Europa: Beter af zonder de EU

Screenshot_38

(Door: Marcello Dallapiccola – Vertaling: E.J. Bron)

Europa is uitgeteld. Doodsnood heeft van complete landstreken bezit genomen. Wie kan, vlucht voor de ellende, wie niet, God zij genadig. Niet alleen in Griekenland hebben wanhopige pensioengerechtigden al veel te vaak de laatste uitweg in zelfmoord gezocht, en niet alleen in armenhuizen in voormalige Oostblok- en Balkanlanden leven teveel mensen letterlijk van afval. De schuldige van deze grootschalige verwoesting is de EU – en ze zet haar vernietigingsveldtocht onverstoorbaar voort.

Contra magazine

Ongeduldig wachten de sceptici van het “grote vredes- en eenheidsproject” de Brexit-beslissing van 23 juni af, waarvan het nodige afhangt. Mochten de Britten daadwerkelijk uit de EU stappen, dan zal de eerste propaganda vermoedelijk luiden dat men nu, nu deze irritante schreeuwlelijkerds eindelijk weg zijn, eindelijk echt een doorstart kan maken met het verenigd Europa. Het gezwets over een nieuw begin is altijd een populair middel om het stemvee nog lang genoeg in toom te houden om er op de achtergrond nog enkele grote zwijnerijen door te drukken.

En per slot van rekening is ze opgebouwd op zwijnerijen, die fijne EU. Niet voor niets buitelen daar de restbestanden van het politieke schroot uit allerlei landen over elkaar heen. Deze op nationaal niveau om verschillende redenen niet te handhaven mislukkelingen hebben zich op de baantjes in het Brusselse bandietenhoofdkwartier gestort als vliegen op een rottend kadaver en laven zich nu met grote hebzucht aan het verse aas. Daarbij wordt noch rekening gehouden met de kiezer noch met wetten en regels – de mammon regeert, en wel alleen maar.

De perversie van het systeem EU is op allerlei manieren te zien, maar het meest indrukwekkend is nog altijd het voorbeeld van de bezetting van de posten. Het enige half democratisch gelegitimeerde apparaat is het Europees Parlement, waar de burgers in ieder geval mogen beslissen welke regionale of nationale politieke mislukkelingen ze daarin willen kiezen. Het probleem daarbij: de voorverkiezing wordt gedaan door de nationale parlementen, hoogtijdagen dus voor vriendjespolitiek en baantjesjagers.

Als deze zwetsers en mislukkelingen dan eenmaal in functie zijn, beslissen zij bijvoorbeeld over de samenstelling van de Europese Commissie, die immers de eigenlijke heerser is. Logisch dat daarbij altijd diegenen aan bod komen die de beste lobby´s achter zich hebben. Beslissingen in het belang van de burger? – ho maar, had je gedacht! Want de burgers hebben geen lobby. Eigenlijk zouden juist deze gekozen volksvertegenwoordigers hun lobby moeten zijn, per slot van rekening worden ze daar vorstelijk voor beloond – maar waarom niet meerdere heren dienen wanneer je daarmee je eigen welstand uitstekend kunt vergroten? . . .

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marcello Dallapiccola

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, EUSSR, gezond realisme, Graaien, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Europa: Beter af zonder de EU

 1. Jules Vismale zegt:

  En dat te bedenken dat op 22 juni 1941, 75 jaar geleden, Nazi-Duitsland de Sovjet-Unie binnen viel waarbij 30.000.000 Russen, Oekraïners, Balten, Kaukasiers, Wit-Russen, joden e.v.a. omkwamen! Adolf Hitler streefde er toen al naar om heel Europa te verenigen en “minderwaardige” volkeren daar uit te roeien of tot slavernij te brengen al was hij NIET de bedenker daarvan daar talloze Duitsers en andere Europeanen tussen beide wereldoorlogen in (en dat was zelfs voordat de nazi’s de macht grepen) allang uit waren op een Verenigd Europa. Het was Hitler zelfs nog bijna gelukt ook, dankzij de slapheid en steun die zijn latere vijanden hem gaven, daar hij zeker WO II had gewonnen als hij de aangeboden collaboratie van de Russen en niet-Russen had aangenomen!
  Helaas wilde Jozef Stalin eveneens Europa veroveren en in een soort communistische superstaat veranderen wat bepaalde bolsjewisten al voor hem bedachten en geen van beiden slaagden ze daar godzijdank niet in met hun terreur!
  De huidige EU is zogenaamd democratisch ontstaan maar eenheid is hier al jaren ver te zoeken met verdeelde volkeren, agressieve buitenstaanders, Oost-Europese volkeren die de terreur van het nazisme en communies NIET vergeten zijn, EU-politie die kapsones krijgen en hun macht misbruiken met hun Oost-Indische blind-, doof en stomheid en de gehate islam die ook niets dan verdeeldheid en haat zaait en waarvan de moslimextremisten evengoed heel Europa tot een islam-superstaat willen creëren wat hen door gebrek aan kennis toch NOOIT zal lukken!
  Als de EU inderdaad ten onder gaat door verdeeldheid, opstanden, revoluties of referendums dan mogen wat mij betreft alle miljoenen EU-hatende Europeanen de straat opgaan en uitbundig feest vieren zodra we daar vanaf zijn! Ik houdt van Europa maar niet van dit akelige snertsysteem dus weg met het EU-gedrocht en al onze landen weer voor onszelf, het volk! Hiep hiep hoera!

  Geliked door 1 persoon

 2. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogden reageerde:
  EU is een Dictatoriaal Regiem !! Hetzelfde als de NAZI’s & de ISLAM.

  Like

 3. Jean zegt:

  Alle ANTI EU reacties bewijzen één zaak helder en duidelijk nl. “VREEMDELINGEN”.
  Als Europa dat ‘probleem’ stopt en verwijdert is Europa terug op het goede spoor.
  Dus, grenzen sluiten en verwijderen wat hier niet thuishoort wat neerkomt op -95%.
  Terug veiligheid, terug veel minder rotzooi, terug leefbaarheid, terug besparingen die in de miljarden lopen.
  Starten met het opdoeken van die EU misdaadorganisatie want door die troep is alles beginnen zwaar mis te lopen met Europa.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Jean: 21.59. uur, op 22/06. Beste Jean, er is hoop. De Britten hebben voor een Brexit gestemd, laat het monster EUSSR maar ter helle varen!

   Like

 4. Om de zoveel tijd staat er wel weer een nieuwe krankzinnige op, om het nog eens een keer te proberen. Hoeveel mensenlevens gaat het nu deze keer kosten. Géén toekomst meer voor de EU. Ze hebben meer kapot gemaakt dan opgebouwd.

  Like

 5. Fred zegt:

  In vijf jaar miljonair kunnen zijn.
  Wie weerstaat die verlokking?
  Hitler veroverde met geweld.
  De EU met geld.

  Like

 6. Jan zegt:

  Caravans eindelijk verboden

  http://www.1limburg.nl/sites/default/files/public/styles/gallery_detail/public/image_16_0.jpg?itok=eUrNGIFe

  Dit jaar kunt u waarschijnlijk voor het laatst met de caravan op vakantie. Als het aan de Europese Unie ligt, worden caravans vanaf volgend jaar verboden op de openbare weg. Verkeersdeskundige Gerard Oefermans is blij met het caravanverbod.

  Het Europese caravanverbod moet uiterlijk volgend jaar van kracht worden. Wie daarna nog met een caravan op de weg wordt betrapt, kan rekenen op een boete van 500 euro. Kampeerders hebben dus nog tot 1 januari om hun caravan te verslepen naar een vaste, definitieve plek.
  http://nieuwspaal.nl/caravans-eindelijk-verboden/

  Like

  • elisah zegt:

   Is dit echt waar? Dat zou voor veel mensen een ramp zijn, vooral families zie je zo op vakantie gaan. Onderweg naar de bestemming kom je giga veel caravans tegen, wat moeten die arme mensen nu met hun caravan doen als hij de weg niet meer op mag en wie wil nog een caravan kopen als je hem daarom kwijt wil?
   Gelukkig huren wij meestal een huis of appartement. Een camper zou wel nog mogen?

   Like

 7. Jan zegt:

  Antisemitismus in Berlin-Treptow Mann wegen seiner Kippa von Schlägern angegriffen

  Im Treptower Park hat sich am Dienstagabend ein antisemitischer Übergriff ereignet: Ein Mann wurde beleidigt und geschlagen, weil er eine Kippa trug.
  http://www.tagesspiegel.de/berlin/polizei-justiz/antisemitismus-in-berlin-treptow-mann-wegen-seiner-kippa-von-schlaegern-angegriffen/13769234.html

  Like

 8. Jan zegt:

  Hoe Finland het debat manipuleert met anti-democratie figuren

  Like

 9. Jan zegt:

  Nep-wegversperring opgezet door illegalen om illegalen GB binnen te sluizen

  Another day, another lorry ambush in Calais: Migrants creating makeshift roadblocks to distract drivers in new tactic as they try to reach Britain


  Pictures have emerged of migrants creating ‘road blocks’ to force drivers out of their lorries to remove obstacles
  Migrants try to break into the truck while the driver – who has got out the vehicle – is distracted by the road block
  Pictures emerged as police fought running battle with migrants throwing rocks at the Jungle camp in Calais

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3653404/Another-day-lorry-ambush-Calais-Migrants-creating-makeshift-roadblocks-distract-drivers-new-tactic-try-reach-Britain.html

  Like

 10. Maar ja, is het ook niet zo dat Frankrijk de pineut is, die dat tuig tegen moeten houden. En de mensen in Calais hebben daar geen normaal leven meer. Laat ze er gewoon lekker door, Er moet eerst iets totaal in de stront draaien voor dat er een goede oplossing komt. En trouwens Engeland is aardig aan het afglijden. Dus ere wie ere toekomt.

  Like

 11. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s