Stapje voor stapje op weg naar het einde

Screenshot_103

(Door: “trias politica”)

Er heerst onder de volken van Europa grote onvrede over de wijze waarop de ongekozen Europese regering de problemen die er zijn aanpakt. De vraag is hoe dat komt en wat er zou moeten veranderen om die onvrede weg te nemen.

Die onvrede betreft niet alleen het democratisch tekort van de huidige Europese instituties, er is meer aan de hand. Burgers hebben overal in Europa het gevoel dat er niet naar hun geluisterd wordt, zijn daarover gefrustreerd en willen dat dit verandert. Het risico bestaat dat de burger alle vertrouwen verliest in de politiek.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Follow the money

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in betutteling, dictatuur, Elite, Eurofielen, EUSSR, Rotzakken, socialistisch idealisme, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

2 reacties op Stapje voor stapje op weg naar het einde

  1. carthago zegt:

    Wat nu in Brussel gaat gebeuren wordt een ordinaire traditionele europeesche Coup, niets meer en niets minder.. De coupplegers onder aanvoering van de VS hebben hun geheime vergadering reeds belegd, reeds vóór de brexit bij de bilderbergsamenzwering .En reeds één dag voor de brexit gaf Google aan dat brexit zou winnen, kijk op Verenoflood,22 juni blog hannibal.
    Deze Coup werd reeds in 2005 in nederigland ingeleid door balkenbende, door elk referendum waarbij toen reeds een afwijzing van verdrag Lissabon zou inluiden, in de prullenbak werd geworpen. Les jeux sont fait, een oorlog komt eraan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s