VIDEO: Nigel Farage weigert zich te verontschuldigen voor “Breaking Point”-poster

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Groot-Brittannië, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Linkse media, mainstream-media, Nigel Farage. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO: Nigel Farage weigert zich te verontschuldigen voor “Breaking Point”-poster

 1. DonnaDolce zegt:

  Wat een grootbek, lijkt DENK wel, die tettert ook overal doorheen…

  Like

 2. Jade zegt:

  Knap dat Farage zo kalm en beleefd is gebleven
  tijdens dit interview.
  Wat een godvergeten onbeschofte klootzak
  had hij tegenover zich. Ik zat me dood te ergeren…

  Like

 3. Alphons Mantel zegt:

  Wat is die interviewer een ondeskundige arrogante psychopaat; wellicht verliefd op de Koran?

  Like

 4. Hans zegt:

  De agressie en opgefokte stem van die gepigmenteerrde.
  En het constant er doorheen bléren.
  Ik dacht eerst dat het chouradi was die zich geschoren had, in z’n pak.
  Zal ook wel moslim zijn die “intervieuwer”

  Like

 5. Mirjam zegt:

  Waarom zou hij zich in Godsnaam moeten verontschuldigen voor een poster vluchtelingen staan?
  Daar gaan er miljoenen van rond de wereld. Ze willen hem gewoon vernederen en ‘op zijn plaats zetten’, zodat hij ‘slechter’ uit de verf komt inzake de Brexit. Zo voorspelbaar.

  Like

 6. wim zegt:

  Schofterig, bevooroordeeld ‘interview’. Slechts bedoeld om Nigel Farage in diskrediet te brengen.

  Like

 7. Dicksy zegt:

  Blijkbaar wil dien inwijkeling van een reporter niet inzien wat de point is dat Farage wil maken met deze poster. Zielig ventje, roepen, tieren en 8 minuten lang doordrammen op hetzelfde omdat Farage niet wil plooien om zijn verontschuldigingen aan te bieden.
  Het doet er niet toe wie van die poster reeds in de UK is aangekomen, het is dat Europa overspoeld wordt en de UK zal daar eveneens het slachtoffer van worden.

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  Wat mij bijzonder opviel in dit zogenaamde “interview” met Mr. Farrage was de onbeschofte toon van de kennelijk omhooggevallen allochtoonse ondervrager.
  Het verbaasde mij dat Farrage zo kalm bleef onder dit spervuur van intimiderende interrupties

  Like

  • Thom zegt:

   Mr. Farrage is in het Europarlement de uitvallen van de voormalige Belgische premier Verhofstadt gewend. Hij kan dus wel tegen een stootje hysterie.

   Like

 9. Pieter zegt:

  De islam altijd intimiderend en agressief van toon. Gelukkig komen er nog meer posters zo beloof Farage, dus die islam kwijlebabbel kan zijn borst nat maken.

  Like

 10. Mirjam zegt:

  De interviewer was bevooroordeeld en behoorde overduidelijk tot de ‘tegen Brexit/Farage partij’. Farage is echter een uniek persoon en een ware leider, hij zou minister president moeten zijn van Groot-Brittannië, hij laat zich niet van zijn stuk brengen. De Brexit zal er komen.

  Like

  • Nigel MP? Oké, agree….. Als hij Paul Weston dan een ministerspost zou geven. Eén met buitenlander/immigratiebeleid in de portefeuille.
   (Ik zag nóg liever de laatste als MP, maar tja….Deze combinatie zou toch óók niet gek zijn.)

   Like

 11. Geronimo zegt:

  Een schoolvoorbeeld van een doordrammer, die niet eens bekwaam is om, zelfs maar voor even, goed naar iemand te luisteren, laat staan te begrijpen wat die bedoelt. Zo overtuigd als hij is van zijn eigen grote gelijk. Duidelijk ‘labour’. En dan dat kefferige, immens irriterende en altijd maar opnieuw onderbrekende belerende stemmetje. Je grijpt in gedachten zo naar het keukenmes.

  Deze hufter ziet er duidelijk stukken intelligenter uit dan hij is, misschien komt dat door dat maatpak of zijn bril. In elk geval iemand met slechts drie neuronen, waarvan er dan nog maar eentje werkt op het eigenste ogenblik. En zo’n sujetten komen ons, in casu Farage, hier schaamteloos, compleet onbeschoft en arrogant de les spellen. Hij is geen knip voor de neus waard, en komt nog niet eens tot aan de enkels van de mens en raspoliticus die Nigel Farage is. Dit oen stond overduidelijk helemaal achteraan in de rij toen de intelligentie en beleefdheid werden uitgedeeld. Misschien een verzachtende omstandigheid, alhoewel…
  Hoe is die eigenlijk aan zijn baan geraakt? Positieve discriminatie?

  Er is een volksspreuk m.b.t. dergelijke onbenullen, die dit kort, maar goed samenvat: ‘Wat baten kaars en bril (dat laatste hier letterlijk) als den uil niet zien of horen wil ! ‘
  En daarmee is alles gezegd. Juister kan niet. Dit had dan ook als reactie kunnen volstaan. Maar het overige wou ik ook wel even kwijt. Vandaar.

  Like

 12. Ik hoorde dat arrogante, aanmatigende ventje een paar woorden zeggen en ik wist het al: Oorspronkelijk Brits-Indiër; Urdu of zo; Dat heb je snel genoeg door als je jarenlang een serie als “Oh Moeder, wat is het heet! uit en te na bekeken hebt. Heeft niemand bij de BBC hem ooit verteld, dat zijn tóón verkeerd is? Ongepast hier in het westen? Zal wel weer niet: De Britten zijn sinds eeuwen zó metdat soort mensen vergroeid, dat hun onhebbelijkheden ze ook al niet meer opvallen; van daar het tolereren van de uitlatingen en haatmarsen van Choudary, natuurlijk. Maar dit is wel een héél directe confrontatie met die onhebbelijkheden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s