VIDEO: Islamcritica Christine Tasin spreekt n.a.v. moord op politieagent en zijn vrouw

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Counterjihad, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO: Islamcritica Christine Tasin spreekt n.a.v. moord op politieagent en zijn vrouw

 1. M.A.L. Sion zegt:

  In Frankrijk zijn ze ons honderden kilometers vooruit. Dit is een klap voor politiek correct LINKSCH ! Wat hier gebeurt, daar kunnen we een voorbeeld aan nemen. En de tijd dringt want ondanks deze toespraak kunnen we er niet omheen. De islam, de aanhang van de profeet, rukt op in Europa.
  Revolutie tegen de islam maar ook tegen de RATTEN in Den Haag en Brussel die ons de islam door de strot duwen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 5 people

 2. Pieter zegt:

  Prachtig Prachtig Krachtig gesproken ! Je kunt wel zien dat in 1789 de Franse Revolutie is begonnen !
  Islam Assassin !

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Pieter.
   Helemaal gelijk en het wordt dan ook hoog tijd voor de Fransen om Napoleon weer op te graven om met hem als leider de Revolutie uit te laten breken in héél Europa!

   Like

 3. Annette zegt:

  Wat een geweldige speech! Maar voor de oplettende kijker en luisteraar is te zien dat ook zij, net als Geert, alleen hier kan staan met beveiligers. In wat voor een wereld leven wij, als je niet meer veilig bent wanneer je kritisch bent. Hoe lang gaat dit nog door? Ik merk wel, ook op de plek waar ik woon, dat ik zo langzamerhand moet uitkijken met mijn veel te grote bek. Ik word al gewaarschuwd door vrienden dat ik wat voorzichtiger moet zijn in mijn bewoordingen. Vorige week zaten we met elkaar koffie te drinken en ik was weer kritisch bezig en toen zei een bewoner dat ik op moest houden, want misschien kwam er wel iemand binnen met een geweer en dan was hij, als onschuldige, ook de klos. Alleen de redenatie al dat ik dus schuldig zou zijn…. Dat is in principe al bizar. Wat ik ben is kritisch. En helaas zijn wij met nog veel te weinig mensen die er ook zo over denken. Met onze kinderen praten wij er al helemaal niet meer over. Dat heeft geen enkele zin. Zijn zien het gevaar dat levensgroot op ons af komt, niet. Hopelijk is het nog niet te laat als volgend jaar de verkiezingen zijn maar zelfs met 37 zetels voor Geert zijn we er nog niet. Ofschoon, vandaag las ik dat de JOVD, de jongerenafdeling van de VVD, het zat zijn dat ze zo weinig ruimte in de universiteit hebben en zij willen de zogenaamde stilteruimtes terug. Mij benieuwen of het ze lukt. Nu, ik heb mijn hart weer even kunnen luchten. De computer is geduldig en ik weet dat deze stukjes toch door steeds meer mensen gelezen worden.

  Geliked door 3 people

 4. delamontagne zegt:

  -DE SCHULDIGEN DAT ZIJN ZIJ………..

  Bij de herdenking van de twee Politie-mensen.

  ONDER DE GENODIGDEN WAREN ER TWEE DIE WEIGERDEN DE HAND VAN DE PRESIDENT TE SCHUDDEN…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s