VIDEO: Op de markt in . . . Parijs!!!

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “delamontagne”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Derde Wereld, Frankrijk, Immigratie, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

53 reacties op VIDEO: Op de markt in . . . Parijs!!!

 1. Drs.P. zegt:

  Gewoon nog heul veul dom kansloos laag IQ tuig zonder normen en waarden naar binnen halen, dan gaat dit vanzelf gebeuren, want ze kunnen niet anders dan bijstand krijgen & de boel verzieken en tegelijkertijd is dit fucking landje compleet overbevolkt aan het worden:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/26072977/__Woede_om_filmpjes_vandalen__.html

  Like

 2. Jan zegt:

  Om te kokhalzen, het lijkt wel Djibouti

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Het enige verschil (nog) zijn de nette marktkraampjes.

   Like

  • Thom zegt:

   Jaren geleden kwamen er immigranten in Frankrijk uit Afrika aan.
   Toen ze uit het vliegtuig stapten en rondkeken waren ze stomverbaasd; “C’est l’Afriqu”” zeiden.
   Dat betekent, “Dit is Afrika”. Het is dus niet eens nieuw. Binnenkort in ons theater.

   Like

 3. Japio zegt:

  Brexit is een feit, nooit gedacht wel gehoopt dat dit de uitslag kon worden. Gefeliciteerd mensen in de UK, dit is jullie onafhankelijksdag. Op naar Nexit Frexit Bexit enz enz. Opruimen dat Europese parlement en weer eigen grenzen, zeggenschap en munt.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  De oorlog om de voerbak van de inmiddles volgevreten niknoggers is begonnen !
  De volgende miljoen Staat al klaar om naar Europa te komen !
  Grenzen toe ! Nu meteen !

  Like

  • Sjaak zegt:

   En hier het resultaat !
   De televaag van vandaag !
   Sprookjesuur van de liegende nicknoggers !

   De Amsterdamse politie heeft donderdag drie mannen aangehouden, die tassen vol gestolen merkkleding bij zich hadden. De mannen gaven direct toe de kleding gestolen te hebben, omdat ze in een asielzoekerscentrum wonen en geen geld voor eten hebben.
   De agenten fietsten over de Dam en zagen het groepje mannen met tassen, waarbij uit een stuk aluminiumfolie stak. De link met geprepareerde tassen voor winkeldiefstal werd snel gemaakt. Ze hielden de mannen staande en zagen al snel dat de tassen vol zaten met nieuwe merkkleding met alle beveiligingsmiddelen er nog aan. De mannen gaven aan de kleding gestolen te hebben, omdat ze in een azc wonen en geen geld voor eten hebben.
   De politie moet nog nagaan of de mannen daadwerkelijk in een azc wonen. Ze staan geregistreerd als personen zonder vaste woon- of verblijfplaats. De drie mannen zijn meegenomen naar het bureau, waar ze in ieder geval te eten hebben gekregen.

   Like

 5. elisah zegt:

  Ja, zo ziet het er tegenwoordig uit.
  Alhoewel ik me nog kan herinneren dat ik een tiener was en we door een wijk in Parijs reden waar het leek alsof we midden in Afrika waren beland, al zeker meer dan 35 jaar geleden.
  Ongeveer 10 jaar geleden kwamen we na een overnachting in Marseille voor de deur van het Holiday Inn ook op zo’n zelfde soort markt terecht, we voelden ons daar toch wel ongemakkelijk.

  Like

 6. Sjoe! zegt:

  Ben ik aleen doof of is de video klankloos?

  Like

 7. wauso zegt:

  Wel graag complete informatie (Eerlijk=Eerlijk/PvdA): Er waren ook enkele blanken in het Filmpje ! Politie agenten ! En wat gaan die nog een zware toekomst tegemoet, tenzij men iets vindt dat werkt tegen ‘kogels koppen’ !

  Like

 8. rein zegt:

  Volgens mij is er een verkeerde stad in de titel geplaats, er staat echt Parijs. Dit is 5000 km zuidelijker opgenomen.

  Like

 9. En Sylvana is blij………………………..Man, man…………wat een wereld toch…………..
  Europa was toch blank????

  Like

 10. Mirjam zegt:

  Wilden!

  Like

 11. carthago zegt:

  Kokosnoten vrijmarkt. Een beginnende kalifaat machete oorlog, met als inzet een gestolen sleutelhanger. Het valt mij nog mee dat er geen schijtende kamelen door het beeld heen lopen.

  Like

 12. Vash zegt:

  Wat doen die 2 blanken daar nou in mogadishu?

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Met dank aan de EU en een slap links beleid !!!

  Like

  • Thom zegt:

   Dit is in Frankrijk al veel langer aan de gang. 50 jaar geleden liepen er al volop lichtgetinten en zwarten in Parijs. Frankrijk heeft zowat alle landen in Afrika als kolonie gehad. Blijkbaar konden die net als onder Den Uil hier bij de onafhankelijkheid van Suriname kiezen of ze een paspoort van het nieuwe onafhankelijke land wilden of dat ze een Frans (Surinamers dus een Nederlands) paspoort wilden.
   De keuze was snel gemaakt. Er doet een verhaal de ronde dat een bus met nieuw aangekomen Surinamers vanaf Schiphol naar de Bijlmer reed en z de wegenwacht tegen kwam, waarop de Surinamers zeiden: “Net aangekomen in Nederland en nu al WW”.

   Like

 14. koddebeier zegt:

  Fransen ontwaak en gooi dat zooitje rifraf je land uit !!

  Like

 15. VIDEO: Op de markt in . . . Parijs!!! Ach wat een deken van culturele verrijking is over Europa uitgespreid, tja ga maar eens op een zonnige zaterdagmiddag naar de markt in Rotterdam dan zul je snel bemerken dat net zoals in de video hierboven overal het zelfde laken en pak is. Waarom richt men zich zo graag naar het buitenland terwijl hier in ‘ons’ Nederland het precies eender is?

  Geliked door 1 persoon

 16. fransdewit zegt:

  Het ziet er zwart van de mensen die ruzie maken maar waar het over gaat is me niet duidelijk

  Like

  • Nemesis zegt:

   Gewoon en onderonsje. misschien heeft de een te veel nar de vent van de ander gekeken. Niks an de hand, gewoon doorlopen. Dagelijkse kost in Afrikaanse landen.

   Like

 17. Harry zegt:

  Ng even en dan snijden ze daar ook de runderen de keel door .
  Dat is nou eenmaal hun koeltoer .
  Zodat we ook vast kunnen wennen aan het bloed dat door de straten stroomt .
  Uiteindelijk gaat alles er op z’n arabisch en afrikaans uitzien , vies , stinkend en dezelfde puinzooi als bij voorbeeld Aleppo .

  Like

  • Jean zegt:

   Harry, enkel de runderen??? Ik denk eerder aan de blanken.

   Like

   • Thom zegt:

    Allez Jean U was me net voor. Koppen afhakken op het marktplein doen ze in Saoedie Arabië nu al na het vrijdagmiddaggebed in de moskee. Daar worden de “misdadigers” die naar de buurvrouw gekeken hebben ter vermaak in twee stukken gehakt.

    Like

 18. Cathja zegt:

  Parijs..???

  Als ik dit niet zou weten zou ik denken dat ik in Bangladesh terecht gekomen was! De enkele blanke die zich nog in dat zwarte gewoel durft te begeven zal zich niet erg comfortabel voelen denk ik.

  Is dit Europa?

  Ja, Frankrijk is een Europees land, maar kleurt helaas steeds donkerder. De echte Fransen zullen snel overspoeld worden door dit soort mensen, die zich voortplanten als ratten!
  Wie heeft er ooit bedacht, en wie denkt er nog steeds dat je blank en zwart gerust samen kunt laten leven? Onmogelijk! Ja, een enkele zwarte zal zich tussen een blanke meerderheid wel koest houden en aanpassen, maar zodra ze een meerderheid zijn, kun je als blanke maar beter uit de buurt blijven. Denk eens aan de blanke boeren in Zuid-Afrika. Die zijn hun leven daar echt niet meer zeker! Ze worden bij bosjes afgeslacht door dat moordlustige zwarte volk.

  Als ik die schreeuwende zwarte wijven in dit filmpje zie, dan word ik bevestigd in mijn overtuiging dat zwart volk zeer vaak gewelddadig is.
  Dat moet je niet willen mengen met het blanke ras.

  Like

 19. anna zegt:

  het zag er zwart van de mensen ….

  Like

 20. nodhimmi zegt:

  Dit is white genocide of ook wel Europa’s oorspronkelijke bevolking vervangen voor 3de wereld.
  Europa zal hierdoor een massamoord op zijn eigen oorspronkelijke bevolking afroepen. Mijn advies is dan ook om rondom zwarten of moslims je niet te ontspannen. Ze kunnen zo spontaan je aanvallen in de rug. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

  Like

 21. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Men zou zich eens af moeten vragen hoeveel water je aan wijn kunt toevoegen voordat je het niet langer wijn kunt noemen. We kunnen onderhand met een gerust hart gaan spreken van een volksvervanging, kennelijk was de autochtone bevolking van de Europese landen niet goed genoeg, niet goedkoop genoeg, niet gehoorzaam genoeg. En ik moet toegeven, de banken en de multinationals liggen op schema, aan alle kanten stromen de goedkope werkkrachten binnen en sociale vangnetten worden onbetaalbaar. Hoe langer de reactie van de autochtonen uitblijft hoe groter de klap zal zijn wanneer dit uiteindelijk wel gebeurd. Dát het uiteindelijk een keer gaat gebeuren daar twijfel ik geen seconde aan

  Like

 22. Campinas zuid Brasil……hier veel minder zwarte pareltjes.

  Like

 23. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Is dit Paris? Nee toch?? Dakar toch?

  Like

 24. Franco zegt:

  Ik woon in Italie, soms gaan we naar een markt in Perugia (hoofdstad van Umbrie). Zie je af en toe de zelfde beelden. Enkele weken geleden, een groot aantal Afrikaanse vrouwen kregen met elkaar ruzie. Over en weer getrek en geduw. Handtastelijk werden ze ook. Helaas wisten we niet waar het over ging want hun taal zijn we niet machtig. Iedereen bemoeide zich ermee. Uiteindelijk heeft een Italiaan ze uit zijn terrein (de markt) verwijderd. Maar het was behoorlijk heftig..Toch fantastisch die verrijking van de Italiaanse cultuur……..

  Like

 25. Tistochwat zegt:

  Ik geloof dat ik hooguit drie blanken heb gezien?
  Zijn de blanken daar al vervangen door heetgebakerd, agressief volk uit Afrika en het Midden-Oosten?

  Je zult daar toch wonen tussen die grootsmoelen?!

  Like

 26. hslot4 zegt:

  Waar vechten ze nou om ? dr liggen helemaal geen banananen bij die stal .

  Like

 27. Harry zegt:

  Wat me ook zo irriteert zijn die grote smoelen van die zwarten .
  Ze gedragen zich als de onderlaag van de bevolking : grote bek , duwen , slaan , plukken , schreeuwen en als niks helpt dan word je slachtoffer van een steek- of schietpartij .
  Eigenlijk is het bijna allemaal plebs .
  Die lui horen niet in een geciviliseerde samenleving .
  Ze zijn hier vast ook niet gelukkig , gezien hun gedrag , dus exporteren maar die hap .

  Like

 28. ongesgoolde zegt:

  De moriaan heeft gemiddeld 20 iq punten minder dan de blanke en 20% meer testosteron, tel uit je winst.

  Like

 29. J. C. Th. Köhler zegt:

  Wat opvalt is dat de meerderheid van die wijven te dik, veel te dik of ziekelijk dik is. Is natuurlijk niet van het vreten en al helemaal niet van het werken. Zal wel van de zenuwen zijn, of zo…

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 30. Erik zegt:

  Dit soort blèrende wijven ze je al heel lang op you tube, hier in Nederland maar heel veel ook in Amerika. Het valt mij op dat dit alleen voorkomt bij Negroïde ras, zowel bij manen als vrouwen, schreeuwen druk met het vingertje wijzen en altijd maar ruzie zoeken. Maakte dit al mee in 1985 in Amsterdam op de zeedijk dat was toen ook een plek waar je liever niet kwam, ben daar van achter aangevallen en kreeg een onverwachte klap op mijn kaak omdat ik geen drugs wilde kopen. Een jaar later zaten mijn vrouw ( toen nog vriendinnetje) te wachten op de brug voor het Centraal Station bij het stoplicht toe opeens mijn deur werd open getrokken en ik een mes op mijn keel kreeg en we van onze zuur verdiende centen (f 200,00 gulden) werden beroofd, geen nieuwe kleren maar een kut neger met een vieze parkajas die van mijn centen weer lekker stoned kon wezen. Spreek uit ervaring, negers kun je maar beter niet hebben in je land wat een rot volk.
  In mijn werk ook veel nare ervaringen met negers, traag, lui, callcenters, dik, vaak ziek, wars van autoriteit, ruzie zoeken, drukte makers en maar klagen. Geen van die negers hielt het vol op mijn werk, niet een heeft het gered. Ship them all back to Afrika!!!

  Like

 31. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Racisten als Obama en Sylvana wensen alle blanken uit te roeien, maar vertel dat niet aan de gestoorde blanke aanhang van de linkse partijen, die lynchen dan de boodschapper

  Like

 32. leefbarbaar zegt:

  En in een woonwijk in Dordt:
  http://www.rijnmond.nl/nieuws/143411/Maatregelen-na-bestorming-Dordtse-moskee
  PVV-ers bestoken moskeet?? Nee, gewoon allochtonen, die elkaar naar het leven staan.
  Overigens is de markt op het Afrikaanderplein op Zuid nog erger.
  En wordt de op de grote markt aan de Binnenrotte etnisch gezuiverd; alle autochtone handelaren moeten er weg.

  Like

 33. Skef zegt:

  Gvd de markt in Timboektoe zul je bedoelen!!!!!!

  Onze blanke trots is ver te zoeken

  Like

 34. Hendrik zegt:

  Wat zou Europa nog mooi zijn zonder dit vuilnisvolk en moslims. Is heroveren iets?

  Like

 35. Henk.V zegt:

  Een onthutsende blik op de pikzwarte politiek correcte toekomst: WEG MET ONS!..
  Het is maar al te duidelijk :het multiculturele denken behoort voorgoed te verdwijnen.
  Aan ons de taak om de ondergang van een verziekt denk systeem te versnellen.

  Like

 36. Jan zegt:

  De fik er in: New illegal alien Muslim invader center near Paris burned down before it opened in suspected arson attack


  http://www.express.co.uk/news/uk/707827/migrant-reception-centre-destroyed-late-night-blaze-after-protests-Forges-les-Bains

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s