De speech die ik niet heb mogen houden

Screenshot_108

(Door: Theresa Geissler)

Beste lezers van E.J. Bron, beste vrienden!

Hieronder ziet U de speech die ik, nu alweer meer dan een maand geleden, heb geschreven voor de eerstvolgende Pegida-demonstratie: die van vandaag in Breda. Waarvan ik bij het eerste verzoek, op 13 mei j.l., het antwoord kreeg dat het zou worden besproken. Waarvan ik iets minder dan een week geleden moest vernemen dat het niet mogelijk was, omdat er al meer dan genoeg sprekers waren en dat het uitgesteld moest worden tot na de zomerstop. Nu zult U zeggen: Uitstel, is dat dan zo’n ramp? Normaal gesproken niet, maar nu wèl. En dat zal ik bij deze proberen uit te leggen:

Deze speech had iets recht moeten trekken. Een bepaalde indruk die onbedoeld is ontstaan: onze woordvoerder, overigens volkomen te goeder trouw, meende mij bij de vorige speech tegemoet te moeten komen door de helpende hand te bieden met het oog op mijn fysieke beperking. Het is feitelijk niet zijn schuld dat hierop een aantal mensen, conform de Nederlandse mentaliteit, prompt geen oor meer had voor de inhoud van mijn speech, maar slechts oog voor het feit dat ik ogenschijnlijk niet in staat was mijn eigen bladen om te slaan; dat er kennelijk iemand ter ondersteuning naast moest blijven staan om dat voor mij te doen. Net zoals wanneer Nederlanders iemand gewaarworden in een rolstoel ze alleen nog maar die rolstoel zien en niet de mèns of wat hij te zeggen heeft. Zodat ik – door lieden uit NVU-kring, maar dat maakt verder niet veel uit – prompt als “zwakzinnige” werd gekwalificeerd.

Pegida-NL heeft daar zeer bewogen op gereageerd, er aandacht aan besteed op Facebook, op haar eigen website, het moet gezegd….. Maar kennelijk was er voor één ding geen ruimte: om mij de kans te geven mij te revancheren. Om te laten zien dat ik het wel degelijk alléén kan. Om de toehoorders te laten luisteren naar wat ik te vertellen heb zonder dat ze worden afgeleid door datgene wat ik schijnbaar níet kan. Die ruimte was er niet… en nu kan het drie maanden lang niet meer. Terwijl ik nooit eerder zó sterk heb gevoeld dat ik het uiteindelijk wèl kan en, nog sterker, dat ik het wíl! Ik maak hier niemand expliciet een verwijt van, maar dat doet pijn. Héél veel pijn.

Maar ik heb dan tenminste nog een mogelijkheid, beste vrienden van E.J. Bron, die niet iedereen heeft: Ik – U – wij allen – hebben E.J. Bron! Zodat alles wat ieder van ons te zeggen heeft, vroeg of laat tóch wel naar buiten komt! Staat U mij thans toe dit privilege – want dat ís het – te benutten en U op deze manier te laten kennisnemen van de speech die ik vandaag had willen houden, wat mij helaas deze keer niet vergund geweest is. Ik blijf van harte hoop houden op een volgende keer! Evenwel: zie hier de speech die voor vandaag bedoeld was geweest:

Goedemiddag, Breda! Goedemiddag, Pegida!

Ik ben heel blij dat ik vanmiddag hier in Breda voor de tweede keer voor Pegida Nederland mag spreken. Na de eerste keer, nu zes weken geleden op 7 mei j.l. in Almere, circuleerde er een tweet, afkomstig van lieden uit NVU-kring, die duidelijk mijn speech niet hadden beluisterd: zij dichtten mij namelijk ‘zwakzinnigheid´ toe in plaats van de fysieke beperking die ik wel degelijk, zij het ook kort, had benoemd. Bij deze – en ik doe dat nu echt voor de laatste keer – wil ik benadrukken dat er bij mij sprake is van een FYSIEKE beperking en dus niet van ‘zwakzinnigheid.’ Ik stel tevens voor dat we dit onderwerp verder laten rusten.

Ik wilde het hebben over iets wat ons allemaal véél eerder reden tot bezorgdheid zou moeten geven, namelijk het verschijnsel “wolven in schaapskleren.” Iedereen weet wat die uitdrukking betekent: zij staat voor verraad, bedrog, kortom: gevaar, verpakt in een onschuldige vermomming. In dit geval dus: op het oog geïntegreerde moslims met een dubbele agenda. Frappant is hier dat uitgerekend de meest aanmatigende, irritante, machtsbeluste moslim van het moment, Erdoğan, géén wolf in schaapskleren ís: hij is het juist die gezegd heeft: “Er bestaat geen gematigde islam: Islam=islam.” En iedere realist weet dat dit zo ís, terwijl de linkse elite, de goedmensch, dit juist níet wil weten. Hierdoor loopt de goedmensch met open ogen zijn eigen ondergang, en, wat erger is, die van de hele westerse wereld tegemoet. Het heeft geen zin om het gevaar van de radicale islam te erkennen als men daarnaast hardnekkig blijft geloven in het bestaan van een “gematigde islam”, die géén onderwerping van het Westen zou nastreven.

Dat doet hij wèl, want dat doet de hele islam. Alleen de aanpak kan verschillen. Londen, een wereldstad, heeft nu sinds een week of zes een nieuwe burgemeester. Een moslim. Een gematigde moslim, dacht men. Hij blijkt echter banden te hebben met radicaalislamitische organisaties, die niet nader zijn onderzocht. Hij hield zijn eerste toespraak in het Arabisch in plaats van in het Engels……en reeds worden de tekenen van voortschrijdende islamisering zichtbaarder in het Londense straatbeeld. De opzet slaagt door middel van de aanpak die de wolf in schaapskleren eigen is. Labour had zich grondiger moeten afvragen waarom een gelovige moslim een politieke carrière ambieert binnen haar gelederen. EN had, tenminste voor deze post, geen kandidaat met een dergelijke achtergrond naar voren moeten schuiven.

Behalve in Groot-Brittannië kan men zich die vraag ook in Nederland stellen: Om welke reden ambieert een praktiserend moslim een carrière bij de PvdA? Zeg in plaats van ‘praktiserend moslim’ een ‘vurige katholiek’ of ´een diepgelovige christen’en we zien hoe eigenaardig dit is: Als het geloof domineert in iemands levensbeschouwing kiest hij toch normaal gesproken voor de partij die daarbij aansluit, voor Nederlandse gelovigen bijvoorbeeld het CDA of de CU. Zo niet de moslim, wiens missie het vooral is te onderwerpen. Door middel van geweld óf door middel van list. De ‘gematigde’ moslim kiest veelal voor de list.

Sadiq Khan koos in Londen voor infiltratie in Labour teneinde zijn doel te bereiken. Hier, in Nederland, doet Ahmed Aboutaleb hetzelfde in de PvdA. Ook hij slaagde in zijn missie: Hij werd kamerlid, staatssecretaris, burgemeester van Rotterdam…..maar de Realist, de èchte Realist, die de islam doorziet, doorziet hèm. Ik zou eindeloos kunnen doorgaan over de vele kleinigheden waarmee deze man zich intussen al verraden heeft, maar ik zal me beperken tot zijn verklaring dat hij dróómt van een islamitische premier voor Nederland, “ooit, over 50 jaar of zo…..” Pardon? Een socialist die uitkijkt naar een premier met een religieuze achtergrond? Bovendien weten wij inmiddels dat deze  “50 jaar” slechts een tactische manoeuvre geweest is: Aboutaleb heeft het plan de volgende lijsttrekker van de PvdA en daarmee, als het even kan, zèlf die islamitische premier te worden! Daaraan herkent men dus de wolf in schaapsvacht: Deze man is geen sociaaldemocraat, maar een infiltrant!

En met hem al diegenen die erkennen moslim te zijn, maar die zich intussen weten te vestigen binnen seculiere partijen, compleet met een tweede paspoort, dat zij weigeren in te leveren! Zij maken misbruik van het feit dat de Nederlandse regering, in al haar goedmenschelijkheid te slap is om dit van ze te eisen, maar ik vraag U: Wie dienen zij? Nederland of hun land van herkomst?! Ziedaar de wolven in schaapskleren. En alleen wij, de Realisten, herkennen ze: De goedmensch, als altijd, kijkt toe en zie, dat het goed is…… Als makke schapen, zogezegd, die op een dag niet weten wat ze overkomt als ze worden opgegeten door de wolven in schaapskleren!

Ik verzoek U: Laten wij, de Realisten, als zij dan blijkbaar die rol van makke schapen wensen te vervullen, op onze beurt de rol op ons nemen van herdershonden, die alert blijven en het tij keren voor het te laat is! Tenslotte: WIJ ZIJN HET VOLK!

Ik dank U voor de aandacht.

Door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", "Religie van de vrede", burgermoed, Counterjihad, Patriottisme. Bookmark de permalink .

43 reacties op De speech die ik niet heb mogen houden

 1. E.J. Bron zegt:

  Zou vandaag een uitstekende speech geweest zijn Theresa! Chapeau!

  Geliked door 4 people

 2. fransdewit zegt:

  Ik heb je speech op twitter gezet en op facebook Theresa

  Geliked door 3 people

 3. Tistochwat zegt:

  Heel goed geschreven!

  Ik beschouw, net als jij, die Aboutaleb als een infiltrant; een gevaarlijke, sluwe infiltrant.
  Jammer dat er nog vele domoren zijn, die niet weten wat taqiyya is.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/04/taqiyya_af.html

  De ‘makke schapen’ over wie jij het hebt, zijn alleen maar mak richting hun idolen, onze vernietigers.
  Jegens ons, realisten, gedragen ze zich als duivelse NSB’ers.

  Geliked door 3 people

 4. reageerbuis zegt:

  Heel goed Theresa! Te gek dat het je niet werd vergund om dit in het openbaar te mogen zeggen.

  Geliked door 2 people

 5. hslot4 zegt:

  @ Theresa Geissler.
  Ja jammer dat mensen zo snel oordelen op fysiek en 99 van de 100 keer niet verder kijken dan hun neus lang is.
  Heel scherp opgemerkt en volledig de spijker op de kop er zitten steeds meer zandnegers met een dubbel paspoort in de politiek en ga er maar van uit allemaal met een Eigen en een dubbele agenda .
  Maar laten we eerlijk zijn politiek is een heel smerig spel ook met nederlandse landverraders dat zag je toen Rita Verdonk door dr Eigen partij VVD terwijl ze een grote meerderheid van stemmen had an publiek werd geofferd voor en door die Rutte hond.
  Dat had de stemmers toch allemaal de rug moeten doen toekeren aan de VVD .
  Maar nee de Nederiglander heeft een lange termijn geheugen probleem.
  Effin goeie speech en spot on bedankt voor het delen . 🙂

  Geliked door 4 people

 6. Karen zegt:

  Aan je verstand, zoals wij lezers van E.J Bron weten, mankeert echt niets. Ik vind je commentaren vaak knap: scherp zonder grof te worden. Deze toespraak: jammer voor Pegida dat ze hem gemist hebben!!!

  Geliked door 2 people

 7. Driek zegt:

  Nu, lieve Theresa, jammer dat je die speech niet heb mogen houden, want je zegt precies waar het op staat. Van begin af aan heb ik die meneer Aboutaleb gewantrouwd, die man wil minister president worden.Trouwens toen ik kennis met je maakte kreeg ik allerminst de indruk dat je gehandicapt was, want je was beter van de tong riem gesneden dan ik, toen je die slijmbal met die microfoon, bij die herdenking van Theo van Gogh, te woord stond. Neen, een openbaar spreker zit er bij mij niet in, jij durft dat gewoon. Compliment.

  Geliked door 2 people

 8. delamontagne zegt:

  Alleen Uw moed en durf is al een applaus waard.
  Ik vergat haast nog………….doorzettingsvermogen.

  Geliked door 2 people

 9. koddebeier zegt:

  Mensen met dubbele paspoorten horen niet thuis in de politiek,politie,leger en op andere strategische functies !!!
  Dat is om ellende vragen !

  Geliked door 3 people

 10. dutchdl zegt:

  Theresa, ik ga je speech op Twitter/FB zetten en op Dutch Defense League. Spijtig dat je niet kon speechen in Breda. Jij krijgt je kans nog! *Life is not always fair* – Pegida Nedeland Breda vandaag was ik er ook niet bij, daar ik Pegida Nederland heb verlaten. Ik zal nu mijn energie steken in mijn DutchDL. Met RESPECT voor jou groet ik je: *United we stand, divided we fall* ——–> Raffie

  Geliked door 1 persoon

 11. leefbarbaar zegt:

  Respect voor u, mevrouw Geissler,
  verder ook eens met Koddebeier hierboven; iemand met een dubbel paspoort kan tomaten plukken en verder niet.

  Geliked door 2 people

 12. bob Fleumer zegt:

  Goed gesproken Theresa, dank voor je heldere speech!!

  Geliked door 2 people

 13. Jean zegt:

  Theresa, ik hang aan uw lippen, rolstoel of geen stoel maakt niets uit. Ik geniet van uw openheid én eerlijkheid.

  Geliked door 2 people

 14. D. G. Neree zegt:

  “Maar ik heb dan tenminste nog een mogelijkheid, beste vrienden van E.J. Bron, die niet iedereen heeft: Ik – U – wij allen – hebben E.J. Bron!
  Zo is het, Theresa en je teksten worden met instemming gelezen. Door meer mensen dan er bij de PEGIDA-demo komen.

  Geliked door 3 people

 15. Anja Oudenes zegt:

  Chapeau,respect zoals U de waarheid durft te verwoorden!En al die blinde schapen komen er nog wel achter (helaas worden wij hier in meegetrokken ) Als deze walgelijke regering nu ook eens die oogkleppen af zou doen komt het misschien nog goed,maar vrees het ergste,en vooral voor mijn kind!Vreselijke wereld en dat Rotvolk maar binnenhalen met al hun ziektes ,agressie,onderdrukking,stenigingen,onthoofdingen,bespugingen en bomgordels.Om te kokhalzen!!

  Geliked door 2 people

 16. Ad de Koning zegt:

  Nou Theresa, ik heb je meegemaakt tijdens de vergadering van de Patriotten en je kwam op mij over als zeer bekwaam en prima in staat om je punt te maken en ik heb, eerlijk gezegd weinig gemerkt als zou er iets fysiek niet helemaal in orde zijn, ik vertel dit om te laten weten dat alleen wat je vertelde indruk op mij maakte en je je niets aan moet trekken van eventuele andere opmerkingen die volgens mij kant noch wal raken. Ik zou zeggen ga zo door.

  Geliked door 2 people

 17. Harry zegt:

  Theresa , je bent beter dan wie ook , in staat om in geschreven vorm je gedachten te verwoorden .
  De ellende met toespraken is dat ze vaak moeilijk te volgen zijn .
  Door lawaai , wind , verkeer , omstanders , afa-tuig , pratende en roepende mensen , versta ik ,er meestal de helft niet van , zelfs als Edwin spreekt versta ik lang niet alles .
  Bij mensen “met een minder grote mond” wordt dat nog lastiger .
  Persoonlijk ben ik (als oud-machinist ) een beetje machine-doof , dus er ontgaat me veel .

  Concentreer je dan voorlopig maar op het geschrevene , dan kunnen we het nog een paar keer nalezen ook !
  Één geluk , nu heb ik tenminste ieder woord op kunnen nemen !

  Geliked door 2 people

 18. Harry zegt:

  Oh , prima speech trouwens !

  Geliked door 1 persoon

  • Uitstekend, Harry, maar dan is er ook geen enkele reden om me uitslúitend op het geschrevene te concentreren.
   het is rot van die verdomde zomerstop; dat maakte het nog erger. Maar ik heb er vandaag bij een paar mensen geen twijfel over laten bestaan: Ik wíl gaan spreken en ik zál gaan spreken.
   Er is mij vandaag, overigens goedbedoeld, ook al aangeraden, “voorlopig in de luwte” te blijven, maar daar kan ik kort over zijn: Dat verkies ik niet langer.
   Als mensen zelf in de luwte willen blijven, doen ze dat maar; ik maak een andere keuze.

   Geliked door 1 persoon

 19. Gilaforte zegt:

  Misschien helpt een Internationale Zwijgdag, elk woord hier wordt in de media weer hergebruikt om verder uit te buiten. Al die verschillende interpretaties van hoe het is in deze wereld. Wie is goed en wie is slecht. Men wordt er moe van. Rust. Iedereen eens niets meer zeggen en zich bekeren tot het minimalisme van het bestaan. Ik begrijp alle frustraties van iedereen maar toch, het laatste wat er overblijft, is de liefde voor je medemens, maakt niet uit wie je bent en waar. Zonder liefde zal alles worden vernietigd en sowieso jezelf.

  Like

 20. M.Reitsema zegt:

  Ik vind het geweldig van deze mw.Thereza
  Geniet nog maar sinds kort van E.J.Bron
  Beveel het nu al bij iedereen aan die het horen wil, islam is van de duivel.

  Like

 21. joga zegt:

  Chapeau voor deze uitmuntende speech, die nu in ieder geval veel meer aandacht krijgt dan bij de relatief (helaas) te weinig bezochte PEGIDA-demonstraties. Het volk is bang, bang om ontslagen te worden door hun mening door verraad van hun collega’s of “vrienden”, bang om afgeslacht te worden door de dubbele paspoorten- indringers en de hen faciliterende gutmenschen. Bovendien wordt zij volledig in de steek gelaten door onze liegende en wegkijkende regering met een hoofdrol voor het ministerie van justitie en veiligheid.

  Like

 22. fleckie zegt:

  Heel mooi en duidelijk ‘verwoord’ Theresa, op de site van ejbron, gaat. Jouw ‘speech’ in elk geval veel verder dan in Breda. [mijn compliment].

  Like

 23. Bedankt Theresa, wat een goede speech en wat een rake inhoud.

  Like

 24. M.A.L. Sion zegt:

  Beste Theresa
  Bij onze eerste ontmoeting, op de bijeenkomst waar de naam Patriotten is geboren, heb ik kennis genomen van jouw ‘beperking’. Voor mij, als gespreksleider was het geen enkele reden om jou in je spreken te beperken. Na afloop heb ik je gevraagd naar het medische – en dus niet de psychische – oorzaak. Ik vroeg dat met een open mind en jij gaf ook met een open mind antwoord. Overigens had ik waardering voor jou als mens. Ik bewonder je moed om in het openbaar te willen spreken en ik weet dat jij spreekt als het zin heeft.
  Ik heb het ook zeer gewaardeerd dat jij tijdelijk wat voor de Patriotten hebt willen doen. Helaas is de animo bij anderen wat weggeëbd. Ik hoop en streef – net als jij – naar betere tijden. In ieder geval vertrouw ik er op dat wij een goed contact zullen houden.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 25. Kijk, mensen, ik was gisteravond behoorlijk gaar -zoals altijd na zo’n dag- en dan moet je eerst een paar uur geslapen hebben, eer je in staat bent,ook voor jezelf, iets helder te formuleren.
  Zodra ik wakker werd, kon ik dat opeens: Hier is overduidelijk sprake van het befaamde glazen plafond, oftewel: De ongeschreven regel, dat alleen leden van de organisatie permanent, dat wil zeggen, bij meerdere opeenvolgende demonstraties, mogen spreken. Dat wordt letterlijk niet uitgesproken, heb ik gemerkt:Toen ik gisteren tegenover Ed een paar maal probeerde, mijn argumenten uit te leggen, wou hij daar niet aan, maar kwam daarbij niet veel verder dan “Maar daar gaat het niet om, daar gaat het niet om……” Teneinde de zaak niet op de spits te drijven, heb ik de vraag: Waar gaat het dan wel om? maar ingeslikt, maar vrijwel zeker is dit het antwoord: Om dat glazen plafond, waar hij waarde aan hecht, in stand te kunnen houden.
  En daarvoor heeft hij zijn redenen, waarvan hij niet wenst af te wijken, want: “Waar zouden we dan blijven?” Te begrijpen. Maar tegelijkertijd had ík eveneens mijn redenen, om dit nu eens te willen, en van mijn kant betekent dat dus niet: Persé elke keer willen spreken, al vreest hij duidelijk die mogelijkheid: “Als je één vinger geeft……enzovoort.” Hij zegt dan ook: We zijn je toch tegemoet gekomen, we hebben je toch verdedigd. -En dat geef ik ook volmondig toe. Maar daarmee is wat mij betreft de kous niet af: Ik had de kans willen krijgen om dit geval waardig en vooral ook ZELFSTANDIG, op mijn eigen condities, af te ronden. Als een volwassene.Maar ook dat wordt dan niet toegestaan, want het zijn mijn beweegredenen tegen de zijne en HIJ is nu eenmaal bang, met toegeven dat betreffende glazen plafond te doorbreken; dat weegt voor hem het zwaarste,
  Het is één van die dingen, waarbij je op sommige momenten gaat wensen, dat je zelf in de organisatie zat, al taal je daar normaal gesproken niet echt naar. (Hoewel…..)
  Daar komt dan nog bij, wat je zelf waarneemt: Dat de demonstratie, doordat het geplande aantal sprekers strikt was nageleefd, weliswaar keurig binnen de tijd eindigde, maar óók……dat tot nu toe IEDERE demonstratie minstens een kwartier, twintig minuten te laat begonnen is! Tja, dan denk ik toch: Probeer nu eens één keer een manier te verzinnen om op tijd, dat wil zeggen, punctueel op het aangegeven tijdstip van twee uur te beginnen, dan had ík die speech van hooguit 8 á 10 minuten óók nog gemakkelijk kunnen houden. Maar ja, dat zeg ík dan weer. Praktische overweging, maar inderdaad wèl van mezelf uit gerekend, ik geef het toe.
  Tja, het is niet altijd gemakkelijk voor een organisatie om als aanhang mensen van vlees en bloed te hebben, in plaats van geprogrammeerde robots: Je kunt er van tijd tot tijd één bij hebben, die je doelstellingen meer dan 100 onderschrijft, maar juist daardoor níet volkomen tevreden is met de plek van louter toehoorder, die na afloop weer braaf huiswaarts keert en geen behoefte heeft aan verdere betrokkenheid. Was het maar zo, hè? Maar helaas…..

  Geliked door 1 persoon

 26. Helena zegt:

  Hoi Theresa, jammer genoeg konden we er gisteren niet bij zijn vanwege de vakantie, zijn gisteravond weer terug gekomen. Natuurlijk leefden we gisteren erg mee met Pegida en waren benieuwd naar de reacties in de (staats)media die zoals te verwachten weer erg ‘magertjes’ waren. Het feit dat er wel nadrukkelijk genoemd werd dat er weer rellen waren maar dat het om 24 arrestanten van de kant van de Antifa ging, viel dan wel weer mee. Over de teksten die gesproken worden tijdens de demo’s hoor je de staats media niet, helaas, behalve wanneer het in hun straatje te pas komt zoals de tekst van Raffie die totaal uit zijn verband is gerukt. Iedereen op deze site weet dat je een subliem schrijfster bent en, daar ben ik zelf tijdens de demo in Almere getuige van geweest, daarnaast ook een geweldig spreekster die vol vuur de waarheid over de islamisering en de doelstellingen van Pegida weet te verwoorden, daar bestaat geen twijfel over. We hopen dat je de volgende keer gewoon weer op het podium staat , wij zullen er ook weer zijn heel veel liefs en knuffels van Helena en Ton

  Like

 27. cenep zegt:

  NVU en vele anderen, kent u Stephen Hawking?
  Ook een brillante geest!
  Ga zo door Theresa!

  Like

 28. cenep zegt:

  NVU en anderen; voroordelen?
  Kent u Stephen Hawking?
  Ook een brillante geest!
  Ga zo door Theresa!

  Like

 29. Peter selie zegt:

  Beste Thérèse
  Fijn Thérèse, dat je zo’n goed verslag hebt gemaakt van de Pegida-tocht in Breda.
  Gisteren was ik in Breda en ontmoette enkele mensen die spontaan erover begonnen tegen me. Het is diep treurig dat mensen zo dom zijn. 50 Jaar hebben ze zich door de televisie laten hersenspoelen en dat heeft zijn sporen nagelaten. Want…..
  We kwamen er toevallig bij uitgelopen en een hoop kaalkoppen en schreeuwers van “weg met de Nazi’s” en dat waren in hun ogen Pegida-aanhangers. Liepen ze achter het Pegida spandoek dan? Volgens mij heb ik hen, treurig genoeg, niet kunnen overtuigen.
  Ook, dat Frans Timmermans openlijk heeft gezegd, dat de monoculturen moeten worden uitgeroeid en wel zo snel mogelijk daarvan was hen niets bekend!
  Enfin, hoe dom het volk in het algemeen is zullen we a.s. donderdag weten als de Britten hun keuze hebben gemaakt en dankzij de politieke moord van Jo Cox de beoogde vruchten heeft afgeworpen als zullen daar haar man en kinderen en familie vast anders over denken. En vergeet niet te kijken naar de video van Paul Joseph Watson –

  Geen speech, wel een goed verslag.

  Peter Selie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s