OPROEP: Steun Raffie Chohan!

Screenshot_1

Op 11 oktober 2015 hield ik een voordracht op de demonstratie voor PEGIDA-Nederland in Utrecht. Het OM vervolgt me nu voor enkele uitspraken die ik daar gedaan heb. Ik ben nog niet eens schuldig bevonden, maar ik word nu al gestraft, omdat mijn juridische verdediging veel geld kost. Help me alsjeblieft dit te dragen.

Voor meer informatie zie het gelinkte artikel van Joost Niemöller, en de verdere verwijzingen die daar staan (Link: Juridische Bijstand).

Help Raffie! Doneer HIER!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, Counterjihad, Islamisering, Islamkritiek, Justitie, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

18 reacties op OPROEP: Steun Raffie Chohan!

 1. Een heel goed idee om deze oproep bij E.J. Bron te plaatsen, Raffie!
  Het spijt me ontzettend, dat ik op het ogenblik zelf niets kan doneren -door de zoveelste escapade van mijn jongste zoon zit ik momenteel weer eens volledig aan de grond; eerlijk gezegd maar wat blij, dat de familie Kuipers uit Spijkenisse me voor Breda een weekend-spoorkaartje cadeau heeft gedaan- maar het is goed om te weten, hóe je het kunt doen. Zodra ik kan, dóe ik het, kanjer!

  Geliked door 1 persoon

  • D. G. Neree zegt:

   Powned is nog erger verzuurd dan de rest van de NPO waar ze zich ooit zeiden tegen af te zullen zetten

   Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Inderdaad , wat een waardeloze club !
    Er zit helemaal geen lijn in wat ze doen , het zijn journalistieke hooligans .
    Als de mogelijkheid er is om rotzooi te trappen , dan doen ze het .
    Ongeacht of het links- , moslim- dan wel non-links georiënteerd is .
    Ze zijn geen haar beter dan het voetbalgeteisem met kaalgeschoren koppen , tatoeages en in een onderhemd op straat lopend , stoned en klotsend van een overdosis bier .
    Overal waar ze een potentiële rel zien , buiten ze hem uit .

    Het kan wel verdwijnen , het lijkt wel alleen nog te dienen om Weesie zijn salaris te genereren .
    Totaal overtollige club geworden .

    Like

 2. delamontagne zegt:

  Ik heb dat artikel bij Joost Niemöller net gelezen, maar waarvoor wordt ze aangeklaagd.?
  Kan ,t niet vinden !!!!!!
  Of zijn dat die 2 stukjes, waarin “een-en-ander” staat wat al lang en breed in de maatschappij is bediscussieerd ?
  De Deense Psycholoog Sennels, heeft er heel uitvoerig over geschreven.
  Maar ik begrijp dat “George Orwell”,1984, nu toch echt in NL is ingetreden.
  In England werd een aktie-voerder om ,t aanhalen van uitspraken van Winston Churchill door de police aangehouden.
  Wat een land, wat een land.
  En dit artikel lees ik dan nadat ik dat van die man uit Amsterdam Noord had gelezen.
  Het wordt zo nu en dan ongeloofwaardig voor mij.
  Ik zal vanmiddag een bijdrage doen.
  ( wat wonen wij hier dan rustig…………)

  Geliked door 1 persoon

 3. Uiteraard is Raffi Chohan een moedige vrouw met een duidelijke mening en een goed verhaal. Ik ken haar financiële situatie niet, maar als zij onvermogend is heeft zij recht op (gratis) rechtshulp en als zij wèl vermogend is, zal zij moeten gaan zoeken naar een betaalbare advocaat of een idealist met juridische kennis. In mijn politieke carrière van de afgelopen 33 jaar heb ik ook regelmatig zelf moeten financieren. Als ik jurist zou zijn, zou ik haar (gratis) helpen, zoals ik nu al steeds doe voor meerdere raadsleden. Want graaiers zijn er al meer dan genoeg in ons klotelandje.

  Geliked door 1 persoon

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Er is geen woord gelogen van wat deze mevrouw gezegd heeft. In eerste instantie zou ik helemaal geen gebruik maken van een advocaat. Haar uitspraken zijn aantoonbaar gegrond. Daar zal een rechter zich toch bij neer moeten leggen.

  Like

 5. Beste Raffi,

  De onschendbaarheid van OM-ambtenaren, die jou dit allemaal aandoen, is reeds 3 jaar geleden opgeheven opgeheven in de 2e Kamer. Dit wordt ver voor het eind van dit jaar ook opgeheven in de 1e kamer, waardoor dit soort juridische terrorisme van het OM in beginsel voorbij zal zijn. Dus je zult nog even geduld moeten hebben! Veel sterkte ermee en nog even de tanden op elkaar zetten, zou ik zeggen !!

  Geliked door 1 persoon

 6. Mirjam zegt:

  Wetboek van Strafrecht

  Artikel 137c

  1

  Hij die zich in het openbaar, mondeling of bij geschrift of afbeelding, opzettelijk beledigend uitlaat over een groep mensen wegens hun ras, hun godsdienst of levensovertuiging, hun hetero- of homoseksuele gerichtheid of hun lichamelijke, psychische of verstandelijke handicap, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste een jaar of geldboete van de derde categorie.

  2

  Indien het feit wordt gepleegd door een persoon die daarvan een beroep of gewoonte maakt of door twee of meer verenigde personen wordt gevangenisstraf van ten hoogste twee jaren of geldboete van de vierde categorie opgelegd.

  Zij heeft zich niet opzettelijk beledigend uitgelaten over personen waarover ze sprak, maar heeft slechts de feiten benoemd die bij de religie, de aard en levensovertuiging hoort van de betrokkenen, zoals die algemeen bekend zijn. Als dit haar eerste delict is, zal sowieso, met andere ogen naar een eventuele ‘strafmaat’ gekeken worden. Voorts moet haar advocaat goed uitkijken of er geen jurisprudentie over gelijke zaken te vinden zijn en de beslissingen van de rechtbank hierop. Dat kan ook helpen om een eventueel verdict/beslissing van het gerecht te nivelleren of de zaak nihil te laten verklaren.
  Feiten moeten op tafel en er moet goed uitgezocht worden of dat wat ze zei op waarheid berust (regels, gedragscode’s, religie etc.) of alleen een persoonlijke mening van haar betrof?
  Dan maar hopen dat het ’t eerste is, want dan komt ze er, mits ze geen voorstrafblad heeft, zonder kleerscheuren van af.

  Geliked door 1 persoon

  • dutchdl zegt:

   Dank je Mirjam! Dit is de eerste keer van mij. Doch moet je weten dat de Politie mij heel erg heeft geïntimideerd. Dat weet mijn advocaat ook. Ze hebben wij na de speech 11 okt. 2015 toen ze een onderzoek moesten instellen, in 1 weekend 3 keer gebed om te komen op het Politiebureau – erg geïntimideerd, en wetend dat ik in het weekend geen advocaat kon bereiken. Uiteindelijk ben ik verschenen, en heb geen antwoorden gegeven en niks ondertekend, dit op advies van mijn advocaat. Nu is er geen onderzoek, maar word ik strafrechtelijk vervolgd en wacht op mijn dagvaarding! br………….

   Like

 7. Elena zegt:

  Mijn vraag…is Raffie al gedaagd?
  Indien het een Rechtzaak wordt…bij de Kantonrechter is men niet verplicht een advocaat te nemen.
  Mogelijk kan Raffie een bezwaarschrift indienen?
  Bovendien zijn er legio Wetenschappelijke bewijzen dat inteelt onder bepaalde bevolkingsgroepen een feit is.
  Dus…wat is er beledigend gesproken?

  Like

 8. dutchdl zegt:

  Elena, ik ben hier al 8 1/2 maand mee bezig. Alles is al uit de kast getrokken. Niet naïef zijn, maar toch bedankt voor je reactie. Ik word strafrechtelijk vervolgd en wacht op mijn dagvaarding. OM heeft kennelijk geen boodschap aan Wetenschappelijke bewijzen. Men is alleen gericht om mij mijn mond te snoeren. Ook op FB hebben ze nu hun macht!

  Geliked door 1 persoon

 9. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogden reageerde:
  Tja, vrijheid van speech mag niet worden gecensureerd worden. Als je op een DEMO niet mag zeggen wat je wilt, en het wordt altijd gezien als *DISCRIMINATIE* is dat CENSUUR!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s