“Süddeutsche Zeitung”: Hakenkruis en halvemaan

Screenshot_111

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

Het besef dat de islam een fascistische ideologie is, is door de oorspronkelijk uit Egypte afkomstige politicoloog Hamed Abdel-Samad met zijn boek “Het islamitisch fascisme” twee jaar geleden bespreekbaar gemaakt. Dit was weliswaar de voormalige Britse premier Winston Churchill al duidelijk (“De koran is de ´Mein Kampf´  van de profeet Mohammed”), maar de politieke correctheid heeft het lange tijd verhinderd deze feiten openlijk uit te spreken.

De Beierse minister van Binnenlandse Zaken, Joachim Herrmann, is inmiddels ook op de trein gesprongen en vergelijkt “Mein Kampf” met de oorlogszuchtige aankondigingen van de “Islamitische Staat” die op internet zijn te lezen. Van daar tot de koran is nog maar een kleine stap, die hij echter nu nog niet durft te zetten. De “Süddeutsche Zeitung” beschrijft in een artikel het pact van de nazi´s met de islam en citeert ook belangrijke uitspraken van Himmler en Hitler.

Natuurlijk gaat de “Süddeutsche Zeitung” nog met een licht aangetrokken handrem aan het werk, maar er is toch wel degelijk een lichte vooruitgang in de berichtgeving te erkennen:

De nationaalsocialisten en de islam – deze relatie komt tot op de dag van vandaag een beetje vreemd op een mens over, niet alleen vanwege de vermoedelijk unieke buiging van de nazi´s voor een vreemde cultuur. Het onderscheidingsteken van het Turkestaanse legioen van de Duitse Wehrmacht toonde de verkiezingsspreuk Biz Alla Bilen, “Allah is met ons”, en daarboven de Shah-i-Sinda-moskee van Samarkand, een van de heiligste plaatsen voor de moslims van Centraal-Azië. De nazi´s en de islam, dat is tot op de dag van vandaag echter ook een hapklare brok voor de zich burgerlijk noemende Europeanen, die anderen de ogen willen openen voor een zogenaamd “totalitaire” religie. Daarvoor wordt steeds opnieuw gebruik gemaakt van de geschiedenis: Aha, Hitler mocht de islam. Zegt dat niet alles? Of: spreekt niet de omstandigheid dat de nazi´s met dit geloof zo goed konden, hem prezen als “mannenreligie”, al boekdelen over de verwantschap tussen de beide denkwijzen?

“De islam lijkt heel veel op onze wereldbeschouwing”. Deze zin wordt toegeschreven aan de leider van de SS, Heinrich Himmler, die kennelijk vooral de martelaarcultuur aan de islam waardeerde, de 72 maagden (“Deze taal begrijpt de soldaat”), en zulke citaten heeft bijvoorbeeld de rechts-populist uit München, Michael Stürzenberger, schrijver op de islam-vijandige website “Politically Incorrect” al triomfantelijk op affiches gedrukt als historisch bewijs voor het ware gezicht van de islam.

Op deze plek moet hier aan toegevoegd worden dat ik mij er samen met drie medestrijders nu al meer dan vier jaar lang voor de rechtbank voor moet verantwoorden tijdens een manifestatie op 29 september 2011 op de Marienplatz in München een affiche met deze uitspraak en de foto van Himmler getoond te hebben. In twee instanties hebben we gewonnen, maar het openbaar ministerie laat niet los: mensen die informeren over de islam moeten blijkbaar juridisch gestigmatiseerd worden, koste wat het kost. Daarom bevinden we ons nu in cassatie en zijn benieuwd naar de volgende zitting voor de arrondissementsrechtbank. Over Hitler´s standpunt m.b.t. de islam schrijft de “Süddeutsche Zeitung”:

Zonder twijfel: wie zoekt, vindt gemakkelijk citaten van nationaalsocialistische grootheden, die net zoals Himmler daadwerkelijk de islam prezen. “toen de mohammedanen in de 8ste eeuw via Frankrijk naar Midden-Europa wilden oprukken”, aldus citeert Albert Speer in zijn memoires uit een van de meest beruchte monologen van Hitler, destijds al ingegraven in zijn tunnelwereld onder het brandende Berlijn, “zouden ze in de Slag bij Poitiers zijn teruggedrongen. Als de Arabieren deze veldslag gewonnen zouden hebben, dan zou de wereld nu Mohammedaans zijn.”

De zogenaamde islamisering van het Avondland dus: Hitler ging door met te verklaren dat dit een prachtig idee zou zijn. “Want daarmee zouden ze de Germaanse volkeren een religie hebben opgedrongen die door hun leer: het geloof met het zwaard te verbreiden en alle volkeren ondergeschikt te maken aan dit geloof, de Germanen als op het lijf geschreven zou zijn. Als gevolg van hun raciale minderwaardigheid zouden de veroveraars op den duur niet tegen de in de rauwere natuur opgegroeide en krachtiger inwoners stand hebben kunnen houden, zodat uiteindelijk niet de Arabieren, maar de geïslamiseerde Germanen aan het hoofd van dit islamitische wereldrijk gestaan zouden hebben.”

Hitler placht deze vertelling af te sluiten met de beschouwing: “We hebben gewoon de pech een verkeerde religie te bezitten . . . de mohammedaanse religie zou voor ons veel geschikter zijn dan uitgerekend het christendom met zijn slappe verdraagzaamheid.”

De ideologische overeenkomsten tussen de islam en het nationaalsocialisme worden echter verzwegen door de “Süddeutsche Zeitung”: de Jodenhaat, de toestemming tot geweld en doden in de strijd om de alleenheerschappij te verkrijgen, de absolute aanspraak op de waarheid en de fanatieke intolerantie tegenover andersdenkenden.

Screenshot_112

Wel citeert de “Süddeutsche Zeitung” veld-imams, die zich met motiverende toespraken tot de meer dan 200.000 vrijwillige Mohammedanen in de Oost-Europese divisies richtten:

Veld-imams prediken over Hitler, “die voor God, geloof, zedelijkheid en een mooiere en rechtvaardiger orde in de wereld strijdt”. Zo formuleert het de divisie-imam van de Bosnische Handžar-eenheid van de SS – genoemd naar het Oriëntaalse kromzwaard – in een feestelijke toespraak in het jaar 1943. Nog in de herfst van 1944 trekt de SS haar 1e Oost-islamitische regiment zelfs kort terug van het oostfront: ze wil met hem het einde van de ramadan op 18 september vieren, met een “grote godsdienst bij zonsopkomst”, zoals men zegt.

Screenshot_113

De SS-divisie Handžar bestond uit 25.000 Mohammedaanse vrijwilligers, die vol enthousiasme voor het nationaalsocialisme vochten.

Screenshot_114

De Fez van de SS-Mohammedanen is voorzien van een hakenkruis en een doodskop:

Screenshot_115Bidden en vechten voor het nationaalsocialisme, tegen de Joden en voor de wereldheerschappij, die de mohammedanen en de nazi´s destijds vermoedelijk in hun grootheidswaanzin al gedeeld hebben.

Screenshot_116

“Mein Kampf” is in veel islamitische landen, vooral in de Arabische wereld, een bestseller.

Screenshot_117

Adolf Hitler wordt door veel moslims vereerd en ook in Duitsland verlangen enkelen bij anti-Israëlische demonstraties naar de Joden-vernietiger (“Waar is Hitler” – “Joden in het gas”).

Screenshot_118

Het is extreem belangrijk om aan de hand van dit toenmalige pact tussen broeders in de geest de gevaarlijkheid van de islamitische ideologie te laten zien, want de meeste burgers hebben er nog niet in beginsel een idee van in welk gevaar we ons bevinden.

Screenshot_119

Hier het volledige artikel uit de “Süddeutsche Zeitung”

Bron:
www.pi-news.net
Door: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, burgermoed, Censuur, christenhaat, Counterjihad, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Europa, gezond realisme, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, nationaalsocialisme, nazisme, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, socialisme, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op “Süddeutsche Zeitung”: Hakenkruis en halvemaan

 1. Roeland zegt:

  Ik vind het een heel slecht artikel. Een samen geraapt geknipt en geplakt historisch overzicht.
  De waarheid ligt toch echt wat ingewikkelder.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Vertel, die “waarheid”!!!

   Webmaster

   Like

   • Roeland zegt:

    Ik waardeer uw respect voor de vrije meningsuiting. Daarom reageer ik hier ook en ik vind en ervaar deze site zeer informatief.
    In een paar woorden kan ik niet vertellen of omschrijven wat de waarheid is. Was het maar zo gemakkelijk! Het is op eieren lopen. 1 ding geef ik mee, die hele geschiedenis moet herschreven worden. Voordat er allerlei beschuldigingen komen. Ik ontken de geschiedenis niet, maar ze is niet objectief.

    Like

  • guusvelraeds zegt:

   Like

 2. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Exact te zien op de banner op mijn Blog!
  https://eunmask.wordpress.com/

  Like

 3. Duchesne zegt:

  Le croix gamme et caducee. Dat was voor mij genoeg om te weten hoe de mens denkt vanuit macht. Gaat over de medische experimenten in het derde rijk zonder censuur op wat er werd geschreven en uitgevoerd.
  Maakt mijn blik naar alles dat volgt in overheidsdienst erg wantrouwig, je zou denken dat we ergens geestelijk eennevolutie doormaken, maar nee, ondanks alle kennis en inzichten toch steeds op het dierlijke niveau blijven hangen.
  Gisteren hb ik de Koran weer even wat doorgelezen, maar er is enkel straf en dood. Tien keer liever lees ik Rumi, ik denk dat in de Arabische taal dat de enige bijdrage van waarde is in 1400 jaar Islam, en zelfs Rumi word gezien als zondig. Als de godsdienst de mens niet verheft, dan is de godsdienst geen bijdragen maar een onderdrukkng van de mens.

  Like

  • Jan Wandelaar zegt:

   +++
   http://www.rumi.net/about_rumi_main.htm

   I believe that Rumi’s youngest son who had special closeness to Keemia, committed honor killing on Shams for causing the death of Keemia. Rumi should have expected this when he forced-marry his precious teenage daughter to someone of Shams’ personality type and old age.
   +++

   Like

   • Duchesne zegt:

    Rumi also writes about the abolishment of the established fear-based religious orders of the world. For Rumi fear-based religion is poison and his remedy is love-based docterine–a life journey free of guilt, fear and Shame.

    Klinkt als iemand die vrijheid hoog had staan en dwang in huwelijk lijkt me dan ook tegenstrijdig. Moord is trouwens vaak jalouzie gebaseerd….

    Like

  • hendrikush zegt:

   De grotendeels ongeletterde mohammedanen lezen de koran in het arabisch en zonder te begrijpen wat er staat. Begrijpend lezen wordt overgelaten aan de mullahs die samen met het moskeebestuur de slaven van allah in een ijzeren greep houden. Er is geen betere methode om groepen mensen te verenigen dan een gemeenschappelijke vijand. Het islamitische “Herrenvolk” heeft de kafir “Untermenschen” nodig om zichzelf te rechtvaardigen.

   Like

 4. Kijk dat zijn nou een paar mooie informatieve foto’s voor op wat borden bij een volgende pegida demonstratie even dienlinkse sukkels de mond snoeren met wat feiten.

  Like

 5. koos zegt:

  In plaats van de islam te idealiseren had Hitler beter de terugkeer naar het middeleeuwse kruisridder-christendom kunnen bepleiten. Dat past toch iets meer bij de westerse volkeren.

  Like

  • Duchesne zegt:

   Onder het regime van Hitler hadden de Bhoedisten een uitzonderings positie en vrijstelling van alle plichten……..ze werkten vrijwillig voor ziekenzorg.
   Het Duitse hakenkruis met punt naar beneden komt van de Bhoedistische instelling uit München die in 1921 werd opgericht. Van 1000 voor chr tot 1933 was de Swastika een gelukssymbool, wereldwijd. Er zijn in viking gravenvoorwerpen met het symbool en ouder nog zelfs rotstekeningen van gevonden. Tot 1941 was de swastika een symbool van een .amerikaanse leger eenheid, het familliesymbool van verschillende addelijke famillies.

   Typisch trouwens dat overal waar socialisten macht hebben er gemarteld en gemoord word, het lijken net katholieken.

   Like

 6. hslot4 zegt:

  @Roeland vrijheid van menings uiting ok komt er aan niet mijn mening overigens laat dat even duidelijk zijn.


  En nog een voorbereiding voor de jihad in Europa

  Begint het al te dagen gutmenschen ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s