VIDEO (Engels ondertiteld): Poetin waarschuwt voor nucleaire oorlog

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “hslot4”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Poetin, Rusland, Westen. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO (Engels ondertiteld): Poetin waarschuwt voor nucleaire oorlog

 1. joopklepzeiker zegt:

  Hier het document

  Geliked door 1 persoon

 2. Duchesne zegt:

  Als ik de ondertitelng mag vertrouwen is Putin redelijk. Als ik de gezichtsuitdrukking zie dan zie ik iemand die het beu is en die oorlog niet uit de weg gaat, die al een beslissing heeft genomen.
  Dat is wat ik zie. En kijk ik naar de schijnheiligen van de Eu regeringen en de uitspraken vannde Nato chef dan weet ik waar dit op uitloopt.
  Amerika wil absoluut Europa in een oorlog trekken, en het maakt ze niet uit hoe. En de leiders hier lopen mee. Als Putin de boel hier plat zou leggen zou ik niet blij zijn, maar het begrijpelijk zijn, vanuit hun visie op overleven.

  Hoe komt het dat idioten en saletjonkers macht over anderen hebben? Hoe kan dat? Welk achterlijk volk laat dat toe? Ik ben destijds politiek actief geworden en heb daar een prijs voor betaald, nu achteraf begrijp ik pas dat we een volk zijn van lafaards met hier en daar een individu dat nog functioneert met principes.

  Wat is het nut van wetten en rechten als die willekeurig zijn en wat is het nut van bezwaar indienen of inspraak hebben als beslissingen worden genomen zonder ons te raadplegen.
  De onmogelijkheid je rechten te kunnen gebruiken is een universele rechtvaardiging om de wapens op te nemen. In mijn optiek heeft iedere burger in Nedelrand dat recht verdiend door de arrogantie van de politieke “elite”.

  Vrijheid en een grondwet bestaan enkel als de burger ze te vuur en te zwaard verdedigd, niet als de politiek ze “bewaard”. Dan is oorlog misshcien nog de minst slechte optie….

  Like

 3. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogden reageerde:
  Navo troepen naderen Rusland. Wij willen geen oorlog. Obama had het liefst oorlog op Europese bodem. De hoop is op TRUMP! Hillary zou dezelfde strategie gebruiken als Obama. Dus de vernietiging in!

  Like

 4. Cathja zegt:

  De dreiging komt niet vanuit Rusland, maar vanuit de NAVO. Ook de VS is schuldig aan de ontstane situatie, want Europa wordt door Obama gedicteerd.
  Europa houdt zich niet aan de ooit gemaakte afspraken met de Russen. Dus kijk niet met scheve ogen naar Putin, maar kijk naar jezelf, EU!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s