EU heeft het voorzien op uw pensioen, stelt Pensioen-Unie verdrag uit tot na Brexit-referendum

Screenshot_101

Tja, geen dag zonder EU-megalomanie. Het mag duidelijk zijn dat pensioenen in Europa veel geld vertegenwoordigen. En daar waar geld is, is uiteraard een wens het te confisqueren. En waar geldt dit meer dan bij de immer antidemocratische EU:

EU stelt controversiële pensioenwet uit tot na EU-referendum. Een controversiële deal over een pensioenfondsrichtlijn voor alle lidstaten van de Europese Unie (EU) ligt klaar in Brussel. De Europarlementariërs die over het akkoord hebben vergaderd, willen de overeenkomst pas bekendmaken na het EU-referendum in Groot-Brittannië. Het gaat om de IORP II-richtlijn, waardoor Nederlandse pensioenfondsen onder het arbitraire toezicht van andere landen mogen staan.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Eurofielen, EUSSR, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, nieuw fascisme, Overheid, PvdA, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

9 reacties op EU heeft het voorzien op uw pensioen, stelt Pensioen-Unie verdrag uit tot na Brexit-referendum

 1. Pieter zegt:

  Is er al een EU voetbal team in de maak of toch maar niet, gezien alle fanatisme dat de supporters van alle deelnemende landen tentoon spreiden tav hun eigen nationale elftal.
  Daar durft de EU kliek voorlopig zijn vingers niet aan te branden, alleen slinkse on-democratische afspraakjes in achteraf kamertjes durven zij wel aan.

  Like

 2. exmarineman zegt:

  Ja dat was bekend, ik waarschuw daar al ruim een jaar voor. Maar iedereen gelooft mij niet en ook de bestuurders van de Nederlandse pensioenfondsen zwijgen er over, blijven stil en ook de vakbonden blijven oorverdovend stil. En hier is men alleen maar bezig met te praten over “pensioenhervormingen” waaronder er voor de gepensioneerden en de oudere nog opbouwende deelnemers alleen maar verslechteringen uit komen. Jarenlang wordt er niet geïndexeerd, en de eisen er voor zijn alleen maar hoger/zwaarder geworden en we wisten al dat het kabinet bij monde van Kleinsma (PvdA) de pensioengelden van de deelnemers overheidsgeld is zogenaamde gemeenschapsgelden. M.a.w. ook de NIET=deelnemers/-spaarders delen er in mee. Want zij wilde al onteigening…….en omdat dit van de EU er aan zat te komen moest indexeren worden vermeden want anders gaat er teveel geld uit de potten. Er zit nu € 1500 miljard in en voor de EU – en wellicht ook voor de Bilderbergers – moest die pot zoveel mogelijk gevuld blijven. Wel komt er elk jaar zo’n € 12 miljard bij maar er gaat slechts € 5 miljard uit. Dus de potten blijven groeien, groeien en groeien………totdat de EU ze heeft geconfisqueerd en dan mogen wij niet meer doen met onze spaarcenten wat wij willen, maar gaan zij bepalen hoe en wat en waaraan uit te geven o.i.d. Mijn vermoeden was dat alles zou ingaan in het jaar 2021 of 2022, maar kennelijk heeft men heel veel haast gekregen. Laten we dus maar hopen dat er een Brexit komt en men wacht natuurlijk niet voor niets met het naar buiten brengen van de gemaakte afspraken tot na het Britse referendum.

  Het wordt dus de hoogste tijd om ons eigen referendum te organiseren en te krijgen voor een NEXIT.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ exmarineman 18 juni 2016 om 15:23

   [quote] Het wordt dus de hoogste tijd om ons eigen referendum te organiseren en te krijgen voor een NEXIT. [/quote]

   En u denkt dat dat gaat lukken? Was het maar waar! Behalve hier op de site van de heer Bron, krijg ik alleen maar te horen dat de EU onmisbaar is. De gehersenspoelde domoren zullen elk initiatief in die richting de grond in boren.

   Like

 3. sjuad kirosati zegt:

  Een Mega gedeelte is onder Amerikaanse (vaste) hoede,, wat zouden de deelnemers schrikken als zij het courant bedrag kenden.
  Tientallen Nederlanders zouden vluchten uit angst gemolesteerd te worden,,.

  Like

 4. sjuad kirosati zegt:

  Kortom overboeken naar Brussel is een schijnbeweging alsof er nog wat over is,,,

  Like

 5. aegoliuscs zegt:

  Ach, in het klein lukt het ook.

  Pensioengeld honderden ambtenaren Caribisch Nederland verdwenen

  De pensioengelden van ongeveer 300 mensen op Bonaire, Sint Eustatius en Saba zijn verdwenen. Dat blijkt uit documenten in het bezit van de ouderenpartij 50Plus, die zijn ingezien door de NOS. Het gaat om de pensioenen van ambtenaren en mensen die werken in het onderwijs op de zogenoemde BES-eilanden.

  http://www.laatste-nieuws-online.eu/artikel/pensioengeld-honderden-ambtenaren-caribisch-nederland-verdwenen/1426923

  Like

  • Pieter zegt:

   Wat moeten wij in godsnaam met deze eilanden. Laat ze het zelf uitzoeken. Weg ermee, had al veel eerder moeten gebeuren.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Inderdaad. En waarom moeten die ambtenaren pensioen krijgen? Ze liggen daar jaren lang de hele dag in de zon te vissen en naar mooie meiden te fluiten en dan willen ze
    daarna nog pensioen op onze kosten?!…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s