Gehackte files: Nationale Postcode Loterij geeft meer dan $ 25 miljoen aan Hillary Clinton

Screenshot_36

De Nationale Postcode Loterij ‘winnen’ en niet eens in Nederland wonen. Dat kan alleen de Clintons ‘overkomen’.

(Door: “Xander”)

Zo’n 2,7 miljoen Nederlanders doen mee met de Nationale Postcode Loterij. ‘Wij zijn een loterij voor goede doelen’, staat er bovenaan de home pagina. Jaarlijks wordt inmiddels 328 miljoen euro over 95 organisaties verdeeld. Uit de door Guccifer2 gepubliceerde gehackte e-mails in de VS blijkt nu dat de Nationale Postcode Loterij de toch al puissant rijke Clintons meer dan $ 25 miljoen heeft gegeven, en daarmee één van de grootste donateurs ter wereld is. Hiermee wordt sterk de indruk gewekt dat de NPL met uw (maar gelukkig niet mijn) geld heimelijk bepaalde globalistische politieke doelstellingen nastreeft, die totaal niets met een ‘goed doel’ te maken hebben. Zeker als naar andere donateurs wordt gekeken, blijkt eerder het tegendeel.

De NPL bevindt zich volgens deze spreadsheet in een ‘illuster’ rijtje van slechts 6 organisaties en personen die de Clintons meer dan $ 25 miljoen hebben geschonken. De bekendste andere naam is de Bill & Melinda Gates Foundation. Ook de Nederlandse regering wordt specifiek genoemd in een iets minder kort lijstje met 16 namen die tussen de $ 5 en $ 10 miljoen hebben gegeven (zoals we op 17 juni schreven ging het om € 4,4 miljoen). Andere donateurs in deze ‘gift’klasse zijn de Rockefeller Foundation, Coca Cola, de staat Koeweit en Sheikh Mohammed Al-Amoudi, de op één na rijkste man van de Salafistische Sharia-oliestaat Saoedi-Arabië.

Lees verder>>>
(h/t “joopklepzeiker”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Krankzinnigheid, Nederland. Bookmark de permalink .

24 reacties op Gehackte files: Nationale Postcode Loterij geeft meer dan $ 25 miljoen aan Hillary Clinton

 1. alidas1 zegt:

  Daar speel ik niet voor mee
  daar ben ik op tegen .
  Is mijn club niet.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jean zegt:

  Laten we dat “weggegeven” geld terugvorderen van die nationale loterijen, die hebben niets weg te geven, als de burgers 10.000.000 euro inzetten dan hoort 10.000.000 verdeeld te worden onder de deelnemers en niet zoals momenteel maar 5.000.000 en de andere 5.000.000 euro te geven aan corrupte personen resp. regimes.
  Kunnen ze dat niet dan sluiten ze maar de boeken.

  Geliked door 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  Steun voor Hillary; natuurlijk.

  Dat is toch niet zo gek? Satan (= allah) wil nu eenmaal dat de hele wereld hem gaat dienen. En hij heeft al heel veel dienaren (= de mohammedanen, die niet eens weten dat ze de duivel aanbidden).
  Daarom zal de belangrijkste sokpop van de duivel, Hillary Clinton, de volgende president van de VS worden.
  Sorry Donald, maar je gaat het niet redden, omdat je de islam wilt bestrijden en daar houdt de duivel niet van.

  Geliked door 1 persoon

  • Hè, Tistochwat, lekker opwekkend ben je weer bezig!
   Om die gore rót 25 miljoen? Ze kan miljarden in haar campagne steken, maar zou JIJ om die reden stemmen op iemand wiens ideeën niet de jouwe zijn?
   Geloof het of niet, maar een Amerikaan is wat dat betreft óók maar een mens! (LOL!)
   Het is natuurlijk een luizenstreek van die PCL, maar dat zijn we intussen wel van ze gewend, niet?
   Al jaren kan ik me geen deelname meer veroorloven, dus om de zoveel tijd hopen en bidden, dat de stráátprijs niet op mijn postcode valt. Dát is het gemeenste van het gemeenste!
   Dan kan dit er ook nog wel bij: Als de uiteindelijke meerderheid van de kiezers vindt dat Trump het deze keer moet worden, gaan die heus niet op Clinton stemmen omdat ze ineens 25 miljoenmeer in haar campagne kan steken. Wacht het nou maar af!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 22 juni 2016 om 20:38

    Ik bedoelde met mijn reactie dat Clinton de steun vanuit de ‘krochten van de hel’ ontvangt en daar kan geen mens tegenop. Het grote duivelse plan is door mensen niet te stoppen.
    Tja, dus wat Trump betreft, blijf ik tóch vrezen dat hij het niet zal worden. Ik had al eerder gezegd dat ik mijn matras zou opeten als Donald Trump de volgende president van de VS zou worden en ik hoop dat ik mijn belofte moet houden. Gelukkig is het maar een eenpersoonsmatras, dat scheelt. Maar sorry, ik denk dat de kwaadaardige Hillary zal winnen…

    [quote] hopen en bidden, dat de stráátprijs niet op mijn postcode valt. Dát is het gemeenste van het gemeenste! [/quote]

    Dat ben ik helemaal met je eens! Die rotzakken maken mensen gewoon ‘verslaafd’ aan hun loterijtje. Je zult het immers maar meemaken dat je hele straat vele duizenden euro’s krijgt en jij nu nét niet meer.

    Like

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  Het zou strafbaar moeten zijn. Geld voor goede doelen gebruiken voor politieke doeleinden.

  Ik ben blij dat ik een paar jaar geleden de Postcodeloterij heb opgezegd.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 5. Ad de Koning zegt:

  Dat die Amerikanen dat mens van Clinton nog niet door hebben daar begrijp ik werkelijk niets van, ik hoop dat ze nu eindelijk eens de kous op de kop krijgt en de ogen van de mensen opengaan.

  Like

 6. Pieter zegt:

  ik was na greenpeace al afgehaakt op postcodeloterij.
  niet dat dat effect had hoor, mijn duitse postcode dee toch al niet mee 🙂

  Like

 7. fleckie zegt:

  Hoe zit het eigenlijk met geld uit NL. Wegsluizen?, en de fiscus?

  Like

 8. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 9. Dries Jansen zegt:

  Wij hebben een paar loten maar gaan deze nu opzeggen zijn ze helemaal van de pot gerukt

  Like

 10. fleckie zegt:

  Uit het boek’DE KRACH van het Kapitaal”, van Vincent Bakker, uitg. ‘De Achterkant, Leiden 1985.i.
  isbn .9069850036. , bijv. Hoofdstuk 8, De grondvesten van het internationaal Monetaire Fonds, de ondermijning en val v.h.IMF en de kwalijke wederopbloei. Het IMF-beleid was ooit bedoeld als bloedtransfusie voor enkele zwakke landen, en het verviel tot een pijnlijk beleid van ADERLATING voor driekwart v.d.Derde Wereld-economieën………………’Nooit eerder had de wereld zulke idealistische motieven getoond, nog nooit was een zo machtig wereldorganisatie tot stand gekomen. Maar de praktijk blek sterker dan de leer. De VS>>maakten het IMF al bij de oprichting in een hotel in Bretton Woods..in 1944 vleugellam. Want de Amerikaanse bankiers machtiger dan de politici,zagen er niet zo veel in. De VS kweekten–in strijd met de belofte–langdurige tekorten en dekten die door groene papiertjes naar alle hoeken der aarde te versturen. Tot de rest v.d.wereld in 1971 plotseling ontdekte dat die biljetjes niet langer waard waren wat de VS hadden beloofd. De Bretton-Woods-akkoorden waren ondermijnd. Nu hadden de bankiers het rijk weer alleen. De vrije markt overwon. ……….En het IMF–in arren moede-moet nu tekortlanden DAT voorschrijven wat het oude IMF nu juist uit de wereld had willen helpen.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
  …..hoofdstuk 12:De enige hoopvolle ontsnappingsroute stoppen met bezuinigingen in Europa en snel stimuleren, ‘De Europese landen moeten eerst stimuleren en als het beter gaat saneren”,[Witteveen]….BIJLAGE 1……..’DE LENINGEN van Nederlandse banken aan schuldenlanden–en de ontbrekende reserveringen. …..De Nederlandse banken zijn wettelijk niet verplicht–anders dan bij voorbeeld de Amerikaanse-bekend te maken hoeveel miljarden guldens zij hebben uitstaan bij afzonderlijke landen. Zij mogen-om te verdoezelen hoe zij ervoor staan,, de ABN-topman zegt”om de rust te bewaren” alles op een hoop gooien: het buitenland. ………..In dat buitenland hebben de Nederlandse algemene banken bijna de helft van hun geld ondergebracht;191 miljard guldn[op hun totale activa van bijna 403miljard,dus 47,4%]. Dit is het geld dat–bij een internationale bankcrisis-in de gevarenzone belandt……….. Die crisis zal-als die komt-uitbreken rond de leningen aan Derde Wereldlanden. Hoeveel Nederlandse banken daar hebben uitstaan houdt ook de Nederlandsche Bank[DNB}strikt geheim. Uit een ‘strikt vertrouwelijk’ document van De Nederlandsche Bank valt echter de situatie per eind december 1982 te reconstrueren..>>>>>>>>.

  Like

 11. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogden reageerde:
  Zoveel geld naar verkeerde doelen. Ik ben blij dat ik niet mee doe aan die loterij! Hillary wanneer is genoeg genoeg!! Dat mens is niet alleen DUIVELS, maar ook GELDGEIL !!

  Like

 12. joopklepzeiker zegt:

  Hier het gelekte document

  Like

 13. exmarineman zegt:

  Die hele PLN is 1 grote opchtersbende. Hoeveel geld wordt er niet besteed aan al die TV-shows en al die “prominenten” die er een rijkelijk inkomen aan over houden… En vwb de doeln die ze dus zo steunen daar zijn er een paar bij die ook een aardige top hebben die ook aardig uit de pot vreten. Blijft verder de vraag over zoveel organisaties die allemaal goede doelen nastreven etc. 95 maar liefst…. kun je nagaan hoeveel subsidiegeld van de overheid daar nog bij komt. En dan zijn er nog een paar waar ik helemaal niets mee heb, maar dat deert een hoop mensen niet die zien alleen maar die grotere prijzen….en de roverheid lacht zich ook rot want die int een aardig centje mee als kanspelbelasting….

  Like

 14. fleckie zegt:

  Bijlage 2, uitde krach van het kapitaal van V.Bakker,uitg ‘De Achterkant.LEIDEN….1985………………
  ‘SCHULDENATLAS’,’De hele wereld staat in het rood, praktisch alle landen hebben schulden aan andere landen. Dat blijkt uit de onderstaande schuldenatlas met 139 landen, met een gezamenlijke schuld van…$3.263 miljard. …………….Het lot van alle landen is op een zorgwekkende manier met dat van andere verbonden.Natuurlijk roepen niet alle landen evenveel zorgen op. Drie groepen schuldenlanden kunnen we onderscheiden.:1. Rijke industrie-en olielanden, de SOVJET UNIE en China [$-2.385 miljard],dat zijn landen die in het buitenland ook grote tegoeden hebben uitstaan[soms hoger dan hun schuld]dus die geen zorg wekken……2…….
  Daarnaast zijn er de [nog]niet zorgwekkende ontwikkelingslanden [met $-286 miljard schuld]…….
  3. De zorgwekkende OOSTEUROPESE en ontwikkelingslanden die in feite failliet zijn:hun schulden zijn geherstructureerd en naar de toekomst verschoven, ze hebben uitstel van betaling gekregen en/of staan onder het bewind van het ..IMF [dat hun financiele politiek dicteert in ruil voor leningen]……………..Deze feitelijke failliete landen, die nooit in staat zullen zijn hun schulden redelijk te voldoen hebben een schuld van $-592 miljard. daarbij gaat het om liefst 54 landen. Daarvan staan momenteel 33 onder IMF-toezicht:8 andere stonden vorig jaar nog onder IMF-toe-zicht en de overige 13 landen hebben in de afgelopen paar jaar [India in 1974] uitstel van betaling gekregen.'<<<<<<<<<<<<>>>>> (op ejbron 18.5.2014:’Europese misleiding’ staat o.a.vermeld’Volgens het persbureau. REUTERS heeft Ahmadinejad, vooruit lopend op zwaardere sancties opdracht gegeven voor het uit EUROPA terughalen van 75 miljard dollar aan banktegoeden. De Iraanse onderminister voor Buitenlandse Zaken MOHSEN Talaie heeft bevestigd dat de tegoeden deels zijn omgezet in goud en deels naar Aziatische banken zijn overgeheveld.’etc. [ uit ISRAEL nieuwsbrief juni 2008, v.h.CIDI, den Haag.]>>>>>>>>>>>>>>>>>
  Bijlage 3:’Laatste nieuws: de val v.d.dollar en van de wereldhandel’, ‘op zondag 22 september 1985 gebeurt het onvermijdelijke. Het geloof in”de magie van de vrije markt” [zie hoofdstuk 9] wordt door president Reagan v.d.VS en door leiders van Japan,West-Duitsland, Groot-Brittanie, en Frankrijk -bijeen geroepen naar New York- openlijk en in plechtige bewoordingen afgezworen…[etc]>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Hoofdstuk 9,: De “cosmetica” van de schuldsanering en het averechtse effect v,d,IMF-programma’s………..’Als het Congres de kapitalen niet verstrekt,dan leidt dit tot volledige ontwrichting v.d.fiananciele markten- een economische nachtmerrie die generaties NA ons nog zal teisteren” [president Reagan].>>>>……..HOOFDSTUK 9………………….
  “De cosmetica van de schuldsanering en het averechtse effect v.d.IMF-programma’s. “Als het Congres de kapitalen niet verstrekt,etc………..De “onzichtbare hand” die volgens de kapitalistische geloofsleer in een vrije markt-economie zorg draagt voor een perfecte regulering v.h.economisch handelen v.d.mensheid, had gefaald. Dat kon niet langer worden ontkend, toen na de Crisis van MEXICO in 1092 de schuld-debacles zich als een epidemie verspreidden. …..Maar na technische kunstgrepen in overeenstemming met de spelregels v.h.Kapitaal-na “herstructuring’ VAN DE SCHULDEN in samenwerking met de banken en na “bezuinigingsprogramma’s” in de schuldenlanden met adviezen v.h.IMF -zou de dolgedraaide geldmachine weer gesmeerd kunnen draaien. Banken en IMF dachten hiermee een gezamenlijke blauwdruk te hebben gevonden om de schuldencrisis te ‘managen’. Een studiegroep van het Britse Gemenebest, onder leiding van de Rt.Hon.Lord Lever of Manchester, komt echter tot een harde veroordeling:”Het is louter cosmetica”.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

  Like

 15. Jan zegt:

  Clinton Foundation distributed useless drugs to AIDS patients

  While skimming tens of millions of dollars from U.N. levies imposed on airline travelers, the Clinton Foundation’s Clinton Health Aids Initiative worked closely with a pharmaceutical company in India to distribute “drastically substandard” generic antiretroviral drugs to Third World countries that had no chance of helping HIV/AIDs patients, according to a Wall Street analyst.

  As WND reported Wednesday, over the past six weeks, Charles Ortel shared with WND, prior to publication, the results of his six-month, in-depth investigation into what he characterizes as an elaborate scheme devised by the Clintons to enrich themselves. WND reported Thursday the Clintons appear to have personally profited from an airline-ticket levy program run by the U.N. group UNITAID that used the Clintons’ international prestige to “leverage” manufacturers of prescription quality drugs and health-care products and sell them to developing countries at a discount price.
  …..
  http://www.wnd.com/2015/04/clinton-foundation-distributed-useless-drugs-to-aids-patients/#!

  Het uitschot ging in het verleden al over lijken en zet de traditie tot de huidige dag voort. Zelfverrijking ten kosten van de ander en tussendoor jammeren dat zij dead-broke zijn.

  Like

 16. Jan zegt:

  Pantssuits nog stommer dan achtereind van koe. Spreekt ‘zucht’ uit op teleprompter ipv te zuchten (zo voorgebakken is de rotzooi van de socialisten. Alles toneel

  How Bad Is Hillary?… She Just Read “Sigh” from Her TelePrompter (VIDEO)

  http://www.thegatewaypundit.com/2016/06/bad-hillary-just-read-sigh-teleprompter/

  Like

 17. Jan zegt:

  Hillary Loses ONE-THIRD of Gay Support Since #Orlando Massacre – Trump Gay Support SOARS
  http://www.thegatewaypundit.com/2016/06/gay-support-donald-trump-soars-islamist-pulse-club-massacre/

  Like

 18. Jan zegt:

  Carrière-crimineel Hilary Clinton

  dom Amerikaans volk, maar dat geldt ook voor achterlijk links in NL en elders

  Like

 19. hslot4 zegt:

  Hahahahahaha te grappig .
  En er is er niet een van Jullie die wel eens gedacht heeft in het verleden waarom laten ze alleen maar kleine preis uitreikingen zien bij Nederlanders op tv en niet de grote prijzen die gevallen zouden zijn al die miljoenen ?.
  Oh wacht die zijn niet gevallen maar doorgesluist naar Murika net als bijna alle andere zogenaamde goede doelen ook doen 🙂 .
  Zou zeggen begin eens een onderzoekje hier alvast wat tips KWF K bestrijding ..UNICEF
  ach fuck it de lijst is te lang .
  Unicef directeur met een basis salaris van 47000 Euries /mnd is volgens mij geen goed doel meer maar gewoon een smerige zakkenvuller.

  Like

 20. skiena zegt:

  dit zal wel een politieke reden hebben om europa nog verder te laten inpakken door amerika.WW3 underway

  Like

 21. Pingback: Nationale Postcode Loterij doneerde ook al $25 miljoen (!) aan de Clinton Foundation – De Dagelijkse Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s