“VLUCHTELINGEN” WORDEN STEEDS JONGER!

Screenshot_22

(Door: “Realpredictor”)

De corruptie in de landen waar de groepen migranten vandaan komen, is gebruikelijk en doodnormaal! En de goedgelovigheid van de westerse zieligheidsindustrie is onderhand spreekwoordelijk! Dit is een open deur voor de gelukzoekers!

Overal staat in de linkse leugenmedia dat 2/3 van de “vluchtelingen” minderjarig is! Dit heeft zich als een lopend vuurtje bij de “asielzoekers” verspreid en die hebben dus massaal hun identiteitsbewijzen “verloren”.

Ondanks het feit dat forensisch onderzoek hun ware leeftijd kan aantonen, wordt dit onderzoek overal (bewust?) verzaakt!

Twee spreekwoorden zijn hier van toepassing:
1. Te dom om voor de duvel te dansen
2. De kat op het spek binden

Lees verder>>>
EU Unmask

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Desinformatie, Eurabië, Europa, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op “VLUCHTELINGEN” WORDEN STEEDS JONGER!

 1. Paul55 zegt:

  We worden met een gigantisch probleem opgezadeld, onze huidige crisis is daar niets bij.
  Dit gaat miljarden kosten. Het beloofde zoet is nog ver weg! Het wordt een zondvloed van vluchtelingen!

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  [quote] DUS WE MOGEN NOG NIET WERKEN! [/quote]

  Maar we mogen en kunnen wél jullie vrouwen en meisjes verkrachten en omdat wij dus nog niet mogen werken, hebben wij hier fijn veel tijd voor!
  Intussen moeten jullie ons lekker ‘halal’ eten geven hoor! En een mooi ingericht huis. En veel zakgeld. En een iPhone. En iemand die onze stront opruimt. En verder moeten jullie al onze andere eisen inwilligen. O ja, en wij willen ook ‘halal’ kunnen slachten!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Tistochwat

   Niets meer aan toe te voegen! De ene na de andere ramp voltrekt zich in Europa, en niemand lijkt van plan te zijn om eens snoeihard in te grijpen!
   Al die leugens en bedrog worden geslikt, bewust of uit goedgelovigheid, dat interesseert me niet, en wij worden steeds zwaarder belast om de enorme kosten die de opvang van dit tuig met zich meebrengt te kunnen betalen.

   Wat een walgelijke wereld is het. Niets is meer zoals het altijd was. Onrecht wordt de autochtone bevolkingen aangedaan, maar waarom….?
   Dat er nog steeds geen revolutie is uitgebroken, betekent volgens mij omdat de meeste mensen zich nog wel kunnen redden, en de overlast nog niet direct in hun woonomgeving wordt waargenomen. Maar in Almere gaan de stoeptegels nu dus al niet meer alleen door de ruiten van de bus; ook woningen zijn nu doelwit. En opnieuw niemand die ook maar iets ziet. Het wordt tijd dat er eens onopvallend gepost wordt op locaties waar het meestal fout gaat. Je bloed kookt toch als je dit weer leest?!

   En het ergste is: het zal er niet beter op worden!

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Cathja 22 juni 2016 om 14:29

    [quote] Je bloed kookt toch als je dit weer leest?! [/quote]

    Mijn bloed is zelfs al aan het verdampen! Vuil smerig mohammedanen-tuig!
    Zelfs al zóuden ze echt zielig zijn, dan nóg kunnen we die lui hier niet blijven onderhouden! We kúnnen heel Afrika en het Midden-Oosten niet te vreten geven; dat kunnen we gewoon niet betalen! En de ‘elite’ die die zooi hier blíjft importeren, levert geen cent in! Nee, de schoften zadelen ONS ermee op!
    En dan te bedenken dat er over uiterlijk vijf jaar geen verzorgingstehuizen meer zullen bestaan!

    Denk maar niet dat het klootjesvolk in opstand komt hoor. Waarom zouden ze ook? ze kunnen toch nog steeds op vakantie en tijdens de jaarwisseling voor een kapitaal aan vuurwerk de lucht in knallen?!
    En vergeet niet dat het erg ‘in’ is om de ‘vluchtelingen’ warm te verwelkomen. Doe je NIET aan die ‘welkomst-poppenkast’ mee, dan ben je een nazi, enz.!

    En dat ‘Brexit’ wordt ook niks; vergeet het maar. Het stomme volk is er nog lang niet aan toe…

    Like

 3. Pieter zegt:

  De meesten willen natuurlijk graag hun studie afmaken (waar zij nooit aan begonnen zijn ) of gaan studeren,
  dat doet het altijd goed in de media, of profvoetballer worden ( daar zijn ze te oud voor), maar ook dat doet het goed in de media want “stel dat zij ons elftal eens zouden kunnen verrijken”.
  Pechtold, Klaver, Bussemaker, Samson staan vast te juichen om zoveel initiatief van hun kant !

  Like

 4. Ach dit is nog helemaal niets vergeleken wat de EU leiders van plan zijn, om naar de geest en de letter van het Pan Europa project van Coudenhove – Kalergi te realiseren. In de nabije toekomst regent het luie, parasiterende moslim negers uit dat verdomde continent. Ze zijn van plan om vóór 2050, 60 miljoen van deze hard werkende zwarte mensen binnen de grenzen van de EU te importeren.

  60 miljoen dat is toch een geweldig arbeidspotentiaal voor een steeds maar krimpende arbeidsmarkt, het grootste gedeelte van het randdebiele electoraat geloofd nog in het sprookje van de vergrijzing, ziet u het beeld al op uw netvliezen verschijnen dat een grote moslim neger uw billen afveegt? Volgens Alexander Pechtold kunnen de vergrijsde oudjes welke niet meer zo goed voor hun zelf kunnen zorgen nog een paar dagen langer in een pis en stront luier liggen. Goh wat een toekomstbeeld, laat mij niet in zo’n tehuis stoppen als er dan nog plaats is, dan maar in een body bag de deur uit…

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Adriaan Jansens 22 juni 2016 om 15:12

   [quote] Goh wat een toekomstbeeld, laat mij niet in zo’n tehuis stoppen als er dan nog plaats is [/quote]

   Troost u, heer Adriaan; uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat er over uiterlijk vijf jaar geen verzorgingstehuizen meer zullen zijn. We moeten dan maar stoppen met eten en drinken zodat we snel doodgaan, werd mij erbij verteld. Er zijn maar weinig mensen die willen inzien dat we verloren zijn en zeker de jeugd feest er nog vrolijk op los. Zij denken dat een nieuw gebouw nooit een ruïne zal worden…

   Ik hoop nog steeds op de ‘Pil van Drion’ want ik geloof niet meer in een oplossing zolang we ‘geregeerd’ worden door een stel kwaadaardige, graaiende schurken.

   Geliked door 1 persoon

 5. Sabeltant zegt:

  Een voordeel van dat liegen over de leeftijd is dat ze wel langer door moeten werken tot hun pensioen. Dat zou een voordeel kunnen zijn als ze ooit zouden werken natuurlijk.
  Onze Afrikaanse medemens staat bovenaan in de lijst met werkloosheid en crimineel gedrag.

  Like

 6. Drs.P. zegt:

  @Plaatje:
  Wij zijn verdomde fucking luie tering neuqnegerts van allemaal 12 jaar en zijn zooooooo zielig dat we nooit zullen hoeven te werken voor de whiteman want dat is racisme. Verder moet onze hele familie van minstens 80 personen overkomen om voor ons te zorgen, want wij EISEN familie hereniging. Wij eisen waar we recht op hebben, veel geld, een dure bungalow voor ons en onze familie, een grote BMW en een onderdanige blanke vrouw die we helemaal de tering kunnen neuqen!!!

  Like

 7. Mirjam zegt:

  De grenzen moeten eindelijk allemaal dicht en berichten naar het vertrekpunt in Libië dat we niemand meer binnenlaten. Grenzen dicht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s