Donald Trump: Binnen tien jaar desintegreert de EU als gevolg van immigratie

Screenshot_98

(Door: “rommel”)

De EU zal binnen een decennium volledig instorten als gevolg van de immigratie uit de derde wereld. De instroom zal er ook voor zorgen dat Europa binnenkort “onherkenbaar” is, aldus Donald Trump.

In een interview met The Times heeft de Amerikaanse presidentskandidaat zijn voorspelling naar voren gebracht voor de toekomst van de supranationale Europese Unie.

Hij zegt dat Europa binnen tien jaar “onherkenbaar” wordt als gevolg van immigratie, en dat andere EU-staten om deze reden het voorbeeld van Groot-Brittannië zullen volgen.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Derde Wereld, EUSSR, gezond realisme, Immigratie, Krankzinnigheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Donald Trump: Binnen tien jaar desintegreert de EU als gevolg van immigratie

 1. Angie1968 zegt:

  Europa zal inderdaad instorten als de influx van kansloze zwarten en nooit integrerende moslims aanhoudt. Deze lui zullen maar chaos, onveiligheid en een zware belasting op onze welvaartsstaat zijn. Maar er schijnt meer achter te zitten: Schauble zegt dat er gemengd moet worden met die lui! Anders gaat Europa ten onder aan inteelt! Het blanke ras moet dus weggefokt worden! Regressief links dat volledig van het padje is, compleet suicidaal…

  Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   Omdat de Europeanen te intelligent en bijdehand zijn voor de heersende leiders, moet er gemengd worden, omdat ze anders nog slimmer dreigen te worden.

   Like

 2. elisah zegt:

  Daar moet ik Trump gelijk in geven, Europe is going down the drain, als er niets gebeurt.

  Like

 3. Johan zegt:

  Geef Trump eens ongelijk ! Die man heeft het wel degelijk goed gezien. De gigantische immigratie-golven die op Europa beuken, zullen het hele continent in ernstige mate verzwakken.

  Like

 4. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogden reageerde:
  Ik denk dat hij gelijk heeft !!
  I think he is damn right!!

  Like

 5. carthago zegt:

  Dit is de enige persoonlijkheid in de VS die ook Europa kan helpen redden van de komende armageddon.Trump is the best!

  Like

 6. Trump hééft hier doodgewoon gelijk en hij en geen ander zou de volgende president van de VS moeten worden, zodat eindelijk aan alle verdeeldheid een einde wordt gemaakt: Het westen voor de westerlingen en de islam er uit!!!
  Kom op, Amerikanen, kies alsjeblieft voor de omslag: laat de “slingerbeweging” eens zijn werk doen!

  Like

 7. C.A.Barstow zegt:

  Trump heeft volledig gelijk, en de reden waarom al die barbaren hierheen worden gehaald is geld, gewoon euro’s, werkgevers wrijven zich al in de handen vanwege het feit dat zij eindelijk van die dure werknemers af kunnen komen, wiens CAO klauwen met geld kost, een barbaar uit afrika werkt voor een appel en een ei, die is makkelijk uit te buiten, laat staan dat hij weet wat een CAO is en wat de functie van een CAO is namelijk de werknemers beschermen tegen de werkgevers, want dat is de basic functie van een CAO en niet anders.
  Gezondheidszorg, alleen de minimale zorg is dan nog nodig, de barbaren die hier dan wonen zijn het niet anders gewend in hun thuiswoestijn, dat levert de staat zeker 45 miljard op aan bezuinigingen in de gezondheidszorg.
  Onderwijs?, niet nodig, dat kregen die barbaren in de woestijn ook niet, kan dus ook van de begroting weggestreept worden.
  Defensie, dat heeft de elite in Den Haag al naar de kloten geholpen.
  Ontwikkelingshulp, niet meer nodig, die barbaren zitten dan al allemaal hier.
  tja, de dan nog overgebleven echte Nederlanders hebben hulp nodig, maar die laten ze nu ook al barsten en verrekken, het zal dan niet veel anders zijn.
  enz, enz, enz.
  Trump heeft helaas gelijk, het een trieste constatering maar het is niet anders.

  Ik wens u sterkte in uw nieuwe vaderland, dat is wat er voor ons overblijft, namelijk emigreren en het liefst ver weg van Europa.
  De USA lijkt mij wel wat.

  Like

 8. 1percent929 zegt:

  Zie sommige plaatsen in Groot Brittannië waar moslims het straatbeeld domineren en ze geen strobreed in de weg wordt gelegd als ze bij demonstraties de westerse normen en waarden de grond in boren.

  Like

 9. joopklepzeiker zegt:

  Daarom wilt de EU een EU leger onder bevel van Brussel

  Sovjet Unie II, de Oost Europese landen weten daar alles van , uit ervaring .

  Maar is de USA nu ook niet zo een soort van constructie ?

  Verdiep je eens in de Amerikaanse burger oorlog .

  Like

 10. Claudia M. zegt:

  Zoals ik ook bij de ‘buur’ Fenixx plempte:
  Als er nu zo langzamerhand geen spijkers met koppen geslagen gaan worden, denk ik dat de man gelijk heeft. Dit valt niet vol te houden; wij kunnen deze al deze mensen, die nooit iets zullen toevoegen aan welk EU land dan ook, niet verzorgen. Het overgrote deel is economische “vluchteling” die ook nog de gore moed hebben niet aan het werk te gaan, want beneden hun stand. Die ‘stand’ moeten ze heel snel laten varen en aan het werk, welk werk dan ook, of weer vertrekken en dat laatste lijkt mij het beste plan! Wij zijn niet verantwoordelijk voor de geboorteoverschotten van derde wereld landen!

  Like

 11. paulzwueste zegt:

  Trump for PRESIDENT!!!

  Like

 12. Jean zegt:

  Het is ver gekomen, een Amerikaan moet de lafaards van de EU wakker schudden tenminste “als hij ze wakker krijgt” want het behoud van postjes is veel belangrijker dan de toekomst van eigen volk.
  Iedereen voelt en ziet de aftakeling van Europa door de toestroom van die “nutteloze” levensgevaarlijke massa vreemdelingen, wij burgers willen dat dit stopt maar de lafaards zetten hun wil door i.p.v. de wil van het volk te respecteren.
  Laten we massaal toepassen wat G.B. gedaan heeft nl. stoppen met die misdadige roofhandel te steunen, onze toekomst en de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen is voor ons “belangrijk” en niet Afrika.
  Nu die EU misdaadinstelling droogleggen en opruimen, besparing: MILJARDEN EURO’S PER JAAR.

  Like

 13. Jan zegt:

  Over islamitisch terreur gesproken (welke anders), Kris “Tanto” Paronto, overlevende van Benghazi is heel duidelijk over de dreiging van de islam: Amerika is de oorlog aan het verliezen en wel door toedoen van de huidige Amerikaanse junta die de aanslagen bagatelliseert en over alles liegt.

  Benghazi survivor fights radical Islam, counters Obama’s ‘lies’ on terrorist threat

  Former Army Ranger Kris “Tanto” Paronto has started a nonprofit called Leading From the Front, which he hopes will translate into a national movement to drive home the real threat Islamic extremists pose to America.

  “Radical Islam is at war with America, and we are slowly losing,” Mr. Paronto said. “From Benghazi to Orlando, we are seeing the deadly consequences of President Obama and Secretary [Hillary] Clinton’s ‘leading from behind’ and their willful blindness towards the threat of radical Islam.”

  http://www.washingtontimes.com/news/2016/jun/26/kris-tanto-paronto-benghazi-survivor-fights-radica/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=twitter&utm_source=socialnetwork

  Like

 14. Jan zegt:

  Archie Bunker was a Prophet?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s