Succesvolle demonstratie in Berlijn van de Identitaire Beweging op 17 juni (+ video)

Screenshot_5

(Vertaling: E.J. Bron)

Onder het motto “Opstand tegen het onrecht en voor onze toekomst” demonstreerde de Identitaire Beweging Duitsland op de historische datum 17 juni met succes in Berlijn. Het was de eerste demonstratie van de Identitairen in Berlijn. Onder het motto “Opstand tegen het onrecht” kwamen er vrijdag meer dan 200 deelnemers bij elkaar op de “Dorothea-Schlegel-Platz”, die vreedzaam en ongestoord door de regeringswijk naar de “Platz des 17. juni” trokken, waar de afsluitende manifestatie plaatsvond.

De dag werd met symbolische kracht bewust als datum gekozen om vooral te wijzen op het morele onrecht dat door de uitwisseling van onze volkeren en door het verlies van onze etnisch- culturele identiteit ontstaat.

De Duitse regering alleen draagt de schuld aan een zich toespitsende situatie en heeft de erosie van de binnenlandse veiligheid goedkeurend op de koop toegenomen. Ze heeft gefaald in de immigratiepolitiek en sinds afgelopen herfst een toestand van rechteloosheid geschapen door de grensbewaking en de uitvoering van het asielrecht in feite buiten werking te stellen.

Hiertegen was het protest van de 200 overwegend jonge patriotten gericht, om de verzetstraditie van 17 juni 1953 voort te zetten en het protest tegen de multiculturele ideologie met een krachtig signaal te ondersteunen.

Ondanks enkele storende acties van linkse tegendemonstranten, die door de politie in de kiem gesmoord werden, waren er geen noemenswaardige tegendemonstraties. De aan de rand van de demonstratie opgepakte personen behoorden tot het extreemlinkse spectrum. Er ging geen geweld uit van de kant van de Identitairen. Het in goede samenwerking met de politie overeengekomen flexibele organisatieconcept was geslaagd.

Video van RuptlyTV:

 

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Berlijn, burgermoed, gezond realisme, Identitaire Beweging, Multiculti, Patriottisme, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Succesvolle demonstratie in Berlijn van de Identitaire Beweging op 17 juni (+ video)

 1. Jan zegt:

  De Duitse bevolking, de Germaan, wordt vervangen:

  Auf jeden neugeborenen Deutschen kommen fünf neue Ausländer

  Die Einwanderungspolitik der Bundesregierung wird drastische Folgen auf die zukünftige Zusammensetzung der deutschen Bevölkerung haben. Mittlerweile kommen auf jeden neugeborenen Deutschen fünf neue Ausländer. Und der tatsächliche Wert dürfte noch höher liegen.

  Im vergangenen Jahr kamen mehr als zwei Millionen Zuwanderer nach Deutschland. Laut Statistischen Bundesamt gab es 2015 rund 700.000 Geburten in Deutschland.

  Addiert man die Anzahl der Zuwanderer mit der Anzahl der Neugeborenen mit Migrationshintergrund kommt man für das Jahr 2015 auf 2.242.000. Dem gegenüber stehen 458.000 Neugeborene ohne Migrationshintergrund.

  Oder anders ausgedrückt: Auf jeden neugeborenen Deutschen kommen zur gleichen Zeit fünf neue Ausländer hinzu.
  http://www.freiezeiten.net/fuenf-neue-auslaender-fuer-jeden-neuen-deutschen

  De Senta Bergers zijn straks alleen nog op het celluloid te bewonderen

  Like

 2. Kraftavilqa zegt:

  Zoals altijd komt ’t geweld van links bij gebrek aan rationele argumenten kan onderwerping aan / navolging van de zo totaal gemankeerde ideologie alleen met geweld afgedwongen worden. Linksisme heeft geen eigen innerlijke sterkte en kan dan ook niet zelfstandig bestaan maar kan alleen parasitair bestaan in een decadente tolerante omgeving die zich de uitwas linksisme nog kan permitteren.

  Like

 3. Jan zegt:

  Vluchteling zoekt geborgenheid in Europa

  Geliked door 1 persoon

 4. Laten er a.u.b. meer landen in opstand komen. Er zijn genoeg mensen die actie willen en dat kenbaar maken. Dan valt er misschien nog wat te redden van onze democratie, die mag beslist niet verloren gaan.

  Geliked door 1 persoon

 5. Dat was in Amsterdam-Geuzenveld ook. Een oude alleenstaande man wonend met zijn hondje vroeg vriendelijk aan Marokkaanse jongens of zij met het kabaal wat zij maakte wilde op houden. Toen hebben de Marokkaanse lieverdjes zijn huis in brand gestoken, de man is levend met zijn hondje verbrand. Je zou wensen dat iemand ze een keer doodsloeg.

  Geliked door 1 persoon

 6. Geronimo zegt:

  Over links gesproken, rechts is dom, en links is slim? Het blijkt andersom.

  Hier in Europa beweren het dagblad en het TV-journaille, kracht bijgezet door uitspraken van geselecteerde ‘deskundigen’, dat de slimme mensen stemmen op Clinton, en de domme op Trump (iets gelijkaardig zag ik onlangs een universiteitsprofessor op TV ook beweren over de slimme tegenstanders van Brexit en de domme voorstanders van Brexit)

  En kijk nu even naar dit filmpje, gemaakt door een onafhankelijke journalist/media analist. Onafhankelijk, want hij geeft helemaal niet aan wat zijn persoonlijke mening of voorkeur is, noch suggereert hij de ‘juiste’ antwoorden die de geïnterviewden moeten geven. (Hij mag dan wel een persoonlijke mening/voorkeur hebben, hij laat die niet merken tijdens zijn interview.
  Hij stelt gewoon de vraag: “Of een een van de belangrijkste programmapunten van Hillary Clinton om de sharia-wetgeving in te voeren in de USA , een goede zaak zou zijn, en of ze hierin Hillary volgen en steunen?……”
  Verbaas jullie over de antwoorden van al die ‘slimme’ democraten, en denk dan nog eens na over, en vergelijk met wat u hier hoort en leest.

  De pers en het onderwijs beïnvloeden mensen meer in hun stemgedrag dan het gezond verstand hen zou moeten influisteren.
  (geplukt op: http://nageltjes.be/wp/)

  VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=oKosd0xJadE

  Like

 7. Het betreft hier een Judas kus, het voorspel van verraad.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s