PVV: keiharde aanpak OV-terreur

PVV anders

Barry Madlener: ‘‘Almere lijkt de Gazastrook wel’’

De PVV is geschokt over de berichtgeving dat stenengooiende jongeren de afgelopen weken in Almere vrij spel hadden. OV-woordvoerder Barry Madlener: “Het is een schande dat zowel de burgemeester van Almere als de staatssecretaris van I&M niet opkomen voor de buschauffeurs. Het Marokkaans tuig moet worden opgepakt, vastgezet en na hun straf worden gedenaturaliseerd en uitgezet. Extra bewaking op de bussen, met politiehonden als het aan mij ligt.” Vanmiddag spreekt de Kamer over het Openbaar Vervoer in Nederland. Madlener: “De staatssecretaris heeft de ketenverantwoordelijkheid in het OV. Als ze dat niet oppakt, zal de Kruidenwijk veranderen in de Gazastrook.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Ton van Kesteren

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Islamisering, Krankzinnigheid, Marokkanen, Moslims, Nederland, Overheid, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op PVV: keiharde aanpak OV-terreur

 1. SeeMore zegt:

  Autochtone bewoners moeten simpelweg ZELF het heft in handen nemen.
  Van Politie, Justitie en de (R)Overheid in het algemeen hoeven we heus geen serieuze bijdrage meer te verwachten bij dit soort Gaza Terreur. En het grijpt als een lopend vuurtje om zich heen!!

  Like

  • Wat verwachten jullie van de L.L.L.(linkse Laffe Lullen )

   Like

  • Anneke zegt:

   Dat is ons al decennia geleden VER BO DEN. Huis en haard verdedigen mag niet, wij mogen géén eigen rechter-tje spelen. De uitheemse allah-aanbidders is alles gegund, ons is NIETS mogelijk….Met de ruggen tegen de fig. Brusselse muur gesmeten. “Tja; de Berlijnse muur staat er nu zo’n kleine drie decennia niet meer”.

   Like

 2. Jan zegt:

  En intussen in Denemarken: moslims vallen bus met feestvierende meisjes aan, gooien stenen en zuur

  http://www.therebel.media/muslims_attack_danish_school_girls_with_rocks_acid

  Like

 3. Angie1968 zegt:

  En altijd maar weer de PVV die sociale terreur van MOSLIMS bespreekbaar maakt en wil aanpakken. De rest van die gore lafaards en volksverraders die in de Kamer zitten kijken weg, vergoeilijken, bagatelliseren en vooral, DEMONISEREN de PVV. Wat een nepparlement!

  Geliked door 1 persoon

 4. BigLJohn zegt:

  …..Het Marokkaans tuig moet worden opgepakt, vastgezet en na hun straf worden gedenaturaliseerd en uitgezet…..Ziet u het al gebeuren ? Ik niet ! Acties die wel plaatsvinden zijn; de wegkijkcultuur, de Islam koesteren CQ beschermen, de Nederlander zwaar discrimineren en straffen, en het opstomen naar een Europese superstaat alla Nazi Duitsland model, compleet met Europees leger en geheime diensten gelijk de Sicherheitsdienst. Komt er al ooit echte vrede in Europa, dan zullen u en ik, alsmede onze kinderen het niet meer mee kunnen maken. Hetzij vind men de dood in een komende grote (atoom) oorlog CQ burgeroorlog, hetzij maakt men het niet meer mee door pure ouderdom en overlijden !

  Like

 5. Drs.P. zegt:

  Keiharde aanpak met een demonen666 lul-met-vingers als boergemeister in Almere??
  Deze sufkut is veel drukker bezig met het anti swarte Piet gebeuren dan met de fucking finnen!!!
  Weg met dit wangedrocht, die mongool!!!

  Like

 6. Harry zegt:

  Oh , oh , wat hoop ik toch dat Nederland ook uit de EU stapt !
  Hopelijk kunnen we dan onder leiding van Wilders aan de grote schoonmaak beginnen .
  Meteen al die laffe en giftige linkse krengen uit al die belangrijke posities trappen en hen verantwoordelijk stellen voor hun verraad en falen .
  En ze financieel zwaar beboeten voor hun misbruik van ons geld en andere middelen .
  Dikke salarissen om ons te benadelen ? Terug betalen . En de schade verhalen .
  Hoe heeft het zich zo achterlijk kunnen ontwikkelen ?
  Politiek correctisme moet ook verboden worden .
  En dan al dat import tuig moeten we het leven zó zuur maken , dat ze gillend ons land ontvluchten .

  Wég met die linkse laffe gedoogcultuur ! De NSB-ers anno 2016 .

  Like

  • Mr D. Umass zegt:

   Uit de EU gaat niet gebeuren tenminste niet legaal, we zullen “hooivorken” moeten hanteren om er uit te komen.

   Like

   • Claudia M. zegt:

    Het kan simpeler, op een dag blijven we met z’n allen gewoon thuis; al die wel werkende mensen… Maar ja, dan moeten we wel allemaal meedoen?

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Harry 29 juni 2016 om 06:50

   En die linkse ratten moeten de burger met terugwerkende kracht zijn door hen over de balk gesmeten belastinggeld terugbetalen.

   Kon dat maar…
   Zouden we in één klap rijk zijn.

   Like

 7. Jan zegt:

  Wat is er tegen brandmerken van moslims?

  Like

 8. Mirjam zegt:

  Sinds wanneer is het ‘normale’ opvoeden van jongeren in gedrag en de consequenties die daaruit voortvloeien voor ‘abnormaal’ gedrag in basis fout? Iedereen heeft zich te gedragen naar de normen en waarden die voor elk mens goed is en bescherming biedt.

  Als personen daarvan afwijken en anderen lijden onder dit gedrag, dan moet er ingegrepen en gestraft worden. En het ‘ras’, ‘afkomst’, ‘de religie’ of wat dan ook, heeft daar niets mee te maken. We zijn allemaal op de eerste plaats mensen en daarvoor geldt gelijke behandeling in wat voor een situatie ook. En dit is geen racisme, maar gezond verstand.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Daar zit het probleem bij mohammedanen. Ze discrimineren principieel naar geloof en hun gedrag wordt fundamenteel goedgepraat door hun geestelijke voorgangers.
   De ouders tolereren het wangedrag van hun kinderen en ontkennen hun verantwoordelijkheid.

   Like

   • exmarineman zegt:

    Het jarenlange pamperen werpt uiteindelijk zijn vruchten af en je kunt zien dat zowel de opvoeders, de voorgangers in de moskeeën en ouders, familie enz lak hebben aan de Nederlandse normen en waarden, laat staan de wetten. Echter bij de Nederlandse (r)overheid regeert de angst, er is een angstcultuur want als je als overheid (kei)hard optreedt tegen dit geweld dan weet men dat deze moslims in opstand zullen komen en met grote aantallen de openbare veiligheid zullen verknallen en alles wat op hun weg komt vernielen. De politie en het OM hebben niet het lef echt om hard op te treden. Zie ook hoe men omgaat met al die autobranden in o.a. Ede. En in plaats van de brandstichters en de stenen-/tegelgooiers op te pakken, laat de politie de journalisten hun werk niet meer doen en stuurt juist die mensen weg. Terwijl de raddraaiers toekijken en wat zullen die dus denken als ze dat zien gebeuren??????? De straat is niet meer van de (r)overheid, maar is al op vele plaatsen in handen van de moslims, zo ook op plaatsen in Utrecht en de Schilderswijk e.o. in Den Haag. En dan hebben we het maar even niet over Haarlem, Vught. Wat is er toch aan de hand en waarom durft die overheid zijn taak van binnenlandse veiligheid niet uit te voeren?????

    Like

   • Anneke zegt:

    Liegen en bedriegen wordt voorgeschreven door schrijver Mohammed. De Koran is zijn enige werk….Voor hem succesvol, voor alle anderen hier op aarde, ’n letterlijk TREUR- / TEREUR-spel.

    Like

 9. Sabeltant zegt:

  Sharon Dijksma is geschokt door het morele besef bij deze jongeren.
  Nou mevrouw Dijksma ik zal u wat verklappen.
  Het zijn moslim jongeren die niets op hebben met het westen, ze haten het westen, ze haten ons en ze haten onze regels en cultuur.
  Het zal ze worst zijn of er een dode valt en als er aan hun zijde een dode valt kunnen ze eindelijk beginnen met de stad in brand steken.
  Precies zoals het ook gebeurd in al die geweldige islamitische landen in het Midden Oosten.

  Geliked door 1 persoon

 10. Alphons Mantel zegt:

  we willen daadkracht zien en herstel van de openbare orde: dus geen overbetaalde wegkijkers zoals D66, Groen Links, CDA, PvdA, VVD,

  Like

 11. Avidia zegt:

  Ik word hier zo depressief van, gelukkig leven in mijn stad de Islamgangers in buitengebieden, anders zouden ze onze mooie binnenstad ruïneren.

  Like

 12. Avidia zegt:

  Ik word hier zo depressief van, gelukkig leven in mijn stad de Islamgangers in buitengebieden, anders zouden ze onze mooie binnenstad ruïneren. Maar als dat zou gebeuren, dan zijn ze nog niet jarig, alle mannen in de stad zullen hen achtervolgen, dat weet ik zeker.

  Like

 13. Anneke zegt:

  !!! ! !!! Wat ISRAEL al decennia moet ervaren, ondergaat het arrogante / eigenwijze westen nu ook de komende tig-jaren. Israel een legio van onterechte terecht-wijzingen toeschreeuwen….máár nu is de tijd rijp om het egocentrisch ziek linkse Europa eens onder HEFTIG islamitisch-vuur te werpen. Laten we hopen dat dit soort taferelen de Europeaan tot inkeer brengen. Dat de Europese neuzen (weer) de goede betrouwbaarheid, van de enigste democratie in het Nabije-Oosten mogen gaan ruiken. SHALOM… . …

  Like

 14. Rudie Beijer zegt:

  Volgend jaar komt de bevrijding van Nederland.Volgend jaar kunnen u en ik dat mogelijk maken door op de PVV te stemmen.Wij sluiten de grenzen ,en wij zetten uit.Verder stappen we ogenblikkelijk uit de E.U.Weg uit die ellende.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s