De wolven onder ons

Screenshot_108

(Door: Wim van Schaik)

Telkens als er een wolf in Nederland gesignaleerd wordt, is de euforie groot. Voor diversiteit-gelovigen kan de vestiging van wolven in Nederland niet snel genoeg gaan. Daarom hebben zij zich verenigd in ‘Wolven in Nederland’, een club die streeft naar ‘conflict-arm samenleven met wolven’. Niet dat er geen minpunten zijn, maar die moeten we maar voor lief nemen, want “wat zou het toch mooi zijn als wolven niet alleen welkom zijn in de ‘natuur’, maar ook in de hoofden en harten van mensen in Nederland”.

Maar de wolf heeft bij het volk geen goede reputatie. Dat komt echt niet alleen door het sprookje van Roodkapje. Wolvendeskundigen mogen de aanvallen van wolven op mensen naar het rijk der fabelen verwijzen, de werkelijkheid is dat er veel gedocumenteerde gevallen zijn dat wolven vee roofden en mensen aanvielen. In het steeds dichter bevolkte West-Europa moesten dan ook eeuwenlang aanvallen van de wolf op mens en vee worden afgeslagen. Met succes. In 1897 werd in Nederland voor het laatst een wolf gezien.

Vanuit Italië, Frankrijk en Duitsland rukt de wolf nu weer op. Voor sommigen kan het niet snel genoeg gaan. In Zweden zijn zelfs fokprogramma’s gestart! ‘Mensen die er verstand van hebben’ stellen de wolf voor als een vredelievend dier, een verrijking van de samenleving. Roofzuchtige aanvallen door individuele wolven of hele roedels worden door diezelfde mensen genegeerd of gebagatelliseerd. ‘Ach, een hond maakt ook wel eens een dodelijk slachtoffer.’ Als het mis gaat ligt het aan de mens zelf. Dat komt omdat de wolf dan negatieve ervaringen met mensen heeft opgedaan. Ondertussen vallen er wel degelijk slachtoffers, vooral onder de meest kwetsbaren: vrouwen en kinderen. Dat die aanvallen gewoon vanzelf stoppen is ook niet waar. Die gaan door tot de dieren worden gedood, iets wat van hun beschermers natuurlijk weer niet mag.

Dan zijn er ook nog de eenzame wolven, de lone wolves. Met die lone wolves is iets vreemds aan de hand. Hoewel het gewoon jonge wolven zijn die een eigen territorium willen vestigen, moeten wij geloven dat het ontspoorde dieren zijn. Het Reformatorisch Dagblad, in een hoofdcommentaar op de aanval in Orlando, schetst de werkwijze van de lone wolf als een ‘wreed, moordzuchtig optreden van een eenling die verblind lijkt te zijn door ideologisch geladen motieven en een daad wil stellen’.

Maar lone wolves zijn helemaal niet verblind. Ze handelen geheel volgens hun aanleg en de onder wolven heersende modus operandi. Ze zijn daarbij ook niet extra wreed of moordzuchtig. Ze doen wat al eeuwenlang diep in hun genen verankerd zit. Van jongs af hebben ze niet anders gezien en geleerd, want hun familie opereert precies eender. Vaak op nog grotere en wredere schaal. Het is puur bedrog en politiek correcte bla, bla als het RD schrijft dat het niet volledig duidelijk is welke ideologische drive de lone wolves tot hun daden aanzet. We weten dat namelijk wel. We weten het ook heel precies.

Het RD doet alsof een lone wolf geen echte wolf is, want als een lone wolf wel een echte wolf is (en dat is-ie), die het normale wolvengedrag vertoont, dan is ook een Allahu Akbar roepende moslim, die zichzelf een islamitische soldaat noemt, een echte moslim (en dat is-ie). Maar de schrijver van dat afschuwelijke hoofdcommentaar draait eromheen. Voor hem hoort hetgeen er in Orlando gebeurde, en op zoveel plaatsen al eerder, er gewoon erbij. Wen er maar aan: ‘Er zijn immers dagelijks tal van gevaren, waar we kennelijk ook mee hebben leren leven. Het Westen is druk met en ontzet over ruim vijftig slachtoffers van terreur. Maar hoeveel mensen komen wekelijks niet om bij drama’s elders in de wereld? Raken die ons ook zo heftig?’ Alsof niet het merendeel van die drama’s direct te linken is aan die ideologie die het RD onbenoemd laat, de ideologie van haat en dood die islam heet.

Geen wonder dat het  RD, dat zich zelf graag als kwaliteitskrant ziet, een tendentieus en gemanipuleerd onderzoek van het ANP gretig en zonder enig kritisch onderzoek overnam. Het onderzoek, uitgevoerd door de Britse denktank voor veiligheid Royal United Services Institute (RUSI), werd niet  alleen gesponsord door de EU, maar lag ook nog eens (anders dan het ANP suggereerde) klaar om op een strategisch moment ingezet te worden. Wat dus prompt gebeurde en waar het RD zich voor leende. Teneur van het onderzoek: Van alle terroristen die alleen handelen, blijken de ultrarechtse eenlingen de grootste bedreiging voor de veiligheid van burgers te zijn. Het aantal slachtoffers die deze zogenoemde lone wolves maken, is veel groter dan van religieuze terroristen die solitair handelen. Veelzeggend dat geen enkele krant dit flutbericht overnam. Behalve het RD dan. O ja, ook het door Turken gelezen ‘Zaman Vandaag’ plaatste het. We weten nu wat RD betekent: Relativerende Dhimmibode.

Door:
Wim van Schaik
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, Nederland, political correctness, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op De wolven onder ons

 1. Berthe zegt:

  Geweldig geschreven en geheel terecht verwijt u de toegeeflijken het kwade te faciliteren.

  Geliked door 1 persoon

 2. Tistochwat zegt:

  Als ik “Allahu Akbar” lees of hoor, moet ik altijd hieraan denken:

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Sadistische_persoonlijkheidsstoornis

  Like

 3. Ads.postbus@hotmail.com zegt:

  Mooi geschreven. Wim. Compliment.

  Like

 4. Rene zegt:

  Beste Wim

  Waarom lees jij alleen het rd?
  Je begint volgens mij een beetje eenzijdig te worden
  Als je zo aan het muggenziften ben gaat dat erg vervelen
  Lees ook eens wat andere kranten .
  Is ook genoeg over te zeiken.

  Groet Rene van egmond

  Like

 5. Thom zegt:

  Jonge jonge het RD dat is zeker her Reformatorisch Dagblad. Met zo’n blad daar veeg je je billen niet eens mee af, laat staan dat je het leest. Dat interesseert toch geen weldenkend mens wat daar in staat.

  Like

 6. Jan zegt:

  Geschifte moslim (ok, pleoname) wil met vliegtuig en bedreigt politie:

  Like

 7. Jo zegt:

  Aan de vernieuwing van zijn denken en handelen herken je de ware Christen !!!
  Het Griekse woord is dan wel vertaald met bekeren, maar letterlijk vertaald betekent het ‘veranderen van denken’ volgens wijlen Derek Prince, want die kon het weten, want die heeft Oud – en Nieuw Grieks gestudeerd, dit in tegenstelling met het wereldse denken van oog om oog tand om tand.

  Like

 8. Alphons Mantel zegt:

  niet iedereen ziet de gevaren van de import van moslims; publieke omroepen, Volkrant, NRC, Groen links, D66, PvdA, CDA, burgemeesters en wethouders

  Like

 9. Jan zegt:

  ‘Lone wolves’ is een mythe, dat liet Istanboel weer zien, waar drie islamitische terroristen moordden. Het geklets over ‘lone wolf’ geeft het publiek alleen een gevoel van schijnveiligheid, het dan ook een term die door de liegende staat gebezigd wordt, niet door het publiek. Straks wel, als de leugen maar vaak genoeg herhaald wordt, dan papegaait de linkse massa ook dit weer rond.

  De moordenaar in Orlando, Omar Mateen, waarvan wordt gezegd dat hij alleen radicaliseerde klopt niet want de gehele familie en omgeving waarin hij verkeerde had banden met terreurorganisaties, direct of indirect. Zijn vrouw was direct bij de aanslag betrokken, maar die is nu spoorlos, wat de Washingtonse Gek goed uitkomt, die haar overigens na arrestatie weer had vrij gelaten, want ook zij zou eens zeggen dat de moorden in naam van de islam werden uitgevoerd. http://www.cbsnews.com/news/orlando-shooting-wife-noor-salman-bought-ammo-with-omar-mateen/

  Dan is er de pa van Mateen, een Amerika-hater die contacten onderhoudt met de Afghaanse Taliban via een nonprofit-groepering en die verkondigt dat homoseksuelen vermoord dienen te worden.
  Toen de vliegtuigen op 9/11 zich in het WTC boorden was de terrorist Mateen intens gelukkig, zo vertelden klasgenoten. http://heavy.com/news/2016/06/mir-seddique-omar-mateen-father-son-afghanistan-orlando-mass-shooting-family-reaction/

  Mateen kwam geregeld in Fort Pierce moskee, een moskee waar haat tegen het westen gepredikt wordt en die gerund wordt door zijn pa:
  “…The mosque, which was the place of worship of two other jihadist killers, has been linked to radical Islamic extremist ideology. Mateen pledged allegiance to the Islamic State (ISIS/ISIL), which has claimed responsibility to the attack…”
  http://www.breitbart.com/national-security/2016/06/14/counterjihad-orlando-terrorists-father-helped-run-radical-mosque-regularly-attended-son/

  Dan is er nog Mateens zwager Mustafa Abasin, aka Mustafa Aurakzai die Amerika intens haat. http://www.infowars.com/brother-in-law-of-nightclub-killer-hates-trump-works-with-refugees/
  Bij alle moorden begaan door moslims en die zogenaamd ‘lone wolves’ zijn is steeds weer de directe omgeving betrokken, pa, ma, ooms, organisaties, de moskee enz. Dat geldt voor Orlando, voor San Bernardino, Chattanooga, Boston enz.

  Like

 10. Jan zegt:

  Al Qaeda zal er in de toekomst voor zorgen dat gericht gemoord zal worden en wel op alleen blanken zodat het gewauwel van regeringen ophoudt dat dit een ‘hate crime’ is.

  Maakt niets uit want linksvolk vindt wel weer een eufemisme

  Al Qaeda urges lone wolves to target whites, to avoid ‘hate crime’ label
  Lone wolf jihadists should target white Americans so no one mistakes their terror attacks for hate crimes unrelated to the cause of radical Islam, Al Qaeda writes in the latest edition of its online magazine.
  In an article first reported by The Foreign Desk, Al Qaeda of the Arabian Peninsula (AQAP) called for more self-directed Muslim terrorists to kill in America. But the article, titled “Inspire guide: Orlando operation,” tells terrorists to “avoid targeting places and crowds where minorities are generally found” because if gays or Latinos appear to be the targets, “the federal government will be the one taking full responsibility.”
  ….
  http://www.foxnews.com/world/2016/06/27/al-qaeda-urges-lone-wolves-to-target-whites-to-avoid-hate-crime-label.html

  Like

 11. Jules Vismale zegt:

  Die Bastiaan Meerburg van de VVD, die de oprukkende wolven in 2013 o gevaarlijk vond en wou dat ze werden afgeschoten, is al net zo erge idiote wolvenhater als Johan Houwers daar ze teveel een sprookje zoals Roodkapje lazen! Wolven zijn niet in staat zich, net als konijnen, onbeperkt te vermeerderen omdat ze maar beperkt vruchtbaar zijn per jaar en in een roedel mag alleen het alfapaar zich voortplanten. Hondsdolheid is bij wolven, net zoals bij vossen, prima met vaccins te bestrijden en hier in Nederland komen jaarlijks vele honderden mensen om het leven door asociaalheid, drank, onoplettendheid, veel te hard rijden enz. en dat doen mensen onderling, gelijk naar de menselijke lone wolven!
  Als beide heren ook nog door een herdershond of een pitbulterriër in hun kont worden gebeten gaan ze vast alle honden van deze soort natuurlijk ook in Nederland om zeep helpen! Worden ze beiden belaagd door Marokkaanse criminelen die hen aftuigen en beroven dan vinden ze dat zeker helemaal niet erg! Een dier met starende ogen en scherpe tanden is per definitie iets minder gevaarlijk dan sommige mensen die er lief en onschuldig uitzien. Meerburg en Houwers zouden in Hannover, na WO I, meer het risico hebben gelopen om letterlijk doodgebeten, verslonden en van hun bloed te zijn beroofd door Fritz Haarmann, een menselijke weerwolf en een vampier!
  Die sadist zat wel niet achter Roodkapjes aan maar wél achter tientallen jongemannen die hij van hun leven beroofde en hij was ook een slager geweest die vee moest slachten! Ik vermoed alleen dat veel wolvenliefhebbers deze twee onnatuurlijke VVD’ers eveneens graag een portie hagel in hun achterwerk willen schieten en met de gehate moslimextremisten erbij!

  Like

 12. Jules Vismale zegt:

  Jack London (1876-1916) schreef al eens verhalen over wolven en honden in Alaska die door brute mensen in vreselijke monsters konden veranderen en bijna ontembaar bleken! Het gaat dan over een wolf die in een hond werd getemd en een hond die verwilderde tot een wolf en zij beiden bijna een soortgelijke geschiedenis kenden;

  Pit-tah, de grijze wolf

  Pit-tah (Witte slagtand) is nog maar een jonge wolfshond (75% wolf en voor 25% hond) als hij per toeval een groepje Indianen tegenkomt. Pittah’s moeder, Kiche, kent hen echter goed en zij laat zichzelf en Pit-tah dan ook gewillig meenemen naar het dorp ofschoon Kiche niet altijd even trouw blijkt aan mensen en zij zelfs blanke mensen en honden de dood injoeg door hen steeds aan de wolven uit te leveren!
  De mensenwereld is alleen keihard waaronder ook de baas van Pit-tah, de brute indiaan Grijze Bever, en de sledehonden, met de woeste hond Lip Lip voorop, straffen Pit-tah genadeloos afwaardoor hij zijn eigen soort zodanig gaat haten dat Pit-tah zich later ontpopt als een gruwelijke moordenaar en dan tientallen honden zal doodbijten!
  Dan, als hij bijna gedood wordt tijdens een georganiseerd hondengevecht onder de sadistische lafbek Beauty Smith (een oerlelijke kerel overigens!), is daar die ene goede man: Weedon Scott. Hij redt de grijze wolf van een zekere dood uit de kaken van een kwaadaardige buldog.
  Maar de slechte behandeling door mensen heeft bij Pit-tah diepe sporen van wantrouwen en afkeer achtergelaten. Lukt het deze beschermer om Pit-tah s haat en woestheid om te gaan zetten in aanhankelijkheid en trouw?
  Dat lijkt haast te lukken waarna Pit-tah zelfs een levensgevaarlijke psychopathische misdadiger, Jim Hall, genaamd, zal ombrengen!

  De roep van de wildernis

  Buck (een bastaardhond geboren uit een Schotse collie en een Sint-Bernardshond) leidt een aristocratisch leventje in het gezin van een rechter in Santa Clara Valley. Hij weegt ongeveer honderdveertig pond en is reusachtig groot.
  Wanneer er echter goud gevonden wordt in Klondyke, in het barre Noorden trekken talloze mannen uit de hele wereld er naar toe om daar hun geluk te beproeven. Overal worden er honden gekocht (of anders gestolen) die de sleeën moeten gaan trekken.
  Dit wordt helaas ook Bucks lot en van de ene dag op de andere komt hij van zijn luilekkerleventje terecht in een ware hel. Hij maakt vlug kennis met de riem en de knuppel en ondervindt dat hij goed moet luisteren, wil hij het in de natuur overleven, ofschoon Buck ook nog Spits, een kwaadaardige sledehond, moet weerstaan.
  Buck leert echter snel en hij wordt een hele goede sledehond, die het leiderschap kan afdwingen en zich afbeult voor zijn meesters. Meer en meer vervagen de herinneringen aan zijn vroegere leven steeds verder en hij voelt het oerinstinct in zich ontwaken hoewel hij ooit door John Thomson was gered van een stel lakse en harde meesters!
  Zodra echter de band met de mens wordt verbroken vlucht Buck de vrije natuur in en wordt hij de leider van een roedel wolven!

  Sommige brute meesters van Pit-tah en Buck lijken precies op de linkse politici die de gewone burgers steeds afbeulen en keihard maken in onze maatschappij waar tegenwoordig ook alleen maar het recht van de sterkste heerst!
  Jim Hall en de wolven lijken echter weer de islam te vertegenwoordigen en Buck loopt zelfs over naar de wolven terwijl Pit-tah juist voor de mensen kiest!

  Like

 13. Wolf zegt:

  Wolven staan al 10 duizenden jaren samen met alle kat -achtigen boven aan de voedsel keten en vormen hechte familie roedels waar we zeer groot respect voor MOETEN hebben. Laat de minderwaardige prooien zoals die christen lammetjes en duifjes en ander gedierte maar de symbolen blijven van hypocriet vals links!

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Toen ik in de buurt fietste van de Drunense Duinen kreeg ik daar bij een weiland bijna een aanrijding met 3 hazen die elkaar achterna zaten en een vrij groot hert dat mij passeerde in de bossen! Dat is wel weer wat anders dan dat je daarginds een wolf zou tegenkomen!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s