Rassenonlusten in Italië

Screenshot_10

(Door: “indexexpurgatorius” – Vertaling: E.J. Bron)

De negers uit Afrika voelen zich gediscrimineerd en schreeuwen dat de carabinieri racisten en de Italianen allemaal maffiosi zijn die hen willen vernietigen. “Italië is een racistisch land”, “De politie slacht ons af als beesten”, “Italianen zijn maffiosi”, scanderen de illegale zwarte binnendringers en dreigen met onlusten als ze niet zo behandeld zouden worden als hen toekomt.

En daarbij krijgen ze ondersteuning van allerlei links-fascistische groeperingen:

Screenshot_12

De veroorzaker van deze storm in een glas water was dat een van deze illegalen zijn dankbaarheid met een mes in een carabinieri wilde tonen, waarop deze de bananen-binnendringer doodschoot.

Maar de zwarten hebben ophitsers binnen hun gelederen die zich voordoen als beulen en het hoofd van de zogenaamde dader eisen, alleen omdat hij zich tegen een van hen verzette.

“No justice, no peace” wordt er dan luidkeels geschreeuwd, er worden rellen getrapt en de gastsamenleving wordt uitgescholden als racisten. Men doet zich voor als zielig zwart schaap met de boze blanke wolf, die alleen maar wil moorden en die men wil bestrijden, en dat zorgt voor nog meer onlusten.

Zulke onlusten zijn bekend geworden in de VS. Steeds opnieuw hoor je daar de racismebeschuldiging wanneer een zwarte geschaad wordt door een blanke. Daarbij speelt het überhaupt geen rol welke misdaad de zwarte daarvoor pleegde. De blanken zouden weer eens veel te heftig gereageerd hebben en de zielige . . . ja ja, we weten het.

Screenshot_11

In plaats van blij te zijn om eindelijk in het paradijs Europa te zijn aangekomen en voor het nietsdoen ook nog vorstelijk betaald te worden, een justitie aan je kant te hebben die de knuffelkoers heeft ingeslagen om eindelijk in vrede te kunnen leven, voor zover men werkelijk vervolgd werd en hier niet de paranoïde speelt, zou men toch misdadigers moeten aanpakken en blij moeten zijn dat de politie haar plicht doet en zich verzet bij aanvallen. Maar nee, een zwarte moordenaar die ten val wordt gebracht, moet ook nog gewroken worden door al die zwarte roofnomaden?

Uitzetten, dat ondankbare gespuis!

Bron:
https://indexexpurgatorius.wordpress.com
Door: “indexexpurgatorius”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Italië, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Racisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Rassenonlusten in Italië

 1. Jean zegt:

  Die barbaren moeten uit Europa verwijderd worden, gewoon ‘zonder uitzonderingen’ op een boot zetten en dumpen op Afrikaanse kust, zij terug thuis en wij heel gelukkig.
  Het wordt echt te gortig met dat zootje ongeregeld op ons grondgebied.

  Like

 2. Het is gewoon niet te geloven dat dit allemaal wordt gepikt. Zijn ze blind en doof voor dit schoften gedrag ? Schijnbaar wel, ik zou moordneigingen krijgen om zo behandeld te worden. Je vraagt je af hoe erg dit nog moet worden voor die luiken eindelijk een keer bij ze opengaan.

  Like

  • fleckie zegt:

   Men kan zich afvragen;welke chantage/dwang zit er eigenlijk achter. Waaraan FRAU MERKEL, Meewerkt? Van Iran weten we nu, dat die voormalige IRAANSE president Ahmadinejad75 miljard dollar ‘terughaling’ aan banktegoeden , opdracht had gegeven.(kijk op 18.5.2014 ejbron ‘Europese misleiding’.’

   Like

 3. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Trap dat zooitje Europa uit en schop die linkse idioten met hen mee richting Noord Korea, wat zullen ze blij zijn in hun heilstaat waar ze moeten werken in plaats van rellen…

  Like

 4. Thomasson zegt:

  Dan moeten ze maar oprotten naar hun eigen bomen in de jungle. Niemand heeft ze gevraad naar italie te komen.

  Like

 5. Jean zegt:

  Vraagje: Wie had iets anders verwacht?

  Like

 6. Drs.P. zegt:

  Het heeft allemaal met het lage IQ (<70) van deze kansloze domme achterlijke criminele neuqnegerts te maken, je kunt er geen normaal gesprek mee voeren, enige vorm van normale argumentatie is ze totaal vreemd, snappen ze niet, kunnen ze niet bij, ze hebben gewoon "recht" op een mooi huis, grote BMW, een wereldbaan en zo niet dan zijn wij de blanke racisten!!
  Dit gaat helemaal fout lopen met dit soort debielen, krijgen we stammentwisten tussen de blanke stam en de imbeciele neuknegetstam!!
  Mensen bewapenen tegen deze debiele nomaden bendes!!!!

  Like

  • ongesgoolde zegt:

   Het is niet alleen achterlijkheid maar ook cultuur gerelateerd.
   Kijk naar het westen; hoger iq en idiotie tot norm verheven.
   Welkom in de wereld van vandaag.

   Like

  • Huub Aelfers zegt:

   Ik ben het helemaal met je eens,op een ding na dan.Wereldbaan…..dat willen die helemaal niet,lekker van andermans geld de sigaar uithangen dat is wat die willen.

   Like

 7. Mirjam zegt:

  Ze moeten niet verder dan Italië kunnen komen en van daaruit weer terug naar hun landen verscheept worden. Elk land ‘boven’ Italië moet zijn grenzen sluiten en bewaken en ook zijwaarts van Italië. Dit zooitje moet niet verder Europa in, maar met hand en tand tegen gehouden worden.

  Like

 8. ongesgoolde zegt:

  Zal even advocaat van de duivel spelen : Het is natuurlijk ook frustrerend wanneer je continu met superioriteit geconfronteerd wordt.
  Multiculturele uitwisseling in Rusland :

  Geliked door 1 persoon

  • Claudia M. zegt:

   Ik heb dit filmpje op m’n dooie gemak bekeken en hulde voor deze Russische heren, ondanks dat het kopschoppen voor mij niet had gehoeven; hoe maak je het dan in vredesnaam duidelijk? En maar doorgaan; wat willen deze mensen nu? Het wordt buitengewoon unheimisch, overal duiken er dit soort klanten op. Ze vallen je om het minst of geringste lastig, tot waar moet dit gaan?

   Like

   • ongesgoolde zegt:

    Beste Claudia, zal aan de Russische heren vragen of ze in het vervolg het kopschoppen achterwege willen laten en de culturele verrijking op een fatsoenlijke manier de tyfus te slaan.

    Like

 9. Bas zegt:

  Dwars doen en onaangepast, racist roepen, etc. Wat heb je toch een idioten, en wat een aankomst besef, wat een taalkabaal. We zien hier een grote domoor die zich niet goed heeft georiënteerd op zijn onwelkome situatie in vesting Europa. Bovendien het woord racist als chantagemiddel gebruiken om zijn nadeel te keren bij de blanke man is kennelijk heel normaal. Beetje de boel manipuleren.. Ophoepelen met dit soort figuren ! Niks meer geven !

  Like

 10. Hendrik zegt:

  De Russen pakken die parasieten goed aan. In Nederland had je gelijk 10 jaar gevangenisstraf gekregen (als je tenminste geen moslim bent)

  Like

 11. hans zegt:

  Deze negers zijn gewoon zelf racisten, heel eenvoudig.
  Dat is intussen op dagelijkse basis de gang van zaken en tevens aantoonbaar.
  Zij gaan er gewoon uit en met een grote bek alvorens de uitzetting een flinke afrossing, maar dat linkse tuig hangt hierna aan de PAAL!

  Like

 12. ieznogoedh zegt:

  “De politie slacht ons af als beesten”

  Tja, mensen slacht je af als mensen en beesten slacht je af als beesten, zo dat nodig is natuurlijk, en in het onderhavige geval was het nodig. Niet iedere politieagent laat zich ongestraft met een mes bedreigen.

  Enfin, als deze ‘vluchteling’ zich onveilig voelt in het racistische Italië, dan staat het hem natuurlijk vrij om terug te zwemmen naar zijn eigen Afrika. Daar hoort hij per slot van rekening ook thuis.

  Like

 13. Jules Vismale zegt:

  Met deze parasiterende, ondankbare, veeleisende en haat-toeterende negers daar in Italië heb ik totaal GEEN medelijden meer! Als deze zeikers namelijk vinden dat ze daar in Italië worden gediscrimineerd dan zwemmen ze toch gewoon terug naar Afrika terug of anders nemen ze desnoods maar een duikboot of een vrachtschip. Ze doen me haast denken aan de joden uit het Oude Testament, ten tijde van de Exodus, die door Mozes uit Egypte werden geleid en verlost werden van de slavenij. Constant begonnen een groot deel van deze joden constant te mekkeren, klagen, schelden, ondankbaarheid te vertonen naar Mozes toe (terwijl Jahwe hen steeds van water en manna voorzag) toe en velen wilden zelfs weer terugkeren naar Egypte!
  Ik zou het anders zo zeggen: je kunt beter in vrijheid sterven terwijl je arm en hongerig bent dan dat je in slavernij leeft, wordt uitgebuit, mishandeld of anders een luxe door je strot krijgt geduwd waar je letterlijk strontziek van wordt!

  Like

 14. Als je inderdaad met zulk tuig van de richel in aanraking komt, zul je ook beslist geen negerzoen meer lusten.

  Like

 15. 4sjun zegt:

  Zulke gasten gooi je buiten. Kan het niet goedschiks, dan maar kwaadschiks.

  Like

 16. Half werk jammer wel komisch btw 😉 .

  Like

 17. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Lazer Europa uit parasiterend tuig, linkse randdebielen, corrupte politici en namaak journalisten die al decennia lang hun werk niet doen. Ga naar Noord Korea waar jullie thuishoren!

  Like

 18. bronlezer zegt:

  Tsss. Italie is een racistisch land? zegt de ‘afrikaan’?

  Laat hem ophouden Italië, dat momenteel zoveel vluchtelingen uit ook Afrika opvangt, te beschuldigen van racisme. Weet die man eigenlijk wel hoe racistisch zijn mede-Afrikanen zijn in en buiten Afrika?

  Afrika
  – 70,000 Whites Murdered in ‘Modern’ South Africa; Obama’s African Legacy https://americanfreepress.net/70000-whites-murdered-in-modern-south-africa-obamas-african-legacy/
  http://staticvfplus.myonlinepresence.co.za/images/Content/1247/800×800/4559bda8-affd-422b-a050-d61b1cfd0505.jpg http://www.suidlanders.co.za/wp-content/uploads/2014/02/Eff-banner-2.jpg http://www.genocidewatch.org/images/South_Africa_2013-10-14_EFF_and_the_Red_Banner.pdf
  – ‘One million of the 3.4 million Afrikaners and boers have no homes, no jobs and no incomes’ (blog) https://stopwhitegenocideinsa.wordpress.com/
  – 85 000+ White ppl have been MURDERED in brutal GENOCIDAL attacks UNDER THE COMMUNIST ANC’S, “MANIFESTO,” And still continues in SA http://stopwhitegenocideinsareports.blogspot.nl/
  – White-genocide in SA http://ajkraad.wix.com/genocide-museum#!

  Amerika
  – ‘Black Panther Leader Says It’s Time to Build an Army to Kill Whitey’ (Black Panthers hebben ook afdelingen in Europa en werken samen met de anti-wit racistische zwarte piet activisten) http://www.dailystormer.com/black-panther-leader-says-its-time-to-build-an-army-to-kill-whitey/
  – Protestors holding “Kill Whitey” sign https://twitter.com/jaredwyand/status/726141781054611456
  – In augustus 2013 riepen de panter-racisten op blanken te vermoorden.http://www.dcclothesline.com/2013/08/23/new-black-panthers-call-for-killing-all-white-people/ Een maand later gebeurde dat ook. Wie herinnert zich nog Jeffrey Babbit? http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/09/zwarte_haatneger_schopt_roombl.html
  – Nog meer anti-witte haat https://www.youtube.com/watch?v=aBrywpS3v3s

  Nederland
  – 1989 http://pasteurella.blogspot.nl/1989/08/3-vrouwen-vermoord-bij-metrostation-in.html https://nl.wikipedia.org/wiki/Metromoorden
  – 2016 http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/6267

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s