Uitzetting: Duitse minister beschuldigt artsen van uitgifte van valse gezondheidsverklaringen

Screenshot_100

Angela Merkel en Thomas de Maizière.

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse minister van Binnenlandse Zaken beschuldigt artsen er van met onjuiste gezondheidsverklaringen uitzettingen te verhinderen.

Met het oog op de uitzetting van niet erkende “asielzoekers” heeft de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière (CDU), scherpe kritiek geuit op artsen. “Er worden nog steeds teveel verklaringen door artsen afgegeven, terwijl er geen sprake is van hindernissen betreffende de gezondheid om mensen uit te zetten”, zei de Maizière tegen de “Rheinische post”.

“Het kan niet zo zijn dat 70% van de mannen onder de 40 jaar voor een uitzetting ziek en verklaard en niet getransporteerd kunnen worden. Dat druist tegen iedere ervaring in.” De minister van Binnenlandse Zaken riep de deelstaten ertoe op: “We moeten echter ook gezamenlijk ons huiswerk doen en datgene uitvoeren waarover we het in de asielpakketten I en II eens zijn geworden. Daar is nog sprake van tekortkomingen.”Het zou belangrijk zijn om uitzettingen niet aan te kondigen.

De opsluiting voor de uitzetting zou meer vastberaden gebruikt kunnen worden. Verder eiste de Maizière: “Er moet ook een korting op de uitkeringen plaatsvinden als asielzoekers niet helpen om hun identiteit vast te stellen of in geval van afwijzing niet vertrekken.” De juridische instrumenten daarvoor zouden verleden jaar zijn gecreëerd en nu zouden ze nog consequenter toegepast moeten worden.

Bron:
http://diepresse.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Aranka M.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Duitsland, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Overheid, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Uitzetting: Duitse minister beschuldigt artsen van uitgifte van valse gezondheidsverklaringen

 1. Pieter zegt:

  Haha de verrotting van het Bundesland die Merkel zelf heeft opgeroepen is nu ook verbreid onder Duitse artsen en dan is het weer niet goed.

  Like

  • Jan zegt:

   De parasieten in de Bondsdag kochten met geld van de belastingbetaler voor €160.000 iPads

   Abgeordnete gönnten sich Apple iPads im Wert von 160.000 Euro

   Laut einer Anfrage von netzpolitik.org haben die Bundestagsabgeordneten sogenannte Sachleistungen im Wert von 6,2 Millionen Euro auf Kosten der Steuerzahler bestellt.

   160.000 Euro davon rechneten die Abgeordneten für Apple iPads ab, 270.000 Euro für Mobiltelefone.

   Ebenfalls beliebt waren Smartphones von Samsung, für die Bestellungen im Wert von 38.800 Euro eingingen.
   http://www.freiezeiten.net/abgeordnete-goennten-sich-ipads-im-wert-von-160000-euro

   Waaraan besteden zij hun ‘salaris’ dan? Aan de hoeren of zo?

   Like

 2. aegoliuscs zegt:

  Stelletje politieke jank-Duitsers: allereerst met vlag en wimpel binnenhalen als goed gekwalificeerde arbeidskrachten en dan de artsen afzeiken die medisch niet anders kunnen constateren dat het vooraf verwachte niet aan de eisen voldeed? Nee, het zit vast anders…… ze voldoen niet aan de eisen van “erkende asielzoeker”. Gelukkig de anderen wel en de Duits juichende ontvangstgemeenschap wordt thans opgeroepen door De Maizière alert te zijn:

  citaat

  Radikalisierung im persönlichen Umfeld?De Maizière bittet Bevölkerung um Wachsamkeit und Hinweise

  Innenminister Thomas de Maiziere ruft die deutsche Bevölkerung nach den jüngsten Anschlägen in Paris und Orlando zu mehr Wachsamkeit auf. Deutschland müsse sich sowohl auf Einzelattentate als auch auf gemischte Anschläge wie in Paris vorbereiten, sagt er. Deshalb seien Hinweise an die Behörden unverzichtbar für die Vereitelung von Terroranschlägen.

  Een miljoen moslims per jaar aan vluchtelingen. Alleen al aan extra import. Dat staat dus los van de ‘eigen kweek’. Als daarvan 1 promille (een duizendste: geen al te pessimistische schatting) binnenkomt met jihad-bedoelingen (de eerste vastnamen in asielzoekerscentra zijn al gebeurd, zelfs in Duitsland) zijn dat er nog 1.000 per jaar.

  Wie moslims zaait zal aanslagen oogsten… En de rest loopt gewoon onaangepast rond. Zo van: alle vrouwen zonder hoofddoek mag je pakken. Met alle naïviteit in Duitsland kun je een zwart gat dempen!

  En het ergste is: het zal niet voorbijgaan. Veel van die jihad-jongens reizen verder naar bijvoorbeeld België of Frankrijk. Dus daar hebben die naïeve merkelaanbidders (ze blijft goed staan in de peilingen hoor) zelf nog geen last van! Zag laatst op de Duitse TV al een presentatrice die vol enthousiasme diverse hoofddoekjes aan het proberen was. Kon niet wachten!

  Dagelijks op sat/tv, bibberend, of wordt dat anders ervaren, de Duitse erfzonde aanschouwend, is de nieuwe Duitse propaganda voor de EU.

  Laat in plaats van Engeland Duitsland maar uit de EU stappen. Kunnen ze eindelijk daar doen wat ze graag willen: de sharia invoeren. SVP wel met grensbewaking!

  Like

 3. ieznogoedh zegt:

  Dat vaststellen van de identiteit wordt natuurlijk niks.
  De meeste Fürchterlingen hebben niets anders geproduceerd dan een door hen zelf ingevuld formulier, of voor hun ingevuld formulier omdat ze niet kunnen lezen of schrijven.
  Ik zou zeggen: veel succes met dat vaststellen.

  Even of topic.
  In een Duitse krant de mededeling dat de kosten van levensonderhoud in Duitsland lager liggen dan in de omringende landen. Laat ik nou kort geleden in een Nederlandse publicatie gelezen hebben dat het in Duitsland duurder is dan in Nederland.
  In ieder geval komen er nogal veel Nederlanders naar Duitsland om bij Lidl en Aldi etc. hun dagelijkse boodschappen te doen. Die Nederlandse publicatie zal dus wel een leugen geweest zijn om ervoor te zorgen dat de mensen die niet vlak bij de grens wonen, zich niet genaaid voelen, elke keer als ze bij Appie boodschappen doen.

  Ander leuk bericht was dat een Minister (Grüne) heeft besloten om in 2017 het doden van mannelijk kuikens te verbieden, want zielig.
  Waar de kippenfokkers er dan mee heen moeten is geen vraag waar die slimmerik zich mee bezig houdt. Ze kosten voer, leggen geen eieren en krijgen ook geen vlees op de botten dus als kippenfokker zou ik het wel weten. Deur van het ministerie open, kuikens naar binnen en dan roepen: veel plezier ermee.

  Like

 4. Ik kan alleen maar hopen dat Duitsland zo snel mogelijk naar de kloten gaat. Daar vragen ze gewoon om met hun zieke geest.

  Like

 5. Thom zegt:

  Snap ik iets niet.? Er wordt door minister De Maiziere gezegd, dat uitkeringen bij het niet vertrekken na afwijzing van hun asielaanvraag gekort kunnen worden. Krijgen ze sowieso nog een uitkering dan als hun asielaanvraag wordt afgewezen, immers dan zijn ze illegaal.

  Like

 6. Mirjam zegt:

  Dit doen ze gewoon om het beeld te scheppen inzake de Brexit, dat Duitsland wel degelijk alles doet om uitgeprocedeerde ‘vluchtelingen’ uit te zetten en zo haar steentje bijdraagt aan de EU.

  Like

 7. elisah zegt:

  Ze zijn krachtig genoeg om vanuit alle uithoeken van de wereld in colonnes hierheen te komen lopen en om in de buitenlucht of een krakkemikkig tentje te slapen, maar ze worden spontaan zwak/ziek/kreupel/gehandicapt, als ze een behoorlijk transport terug geboden wordt.
  Welke onnozelaar trapt daar nou in???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s