VIDEO Paul Joseph Watson: De waarheid over “Brexit”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, gezond realisme, Groot-Brittannië. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO Paul Joseph Watson: De waarheid over “Brexit”

 1. Naar mijn mening blijft Groot Brittannië binnen de Eurozone wanneer blijkt dat een Brexit een feit is vreet ik mijn honkbalpet op, even serieus verleden week heeft een false flag operatie plaats gevonden waarbij Joe Cox vermoord is, dit beïnvloedt de stemming over het referendum in zo’n mate dat de meeste Britten voor BLIJVEN stemmen.

  Was de moordaanslag op de Britse politica Jo Cox een politiek moord? Tja, de macht van het geld en vooral het corporatisme spreekt boekdelen en wie weet welke middelen daarvoor nog verder ingezet kunnen worden. Men heeft gebruik gemaakt van een manchurian candidate, een gehersenspoelde, verwarde man om de daad uit te voeren.

  De Britse veiligheidsdiensten zijn heel erg creatief in het bedenken van oplossingen voor de prangende kwestie Brexit, in Nederland hebben we een gelijksoortige variant op het thema moord door de kroon kunnen zien hoe de perfecte politieke moord op Pim Fortuyn in zijn werk was gegaan.

  Onlangs gebeurde het zelfde in Keulen Duitsland waar de neergestoken Duitse politica Henriëtte Reker de nieuwe burgemeester van Keulen is geworden. Ja die sociaal democrate Henriëtte Reker is deze linkse luchtfietsende muts welke compleet losgezongen is van de realiteit, die de angstige vrouwen na de massa verkrachtingen op oudejaarsavond in Keulen heeft aanbevolen om de islamofascistische verkrachters op een armlengte van hun lijf af te houden.

  De BBC is geheel ingesneeuwd door de inhumane, asociale neoliberale politiek, zoals die in Groot-Brittannië en Nederland wordt uitgedragen en het volk op wordt gedrongen, door het asociale politiek correcte kabinet van Cameron en Rutte. Waar het geld en de leugen regeert, het corporatisme heeft het al lang gewonnen van de democratische vrijheden, die de politici verkopen als verkiezingsretoriek.

  Het megalomane EU project kan en mag niet meer gestopt worden door wat voor tegenwerking dan ook en daar gaat bijna de gehele bestuurlijke elites voor. Het sprookje komt tot een eind de gewone burger heeft mijns inziens totaal geen voordeel van een groot Europa en het vrije verkeer van goederen en personen is óók al op een disaster uitgelopen…

  Bonusquote: The Guardian misbruikt moord op politica om andersdenkenden te kunnen haten
  Het is allemaal de schuld van Nigel Farage en rechts populisme is soort van omgekeerd ISIS
  http://media.tpo.nl/2016/06/16/binusquote-the-guardian-misbruikt-moord-op-politica-om-andersdenkenden-kunnen-haten/

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Je hebt het weer duidelijk neergezet Adriaan.
   Maar ik denk dat een “NEE” tegen Brexit uiteindelijk een metamorfose zal zijn voor de definitieve breuk in de toekomst.
   “Alles moet eerst nog veel erger worden alvorens het volk tot bezinning komt…”
   Dat blijft als as. donderdag blijkt dat Engeland toch is gezwicht voor de linkse leugenterreur.

   Geliked door 1 persoon

   • Ja Paul, in ieder geval is het zaadje geplant en door deze terechte onrust en angst zal in de toekomst nog veel meer kritiek over het ondemocratische gehalte van het megalomane Nazi project alleen maar toenemen. Het door een dictatoriaal onderdrukken van de anti EU gevoelens zal deze juist tegen de bureaucratische machthebbers gaan werken….

    Groeten

    Geliked door 1 persoon

 2. Ad zegt:

  Een duidelijk verhaal

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Ik denk dat Brexit ja of nee niet zoveel uitmaakt.~
  Het hele EU zooitje stort toch in elkaar met of zonder Engeland.

  Like

 4. aegoliuscs zegt:

  The Roman Invasion & Tea!!!!

  Het is afwachten welke (gewonnen) groep na de peilingen nog de moeite neemt, zal stemmen vóór of tegen Brexit. Pro-EU heeft gewonnen in de peilingen. Bravo! Gaat dat zijn weerslag hebben op de stemming zelf? Blijven alle pro-EU stemmers nu thuis omdat het toch al “in the pocket” is? Laten we het hopen…

  Like

 5. Jean zegt:

  Van een volk wat liever naar een “ondemocratische” instelling staat te wuiven, door NIEMAND verkozen maar gewoon ons door de strot geramd, moet men niet veel verstand verwachten, mocht dat volk over hersens beschikken (lees: G.B., België, Nederland, Spanje, Zweden, Noorwegen, Luxemburg) dan hadden we nu een prachtig Europa bestaande uit Onafhankelijke Onderling Samenwerkende Republieken, helaas, ze kijken liever naar voetbal dan te zorgen voor een welvarend veilig leefbaar Europa voor onze kinderen en kleinkinderen en dat ZONDER allochtonen want hier de boel onveilig komen maken, geweld plegen en de kassa’s leegroven daarbij geholpen door die verwerpelijke EU bende volksverraders.
  Het kan verkeren…..
  Ik zal me bij mijn laatste snik niets moeten verwijten a.g.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Geen speld tussen te krijgen.
  En nu maar hopen dat de stommelingen deze keer in de minderheid zijn…
  Ik vrees echter nog steeds het ergste.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s