichzelf wil blijven en zich zo wil vertonen. Aan dit beeld zijn wij gewend geraakt, ook onze mannen. Ik hoop als dit ook hier gaat beginnen, dat er mannen zullen zijn die ons dan durven te beschermen. Of niet ?

  Geliked door 1 persoon

 16. Mirjam zegt:

  Ik vind het sowieso helemaal niet normaal dat er een discussie bestaat over hoe een vrouw zich zou mogen kleden. Het gaat toch in eerste instantie om een mens en niet om een ras. Ieder mens is gelijk en voor de domoren die dit niet begrijpen, daar horen vrouwen ook bij. Dat een vrouw fysiek meestal het onderspit delft aan een man, is genetisch, volgens de natuur vastgelegd, maar dat is ook relatief, want er zijn genoeg vrouwen die fysiek beter hun mannetje staan dan de meeste mannen hier op deze aardbol.
  Intellectueel kan ieder vrouw zich zeker met een man meten, en vaak ook zelfs een man voorbijgaan in IQ. Ik hoor al de protesten, maar dat is gewoon dom, want bekijk je het van het eerst besproken standpunt, dat een vrouw in eerste instantie een mens is, zoals alle andere mensen ook, dan is de kwestie van intelligentie ook relatief.
  Kortom wij zijn allen gelijk, maar sommigen zijn superieur en dat is heel normaal en niet denigrerend bedoeld, maar absoluut bedoeld.

  Vrouwen kunnen kinderen baren, dat kunnen mannen niet, maar daarvoor hebben ze dus weer mannen nodig, om deze kinderen te verwekken. Vrouwen baren zowel meisjes als jongens, dus een man kan niet zonder een vrouw en een vrouw kan niet zonder een man. Zonder elkaar hebben ze geen bestaansrecht…:)
  We ‘huilen’ al zoveel op deze site, laten we eens lachen, dat doet ons goed. Dit is een filmpje voor Hansfree. En denk eraan, op het einde komt alles goed…

  Like

 17. Mirjam zegt:

  Oh ja, Hansfree hier een muziekje om je een hart onder de riem te steken. Luid meezingen allemaal! 🙂

  Like

 18. Pingback: VIDEO: Reiswaarschuwingen voor Parijs: Vrouwen bruut in elkaar geslagen door buitenlandse bende | E.J. Bron

 19. Jules Vismale zegt:

  Dat vrouwen zich gelukkig, net als in het echte leven, laten merken wat vrouwenemancipatie is en ook in verzet komen tegen mannelijke overheersing bewijst wederom een aflevering van ‘De nieuwe avonturen van Peter Pan’ met als episode ‘Squeaky Clean” (Opgeruimd staat netjes).
  Hierin bleken Wendy, John en Michael Darling grote sloddervossen te wezen in hun huis en hiervoor door hun moeder stevig op de vingers te worden getikt. Na hun reis naar Neverland bleek Peter Pan ook iets te overmoedig te zijn (hij is blijkbaar geen seksliefhebber al lopen daar wel een paar mooie en aantrekkelijke meisjes rond!) waarna John en Michael in de handen van Mr. Smee vallen die hen alleen niet herkende omdat de voormalige Darlings heel anders van uiterlijk waren geweest. hij leverde hen daarna uit aan zijn baas, kapitein Haak.
  Wendy besloot, na een stevige ruzie met Peter Pan, om haar broers redden maar ze viel ook in handen van kapitein Haak (hij herkende haar ook nauwelijks omdat ze blijkbaar elkaar nog nooit eerder hadden ontmoet) die haar uiteindelijk wilde dwingen om met haar broers het piratenschip schoon te gaan maken!
  Deze moderne Wendy was echter niet op haar mondje gevallen en nadat ze toch een stevige schoonmaakbeurt op het schip had gedaan maakte ze de piraten op een erg boze manier duidelijk dat ze niet constant voor schoonmaak-moeder wilde gaan spelen! Haak was toen zelfs nog zo vriendelijk (?) om deze jongedame (zoals hij Wendy schertsend noemde) wederom te gaan overheersen maar Peter Pan dook op om de jonge Darlings uit zijn handen te bevrijden.
  Eenmaal terug in Londen waren de drie kinderen, ironisch genoeg dankzij de piraten, voorgoed genezen van het veroorzaken van rommel en ruimden ze meteen hun speelgoed netjes op.
  En het ware beter dat de vrouwen in Parijs desnoods zichzelf met slagwapens of scherpe hakken bewapenen om elke potentiële aanrander keihard op hun akelige koppen te rammen of stevig in hun kruis te schoppen opdat ze NOOIT meer seks bedrijven!

  Like

 20. P.F. Blaeser zegt:

  Het is intriest dat dit gebeurt. Het erge is ook nog, degene die dat doen meet met 2 maten !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s