Palestijnse chef Mahmoud Abbas neemt beschuldigingen terug

Screenshot_68

De Palestijnse “president” Abbas en de voorzitter van het Europees Parlement Schulz

(Vertaling: E.J. Bron)

Afgelopen vrijdag had de voorzitter van de Palestijnse Autoriteit, Mahmoud Abbas, een toespraak gehouden voor het Europees Parlement. Daarin uitte hij scherpe kritiek op Israël en beschuldigde het Israëlische leger ervan illegaal moorden uit te voeren. Verder zei Abbas zijn handen uitgestrekt te houden naar vrede. De Palestijnen zouden tegen terreur zijn, maar zolang er geen Palestijnse staat zou bestaan en de twee-staten-oplossing niet ingevoerd zou zijn, zou het conflict blijven bestaan.

Israel Heute

Daarna beschuldigde Abbas Israëlische rabbijnen ervan de Israëlische regering ertoe te hebben opgeroepen het drinkwater van de Palestijnen te vergiftigen om hen te doden. Dat zou een duidelijke oproep tot massamoord op het Palestijnse volk zijn, aldus Abbas. Daarbij beriep hij zich op een melding van Turkse media, volgens welke een rabbi genaamd Shlomo Mlma, zogenaamd voorzitter van de Raad van rabbijnen van de “nederzettingen” in Judea en Samaria, de “kolonisten” ertoe zou hebben opgeroepen het water van de Palestijnen te vergiftigen. Aan het eind van zijn toespraak ontving de Palestijnse president een enorm applaus van de parlementsleden.

Nadat het persbureau Reuters geen enkele aanwijzing naar zo´n oproep kon vinden en het haar niet lukte een rabbijn genaamd Shlomo Mlma of de genoemde Raad van rabbijnen op te sporen, bleek dat het hele verhaal gewoon bedacht was.

Daarop publiceerde het kantoor van de Palestijnse president de volgende verklaring: “Nadat is gebleken dat de in de toespraak genoemde eis van de rabbijn niet heeft plaatsgevonden, wil de president graag benadrukken dat het niet zijn bedoeling was het Jodendom of het Joodse volk te beledigen, en wel op grond van zijn diepe respect voor alle religies, waaronder het Jodendom.”

Abbas wijst in de verklaring de Israëlische beschuldiging van de hand dat hij antisemitisch zou zijn en veroordeelde de illegale acties van de Israëlische regering en de “kolonisten” tegen het Palestijnse volk.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Desinformatie, Europees Parlement, EUSSR, Hypocrisie, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, mainstream-media, Rotzakken, Turken. Bookmark de permalink .

15 reacties op Palestijnse chef Mahmoud Abbas neemt beschuldigingen terug

 1. carthago zegt:

  Tja, toch weer een paar honderd miljoen opgehaald in Brussel door de terrorist abbas, business as usual. Hoe meer leugens, des te meer euris. NEXT nexit, frexit, sloxit, zwexit, abbas exit.

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Wat zijn het toch een pleuris viezeriken, walgelijke sujetten .
  En daarmee zou je moeten onderhandelen !?!
  Wie dit soort figuren steunt is op hetzelfde niveau als deze graftakken .

  Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  Wat zijn het ook een stelletje smerige graftakken !
  Iedereen die dit tuig steunt behoort tot dezelfde categorie van smerige graftakken .
  En hiermee zou je moeten onderhandelen !?!

  Like

  • Niettemin liep deze graftak toch maa, gearmd met de andere graftakken vóóraan mee in de schertsvertoning “Je suis Charlie.”
   Kun je nagaan, dat er een pittig fikkie van te stoken valt als we alle graftakken daartoe bij mekaar zouden sprokkelen. Ik vrees alleen, dat het fikkie sterk naar zwavel zou geuren……

   Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  PM: Water poisoning claims prove Abbas no peace partner
  Netanyahu brushes off PA president’s ‘halfhearted half-apology’ for repeating debunked hoax story in EU parliament address
  http://www.timesofisrael.com/pm-water-poisoning-claims-prove-abbas-no-peace-partner/

  Like

 5. angie1968 zegt:

  Wat een smerige vieze vuile huichelachtige klootzak is die Abbas. De Moslims willen helemaal geen vrede met Israel, nu niet en nooit niet. En ze willen al helemaal geen twee-statenoplossing. Ze willen Israel vernietigen en alle Joden dood. Want het zijn ANTISEMIETEN, allemaal. De belachelijke complottheorieen over vergiftiging etc zijn maar een rookgordijn om de wereld weer in hun aangeleerde zieligheidsverhaal van permanente slachtofferschap te laten trappen, terwijl ze zelf in abjecte chaos leven. Alle geld dat ooit aan de Palestinoos is gegeven (en dat is heul veul) is gestoken in vrolijke clubjes als Al Fatah en Hamas en zelfverrijking van de leiders natuurlijk. Domme dozen als Gretta D. en Dries van A. trappen daar voluit in alsook de gehele VN en de rest van het Gutmenschendom. Tot slot: Palestina is een zelfverzonnen mythe (theedoek Yasser A. heeft dat gedaan) om legitimiteit te verwerven en de Joden dwars te zitten.Uit haat, uit pure Jodenhaat!

  Like

 6. vanhetgoor zegt:

  Een operette president voor een nep-parlement. Beter kan het niet worden.

  Geliked door 1 persoon

 7. Cathja zegt:

  De leugenaar is snel ontmaskerd. Het zou een goede gewoonte zijn om er voortaan rekening mee te houden dat Abbas het met de waarheid niet al te nauw neemt, en het Europees parlement zou geen blijk van waardering voor deze ‘president’ moeten geven (applaus) zolang niet vastgesteld is dat al zijn uitspraken op waarheid berusten.

  Het excuus wat naderhand werd gemaakt slaat helemaal nergens op, en is opnieuw een grote leugen! ‘Palestijnen’ zijn maar op één ding uit: de vernietiging van de Joodse staat! Er bestaat geen (diep) respect van hun kant voor Joden en het Joodse geloof.

  Like

  • fleckie zegt:

   Moslems mogen/moeten toch liegen, volgens hun koran , [alleen schijnt dat niet iedereen te weten?…het is immers gemakkelijk HET VIJAND-BEELD ISRAEL, intact te houden!, en is…rendabel!

   Like

 8. Jan zegt:

  Bij het bij elkaar gelogen verhaal over die ‘rabbi Shlomo Mlma’ (waar is de klinker in de nepnaam?) was Mazen nog eens zo achterlijk om een foto te plaatsen van knessethlid rabbi Yisrael Eichler van Agudat Yisrael:

  http://www.israellycool.com/2016/06/20/latest-blood-libel-sunday-the-rabbi-decreed-poison-the-palestinians-water/

  Transcriptie van Abbas’ EU speech (UPDATE: Audio van de leugen)

  Enkele opmerkelijke zinnen:
  …I would like to express my great admiration for the democratic model,
  ….One hundred years have passed since the Balfour Declaration in 1917, and 68 years of Nakba, during which Israeli forces committed in 1948 the killing and massacres and appalling crimes, caused the displacement of hundreds of thousands of our people and turned them into refugees, and removed more than 488 villages and towns where people lived for thousands of years.
  …..we have tried very hard to return to the implementation of signed agreements, and respect for the obligations on us and them, but they refuse to carry out a minimum of them,
  ….On the other hand, Israel is witnessing these days wildest ongoing violence, reflected by the settlers and their terror practices,
  …we accepted the establishment of an independent State of Palestine on less than a quarter of the area of ​​historic Palestine

  en zo gaat het maar door en de terrorist kreeg er een daverend applaus voor.

  De toespraak. Aan het eind ook Spuuglok:


  http://elderofziyon.blogspot.com/2016/06/transcript-of-abbas-eu-speech-filled.html

  Please, Bibi, stuur deze nazibende naar de verdoemenis en laat een een taktisch kernwapen op hen neerkomen.
  Alvast bedankt en shalom

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Aan het eind van zijn toespraak ontving de Palestijnse president een enorm applaus van de parlementsleden.

  Temeer een rede om de hele EU rotzooi in Brussel op te ruimen. Mij vertegenwoordigen ze met dat applaus in elk geval niet.

  Like

 10. Jan zegt:

  Abbas, aka Mazen en met hem de slinkse kliek meent de onnozelen, socialisten en moslims wijs te maken dat er ooit een Palestijnse staat was. Dat het een gebied was, het mandaat tussen 1920 en 1948 wordt verzwegen of men weet het niet dus wordt de leugen snel geaccepteerd en gedebiteerd want de linkse kliek haat Israël en daarmee de Joden, verpakt in het begrip Zionisten.

  De Larousse-encyclopedie van 1939 met de vlaggen van de landen laat echter zien dat in die periode die staat, dat mandaat een Joodse staat was

  Een kleine twee weken terug gaf Abbas aan koning Salaman van Saoedi-Arabië een copie van de Palestine Post ofwel een bewijs van de Joodse staat in wording. Dus, of hij liegt hier weer bewust of Abbas is werkelijk te stom om te begrijpen hoe de geschiedenis destijds in elkaar stak, net als bijvoorbeeld Anja Meulenbelt cs:

  Het is dan ook duidelijk waarom Arabieren zo verwoed bezig zijn archeologische plaatsen in Israël te verwoesten want anders zou direct duidelijk zijn dat zij, de Arabieren de indringers, kolonisten, settlers zijn en niet de de Joden.

  Like

 11. Zijn niet alleen graftakken, maar ze hebben ook grafkoppen, dus onderspitten met die klootzakken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s