Volgens Pechtold kunnen opa en oma nog wel een week langer in de poepluiers blijven zitten

hoeplaoeuuuuH

(Door: “Bolo”)

Eerst moet er 75 miljoen euro belastinggeld worden opgehoest om asieleisers snel de Nederlandse taal te laten leren. Alexander Pechtold,  Der Führer van NSB’66, pleitte daarvoor in het televisieprogramma Buitenhof.

Taallessen gelijk vanaf de dag dat de parasieten voetzetten op Nederlandse bodem is een topprioriteit van de gewezen democraten, dit aangezien deze asieleisers van ‘vriend’ Alexander toch ons land niet meer hoeven te verlaten.  Uiteraard maakt het hem geen moer uit waar het geld  vandaan moet komen en heeft hij dikke poep aan onze ouderen in verpleegtehuizen die wellicht ook wel eens een geldelijke injectie zouden kunnen gebruiken. Volgens mij zijn dat ook de mensen die onze verzorgingsstaat hebben helpen opbouwen. Een verzorgingsstaat die nu door lamzakken als Rutte, Samsom en Pechtold zelf naar de klote geholpen wordt door elke cent door te schuiven richting Brussel of te storten in de bodemloze put van de asielindustrie.

Lees verder>>>
Fenixx

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, D66, Dhimmitude, discriminatie, Eurabië, Eurofielen, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Volgens Pechtold kunnen opa en oma nog wel een week langer in de poepluiers blijven zitten

 1. Jean zegt:

  Er is maar één oplossing voor dat gigantisch probleem:
  Die lafaards politiek uitschakelen en desnoods zelf de grenzen sluiten en bewaken zodat er geen enkele moslim/islamiet nog door geraakt want die barbaarse perverse smeerlapperij is de ondergang van onze veel te tolerante maatschappij, we moeten af van die lafaards in dat EU gedrocht.
  Donderdag verwacht ik veel corruptie bij het tellen van de stemmen in G.B. want de postjes voor de lafaards zijn veel belangrijker dan de welvaart, veiligheid én leefbaarheid van de eigen bevolking.
  Dat die pechdroll nog vrij rondloopt is onbegrijpelijk???? Na zoveel verraad hoort dergelijke lafaard in een gesloten instelling en by the way, die niet alleen…, misschien is het wenselijk van die grote lullerzaal in Den Haag te benutten als “gesloten” instelling idem dito dat gedrocht in Brusselallabath want er komt toch niets positiefs uit ten behoeve van de autochtone bevolking, drek en geweld wordt ons over het hoofd gesmeten.

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  En Pechtold mag van mij tot aan z’n kruin in de stront zakken !!

  Like

 3. Mirjam zegt:

  Was Pechthold niet ook bij de Bilderbergbijeenkomst? Of op zijn minst één van de ‘opgeroepenen’? Dat is niet voor niets…
  @Jean.
  Hou er maar rekening mee, Jean, dat er flink toezicht zal worden gehouden op de eerlijkheid van het referendum. Juist ook omdat ze weten dat fraude meer dan mogelijk is.
  Nigel Farage zal er zeker met zijn neus bovenop zitten. Fijn dat hij een grote neus heeft…

  Like

 4. fransdewit zegt:

  Er zullen toch ook wel terminale patiënten zijn die hem mee willen nemen naar het hiernamaals, of niet?

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Waarom zou je drijfafrikanen nog een taalcursus willen geven? Er is hoe dan ook geen werk voor ze. Geef ze een lunchpakket mee en een enkele reis terug.
  Bij de weg, de armoede in Afrika heeft ook veel te maken met het Vierde Rijk. Boeren daar kunnen nauwelijks concurreren met de boeren hier vanwege marktbescherming en landbouwsubsidies. Daar hoor je de linxe kerk niet over. Het kan best eerlijker.

  Like

 6. Anneke zegt:

  Alle actieve politici zijn feitelijk VRIJ MET SE LAARS. In dienst van de NWO-troepen….die al eeuwen in oorlog zijn met het gewone volk. De overwinning zullen deze freaks zeker NIET halen. Zij zullen deze wedloop dus…verliezen…

  Like

 7. Kraftavilqa zegt:

  Alexandertje, jij onnozele habbezakker, jij weet toch ook wel dat die asieleisers komen om zich te laten verwennen niet om zich aan te passen laat staan om productief te zijn. Een dergelijke structurele onwil overwin je niet met het verspillen van een luizige 75 milliard Euro aan taalopleidingen. En dat weet jij ook wel Alexandertje, dus waar ben je toch mee bezig jij habbezakker?! Is je moeder trots op je?

  Like

 8. s.breget zegt:

  Vroeger werden krankzinnege opgesloten nu mogen ze helpen de vrijheid van NL over te dragen aan de islam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s