“We sluiten de ogen voor moslimgeweld”

Screenshot_99

(Door: Wierd Duk)

Met haar bestseller over geweld door jonge moslims doorbrak politieagente Tania Kambouri in Duitsland een taboe. Over de toekomst is ze pessimistisch: ‘Steeds meer burgers bewapenen zich’.

Er ontstaan No-Go-areas. Ik durf daar ’s avonds niet meer alleen te komen. Halverwege het gesprek zegt Tania Kambouri (32): “Weet je dat sommige Duitse rechters milde vonnissen uitspreken omdat ze bang zijn? Ze worden bedreigd door etnische clans, Libanezen vaak, waarvan de leden zelfs in de rechtszaal agressief zijn en intimideren. En niemand grijpt in. Uit angst.”

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op “We sluiten de ogen voor moslimgeweld”

 1. leefbarbaar zegt:

  Alweer zo’n stom wijf. Ze ziet een probleem maar wil niet dat ‘rechts’ dat gaat oplossen, want slecht voor haar Turkse vrienden. Iedere oplossing voor de islam zal op bezwaren stuiten. Iedereen die de islam wil beperken is racist, islamophoob, nazi en moslimhater. Theedrinken is al mislukt, wel 1000 keer.
  Mevrouw eet van twee walletjes, als agente kan zij niet goed meer functioneren, maar blijft lekker hangen in haar baantje en als auteur signaleert ze een probleem, dat niet opgelost moet worden door rechtse maatregelen. Kom eens met oplossingen, dan maken de mensen zelf wel uit op welke partij ze moeten stemmen.

  Like

 2. wim zegt:

  Moedige vrouw. Maar toch wringt het. Zij verbaast zich over haar opponenten in TV shows die wegkijken en ontkennen. Zij hunkert naar oplossingen. Maar tegelijk vervalt ze in de politiek correcte reflex door en passant de AfD te bashen. Ja bashen, want ze gebruikt geen enkel inhoudelijk argument om haar afstandelijkheid te motiveren. En de interviewer is al lang blij om dat op te kunnen schrijven, want zo kan hij zogenaamd objectief lijken en tegelijk scoren als ‘non populist’.
  Is het niet juist daarom dat er geen werkelijke doorbraak komt: hinken op twee gedachten en weigeren definitief te kiezen voor het gezonde verstand.

  Like

 3. Jan zegt:

  Ik vrees dat de cijfers in Nederland wel zullen overeenkomen met die van Amerika. De linkse leugenpers heeft haar werk in ieder geval goed gedaan:

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Steeds meer burgers bewapenen zich ?????? We worden door ons ‘eigen’ land en de EU juist systematisch ontwapend !!!
  We worden door de zogenaamde volksvertegenwoordigers ongewapend aan de slachters overgeleverd en de dood in gejaagd !!

  Like

  • Jackie2015 zegt:

   Dat is niet alleen hier zo. In de Verenigde Staten willen Obozo en Klintoon de burger bevolking ontwapenen. Dat is tegen de 2nd Amendment waarin staat dat ze het recht hebben wapens in bezit te hebben zonder enige beperking.
   En Clinton als president dat is levensgevaarlijk en niet aleen voor Amerika maar ook voor Europa

   Like

 5. Petra DeBoer zegt:

  In Tirol zijn drie asielzoekers opgepakt omdat ze lid zijn of waren van een terroristische organisatie. Een Syriër zou 20 executies hebben uitgevoerd. De twee andere mannen komen uit Irak en de ene heeft ook het doden van mensen op zijn geweten en de andere was indirect betrokken.
  Gezellig om zulke mensen als buurman te krijgen! Ik hoop dat ze geen asiel krijgen en terug moeten naar eigen land. Op figuren die lid zijn van Jabhat al Nusra zitten we in Europa niet te wachten.

  http://kurier.at/chronik/oesterreich/drei-asylwerber-in-tirol-wegen-beteiligung-an-terrormiliz-verhaftet/205.059.396

  Like

  • Taljaard zegt:

   @Petra
   Laat dat maar aan de Tirolers over.
   Dat zijn niet de meest politiek correcte types en snel buigen doen ze ook niet.
   Vriendelijke en gastvrije mensen, maar je moet je wel gedragen in hun mooie land.
   En wat ze in Wenen en uitspoken en uitdenken gaat hen vanouds in hun belevingswereld niet zoveel aan; ”Wiener Schlamperei!”

   Peter Breedveld loopt op ”Frontaal Braakt” trouwens helemaal leeg op dit artikel.
   Hij gaat ervan uit dat Tania Kambouri ”een handelaar in angst” is en haar boek een verzameling ”niet gefacktcheckte leugens.” En Wierd Duk deugt natuurlijk al helemaal niet, want dat is ”een witte man”, die het heeft gewaagd om kritiek te leveren op de religie van de vrede en daarom direct al een racist.
   Het valt mij nog mee dat hij de ouders van Tania niet in verband heeft gebracht met het Griekse kolonelsbewind, maar dat zullen zijn acolieten in de comments onder zijn schrijfsel wel doen. Kun je gewoon op wachten.

   Jelmer Renema; een zwaar door linkse koprot aangetaste Joop.nl-scribent, die zich met zijn drs.-titeltje natuurkunde een pretentie van wetenschappelijkheid aanmeet, heeft ook nog een lading verbale diarree in het gesticht van Breedveld uitgestort.
   Waarschijnlijk omdat de inhoud daarvan zelfs voor Van Jole nog te gek was en daarom op Joop is geweigerd..De Nederlandse pers wordt daarin met Von Papen vergeleken. Want zij geven volgens Renema een podium aan de PVV, zoals Von Papen ”een bruine korporaal”(wist niet dat Hitler een donkere huidskleur had) in 1933 politieke macht verleende.

   Geliked door 1 persoon

   • E.J. Bron zegt:

    Met “bruin” wordt door links altijd nazistisch/fascistisch bedoeld en géén kleur!

    Webmaster

    Geliked door 1 persoon

   • Jackie2015 zegt:

    Logisch toch!

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Taljaard, Tirolers zijn zeker fijne mensen en dat geld ook voor mensen uit b.v. de Steiermark of Karinthië. ik volg o.a. de ontwikkelingen in Oostenrijk en Duitsland. In Oostenrijk zijn de burgers veel minder passief dan in Duitsland. Wenen is een ramp met alle asieleisers en vind het triest dat daar nu zoveel criminaliteit is dankzij de linkse mensen die alleen maar kunnen roepen “Refugees welcome”. Ben benieuwd of er nieuwe verkiezingen komen want tijdens de verkiezing om een nieuwe president zijn er allemaal zaken fout gegaan. De FPÖ heeft de zaak bij de rechter aangebracht en nu is het afwachten of de verkiezingsuitslag door de rechter als juist of onjuist word gezien maar Oostenrijk houd er al rekening mee dat ze opnieuw moeten stemmen.

    De Duitsers hebben hun verleden en dat werkt tegen ze en word ook tegen ze gebruikt op een misselijkmakende manier. De politiek in Duitsland met Merkel voorop gaat helemaal uit de bocht. Politieagente Tania is een heldin en zulke mensen zouden er meer in Duitsland op moeten staan ook al krijg je dan van alles naar het hoofd gegooid.
    Vreselijk dat iemand met feiten niet geloofd word want wie de Duitse pers volgt weet inmiddels dat het in Duitsland zo langzamerhand helemaal mis gaat. Er zijn daar allemaal clans die nul respect hebben voor de rechtstaat. Daarnaast de salafisten die dat ook niet hebben en de vele migranten uit Afrika die steeds op dievenpad zijn. Daarnaast natuurlijk de vele verkrachtingen, aanrandingen en andere zeden delicten zoals het zichzelf aftrekken in bijzijn van een kind.

    “Frontaal naakt” heb ik één keer bezocht en die mensen hebben allemaal een forse denkstoornis en anders een dikke plaat voor hun hoofd. “Joop” lees ik nauwelijks en als ik er lees dan juist de reacties die het steeds vaker oneens zijn met de schrijvers. Ook de Vara leden en volgers worden wakker!!!
    De linker flank met de PvdA voorop raakt in paniek en dat is duidelijk merkbaar in Nederland en slaan de grootst mogelijke onzin uit. Ze staan allemaal ver bezijden de realiteit en dat is eigenlijk zeer zorgwekkend want wie de realiteit niet ziet is zwaar psychiatrisch patiënt.

    Geert Wilders heeft een vooruitziende blik gehad op basis van zijn ervaringen in het midden-oosten en heeft wat de islam, de EU en de migranten helemaal gelijk. Fijn dat we zo iemand in Nederland hebben maar zeer triest dat het hem zijn vrijheid kost. Een teken dat hij heel veel voor Nederland over heeft.

    Like

 6. Jan zegt:

  Dat een moskee ook kazerne is gaat er in de koppen van links niet in:

  NRW: Waffenlager mit “schweren Kriegswaffen“ nahe Moschee ausgehoben

  Ein Waffenlager von radikalen Islamisten wurde in NRW ausgehoben. Der „Top-Secret-Einsatz“ habe vor rund einer Woche stattgefunden und schwere Kriegswaffen zu Tage gefördert. Dies berichtet der hessische Abgeordnete Ismail Tipi (CDU).
  ….
  http://www.epochtimes.de/politik/deutschland/nrw-waffenlager-mit-schweren-kriegswaffen-nahe-moschee-ausgehoben-a1337983.html

  Like

  • Taljaard zegt:

   @Jan
   Daar hoeven wij inderdaad niet aan te twijfelen.
   Maar ze zullen echt niet zo dom zijn om dergelijk wapentuig in de mosketen zelf te verstoppen. Een Europese burgeroorlog zit er in ieder geval aan te komen, wanneer er binnen nu en 10 jaar niet heel snel iets verandert in het regeringsbeleid..
   En ga er dan ook maar vanuit dat verschillende autochtone linkse hardliners hier gretig aan zullen meedoen. Want ”eindelijk revolutie” en ”dood aan het fascisme, het neoliberale grootkapitaal, Amerika en de zionistische schurken- en apartheidsstaat Israel.” En ”wij zijn voor 100% solidair met onze vertrapte en gediscrimineerde moslimbroeders en zusters. Allahu hackbar! No paseran!”

   Moslims handelen dan nog uit religieuze, machtspolitieke en etnische, dus gedeeltelijk rationele, motieven. Maar bij de radicale linksen is iedere ratio, of wat voor etnisch of religieus besef dan ook, helemaal zoek. Bij de moslims is het dus slechts een gedeeltelijke haat, die ook nog door hen kan worden beredeneerd. Maar bij de linksen is het alleen maar pure haat en onberedeneerbare vernietigingsdrang, bloeddorst en moordlust. Analoog aan het verschil tussen de Wehrmacht/ het Rode Leger en de SS/NKVD, waarbij de allochtone moslims de eerst genoemde rol zullen vervullen en de autochtone linksen de tweede. Vergeet in dit verband niet dat zowel het communisme als het nationaal socialisme beiden loten zijn aan de zelfde giftige marxistische stam.

   Veel meer dan de islam, die ook nog een sterkte etnische en rationele component in zich meedraagt, is het marxisme de ideologie van de pure en onversneden destructieve haat.
   Want wat men ook van de islam kan zeggen, zij ontmenselijkt het handelende menselijke subject niet door deze in het ideologische keurslijf van het collectivisme en het profijtbeginsel te dwingen..
   Daarom zullen de autochtone linksen in een dergelijk conflict ook verreweg de meest gevaarlijke, onmenselijke en bloeddorstige tegenstanders zijn, die hun rode, satanische bloedvlag dan opnieuw als het slagersschort van vrijheidslievende volken en mensen zullen laten fungeren. Daar verbleekt iedere islamistische terreur nog bij.

   Like

  • elisah zegt:

   Wow wat erg, dat zou toch een reden moeten zijn om bij meerdere moskeeën een onderzoek uit te voeren. Het belooft niet veel goeds in ieder geval.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s