’Asielzoekers’ aangehouden met gestolen merkkleding

Screenshot_70

De Amsterdamse politie heeft donderdag drie mannen aangehouden, die tassen vol gestolen merkkleding bij zich hadden. De mannen gaven direct toe de kleding gestolen te hebben, omdat ze in een asielzoekerscentrum wonen en geen geld voor eten hebben.

De agenten fietsten over de Dam en zagen het groepje mannen met tassen, waarbij uit een stuk aluminiumfolie stak. De link met geprepareerde tassen voor winkeldiefstal werd snel gemaakt. Ze hielden de mannen staande en zagen al snel dat de tassen vol zaten met nieuwe merkkleding met alle beveiligingsmiddelen er nog aan.

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Amsterdam, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Multiculti, Nederland. Bookmark de permalink .

16 reacties op ’Asielzoekers’ aangehouden met gestolen merkkleding

 1. joopklepzeiker zegt:

  Voor de 1/2 % spaarders onder ons een tip !

  Koop in Mexicaanse Peso je krijgt een historisch hoge koers nu, dit zal zich corrigeren en dan verkopen een 10 a 15 % winst zit er dik in .

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  even vergeten maar hier de koers .

  http://www.valuta.nl/mexico_peso

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Intigreren met gestolen kleren !
  Vies vuil leugenaarspack liegt ook nog dat ze niks te vreten krijgen !

  Like

 4. Harry zegt:

  Waar etnisch profileren al niet goed voor is !
  Meteen uitzetten dat tuig !

  Like

 5. koddebeier zegt:

  meegenomen naar het bureau, waar ze in ieder geval te eten hebben gekregen. Dus stelen werd ook nog beloond ! Want het zal vast geen water en brood geweest zijn !!
  Hoe zou het toch komen dat die lieden ‘ons’ voor een stel idioten verslijten ???

  Like

 6. Angie1968 zegt:

  Het is tuig, allemaal. Met hier en daar een fatsoenlijke en echte vluchteling. Verkrachten ze je niet (of je dochter), dan stelen ze als de raven, veroorzaken chaos, geweld en ellende (,kijk naar de AZCs). Ze zullen ook nooit bijdragen aan onze maatschappij, al die beschaafde ingenieurs uit Damascus en die orthodontisten uit Raqqa.(90% nu al in de bijstand; onbemiddelbaar)

  Like

 7. Claudia M. zegt:

  Geen geld voor eten, wat ook nergens voor nodig is gezien het feit dat er drie keer daags voer voor ze klaar staat in het AZC en dan merkkleding stelen… Lust u nog peultjes? Die gestolen merkkleding is voor aan de eigen kont, om er de blits mee te kunnen maken, bling-bling-zoekers…

  Wanneer gaan ze dit soort klanten nu toch eens terugsturen? Ze zullen nooit geld genoeg hebben voor dit soort kleding en het hoogstwaarschijnlijk blijven stelen en wie mag het gelag betalen; juist wij de wel betalende klant, want de verkoper zal het op een of andere manier toch ook moeten verdienen!

  Like

 8. carthago zegt:

  “in ieder geval te eten hebben gekregen”. Misdaad in nederigland is de meest lonende tak van economie.

  Like

 9. Nee, als ze echt niet te eten hebben, wonen ze NIET in eenAZC, zoveel is wel duidelijk.
  Wat die gestolen kleten betreft: Die komen hen tóe, vinden ze. De Ware gelovige mag immers van de óngelovige nemen, wat hij wíl…….

  Like

 10. Mirjam zegt:

  Ik kan het artikel niet helemaal lezen, want de link belooft weer extra cookies, die ik niet wil, maar wat ik tot nu toe lees, is toch weer zo’n idiote verklaring:

  [quote]: De mannen gaven direct toe de kleding gestolen te hebben, omdat ze in een asielzoekerscentrum wonen en geen geld voor eten hebben.

  Dus de reden dat ze ‘merkkleding’ stelen heeft te maken met het feit dat ze honger hebben? Daarvoor hebben ze speciaal in Nederland, voor het plegen van diefstal, geprepareerde tassen aangeschaft, waarschijnlijk toen ze hier asiel aanvroegen. Ze wisten ook meteen waar deze te ‘halen’ vielen. Of is het misschien anders en hadden ze deze al bij zich toen ze ons land binnenkwamen? Een andere verklaring kan zijn dat ze ze in elkaar geknutseld hebben, tijdens het nietsdoen in de asielcentra. Maar als je honger hebt, dan zou toch de meest logische verklaring zijn als je geen geld hebt in een asielcentrum, dat je vraagt om meer eten, of, als je dan toch moet stelen, je eten steelt of geld?

  En ja, ik weet dat je merkkleding kunt verkopen en daar het geld mee kunt verdienen. Maar als je echte honger hebt, dan wil je die zo gauw mogelijk stillen. Dit riekt meer naar gewone diefstal met voorbedachte rade. Het zit in de genen. Die mensen zijn niets anders gewend.

  Like

 11. Hendrik zegt:

  Onherroepelijk uitzetten maar dat zal wel weer ijdele hoop zijn

  Like

 12. Pieter zegt:

  Wonen in asielzoekerscentrum en hebben geen geld voor eten.
  Dankjewel klote-kabinet voor je binnenhalen van mensen met deze mentaliteit.
  Maar zij krijgen toch zeker wel asiel he ?

  Like

 13. oud-marinier zegt:

  Wat hebben gestolen kleren nu met ” NIETS te eten krijgen” te maken ? Beetje domme redenering van die lui. Als je niets te eten krijgt , heb je honger , en steel je dus voedsel …GEEN kleding. Dit is dus diefstal met de bedoeling om de gestolen goederen te verkopen (winstbejag) en geen diefstal ivm honger.

  Like

 14. elisah zegt:

  Hemeltergend, wat een stank voor dank, die klojo’s wonen, eten en leven hier gratis, allemaal op onze kosten.
  Waar halen die ondankbare, onbeschofte, aso-figuren het lef vandaan om ook nog eens te gaan lopen stelen!
  Ze willen gewoon designerkleding dragen en menen hier alles te kunnen flikken waar ze maar zin in hebben, ze lachen ons gewoon uit en liegen lekker de boel bij elkaar.

  Like

 15. wim zegt:

  ‘Waar ze in ieder geval te eten hebben gekregen’. Op water en brood gezet mag ik hopen. Maar onze ‘dienders’ kennende zijn ze snel naar een broodjeszaak gesneld… Daar hebben ze dan weer wel tijd voor…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s