Een moslim in GB maakt een internetsite waar mannen een tweede vrouw kunnen vinden

Screenshot_44

(Vertaling: “delamontagne”)

Azad Chaiwala, een Britse moslim van 33 jaar oud, is de maker van twee sites: SecondWife.com en Polygamy.com die erg controversieel zijn aan de overkant van het Kanaal. De oorzaak? Hij stelt getrouwde mannen voor om een tweede of 3e  vrouw te zoeken.

Hoewel iedere man die een beetje “nieuwsgierig” is op de site wil rondkijken, is deze toch vooral bedoeld voor de doelgroep, de MOSLIM. Maar de zaken zijn duidelijk en de bezoeker van de site hoeft er niet naar te vissen. Bij de eerste “klik” op de site wordt hij direct naar een vers uit de koran geleid, waarin de meervoudige huwelijken worden goedgekeurd: “Het is toegestaan om met 2, 3 of 4 vrouwen te trouwen die je aardig vindt. Maar slechts met één als men niet eerlijk kan zijn voor alle 4.”

In het interview met RT legt hij uit dat de traditionele opvattingen worden bekeken , maar tegelijkertijd dat deze sites de trouw en loyaliteit bevorderen en vrouwen in staat stelt minder eenzaam te zijn.

Screenshot_45

“Het  is voor iedereen een probleem als men een ´avontuurtje´  heeft of een prostituee ervoor betaalt of men meerdere vriendinnen of maîtresses heeft. En ook als men een pornosite bezoekt of een striptease. Ik wil me niet ontdoen van deze taboes, maar ik vind dat polygamie het laatste taboe is voor mannen.”

Juristen herinneren er aan dat polygamie en bigamie nog steeds verboden zijn in het Verenigd Koninkrijk en dat de praktijk ervan tot gevangenisstraf  kan leiden, die kan oplopen tot wel 7 jaar.

Bron:
www.fdesouche.com

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, koran, Moslims. Bookmark de permalink .

24 reacties op Een moslim in GB maakt een internetsite waar mannen een tweede vrouw kunnen vinden

 1. En zo worden wij stukje voor beetje ingepakt door de islam, dankzij Engeland.

  Like

 2. C.A.Barstow zegt:

  Is het nu zo moeilijk om die sites van het net af te halen en die moslim barbaar het land uit te schoppen?
  Wanneer komt er eens een eind aan dat tenenkrommende softie gewauwel van de westerse wereld.
  Aanpakken dat moslim tuig.

  Like

 3. fransdewit zegt:

  Natuurlijk is niet zo moeilijk, ze hebben ook uitgevonden waar ze een tweede land konden veroveren. Ze moeten overal een tweede van hebben, ander zijn ze mislukt

  Like

 4. Jean zegt:

  Dergelijke hengsten moeten zodra ze ons land binnenkomen gecastreerd worden, probleem opgelost. De kwekerij van islamieten moet in Europa verboden worden, zwijnen ja, islamieten neen.

  Like

 5. Pieter zegt:

  Nog een laatste wake-up call voor de Britten voordat zij gaan stemmen.
  Wie nu nog niet begrijpt dat de EU gevaarlijk is, zal het ook nooit begrijpen.

  Like

 6. Angie1968 zegt:

  En zo gaat de islamisering steeds verder..Dit barbaarse, smerige tuig voert ons ongestoord terug naar de Middeleeuwen. Wanneer gaan we nu eindelijk deze misogyne achterlijke klootzakken eens verwijderen uit onze samenleving of is de volgende stap voor vrouwen algehele versluiering, besnijdenis en onderdanigheid?

  Like

 7. elisah zegt:

  Polygamie is toch verboden in GB? Dan overtreedt hij de wet door het te faciliteren of aan te sporen.

  Like

 8. Thoth zegt:

  Goh jóh, de man heeft een baard… Dat ‘verwacht’ je niet….

  Like

  • Driek zegt:

   Thoth zegt: Goh jóh, de man heeft een baard… Dat ‘verwacht’ je niet….

   Nu, beste Thot, zo langzamerhand dragen de Nederlandse mannen ook allemaal een baard(je), ze lijken sprekend op Mekkagangers, doch ik ben die baardkoppen spuugzat. Ik kan ze niet meer zien.

   Like

 9. Harry Kooistra zegt:

  Polygamie lijkt op polytheisme. Aan een god hebben zij niet genoeg. De vele godinnen willen een bijzondere bediening.

  Like

 10. En zo’n moslimklootzak redeneert weer hélemaal vanuit het man-zijn, hè, he-le-maal!
  Wat zijn dat nu weer voor kut-argumenten van trouw en loyaliteit bevorderen en moslimvrouwen helpen, minder eenzaam te zijn?!
  Fijn gezelschap dan, dat elke paar avonden met jóuw kerel slaapt, en die trouw en loyaliteit gelden op deze manier eveneens alleen voor vrouwen; mannen hebben immers alles dubbelop!
  Polygamie is in het westen inderdaad nog steeds verboden, dus haal die kloterige site toch gewoon uit de lucht!

  Like

 11. Marc zegt:

  Die arme eenzame vrouwen, ze begrijpen nog steeds niet dat de islam hun werkelijke bevrijding zal zijn: een echtgenoot delen met nog drie andere vrouwen!

  Natuurlijk lachen wij hier hard om en wijzen dit af als een ridicuul islamo-nazistische fenomeen.
  Maar hoeveel vrouwen zullen dit wél zien zitten? Ik wed dat dit er veel te veel zullen zijn. Waar het dan mis gaat moet de financiële, juridische en culturele schade verhaald worden op die man en zijn vrouwen. Want ook die vrouwen zijn verantwoordelijk voor de zo ontstane situatie.

  Overigens alles binnen de wet. Dus als die wet polygamie verbiedt, dan is zo’n huwelijk tuurlijk niet geldig en dienen forse straffen uitgedeeld te worden.

  Zo’n straf zou natuurlijk castratie van de moslim-man kunnen zijn.

  Like

 12. Republikein zegt:

  Hier hebben we Second Life, naast Astro-TV.
  Eén pot natte kut.

  Like

 13. anna zegt:

  hij draagt wel een zeer “vrouwelijke” bril …..

  Like

 14. vanhetgoor zegt:

  Hij die zonder zonde is werpe de eerste steen. Dit gezegd hebbende kan ik verwijzen naar een Nederlandse site, ik dacht met de naam SecondLove.nl (weet niet zeker) waar getrouwde mannen en vrouwen iets er bij kunnen zoeken. Dit andere (SecondWife.co.uk waarschijnlijk) is feitelijk gewoon een site waar getrouwde islamitische mannen en islamitische vrouwen een neukertje er bij kunnen zoeken. En maak mij niet wijs dat het om huwelijken gaat, want dat kan volgens de wet niet. Het is alleen voor de buitenechtelijke seks. En als er geen islamitische vrouwen die wilden rommelen buiten het huwelijk dan ging het allemaal niet door. (Let op: ik spreek dus niet over moslima’s want die bestaan volgens de koran niet) Dit is gewoon vreemd gaan. En die vrouwen circuleren gewoon net zo veel en net zo vaak als mannen. Als de islamitische vrouwen dus allemaal ‘zuiver’ in de leer zouden zijn dan moest drie kwart van de islamitische mannen homoseksueel zijn om ‘aan zijn trekken; te komen, er zouden anders niet genoeg vrouwen zijn. Eenvoudig rekenwerk, bijvoorbeeld: er zijn in een stad vierhonderd mannen en vierhonderd vrouwen, honderd mannen huwen eerst een vrouw en daarna een tweede, derde en vierde, dan blijven er driehonderd mannen over die dagelijks in de moskee met het kontje omhoog gaan. Om het maar eens poëtisch te zeggen. Kortom ze gaan vreemd bij het leven en neuken zich een eind in de rondte alsof het een lieve lust is. De cijfers zeggen genoeg.

  Like

 15. Bas zegt:

  Een tweede vrouw, daarna een derde vrouw. Dat gaat heel gezellig worden !

  Like

  • Dat beweren de fundamentalistische mormonen óók: “Mijn zuster-vrouwen zijn net engelen…..” Of zoiets.
   En dáár kan ik nu absoluut niet bij: Van zo ’n situatie word je normaal gesproken toch zeker gek van jaloezie!
   Patriarchale stelsels kunnen waarschijnlijk alleen bestaan doordat veel vrouwen zo masochistisch zijn aangelegd; ik weet het ook niet anders.

   Like

 16. paulzwueste zegt:

  En denk eens aan de kosten…?
  Daarom stel ik voor dat men tenminste twee vrouwen zoekt die een bijzonder goed inkomen hebben. Je moet wel ’n goeie rug hebben natuurlijk, maar je hoeft niet meer te werken en dat is veel waard.

  Like

 17. urbanshenkie zegt:

  Alvast een profiel aangemaakt.

  https://postimg.org/image/9ye2kwpwn/

  Like

 18. Helena zegt:

  Toch wel slim , die brilsmurf en Chriet Titulaer look-a-like (in zijn jonge jaren) heeft een ‘gat’ in de markt ontdekt en dat voor iemand die er zo dommig uitziet!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s