BREXIT/NEXIT. . .

br-n-exit9x6

(Klik op afbeelding voor groter beeld!)

Door:
“Hendrik Hooivork”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op BREXIT/NEXIT. . .

 1. Mirjam zegt:

  Thats what we hope en pray for. God help us, please.

  Like

 2. sjuad kirosati zegt:

  Als Camaron gisteren bij de BBC moest preken voor de blijvers dan had hij weinig goede argumenten,,

  Like

 3. Wachteres zegt:

  http://www.telegraph.co.uk/news/2016/06/19/the-eu-empire-is-going-to-fail-on-thursday-we-can-protect-britai/

  The EU Empire is going to fail. On Thursday, we can protect Britain from the chaos of its death throes Simon Heffer

  On Thursday I shall vote for the true interest of my country. I shall vote to repudiate “Project Fear”. I shall vote for the liberation of the United Kingdom and for the reinstatement of its democracy. I shall vote not just for a thousand years of history, but for our future to be in our hands again. I hope and pray the majority of my fellow Britons will join me. This is the chance for our moment of greatness.

  Go Britain Go! Weg uit de dictatoriale EUSSR!

  Like

 4. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Yes, please!

  Like

 5. rolf zegt:

  100 procent zeker dat het weer niet door gaat door fraude of een tweede fals flac aanslag
  noem maar op maar ze zullen het tegen houden wat er ook gebeurd,

  Like

 6. Jean zegt:

  BREXIT, NEXIT, BEXIT, DEXIT, het klinkt te mooi om bewaarheid te worden, daar de postjes van de graaiers en volksjaaiers in gevaar komt zal alles in het werk gezet worden om dat te voorkomen “zelfs een moord!”….

  Like

 7. Jules Vismale zegt:

  Nou is er weer een zogenaamd onderzoek gaande van Maurice de Hond (!!!!), die vent is totaal niet te vertrouwen, onder de Nederlanders waar men van uitgaat dat bijna alle 17 miljoen inwoners de democratie verafschuwen (bijna terecht) maar geen referendum (????) over de Nexit willen! Ik geloof echter geen Barts van dat onderzoek omdat het onmogelijk is om miljoenen Nederlandsers te interviewen en gezien de enorme afkeer van talloze Nederlanders naar de EU toe (waar ik talloze sites van heb bestudeerd op internet) geloof ik juist dat bijna iedereen hier VOOR de Nexit is en uit de gehate EU wil vertrekken!
  Lees hieronder maar eens over die huichelachtige peilig van Maurice de Hond:

  Peiling: achterlijk Nederlands volk haat de democratie, wil GEEN referendum over Nexit

  De gemiddelde Nederlander zit helemaal niet te wachten op meer inspraak.

  Maurice de Hond (wat een huichelaar die eventjes voor miljoenen Nederlanders praat en vast niet eens weet dat veel mensen al niet meer stemmen omdat ze hun vertrouwen in de politiek al jaren hebben verloren!) heeft vandaag niet alleen gepeild wat mensen nu zouden stemmen als er Tweede Kamerverkiezingen waren, maar ook wat hun mening is over een potentieel referendum over Nexit én wat ze zouden stemmen als zo’n referendum inderdaad gehouden wordt.
  Nou, laten we duidelijk zijn: van de uitslag word je bepaald niet erg blij!

  Maar liefst 59% van de kiezers (volgens mij hebben ze maar gewoon weer een paar duizend mensen geïnterviewd of misschien zelfs met steekpenningen omgekocht om zo de waarheid te verdraaien!) laat namelijk weten tegen een referendum over Nexit te zijn.
  Slechts 37% is daar voor. Dat is een enorm gat… welke eerst en vooral veroorzaakt wordt doordat de achterban van zogenaamde ‘democratische’ partijen zich allemaal uitspreken tegen zo’n referendum. Kijk maar mee:

  Ja, dat zie je goed. Maar 11% van de mensen die op de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) gestemd hebben zijn voor dit referendum. Dat geldt voor 28% van de achterban van het Christen-Democratisch Appèl en voor een magere 15% van de achterban van Democraten66. Meer dan 80 procent van zowel de achterban van de VVD als die van D66 (dat zijn pas echte verraders-partijen!) is er zelfs uitgesproken op tegen.

  Let wel, dan heb ik het dus niet over de vraag of ze al dan niet voor of tegen uittreding uit de Europese Unie zijn, maar voor of tegen een referendum (de meeste referenda’s in Nederland lieten al duidelijk merken dat wij in 2005 hier in grote meerderheid GEEN Europese Grondwet wilden en in 2014 GEEN aansluiting van Oekraïne bij de EU!) over deze materie. De vraag is dus eigenlijk: wil je dat wij, het Nederlandse volk, hier onze mening over kunnen geven? Het antwoord van meer dan 80 procent van D66’ers en VVD’ers?

  NEEN! NU NIET, NOOIT NIET!

  Geen wonder dat de VVD en D66 nog altijd op flink wat steun kunnen rekenen. In ieder ander land zouden antidemocratische partijen die desalniettemin de euvele moed hebben om het woord democratie of democraten te gebruiken in hun naam keihard afgestraft worden, maar niet in Nederland.
  Nee, onze achterlijke kiezers vinden dat wel prima en belonen dat soort clubs (ik heb godzijdank juist NOOIT op deze akelige partijen gestemd en al helemaal niet op de PVDA, CDA, DENK, GroenLinks enz.!) zelfs met verkiezingsoverwinningen.

  Je mag het eigenlijk hier niet zeggen, maar natuurlijk doen sommigen dat lekker toch: we zijn blijkbaar in Nederland achterlijk. Echt! Totaal! Compleet! Achterlijk! Er valt niets anders te maken van deze peiling!

  Er was trouwens iemand die op dit artikel reageerde met een aangepaste naam omtrent Nederland en dit zo verwoordde: “Ik vind het anders wel fijn dat mijn mening over de Nederlanders nu door een peiling wordt bevestigd: het merendeel van de Nederlanders is thans volstrekt dociel, slaafs, onwetend, stom, achterlijk en zou geen stemrecht verdienen.
  Geïndoctrineerde schapen in een doodziek land. En ze zijn helaas te stom om te beseffen hoe stom ze zijn: een heel volk dat lijdt aan het Krüger-Dunning syndroom!”

  Deze figuur had echter ook kunnen verkondigen dat vooral de opgenoemde partijen meer aan het Stockholm-syndroom leiden daar ze hun zogenaamde “vrienden” of vijanden namelijk ontzettend sympathiek zijn gaan vinden! En daar er zelfs al in een ander artikel werd vermeld dat men de Tweede Kamer en de media juist weer te wit vindt en andere gekleurde mensen daarin moeten gaan overheersen!
  Helaas hebben gekleurde rassen elkaar al eeuwenlang met argwaan en haat bejegend en zelfs de witte “Gudmensch” (waaronder meer de linksen onder hen) is thans weer bezig om een soort van zelfhaat op te bouwen en liefde naar hen die juist de witten zo haten!
  Dus zoals ik zelf al goed besef: Hier wel een referenda in Nederland over de Nexit beginnen en dan in meerderheid hopen: VOOR NEXIT, VOOR NEXIT, VOOR NEXIT, VOOR NEXIT enz., enz.!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s