IK WORD DEPRESSIEF VAN DE ISLAM

Screenshot_15

Kruisiging van christenen door ISIS.

(Door: “Driek”)

De vergelding dergenen die oorlog tegen Allah en Zijn boodschappers voeren en er naar streven wanorde in het land te scheppen, is slechts dat zij gedood of gekruisigd worden, of dat hun handen en hun voeten, de ene rechts en de andere links, worden afgesneden, of dat zij het land worden uitgezet. Dat zal voor hen een schande in deze wereld zijn en in het Hiernamaals zullen zij een grote straf ontvangen. (Soera 5:33)

 Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, koran. Bookmark de permalink .

19 reacties op IK WORD DEPRESSIEF VAN DE ISLAM

 1. delamontagne zegt:

  Toch wordt er gezegd dat ISIS niet de echte islam is.
  De echte islam komt uit Saudi Arabia.
  EXECUTION SAUDI ARABIA

  Maar vreemd genoeg lijken de Wetten van de sharia hetzelfde:
  Verschillen ISIS en Saudi Arabia

  Like

 2. Fubar zegt:

  Soera 5.22 wordt vaak gebruikt door moslims en apologeten om te ‘bewijzen’ dat islam vredelievend is:

  “… Als iemand een mens dood, dan is het alsof hij de hele mensheid dood; en als iemand een leven zou redden, dan is dit alsof hij het leven van de gehele mensheid heeft gered … “- De Heilige Koran (hoofdstuk vijf, vers 32).

  Dan is het altijd fijn om ze op het hier genoemde volgende vers te wijzen.

  Nog mooier is om er een ‘vertaalde’ uitleg bij te geven.

  Liegen met de koran in de hand, vers 5.32 en vers 5.33
  https://fubar.mobi/2015/12/01/liegen-met-de-koran-in-de-hand-vers-5-32-en-vers-5-33/

  Like

 3. Marc zegt:

  De Ozturk op herhaling. Dit is dus wat Machiel de Graaf bedoelde toen hij het over het dehumaniseren van ‘vijanden’ van de islam had.

  Geliked door 1 persoon

 4. Pilgrim zegt:

  Welk verstandig mens zou er niet depressief van worden?

  Geliked door 1 persoon

 5. Hendrik zegt:

  Markouch is een moslim en die moeten vrij spel krijgen en wij domme belastingbetalende Nederlanders, niet gelovigen moeten ons aan de regels houden………islam moet kapotgemaakt worden en snel.

  Geliked door 1 persoon

 6. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 7. hendrikush zegt:

  Wat een walgelijk wraakzuchtig godje is die allah toch. Geen wonder dat er met zijn volgelingen geen land te bezeilen valt.

  Geliked door 1 persoon

 8. dutchess43 zegt:

  Word niet alleen depressief van de islam, word er ook nog stront-en strontziek van !

  Like

 9. Japio zegt:

  Ja Driek met deze barbaarse ideologie worden wij opgezadeld. Het is gewoonweg schokkend dat de politiek hiervan op de hoogte is en het weg wuift als incidenten. We worden opzettelijk blootgesteld aan deze barbarij. Niet alle moslims zijn zo word er dan gezegd maar ze lezen toch allemaal het zelfde haatboekie? De islam moet het zelfde behandeld worden als het nazisme, uitroeien met wortel en tak. Het is een walgelijke en zeer gevaarlijke doctrine die alleen maar ellende met zich mee brengt. Ze voelen zich gesteund door de politiek superieur aan alles en iedereen. Een mooi voorbeeld hiervan is, hoe gedragen ze zich in het verkeer. Ik begeef mij voor mijn werk veel in het verkeer maar wat je allemaal mee maakt met dit soort lui is gewoon niet normaal meer. Een kennis van mij reed op de snelweg en haalde een auto in met marokkanen. Dit gespuis zette de achtervolging in en kwam langszij. Hij opende z’n raampje en wees met een pistool op hem. Ik bedoel maar, dit tuig hoort hier niet en zal zich nooit aanpassen aan de westerse normen en waarden laat staan het respecteren van de wet. Het is gelukkig goed afgelopen met die kennis van mij maar je loopt er een aardige trauma van op kan ik je in vertrouwen meedelen. DE ISlam HOORT HIER NIET, het matcht niet met onze cultuur en levensopvattingen.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Ik word depressief van : de hersenloosheid van de regering, van de meeste politici, het koningshuis, de gutmenschen, de linkse kliek, de christelijke maffies die allemaal zwijgen, de andere kant opkijken, alles goedpraten, beweren dat allah en god de zelfde zijn, de hielen likken van de islamieten, die eigen land en volk verraden, enz, enz………………………Ik word er niet alleen depressief van, maar ook walg ik van deze lieden , ze moesten hun en hun islamitische vrienden met pek en veren overgieten en het land uit trappen !!!!

  Like

 11. Republikein zegt:

  Komt door de maan.

  Like

 12. Jan zegt:

  Afghaanse klerelijer ‘huwt’ zesjarig meisje/kind

  AFGHAN MULLAH Marries 6-Year Old Girl As “Religious Offering”…Horrible! [Video]

  http://100percentfedup.com/afghan-mullah-marries-6-year-old-girl-as-religious-offering-horrible-video/

  Like

 13. Jan zegt:

  Natuurlijk in Volksrepubliek Californië:  “I am proud to celebrate the first ever Muslim Appreciation and Awareness Month by honoring generations of Muslim Americans for their many social, cultural, and economic contributions to California,” Assemblymember Quirk stated. “The rhetoric surrounding this election makes the presentation of this resolution more important for me,” he said. “It is appropriate to acknowledge and promote awareness of the myriad invaluable contributions of Muslim Americans in California (especially San Bernardino?) and across the country, and extend to them the respect and camaraderie every American deserves.”
  http://www.barenakedislam.com/2016/07/29/so-how-much-did-it-cost-designated-terrorist-group-cair-to-get-a-california-state-assemblyman-to-declare-august-as-muslim-appreciation-and-awareness-month/

  Like

 14. Jan zegt:

  5 years of live export in under a minute

  Like

 15. Jan zegt:

  Albanese moslim steekt ziekehuispatient in brand. 3 doden

  Like

 16. Jan zegt:

  Je wordt wakker en ja hoor: Explosion rocks Rio’s main stadium where the Olympics opening ceremony will be held after police detonate a suspicious toolbox

  An explosion has rocked the Olympic stadium in Rio after Brazilian police discovered a suspicious device on Monday.

  Police carried out a controlled explosion in the Maracanã Stadium, which will hold Friday’s opening ceremony, while rehearsals were going on and sent in a robot to deal with it, 7 News reports.

  The suspicious device was reportedly a toolbox, and it created a loud explosion when the robot came in contact with it. Local police authorities are calling it a ‘çontrolled blast’.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3717330/Robot-bomb-detector-detonates-explosion-inside-Rio-s-Maracana-Stadium.html

  Like

 17. Jan zegt:

  De simplist moet het overduidelijk eerst letterlijk ondervinden:

  Lanaken: Behulpzame pastoor Jos Vanderlee met mes overvallen in zijn woning (31 juli 2016)
  Op zondag 31 juli om 14.40u werd pastoor Jos Vanderlee (65 jaar) het slachtoffer van een overval in zijn woning. De overvaller stelde zich voor als kandidaat-asielzoeker in Nederland, wenste hulp en een douche. Na de douche vroeg hij aan de pastoor geld. De pastoor is op die vraag niet ingegaan. Daarop ontstond een schermutseling met gebruik van een mes. Pastoor Vanderlee verweerde zich en raakte hierbij gekwetst aan handen en pezen. De overvaller nam de vlucht.

  http://www.limburgnieuws.be/lanaken/1469984814-behulpzame-pastoor-jos-vanderlee-met-mes-overvallen-in-zijn-woning-a.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s