Islamvijandigheid is mensenrecht

Screenshot_7

(Door: Thomas Heck – Vertaling: E.J. Bron)

De Centrale Raad van de moslims in Duitsland (ZMD) vreest een toenemende islamvijandigheid ook “in het midden van de samenleving”. Deze negatieve ontwikkeling zou begunstigd worden door een “toenemend negatieve discussie over de moslims en hun geloof”, aldus Aiman Mazyek tegenover domradio.de. Fout, meneer Mazyek. Het ligt aan het optreden van een fascistische islam en een toename van radicaalislamitische aanslagen wereldwijd. Daarom mogen wij de islam niet en de Centrale Raad van de moslims al helemaal niet, die steeds meer optreedt als de politieke arm van de “Islamitische Staat”.

Dat zei de ZMD-voorzitter Aiman Mazyek donderdag tegenover het katholieke persbureau (KNA) in Berlijn. Mazyek uitte zich met het oog op twee onderzoeken, die woensdag gepubliceerd werden. Volgens deze onderzoeken hebben steeds meer mensen in Duitsland een kritische kijk op de islam. Met de uitspraak, volgens welke de islam bij Duitsland zou horen, was in een door de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” gepubliceerd Allensbach-onderzoek slechts 13% van de geënquêteerden het eens. Uiteraard, omdat een fascistische religie nooit bij Duitsland kan en mag horen.

Daarentegen staat voor een grote meerderheid vast dat godsdienstvrijheid, en daarmee dus ook de bekentenis tot de islam, een wezenlijk bestanddeel is van de cultuur in Duitsland. De “Leipziger Mitte-Studie 2016”, een sinds 2002 lopend onderzoek, constateert een toenemende islamvijandigheid in de Bondsrepubliek. Zo gaf één op de twee geënquêteerden aan zich door moslims vaak “een vreemdeling in eigen land te voelen.” Twee jaar geleden waren dit nog 43% en in 2009 32,3%.

Mazyek sprak van “paradoxe uitspraken”, die blijkbaar in delen van de samenleving weerklank zouden vinden. Zo zou men enerzijds aangeven de godsdienstvrijheid vooral tegenover de moslims te willen verdedigen, anderzijds zou men echter bereid zijn deze godsdienstvrijheid “exclusief voor moslims” te beperken. Zo´n mengeling van tegenstrijdigheden en tegen de grondwet indruisende houding “die we ook van Pegida en Co kennen, baant zich in toenemende mate een weg naar het midden van de samenleving”, aldus Mazyek. Een beperking van de godsdienstvrijheid exclusief voor moslims kan ik [helaas] niet goedkeuren. Ik zie illegaal gedrag van islamitische terroristen, wereldwijd.

Domradio.de bewijst met het interview opnieuw welke belangen zij vertegenwoordigt. In ieder geval niet die van de christenen in Duitsland. Ik laat in ieder geval mijn islamvijandigheid niet van me afpakken. Niet, zolang een onderdrukking van vrouwen door moslims, homovijandigheid tot aan het doden van homoseksuelen in Orlando toe, het onthoofden in Syrië en het moorden wereldwijd in naam van de islam aan de orde van de dag zijn. Want vijandigheid tegenover een fascistische islam is zelfverdediging en wat mij betreft burgerplicht. Het is typerend dat het verzet niet van de moslims zelf komt, die stiekem stiekem of openlijk de opvattingen van een radicale islam meer en meer vertegenwoordigen.

Dag 14 van de ramadan: 108 aanvallen door moslims met tot nu toe 852 doden . . . Islam. De religie van de vrede. Niet echt:

Screenshot_6

Bron:
http://heckticker.blogspot.nl
Door: Thomas Heck

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, Counterjihad, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Islamvijandigheid is mensenrecht

 1. Jean zegt:

  IS IS ISLAM – ISLAM IS IS en die barbaarse perverse gewelddadige smeerlapperij MOET UITGEROEID WORDEN IN EUROPA.

  Geliked door 1 persoon

 2. Mark Rutte heeft twee weken terug getweet; “Zalige Ramadan”???

  Like

 3. Thomasson zegt:

  Zoals ik al eerder schreef zijn onder moslims meer aanhangers van Salafistische Islam en mensen die tot de fan-club van ISIS en Al Qaida horen dan fanatieke nazi’s in de Derde Rijk. Na de oorlog bleek dat ruim 1 miljoen Duitsers lid waren van de NSDAP. Op een populatie van 65 miljoen is het niet echt veel. De rest was doodsbang en probeerde te overleven. Bij de moslims is de haat tegen niet moslims vanzelfsprekend. Dat is het aard van het beestje …Gek genoeg willen politici, die mandaat van hun volk hebben gekregen het land te regeren, dit niet inzien ..Ondanks het gevaar dat ze ons allemaal aan onderwerpen.

  Like

 4. Anneke zegt:

  Tuurlijk de gewone mens bestaat niet voor hen. Alleen hun 666-afgoden Allah en Mohammed hebben recht van bestaan, met de gepaste Sharia Hell wetgeving. De psycho-patische mensenrechten organisaties blijven hierover de kaken stijf op elkaar houden !!! Dit bewijst hun misleidende beleid. “Jarenlang ON TE RECHT miljoenen dollars subsidies opgestreken”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s