24 tegendemonstranten aangehouden bij Pegida-demonstratie, politie nog wel aanwezig in Breda (video)

Screenshot_105

BREDA – Bij de Pegida-bijeenkomst op het Kasteelplein in Breda zijn zaterdagmiddag 24 mensen aangehouden. Het gaat om tegendemonstranten die geen gehoor gaven aan een bevel van de politie. De mensen zijn op het plein en langs de route in de boeien geslagen. Een club “antifascisten” werd onder dwang uit de binnenstad verwijderd. Hierbij ontstond een klein opstootje en moesten agenten hun knuppels trekken. Er waren ongeveer 70 Pegadi-demonstranten op het plein.

Vanuit het Valkenberg probeerden tegendemonstranten bij de bijeenkomst te komen, maar zij werden tegengehouden door agenten en Mobiele Eenheid. In de buurt van de bijeenkomst stonden ook meerdere vredige tegenhangers, waaronder SP-raadslid Piet de Peuter uit Geertruidenberg.

Screenshot_107

Lees verder>>>
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "PEGIDA", burgermoed. Bookmark de permalink .

6 reacties op 24 tegendemonstranten aangehouden bij Pegida-demonstratie, politie nog wel aanwezig in Breda (video)

 1. Tistochwat zegt:

  Wat zijn die die linkse schreeuwers toch irritant aanwezig.
  Dát bedoel ik nu steeds: zolang dergelijke verraders PEGIDA niet begrijpen en zelfs dwarsbomen, zal er niets ten goede veranderen.
  Het is wel leuk dat ze in de boeien zijn geslagen, maar het feit dat ze hun onvoorstelbaar domme, grote scheur blijven opentrekken, is heel hinderlijk voor de mensen die zo hun best doen om ons te redden van die verfoeilijke islam.

  Geliked door 1 persoon

 2. fransdewit zegt:

  Die anti pegida nazi roepers, zijn geestelijk niet in orde, dat zie je al aan het uiterlijk van die gasten.

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Alweer zijn de fascisten van FA aanwezig. En hoe opvallend dat deze boeroepers met hun beperkte middelen wel in staat zijn om grote spandoeken te laten drukken en vervoer te regelen. Met dank aan de SP natuurlijk, die de democratie verstoort met hun WA-Abteilungen en de boeroeperts voorziet van drugs, uniformen en spandoeken en ze wijst waar de ‘vijand’ zit.

  Like

 4. Nou, ja, eerlijk is eerlijk: we hebben praktisch ongehinderd een lange mars kunnen lopen en de politie heeft heel goed werk verricht!

  Like

 5. Taljaard zegt:

  @Theresa
  Na herhaaldelijk met die AFA gasten te zijn geconfronteerd is de sympathie van de politie ook duidelijk in jullie voordeel opgeschoven. En wanneer Peter Storm c.s. op deze voet doorgaan kun je er ook op rekenen dat die linkse psychopaten alle krediet verspelen. Blijven jullie maar gewoon netjes. Dan zullen er ook veel meer mensen met jullie durven demonstreren. Persoonlijk heb ik daar helemaal niks mee, omdat demonstreren een links actiemiddel is en ik alles van die kant veel te diep verafschuw om mij tot hun methoden te verlagen.
  Maar mijn steun hebben jullie wel.
  Je zult het misschien ook wel gemerkt hebben dat veel mensen in Breda aan jullie kant stonden.

  Like

  • Dat is waar! slechte opkomst, zoals altijd, maar op de stemming viel niets af te dingen.
   En het moest ervan komen, dat de sympathie van de politie eens opschoof: Die heeft dag aan dag met de praktijk te maken.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s