BREXIT is een overwinning voor het Britse volk

Screenshot_72

(Door: Renzo Verwer)

In tegenstelling tot wat veel wordt beweerd, is BREXIT niet een overwinning van het ‘rechtse populisme’. De kleine overwinning is er juist een van links, als je de vroegere betekenis van links (zorgen voor het volk, en in het bijzonder de lagere middenklasse en alles daaronder) weer uit de kast trekt.

Pro-EU zijn de elite, de Londense globalisten, de grote bedrijven, de bankiers, en de massamedia. De EU zoals die nu is, wordt niet meer gepikt, want ze is er vooral voor de politici en ambtenaren die bij de EU werken en de  multinationals.

Het volk is vergeten. Het volk heeft dat inmiddels in de gaten en pikt het niet meer.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, Elite, EUSSR, Groot-Brittannië, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op BREXIT is een overwinning voor het Britse volk

 1. Pieter zegt:

  Pro EU was ook Londonistan vergeven van de muzzelmans + alle andere muzzelmans in Engeland en jongeren en studenten die te lui waren om te stemmen en nu moord en brand schreeuwen.

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  De schrijver vergeet dat wat vroeger links was nu rechts wordt genoemd…
  Dus begin en eind hebben elkaar in Engeland ontmoet…

  Like

 3. Avidia zegt:

  Het is een grote overwinning, gefeliciteerd Engeland ik wilde dat het hier gebeurde, laat iedereen in hun eigen land blijven, wat hebben wij daar allemaal mee te maken, ik vraag U af????? Wat moeten wij daar allemaal mee????

  O god, een anti Wilders op de TV, het is weer zo laat, ja…. hij heeft ergens wel gelijk, maar de toon d Stelletjeaarop!!!!!! Je komt toch niet meer bij, ook vannacht op radio 1 werd Wilders weer afgeslacht, ik dacht: wacht maar af manneke, Wilders word nr, ! Stelletje prutsers, maar dat zien ze niet!

  Like

 4. Avidia zegt:

  Het is een grote overwinning, gefeliciteerd Engeland ik wilde dat het hier gebeurde, laat iedereen in hun eigen land blijven, wat hebben wij daar allemaal mee te maken, ik vraag U af????? Wat moeten wij daar allemaal mee????

  O god, een anti Wilders op de TV, het is weer zo laat, ja…. hij heeft ergens wel gelijk, maar de toon Stelletjeaarop!!!!!! Je komt toch niet meer bij, ook vannacht op radio 1 werd Wilders weer afgeslacht, ik dacht: wacht maar af manneke, Wilders word nr, ! Stelletje prutsers, maar dat zien ze niet! Maar wij wel!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s