VIDEO: Syrische vluchtelingen versus Palestijnse “vluchtelingen” tijdens de “Human Rights” Council van de Verenigde Naties (22-06-2016)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Brabosh”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", antisemitisme, gezond realisme, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Rotzakken, Verenigde Naties, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op VIDEO: Syrische vluchtelingen versus Palestijnse “vluchtelingen” tijdens de “Human Rights” Council van de Verenigde Naties (22-06-2016)

 1. Komen de Palestijnen nou ook hier al onze joodse mensen lastig vallen ?

  Like

 2. Angie1968 zegt:

  Wow, eindelijk een vrouw waar ik respect voor kan opbrengen. Ze pakt dat huichelachtige tuig mooi aan. Maar maak je geen zorgen, schat , over enkele jaren, als de Moslims in de meerderheid zijn in Europa, worden ze net zo strontvervelend als de Palestinoos. Het blijven natuurlijk islamieten.

  Like

 3. Marc zegt:

  Ik durf te wedden dat, als Europa eenmaal volledig in puin ligt vanwege aanvallen van de zonen van a la in het zog van de huidige islamitische kolonisatiegolf vanuit Afrika en Azië, de VN zich nog steeds druk maakt over Israëlische ‘vervolging’ van zg Palestijnen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s