Volgens de islam is homofilie geen enkel probleem, mits in achterkamertjes en bij voorkeur met kleine jongetjes

Screenshot_94

(Door: “Bolo”)

Homofilie of beter nog pedofilie past net zo goed bij de islam als onverdraagzaamheid en haat. In elk geval binnen de achterkamertjes aangezien het voor een goed gelovige moslim enkel ‘stoer’ is om kleine meisjes in het openbaar kapot te neuken, kleine jongetjes zijn er enkel om in alle rust en in het diepste geheim van te ‘genieten’, uitzonderingen daargelaten uiteraard.

Pedofilie, maar ook homofilie, en de diverse geloofsovertuigingen zijn al zo lang met elkaar verbonden als ze bestaan  en voorbeelden te over bereiken ons nog steeds vanuit de diverse kerkelijke gemeenschappen met daders die nu nog vervolgd worden en slachtoffers die een geldelijke vergoeding ontvangen voor het geleden onrecht dat hen in het verleden is aangedaan door de verantwoordelijke heiligen en de leiding van de desbetreffende kerk die dit oogluikend heeft toegestaan.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Hypocrisie, Islam. Bookmark de permalink .

8 reacties op Volgens de islam is homofilie geen enkel probleem, mits in achterkamertjes en bij voorkeur met kleine jongetjes

 1. Jean zegt:

  Vandaar mijn gigantische walging voor alles wat met die perverse smeerlapperij ‘religie’ te maken heeft. Is het niet de huichelaar uit Mekka dan is het die uit Rome, ik heb het echt gehad met dergelijke smeerlapperij, fabeltjes uit hun lul gezogen willen zij opleggen aan mensen. Misschien met alle Chinezen maar niet met den deze.
  Die Argentijn in Rome begint er ook een aardige rotzooi van te maken, met alles en met iedereen ligt hij zich te bemoeien. Is het dan zo moeilijk die kerel duidelijk te maken dat zijn gezeik totaal geen indruk nalaat?.

  Geliked door 1 persoon

 2. Philippine zegt:

  Bijvoorbeeld: Bacha Bazi, Afghanistan.
  Maar daar niet alleen.
  Jongens ‘zonder baartgroei’ die in vrouwenkleren gehuld, dansend, als seks-en lustobject dienen. Dit is een openlijke praktijk.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Die schurftige, geniepige, hypocriete, barbaarse, achterlijke mohammedanen zijn ook niet vies van necrofilie! Het is walgelijk tuig, waarvan de ‘mannelijke’ exemplaren kennelijk de hele dag aan neucqen denken! Zelfs als ze de pijp uit zijn, willen ze nog neucqen in het ‘paradijs’. Stel idioten!
  Wat heb je dán een zieke geest!

  En dát wordt hier in Europa aan de lopende band geïmporteerd door de ‘salonsocialist’..
  We zitten er mooi mee opgescheept, want het kost ons ook nog eens handenvol belastinggeld.
  Het is toch gewoon niet te bevatten dat wij gedwongen worden om onze eigen ondergang te betalen?!

  *OMG!*

  Like

 4. wim zegt:

  Dit betoog wint beslist niet aan kracht door te suggereren dat Jezus er homofiele relaties op na hield. Een suggestie wordt ook niet geloofwaardiger door deze zo grof mogelijk te poneren. Zwak.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  De Heer Bolo gaat weer goed te keer, en gelijk heeft ie.
  Geen grotere huichelaars dan in dat barbaarse islam.
  De afgebeelde foto is van Khomeini, de stichter van de Islamitische Staat Iran.
  Het portret van deze pedefool hangt overal naast dat van de huidige President van Iran.


  ( Vertaalde Khomeini zijn eigen voorkeuren naar Islamitische mores?)

  EEN CITAAT:
  Een man mag seksueel plezier hebben met een kind hebben vanaf zo jong als een baby. Echter, hij mag niet vaginaal penetreren, sodomie (anale seks dus) is wel toegestaan. Als een man toch penetreert en het kind beschadigd dan is hij verantwoordelijk voor haar onderhoud voor de rest van haar leven. Dit kind zal dan niet gelden als zijnde één van zijn permanente vrouwen en de man mag niet haar zuster trouwen.
  Het is voor en meisje beter te trouwen op een vroeg tijdstip zodat haar eerste menstruatie bij haar echtgenoot thuis zal zijn. Een vader die zijn jonge dochter voor haar eerste menstruatie uithuwt zal een permanente plaats in de hemel wachten. [“Tahrirolvasyleh”, vierde editie, Qom, Iran, 1990]

  Dit is een beter portret van hem.

  Geliked door 1 persoon

 6. elisah zegt:

  Is dat Ayatollah Khomeini?
  Walgelijk om te zien dat hij ook nog de hand van het jongetje in zijn kruis duwt, zeker om zijn erectie te laten voelen…..braak.

  Like

 7. Harry zegt:

  Alleen al van naar zo’n foto kijken word je kotsmisselijk .
  Gatverdamme , zo’n baardaap die vast nog vreselijk uit z’n bek stinkt ook , geen wonder dat die jeugd ook helemaal “verward” raakt .
  En dan staan er nog zo’n stel idioten op de achtergrond een poster van diezelfde viezerik te showen ook .
  En dat soort moeten we hier importeren om te verrijken ?

  Moge die Pechtold , Klaver , Rutte en Roemer spoedig neerstorten !

  Like

 8. We zegt:

  Het is gewoon walgelijk 3x, zo’n smerige vieze kerel, hygiëne is ook ver te zoeken, ik gril er van. Arme jongetjes, geef hem een klap voor zijn rotkop, wat een vreselijk volk, weg er mee.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s